Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Magdalena Śliwińska

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 76x

Jakość usług: 100% wysoka 70x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 29x 16x
Ilość opinii w serwisie: 76
Ilość odsłon profilu firmy: 3487
Data utworzenia profilu: 16.02.2014 12:54:43
Data ostatniej aktualizacji: 16.02.2014 12:54:43 

Opinie o CDM Medix dr Magdalena Śliwińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor bardzo rzeczowa,empatyczna, pełna profesjonalizmu.Wizyta bez pośpiechu,punktualnie.Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 31.05.2020 13:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowe i profesjonalne podejście do pacjenta. Widać że lekarzowi zależy na tym aby pomóc a nie tylko odwalić koleją wizytę. Jak najbardziej polecam panią dr Śliwińską.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KRK dnia: 10.11.2019 17:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Empatyczny lekarz . Dzięki trafnej diagnozie szybko stanęłam na nogi. Serdeczne dzięki . .Będę polecać znajomym . Jeszcze raz serdecznie dziękuje !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2019 15:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz godny polecenia - uprzejma, ma dobre podejście do pacjenta i udziela profesjonalnej konsultacji
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Danka dnia: 20.01.2019 17:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Wizyta odbyła się punktualnie i sprawnie. Pani Magdalena przeprowadziła szczegółowy wywiad. Ma genialne, profesjonalne podejście do pacjenta. Jest osobą rzeczową i konkretną. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Olcia dnia: 12.10.2018 12:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i kompetentna rozmowa w celu ustalenia przyczyn dolegliwości. Badanie USG pomogło postawić trafną diagnozę. Zdecydowanie polecam p.doktor. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ania dnia: 08.09.2018 17:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra i szybka diagnoza lekarza na podstawie badania USG. Specjalistka w swojej dziedzinie, bardzo rzeczowa, dokładna podczas badania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sia dnia: 22.07.2018 09:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowlona z wizyty u dr Śliwińskiej - miła i fachowa obsługa Pani DR zrobiła mi USG i dokładnie wyjaśniła skąd moje dolegliwości . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Doris dnia: 16.06.2018 16:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pani Magdalena Śliwińska wszystko wyjaśniła, na spokojnie i bez pośpiechu. Podczas badania USG wszystkoze mną omówiła. Naprawdę polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klementynka dnia: 03.06.2018 15:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radiolog rzeczowy i dokładny. Znam już przyczynę moich dolegliwości. USG wykonane dokałdnie bez pośpiechu i na miejscu w przychodni.
Opinia dodana przez: Asia dnia: 27.05.2018 13:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani M. Śliwińska to konkretny lekarz z bardzo dobrym podejściem. Badanie przeprowadzone sprawnie bez zbędnego naciągania. Pani Doktor mówi "ludzkim" językiem dzięki czemu wyszłam z gabinetu uspokojona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kruszynka dnia: 18.04.2018 11:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pania Doktor przede wszystkim ze względu na wysokie poczucie estetyki i wyczucie, a także jej wiedzę i delikatność.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lila dnia: 30.03.2018 17:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! Pani dr wszystko mi dokładnie wyjaśniła, pokazała. Bardzo miły lekarz. Uważam, że poświęciła mi dużo czasu. Dziękuję Pani Doktor!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ja dnia: 11.03.2018 17:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konsultacja u p. Doktor Śliwińskiej jak zawsze na najwyższym poziomie. Otrzymałam wszelkie niezbędne informacje. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: xxx dnia: 18.02.2018 14:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładny i konkretny specjalista radiolog - wysłucha nie spiesząc się jak to bywa w innych przychodniach u innych lekarxzy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: miiii dnia: 28.01.2018 18:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor przyjęła mnie z dużą serdeczności, życzliwością.Miłe usposobienie, profesjonalizm, empatia. Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mirka dnia: 13.01.2018 17:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity człowiek, bardzo profesjonalny. Na każdej wizycie spogląda na historię choroby, nie zostawia pacjenta z niczym. Wszystko dokładnie tłumaczy. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 28.12.2017 13:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Lekarz bardzo dokładnie zbadał mnie, wszystko wyjaśnił i opisał przyczynę bólu. Lekarz kontaktowy, chętnie udzielał odpowiedzi na zadane pytania
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: a dnia: 25.11.2017 17:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prawdziwy lekarz z powołania dla którego liczy się pacjent i jego problem a w tych czasach to najcenniejsza cecha!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Q dnia: 01.11.2017 11:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła, kontaktowa osoba, znająca się na tym czym się zajmuje. Podoba mi się bardzo podejście i wiedza. O wszystko można zapytać i dostaje się konkretną odpowiedź. Oby więcej takich lekarzy a byłoby lepiej w życiu!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asia-1 dnia: 03.10.2017 14:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta odbyła się w bardzo miłej, spokojnej atmosferze. Pani dr jest rzeczowa, chętnie tłumaczy i odpowiada na pytania. Myślę, że w razie konieczności ponownie skorzystam z jej usług oraz polecę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: simona dnia: 18.07.2017 14:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz miły, uprzejmy, rozmowny. Wszystko dokładnie tłumaczy podczas badania. Poświęca odpowiednią ilość czasu.
Opinia dodana przez: Halina dnia: 25.06.2017 11:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani doktor odpowiadała wyczerpująco na wszystkie moje pytania! Profesjonalne podejście! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ksiązek dnia: 13.05.2017 19:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarka z klasą i profesjonalnym podejściem. Badanie wykonane bez pośpiechu, dopytywała także o inne możliwe dolegliwości, niepokojące objawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: doris22 dnia: 09.04.2017 16:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna Pani Doktor. Otwarta, pomocna, ciepła i bardzo bardzo kompetentna. Z całego serca polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Skoti dnia: 11.03.2017 16:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i konkretna. Wszystko dokładnie tłumaczy, godna polecenia. Wizyta odbyła się o czasie i Pani doktor poświęciła mi tyle czasu ile potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: W.Magda dnia: 26.02.2017 19:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i kompetentna Pani doktor :)! Pani doktor wszystko tlumaczy dokladnie.Serdecznie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mia dnia: 23.02.2017 17:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była moja pierwsza wizyta u pani doktor. Jestem zadowolona, ponieważ zależy mi na dobrej komunikacji z lekarzem. Jednocześnie Pani doktor jest bardzo miła i profesjonalna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piwa dnia: 20.11.2016 11:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe, dokladne badanie bez zbednego czekania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 29.09.2016 11:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny opis badania i jego wyników, z którego można się dużo dowiedzieć. Bardzo dziękuję Pani Doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irmina dnia: 25.09.2016 11:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona, miła obsługa, przyzwoite ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 15.06.2016 11:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest przemiła, odpowiada na każde pytania. Jeśli chodzi o Panią doktor, to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: fifi dnia: 25.03.2016 16:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet bardzo czysty i zadbany, dobry sprzęt. Chodze do Dr Śliwińskiej i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Na badaniach czuję się bezpiecznie i jestem zawsze zadowolona z pracy jaką wykonuje Pani Dr.
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 07.02.2016 11:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani radiolog z fantastycznym podejściem do ludzi! Delikatna, spokojna i cierpliwa. Na pewno lekarz z powołania. Miła atmosfera od początku do końca. Uśmiech od samego wejścia do gabinetu. Na pewno jesze kiedyś skorzystam. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria dnia: 30.06.2015 20:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona wizytą u dr Śliwińskiej i jej sprawnością w pracy. Ca za dokładność !!!! Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: patkama dnia: 17.05.2015 16:59:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie. Doktor Magdalena Śliwińska to świetna specjalistka. !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marta dnia: 20.04.2015 21:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dr Śliwińska dla pacjenta ma czas, wykazuje się wyjątkową empatią i wnikliwie słucha. Dzięki dokładnemu wywiadowi dowiedziałam się co jest przyczyną bólu.
Opinia dodana przez: Viviene dnia: 09.03.2015 17:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super radiolog, najlepsza !! mila zyczliwa, pogodna osoba, pomoga jak tylko może, interesuje sie pacjentem, fachowe podejscie do kazdego pacjenta...BRAWO
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2015 11:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry radiolog. Idealna osoba do pracy z ludźmi . Ta Pani, wie na czym polega radiologia i czego oczekują pacjenci. Z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: DD dnia: 22.02.2015 17:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny radiolog. Dokładna, cierpliwa, zainteresowana pacjentem, troskliwa. Trudno sobie wyobrazić lepszego lekarza.
Opinia dodana przez: ela dnia: 20.02.2015 19:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna pani dr w swojej dziedzinie, spokojna i sympatyczna. Dokładnie tłumaczy jaki jest cel wizyty. Dokładna.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 06.02.2015 18:48:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec. Polecam w 100%! Bardzo sprawne,konkretne i indywidualne podejście do każdego pacjenta!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: * dnia: 01.02.2015 12:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr Magdalena Śliwińska to wspaniały Człowiek o anielskiej duszy , lekarz z powołania. !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 22.01.2015 16:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała obsługa i profesjonalizm z każdym calu - jestem zadowolona - polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.12.2014 18:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Zawsze wyslucha nie spieszy sie jest cierpliwa i b. profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.12.2014 18:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skrupulatny i odpowiedzialny specjalista. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Illona dnia: 21.12.2014 13:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w gabinecie wykonywane są badania USG na super nowoczesnym sprzęcie. Polecam. Mam ogromne zaufanie do pani Śliwińskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.12.2014 18:56:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze dogaduję się z dr M. Śliwińską, zawsze dokładnie i zawsze dobrze informuje o przebiegu badania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.12.2014 13:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Doktor wybrałam wyłącznie na podstawie opinii z internetu. Jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem Pani Doktor Śliwińskiej, polecam Ją naprawdę w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2014 14:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Śliwińska to najlepszy lekarz od usg na jakiego do tej pory trafiłam. Pełen profesjonalizm.polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.12.2014 19:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam panią radiolog,poświeca bardzo czasu pacjentowi i umie słuchać.jestem bardzo zadowolona. byłam u Pani doktor , polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wdzięczna pacjentka dnia: 23.11.2014 15:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i skuteczna diagnoza. Normalna cena za wizytę, żadnej przesady, miła atmosfera. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ankka dnia: 21.11.2014 19:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dawna chodziłam do różnych specjalistów aż w końcu znajoma polecila mi dr Śliwińską ! super ;) jestem bardzo wdzieczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kropka dnia: 14.11.2014 18:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezmiernie polecam Panią doktor! Właściwa diagnoza, wszystko bezproblemowo, profesjonalnie i bez naciągania finansowego. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2014 19:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, a ceny takie jak wszędzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2014 13:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny radiolog !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.10.2014 18:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna, b. dobrze bada i diagnozuje. Jestem zadowolona z lekarza. Polecam Panią Doktor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentkaala dnia: 27.09.2014 14:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawdziwy anioł!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MN dnia: 21.09.2014 20:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowe podejście do pacjenta, wielka uwaga i zaangażowanie wkładane w wykonywanie swojej pracy,zdecydowanie na tak:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.09.2014 15:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia. Bardzo dobry lekarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 08.09.2014 18:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwa,miły człowiek i b.dobry lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.08.2014 19:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała lekarka , wytłumaczy , obejrzy dokładnie. Poza tym jest miła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 24.08.2014 15:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie i szczegółowo jestem bardzo zadowolona z wizyty .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ass dnia: 22.08.2014 12:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowny diagnosta, cudowny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adelka dnia: 17.08.2014 14:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna Pani doktor. Bardzo miła i znająca się na rzeczy. Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2014 16:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam dr Magdalenę Śliwińską. Profesjonalista w robieniu usg., niezwykle kompetentna. Bardzo miło traktuje swoich pacjentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 15.07.2014 18:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Magdalena Śliwińska jest bardzo dobrym i miłym specjalistą radiologiem, potrafi słuchać i jest bardzo uprzejmym lekarzem. Robi usg bardzo dokładnie. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martusia dnia: 12.07.2014 14:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry radiolog i pomocny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Max dnia: 27.06.2014 18:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO KAMERALNA PRZYCHODNIA MEDIX, MIŁO, CIEPŁO I CZYŚCIUTKO. PANIE Z RECEPCJI BARDZO POMOCNE, ODPOWIADAJĄ NA WSZYSTKIE PYTANIA. PANI DOKTOR BARDZO SYMPATYCZNA I KOMPETENTNA. CIERPLIWIE ODPOWIADAŁA NA MOJE DOCIEKLIWE PYTANIA. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM !!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HERRUBUS dnia: 05.06.2014 20:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy diagnosta jakiego udało mi się poznać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AM123 dnia: 28.05.2014 10:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek-radiolog niezwykle uprzejma. W gabinecie stwarza bezstresową i przyjazna pacjentowi atmosferę. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ka-Sia dnia: 23.05.2014 17:00:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu kto szuka dziś lekarza z powołania !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MM dnia: 18.05.2014 13:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło , Konkretnie i na temat. W oczach widać prawdziwą troskę o Pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela dnia: 30.04.2014 19:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni mogę polecić doktor Śliwińską za przeprowadzenie badania, jak i za wskazówki dotyczące dalszego leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 20.04.2014 15:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po wizycie w Medixie. Dla mnie było to rewelacyjne spotkanie z Człowiekiem niesłychanie elokwentnym i przesympatycznym, które pozwoliło mi wziąć się w garść i walczyć z chorobą z nowymi siłami. Badanie trwało ponad godzinę, otrzymałam dokładny opis oraz zdjęcia. Bardzo dziękuję Pani doktor!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka Kasia dnia: 08.03.2014 17:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co zbyt dużo się rozpisywać.Przemiła osoba, wspaniały fachowiec.Polecam i jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hania dnia: 16.02.2014 12:56:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją