Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Beata Szczepińska

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 49x

Jakość usług: 100% wysoka 48x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 100% niskie 24x 12x
Ilość opinii w serwisie: 49
Ilość odsłon profilu firmy: 1920
Data utworzenia profilu: 2014-02-16 12:51:30
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-16 12:51:30 

Opinie o CDM Medix dr Beata Szczepińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam bardzo dobra uprzejma i sympatyczna Pani doktor. Konkretnie odpowiedziała na wszystkie pytania ma czas dla pacjenta. Gorąco polecam doktor Beatę Szczepińską. Lekarz z powołania. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia S. dnia: 2018-09-08 18:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Diagnostyka przeprowadzona od ręki w Medixie. Wszystko z należytą dokładnością objaśnione. Pani doktor słucha pacjenta z należytą uwagą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: will dnia: 2018-04-08 16:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona wizytą. Wiele osób chwaliło Panią Doktor za to że jest dobrym radiologiem a jej diagnozy są trafione. Stąd mój komentarz bo sama u niej byłam . Pani Doktor Beata Szczepińska jest b. miłym człowiekiem , cieszę się, że miałam przyjemność się u niej badać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2018-03-11 17:24:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz życzliwy miły grzeczny, wizyta przeprowadzona w komfortowych warunkach, bez kolejek. Wizyta wyczerpująca nie pozostawiająca niedomówień.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia b dnia: 2018-02-18 14:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła w bardzo przyjemnej atmosferze w przychodni medix na hirszfelda 16.Pani doktor dokładnie wysłuchała mnie i wykonała usg piersi, wszystko wytłumaczyła co widać !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-01-28 18:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładna Pani doktor bada długo i rzetelne. Wszytko tłumaczy , poświęca pacjentce dużo czasu , zadaje wiele pytań aby wszytko wyjaśnić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Su dnia: 2018-01-20 15:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz. Szybko odnalazła problem i szczegółowo opisała przyczynę dolegliwości, zleciła dalsze badania. Wie co robi i widać że się na tym zna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dna dnia: 2017-11-29 13:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Badanie dokładne i skrupulatne, bez pośpiechu, dobrze wszystko wyjaśnione. Rzeczowe odpowiedzi na szereg pytań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Diana dnia: 2017-10-29 16:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna Pani doktor. Udziela bardzo wyczerpujących odpowiedzi. Badanie widać że wykonuje z sercem na dłoni. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2017-10-03 14:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed przystąpieniem do badania usg piersi Pani dr Szczepińska wszystko mi wyjaśniła, wszystko chętnie tłumaczyła, pytała czy mam jeszcze jakieś wątpliwości. Lekarka pełna zaangażowania ,empatyczna.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-18 14:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona, profesjonalność ,dokładność. Wszystko po kolei wytłumaczone. Radiolog bardzo miły i sympatyczny. Polecam wszystkim swoim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: betka dnia: 2017-06-25 11:09:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badanie wykonane delikatnie. Nie czułam spięcia, które towarzyszy przy wizycie u radiologa. Pani doktor uważnie mnie wysłuchała. Zrobiła badanie usg piersi. Polecam Panią Beatę zwłaszcza dla dziewczyn, które będą w Medixie po raz pierwszy. Nie jeden lekarz mógłby brać przykład od Pani doktor jak się obchodzić z pacjentkami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: wrażliwa dnia: 2016-11-20 11:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy i nigdy sie nie zawiodlam, praktycznie wszystko przebiegało bezbolesnie i szybko więc polecam innym i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Daria1 dnia: 2015-10-19 15:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam kontakt z wieloma radiologami i w kilku gabinetach miałam okazję być. W gabinecie pani Szczepińskiej pacjent czuje się bardzo dobrze: kompleksowa , kompetentna oraz miła obsługa. Świetnie wyposażona placówka medix na hirszfelda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zuza-70 dnia: 2015-06-24 17:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet na najwyższym poziomie. Widać że nowoczesny sprzęt. Czysto, ładnie a najważniejsze, że profesjonalnie pani dr zajęła się mną. Doktor Szczepińska zna sie na rzeczy. Radiolog wart polecenia, wiec polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-21 11:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Szczepińska stwarza bardzo miłą atmosferę co zmniejsza stres i sprawia, że czas mija szybciej. Polecam wszystkim, a ja będę korzystać z usług Pani Doktor tak długo jak będzie to możliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Roberta dnia: 2015-05-29 17:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity lekarz! Korzystałam z badania USG piersi. Badanie p. doktor przeprowadziła bardzo dokladnie. Dr B. Szczepińska ma bardzo dobre podejście do pacjentek. Działa kojąco, stara się pomóc i doradzić w szerszym zakresie. Jestem zadowolona, że trafilam do niej w Medixie. Wszystkim szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-04-11 18:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam również. Podejście doktor Szczepińskiej do pacjentki wzbudza duże zaufanie i chęć do współdziałania dla własnego dobra. Pani Beata Szczepińska jest człowiekiem współczującym pacjentowi, co bardzo ułatwia leczenie.Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-25 18:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Panią Beatę Szczepińską cenię nie tylko za trafne diagnozy ale za to że to bardzo mądry człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-19 19:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz, którego poleciłabym każdemu. Ogromne doświadczenie, trafność diagnozy i wykonywanych badań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 18:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedyny radiolog, który poswiecił mi więcej niz 5 minut, duza cierpliwość i wrażliwość, fachowość i precyzja. Przemiła lekarka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2015-02-11 18:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor nie skupia się jedynie na sferze medycznej. To Dobry Obserwator. A to się docenia.!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-01 12:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor pomogła mi i jestem jej bardzo wdzięczna. Polecam, pani doktor poświęca dużo czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-25 18:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz! Świetny radiolog. Polecam wszystkim Paniom w każdym wieku:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Burzka dnia: 2014-12-19 16:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Pani Dr Beaty Szczepińskiej. Byłam u innych radiologów ale nie byłam zadowolona. Teraz już wiem, że Pani Beata to trafny wybór. Super pomoc. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-09 10:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało mogę powiedzieć że jest to lekarz godny zaufania - rzetelne badanie, pomyślna dla mnie diagnoza, kamień spadł mi z serca !! :) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-11-24 19:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Ogromne doświadczenie, konkretne diagnozy, z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Młoda dnia: 2014-11-22 18:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za kompletną opiekę i za wsparcie w trakcie wykonywanych badań!!!!- Renata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R dnia: 2014-11-16 17:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zna sie na swoim fachu, widac ze chce pomagac innym. Jestem Jej bardzo wdzieczna :) Znakomity lekarz ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-10 11:12:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry radiolog, świetne podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm, naprawde polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 17:17:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuję Pani doktor za to ze wykryła na czas uchybienia w mojej piersi. Pewnie mialabym amputacje piersi a tu tylko mała blizna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-25 15:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawiodłam się nigdy na pani doktor,szczerze polecam JĄ !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 17:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania z ogromną wiedzą. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-09-27 14:54:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna, potrafi jasno wyjaśnić zawiłości choroby. Poświęca dużo czasu na rozmowę.Polecam dr Beatę Szczepińska !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jeanett dnia: 2014-09-24 08:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne podejście do pacjenta. Profesjonalna, a przy tym b. miła atmosfera podczas badania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2014-09-21 20:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna, bardzo zainteresowana pacjentem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2014-09-18 18:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś ma problemy kobiece i chce zrobić usg piersi lub mammografię to tylko u dr Szczepińskiej !!!Rewelacyjny lekarz, bardzo kompetentna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-09-03 19:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapewnia troskliwą opiekę. Lekarz dbający o pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szywała m. dnia: 2014-08-23 12:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z opieki pani Beaty. na każdej wizycie p. doktor wykazuje dużą kulturę i profesjonalizm. badając się u niej czuje się, że jest się w odpowiednich rękach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-08-18 19:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczna i ciepła, zero rutyny, dokładny wywiad. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldonka dnia: 2014-07-20 16:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i kompetentna choć młoda pani doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patka dnia: 2014-07-15 18:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych radiologów we Wrocławiu na jakiego trafiłam. Doskonała lekarka a przy tym niezwykle ciepła osoba, wspierająca pacjentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alla dnia: 2014-07-13 15:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Szczepińska jest bardzo profesjonalnym specjalistą. Serdecznie polecam, oby więcej takich wizyt i lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna M. dnia: 2014-06-10 14:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Bardzo dobry specjalista. Badanie odbywa się w miłej atmosferze i wszystko jest dokładnie tłumaczone. Bardzo sympatyczna pani radiolog.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~~Ania dnia: 2014-05-28 10:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały radiolog. Poza przeprowadzeniem samego badania, interesuje się dotychczasowym leczeniem i udziela rad odnośnie jego dalszego przebiegu. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Minka dnia: 2014-05-23 16:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam jak najbardziej panią doktor, aż trudno uwierzyć, że jeszcze są tacy lekarze. Nie żałuje czasu dla pacjentek, jest bardzo cierpliwa, odpowie na każde pytanie, i wszystko wytłumaczy. Dużym plusem jest także to, że można szybko umówić się na wizytę. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moskwa K. dnia: 2014-05-18 13:12:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badanie mammograficzne przeprowadza dokładnie, odpowiada na wszystkie pytania, stara się prosto wytłumaczyć. Traktuje pacjenta z szacunkiem . Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta N. dnia: 2014-04-20 15:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista! Polecam wszystkim! Pani doktor jest delikatna, skupiona na wykonywanym badaniu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-03-13 16:54:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor jest lekarzem jakich ogląda się w filmach - kompetentna, profesjonalna, a przy tym niesamowicie kontaktowa. Nieczęsto spotyka się lekarzy tak bardzo zafascynowanych swoja pracą, tak wnikliwych i uważnych w ocenie stanu zdrowia pacjenta. Mnie osobiście zaskoczyła u Pani Doktor umiejętność kompleksowej oceny sytuacji oraz dostrzegania tego, czego inni nie widzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2014-02-16 12:52:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją