Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Lidia Radziejewska-Kittner

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 56x

Jakość usług: 100% wysoka 52x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 31x 11x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 2146
Data utworzenia profilu: 16.02.2014 12:39:10
Data ostatniej aktualizacji: 16.02.2014 12:39:10 

Opinie o CDM Medix dr Lidia Radziejewska-Kittner

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja ,rzetelność ,punktualność .Polecam Panią Lidię .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kola dnia: 25.12.2019 16:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowy, rzeczowy radiolog. Spokojnie wytłumaczył przebieg badania. Pani Lidia dba o komfort pacjenta. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2019 18:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam bardzo polecam dr. Lidię. Jest świetnym diagnostą, bardzo mi pomogła, idealnie rozpoznała problem , serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2019 14:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz. Super podejście do pacjenta. Wytłumaczyła dokładnie na czym polega choroba. Jestem zadowolona z wizyty.Lekarz umie podtrzymać dobry kontakt z pacjentem.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Asia dnia: 20.01.2019 16:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Lidia to wspaniały człowiek i lekarz. Podejście do pacjenta-wzorowe. Konkretny,zdecydowany,a przy tym taktowny radiolog. Polecam tego lekarza,jest bardzo dobry w tym co robi.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 08.09.2018 19:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że trafiłam do dr Lidii Radziejewskiej-Kittner i szczerze polecam każdemu.Dr Lidia to kompetentny lekarz, który bardzo mi pomógł swoją diagnozą, wizyta odbyła się w miłej atmosferze. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AMPM dnia: 24.06.2018 14:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta. Dokładny wywiad, podczas badania USG dokładnie opisywała poszczególne miejsca, które badała. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wuwu dnia: 16.06.2018 14:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, pani Lidia ma bardzo dobre podejście do pacjenta, w trakcie usg bardzo szybko udalo sie ustalic co jest przyczyna bólu. pozdrawiam
Opinia dodana przez: kasia dnia: 27.05.2018 20:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny rzeczowy radiolog, wykonała na miejscu w Medixie badanie usg i wszystko szczegółowo wyjaśniła . Polecam , doskonały lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kot dnia: 04.03.2018 16:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelen profesjonalizm, a do tego bardzo dobry kontakt z pacjentem, W pacjencie widzi człowieka, a nie jednostkę chorobową.Polecam wszystkim , wizyta punktualna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: naj dnia: 15.02.2018 10:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor zbadala cala jame brzuszna i zwrocila rowniez uwage na kilka innych rzeczy którym trzeba się przyjżeć dokłądniaj, i warto byłoby je zbadać. Bardzo dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: x dnia: 22.01.2018 17:44:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca.Pierwszy raz byłam na usg jamy brzusznej. Wszystko zostało mi wytłumaczone i opisane. Nie było problemu z wytłumaczeniem wszystkiego. Polecam Panią Lidię !!!!!!!!1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarxyna dnia: 20.01.2018 14:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To nie tylko znana radiolog ale doskonały lekarz. Kulturalna i taktowna. .Dziękuje Pani Doktor
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 10.12.2017 11:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani doktor. Bardzo miła i sympatyczna. Fachowe podejście do pacjenta . Doktor dokładnie omówiła przebieg badania usg i wyjaśniła moje dolegliwości. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilka dnia: 29.11.2017 12:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny lekarz, wszystko odbylo sie jak nalezy, po usg dokladnie wszystko wytlumaczone, wizyte i tak oceniam na 5 +. Bardzo poztywne wrażenie . Przyjemna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sono dnia: 19.11.2017 13:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny radiolog. Wnikliwa, sympatyczna, chętna do rozmowy - chętnie informuje pacjenta o stanie zdrowia, wyjaśnia, odpowiada na pytania. LEKARZ Z POWOŁANIA!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Asia dnia: 14.07.2017 19:20:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Mila, delikatna ale konkretna i fachowa babeczka.Moja wizyta to bylo kontrolne badanie z USG, ktore przebieglo bardzo dobrze. Jesze kiedyś wrócę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: justi dnia: 11.06.2017 15:33:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Lidia bardzo troskliwie i w sposób dokładny opisała moją przypadłość, badanie profesjonalna , na profesjonalnym sprzęcie, pani doktor czujna i kompetentna.Jest bardzo miła i uprzejma.
Opinia dodana przez: Patka dnia: 13.05.2017 20:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz cierpliwy, o wysokiej kulturze osobistej z delikatnym podejściem do pacjentek, a wizyty bezstresowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2017 18:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią doktor Lidię. Bardzo obawiałam sie tego spotkania, jak sie okazało zupełnie niepotrzebnie. Świetny kontakt, rzeczowe podejście do pacjenta delikatnie i z wyczuciem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: addas dnia: 20.11.2016 12:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona. Polecam wszystkim . Pani Doktor spełniła moje oczekiwania !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta B. dnia: 21.10.2016 09:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Pani jest wysokiej klasy fachowcem, po prostu się zna! Chodzę do niej od lat ( w zależności od potrzeby), bo nigdy się nie zawiodłam. więc tylko do Niej mam zaufanie. Polecam tego radiologa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 06.01.2016 16:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna radiolog. Chodzę do niej od kilku lat. Jest miła i bardzo staranna, z dobrym podejściem do ludzi. Przychodnia ma nowoczesny sprzęt i dobrych lekarzy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Fachowiec dnia: 27.05.2015 17:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badanie przeprowadzone kompleksowo i rzetelnie w przyjaznej atmosferze,gorąco wszystkim polecam te pania!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2015 10:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała lekarka - bardzo miła obsługa - bardzo pozytywne zaskoczenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2015 16:55:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią doktor poleciła mi koleżanka i jestem bardzo zadowolona. Fachowe podejście, kompetencja i uprzejmość. Nie spodziewałam się tego a miałam tylko robione usg brzucha. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ira dnia: 13.02.2015 15:45:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała Pani Doktor. lekarz jakich mało. Olbrzymie doświadczenie zawodowe.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: warto dnia: 01.02.2015 13:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Lidia to wspaniały specjalista. Poświęciła całe swoje życie by leczyć ludzi !!! Pozdrawiam Pani Lidio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2015 18:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz. W gabinecie pełna dyskrecja, bez skrempowania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.12.2014 18:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarówno jako lekarz jak i człowieka Pani doktor jest bardzo dokładna. Jest dobrym człowiekiem. Zawsze czułam się przy niej dobrze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.12.2014 13:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również byłam u Pani doktor i zapewne pójdę tam jeszcze w potrzebie. Pani doktor zajęła się mną profesjonalnie. Zwróciła uwagę na wszystkie objawy. Jako jedyna z wielu lekarzy u których byłam zleciła mi badania , o których nie pomyśleli inni lekarze. Jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ReNiaa dnia: 25.11.2014 17:53:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam parokrotnie z konsultacji i badań radiologicznych-bardzo fachowo , profesjonalnie . polecam. Aleksandra Witek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aw dnia: 22.11.2014 18:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atmosfera podczas badania przed i po miła, czułam, że jestem w dobrych rękach:) Poleciła mi Panią dr moja koleżanka z pracy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lilanka dnia: 12.11.2014 18:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. To świetny radiolog. Widać duże doświadczenie i ogromne kompetencje. Można jej w pełni zaufać.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2014 20:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią doktor, jestem częstą pacjentką, i uważam że pani Lidia jest bardzo profesjonalna, jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2014 17:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna i uprzejma w relacji z pacjentem. Jak dla mnie to mniej boli kiedy opiekują się nami tacy lekarze. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 28.10.2014 20:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, lekarz zaopiekował sie mną profesjonalnie. Jestem po wypadku i bardzo sobie cenię pomoc pani doktor. Ceny adekwatne do jakosci usług, jeszcze raz dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marian dnia: 26.10.2014 12:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uprzejma i kontaktowa doktor, szczegółowo przeprowadza wywiad i trafnie diagnozuje. Bardzo się stara. To dobry lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2014 17:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzi więcej niż inni specjaliści, widać profesjonalną wiedzę radiologiczną. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 27.09.2014 16:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowa, kompetentna, młoda pani doktor. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 17.09.2014 18:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz z dużym doświadczeniem, w kontakcie z pacjentem bardzo ciepła i życzliwa. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 14.09.2014 16:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, konkretna, uśmiechnięta. Duża wiedza.Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lenka dnia: 05.09.2014 17:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec w swojej dziedzinie. Dla pacjenta świadomość, że jest się pod najlepsza opieką, jest najważniejsza!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 23.08.2014 13:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczna, wizyta przebiegła w bardzo sympatycznej atmosferze. polecam panią doktor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.08.2014 19:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafi wysłuchać,naprawdę zainteresowana zdrowiem pacjenta. Człowiek czuje, że jest w dobrych rękach.Prawdziwy lekarz z powołania. Obyśmy mieli tylko takich lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika J. dnia: 15.08.2014 20:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała, wartościowa, świetna. Znakomite efekty pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 22.07.2014 18:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały radiolog. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zu dnia: 15.07.2014 18:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta. Zero stresu. Lekarz bardzo sympatyczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2014 17:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz, ogromna wiedza właściwie wykorzystana w praktyce. Profesjonalistka w każdym calu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 13.06.2014 16:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w ubiegłym roku u doktor Lidii i potwierdzam większość opinii, super lekarz, kulturalna, miła i specjalistka na wysokim poziomie. Niezwykle dokładny diagnosta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka Hanna dnia: 29.05.2014 10:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam już dwukrotnie u p. doktor na badaniu USG. Rzadko można spotkać tak uprzejmego i kompetentnego lekarza. Badanie jest dokładnie przeprowadzone. Wychodzi się z poczuciem, że otrzymany wynik badania jest w pełni wiarygodny. Pani doktor zasługuje na pochwałę. Jak najbardziej polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaWie dnia: 23.05.2014 16:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja ze szczerego serca polecam panią doktor i mam wobec niej dług wdzięczności. Miałam problem z którym chodziłam do różnych lekarzy i nikt mi nie pomógł. Pani doktor uratowała mi życie i jestem Jej niezmiernie wdzięczna, postawiła dobrą diagnozę i operacja mnie uratowała. Od tej pory ufam tylko jej i zawsze się do niej udaje jeśli mam tylko jakiś problem zdrowotny. Nie żałuje czasu dla pacjenta, zawsze chętnie wszystko wyjaśni i pomoże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. Wiktoria dnia: 18.05.2014 13:08:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz. Krotko, zwiezle i na temat. Pani doktor jest bardzo konkternym, profesjonalnym i dokladnym radiologiem. Z zadnym z wykonywanych badan nie mialam problemu. Pani doktor zawsze wszystko wytlumaczy powie co i jak. Mądry lekarz i mily czlowiek. Chdzimy do doktor do medixu. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzinka dnia: 17.04.2014 13:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem pod dużym wrażenie opisu mojego badania, które zrobiła dr Lidia, bardzo dokładni opisane i bez problemu mogłem się zorientować czy wszystko jest w porządku. Usg wykonuje bezboleśnie. Jest dość sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 17.03.2014 19:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz! Badanie przebiegało w miłej atmosferze! Pani doktor przyjmuje we Wrocławiu na ul. Grabiszyńskiej 37/39 - Centrum medyczne Medix. Polecam wszystkim szukającym lekarza który w skupieniu przeprowadzi badanie usg! Pani doktor pracuje na nowoczesnym, bardzo dokładnym usg co jest dużą zaletą. POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KK dnia: 13.03.2014 16:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita osoba, tak fajnie ze na nią trafiłam , wszystko poszło tak jak oczekiwałam, także się cieszę że ma podejście do wszystkiego ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olka dnia: 16.02.2014 12:40:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją