Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Małgorzata Drozd

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 61x

Jakość usług: 100% wysoka 60x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 48x
Ceny usług: 100% niskie 29x 16x
Ilość opinii w serwisie: 61
Ilość odsłon profilu firmy: 2474
Data utworzenia profilu: 16.02.2014 12:36:07
Data ostatniej aktualizacji: 16.02.2014 12:36:07 

Opinie o CDM Medix dr Małgorzata Drozd

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie odczucia po wizycie. Pelen profesjonalizm. Konkretne i rzeczowe wyjaśnienia i opis badania.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2020 17:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne badanie, rzeczowe podejście do pacjenta z wyjaśnieniem przyczyn choroby i sposobu leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.09.2020 12:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz. Kompetentna, wyjątkowo rzetelna, bardzo miła.Świetny fachowiec.Prawdziwy lekarz z powołania. Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 25.12.2019 16:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam Pania doktor! Profesjonalne podejście do pacjenta. Kontakt z Panią doktor bezproblemowy. Oby więcej takich lekarzy!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2019 19:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny specjalista. Pani doktor wszystko wyjaśniła podczas diagnozy usg. W sposób przystępny i zrozumiały wyjaśniła mi co i jak. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.03.2019 17:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i miłe podejście do pacjentek - badanie i wywiad przeprowadzone b. sprawnie.W przystępny i zrozumiały sposób wszystko wyjaśnione. Bardzo polecam wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 08.09.2018 18:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Wizyta przebiegła kompetentnie, rzeczowo oraz przede wszystkim w ludzkich warunkach . Stosunkowo niewiellka cena w porównaniu do innych specjalistów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: margaret dnia: 15.07.2018 16:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta . Atmosfera jaka panuje podczas badania sprawia że zapomina się o stresie. Jestem zadowolona z wizyty . Polecamy w 100% .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jeż dnia: 24.06.2018 14:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo udana wizyta, wiem, co mam robić dalej, dostałam wsparcie i mnóstwo wskazówek. Dziękuję Pani doktor jeszcze raz i polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Płatka dnia: 16.06.2018 16:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i skuteczna diagnoza, USG wykonane sprawnie i niezwykle dokładnie. Dobry specjalista i bardzo życzliwa osoba. Pani Drozd poświęciła mi naprawdę dużo czasu. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 21.04.2018 18:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor wyjaśniła na czym polega mój problem oraz jasno przedstawił i omówił zalecenia - wszystko w miłej i przyjaznej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ada dnia: 30.03.2018 17:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa wizyta, nareszcie lekarz który wytłumaczył mi wszystko zrozumiałym językiem. Przyjazna i miła atmosfera podczas wizyty. Pozdrawiam pani doktor. Ela
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 11.03.2018 17:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: USG piersi zostało przeprowadzone bardzo dokładnie. Pani doktor jest profesjonalna, zaangażowana w swoją pracę, a przy tym miła i sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bs dnia: 22.01.2018 17:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest niezwykle dokładna i rzetelna. Dokładnie przejrzała moje wcześniejsze wyniki badań; jest osobą wzbudzającą spokój i bezpieczeństwo. pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: K dnia: 20.01.2018 15:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor komunikatywna, dociekliwa, rozsądnie podchodząca do pacjentek. Badanie wykonane o czasie, z dużą dokładnością. Lekarz życzliwy dla pacjentek, cierpliwie odpowiada na pytania.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 28.12.2017 17:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor to osoba niezwykle miła, uprzejma i pomocna. Błyskawicznie postawiła diagnozę.To osoba bardzo otwarta. Wszystko tłumaczy bardzo zrozumiale i jasno, a ponadto można porozmawiać na każdy temat. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ciacho dnia: 29.11.2017 12:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i trafna diagnoza. Konkretna wiedza. Poinformowała o dodatkowych badaniach. Koszt wizyty optymalny. Polecam serdecznie dr M. Drozd !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doris30 dnia: 12.11.2017 19:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty, badanie usg piersi wykonała bardzo dokladnie, wszystko tlumaczac i mówiąc co dalej zrobic z wykrytymi zmianami. Polecan tego radiologa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga1 dnia: 27.08.2017 16:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest bardzo sympatyczna i rzeczowa. USG piersi przeprowadziła profesjonalnie, mówiąc co widzi na monitorze. Wizyta była przyjemna i uspokajająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ppp dnia: 14.07.2017 19:07:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radiolog odpowiedział na wszystkie pytania/wątpliwości. Bardzo miła , kompetentna lekarka, do której na pewno w przyszłości wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: GRZ dnia: 18.06.2017 09:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta odbyła się punktualnie, w miłej i komfortowej atmosferze. Doktor wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie pytania. Była dociekliwa. To była moja pierwsza wizyta w medixe , ale na pewno nie ostatnia. Z czystym sercem polecam pania doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 21.05.2017 11:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta, bezboleśnie i z poczuciem humoru :) to lubię...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Korina dnia: 15.06.2016 11:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały radiolog- profesjonalistka pod każdym względem. Jestem jej b. wdzięczna. Z całego serca polecam dr Drozd M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jedynka dnia: 24.06.2015 17:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra specjalistka, pomaga, ma dobre podejście do pacjentek. Naprawdę fachowiec. Skupia się na pacjentce, polecam panią doktor innym kobietom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 14.03.2015 18:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzę każdemu żeby trafił do tak wspaniałego specjalisty. Pani M. Drozd jest super babką .
Opinia dodana przez: Iza dnia: 23.02.2015 17:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry lekarz radiolog, duża wiedza medyczna, szukająca przyczyn choroby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila... dnia: 18.02.2015 19:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz z powołania!! Pani Doktor jest miła i bardzo dokładna. Ponadto jest fantastycznym radiologiem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mm400 dnia: 12.02.2015 16:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest bardzo sympatyczna, wizyta przebiega beż żadnego dodatkowego stresu. Osobiście polecam p. dr Drozd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: S. dnia: 31.01.2015 21:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania, konkretny, wyraża zainteresowanie pacjentem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ~L. dnia: 25.01.2015 12:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z badań u pani Małgosi Drozd, ostatnio miałam robione usg piersi, wszystko jest w porządku. Dostałam namiary na Nią od znajomej. Dziękuję za udzieloną pomoc.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: J. dnia: 19.01.2015 18:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero skrępowania i stresu, bardzo rzeczowa i kompetentna. Dodam jeszcze, że pani doktor przyjmuje we Wrocławiu w CDM MEDIX.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2014 16:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Drozd ma bardzo dobre podejście do pacjentki wszystko dokładnie tłumaczy, mając jakiekolwiek wątpliwości dzieli się nimi z pacjentkom. Jestem z NIEJ bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2014 12:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciepły i życzliwy lekarz. Polecam serdecznie . Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2014 12:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim usługi Pani dr, jest wspaniałym lekarzem.Gdy mam jakieś pytania służy mi pomocą. Podczas badania usg panuje miła atmosfera. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 03.12.2014 18:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na badaniach u pani Małgorzaty Drozd byłam kilka tygodni temu. Miałam poważne kłopoty ze zdrowiem. Po wykonanych badaniach wszystko się wyjaśniło. Pani dr jest wspaniałym lekarzem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kika dnia: 29.11.2014 11:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor motywuje mnie do tego by funkcjonować normalnie i nie skupiać się na dolegliwości zbyt przesadnie, bardzo ją cenię :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza-la dnia: 24.11.2014 20:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam wszytskim!!! Miła i fachowa Pani Doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 21.11.2014 19:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy specjalista radiolog jakiego poznałam, ogromna wiedza i fachowość, wysoka kultura i niespotykany profesjonalizm. Super !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 16.11.2014 17:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dr Małgorzata Drozd jest wspanialym lekarzem. Odwiedzam ją regularnie co pół roku, pracuje we Wrocławskim Medixie i jest to super lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joasia dnia: 02.11.2014 17:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej Pani i wiem z jak dużym zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Jeszcze nikt nie poświęcił mi tyle czasu. Ja gorąco polecam , nigdy się nie zawiodłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magdalena dnia: 26.10.2014 12:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wspominam każda wizytę u Pani Doktor, pomimo że związane były z chorobą. Życzliwość, profesjonalizm, wiedza to jedne z wielu cech jakie mogłabym wymieniać. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2014 15:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli na usg to tylko do Pani doktor. Ufam tylko jej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 21.10.2014 14:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna przychodnia :) Pani doktor mila,konkretna i bezpośrednia. Mówi zrozumiałym językiem,skrupulatnie tłumaczy. Do zobaczenia, dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.10.2014 14:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zlekceważyła mnie, uratowała mi życie. Ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: E. dnia: 03.10.2014 19:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista! Profesjonalne podejście do mojego problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiśnia dnia: 20.09.2014 17:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Bardzo dobry kontakt z pacjentem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 18.09.2014 19:20:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor radiolog Małgorzata Drozd z przychodni Medix to fajna lekarka, sympatyczna i bardzo profesjonalna. Pozdrawiam PAni Doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiga dnia: 08.09.2014 18:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze jest miła, najlepszy radiolog do jakiego chodziłam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2014 13:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych radiologów z jakimi miałam kontakt. Miła i profesjonalna w tym co robi. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia M. dnia: 20.08.2014 18:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczna i ciepła kobieta, oprócz trafnej diagnozy potrafi także podnieść na duchu. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2014 19:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry radiolog, korzystam z badań u Pani Małgorzaty Drozd już od roku; polecam tego lekarza jest świetnym fachowcem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mm dnia: 15.08.2014 11:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radiolog, który w sposób właściwy traktuje pacjenta, zawsze taktowna,uprzejma i miła , świetny fachowiec !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 24.07.2014 16:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER !!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2014 18:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u dr Małgorzaty Drozd z Medixu na usg piersi. Uważam że to dobry fachowiec, lekarz z pasją i powołaniem. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorotka dnia: 08.07.2014 19:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z personelu przychodni jak i lekarza- wspaniała atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 07.06.2014 19:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą Panią wszystkim. Jeszcze raz bardzo dziękuje za fachowosc i zyczyłabym sobie i innym więcej takich lekarzy pozdrawiam oczywiście Panią Doktor-Iza z Krakowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ~~Iza dnia: 29.05.2014 10:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oprócz miłej obsługi, która powinna być standardem, napotkałam to czego oczekiwałam - pani radiolog znalazła czas aby zapoznać się z wynikami moich dotychczasowych badań, przeprowadziła badanie rzetelnie. No i dała wskazówki dotyczące dalszego leczenia. Z pełnym przekonaniem mogę tego lekarza polecić. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EwelinaB. dnia: 23.05.2014 17:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Chciałam podzielić się z Wami moją opinią. Doktor Drozd to bardzo miła, pomocna i komunikatywna radiolog. Pamięta o wszystkich ustaleniach z pacjentką, wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada na wszelkie wątpliwości. Po szybkim rozpoznaniu co mi dolega trafiłam na salę operacyjną. Jestem już po operacji i czuje się coraz lepiej, szybko dochodzę do Siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 18.05.2014 13:04:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, dokładny radiolog. Zwraca uwagę na wszystkie szczegóły. Ponadto, wytłumaczy rzeczowo na czym polega problem itp. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 17.04.2014 12:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniały lekarz ,bardzo dokładna,jako jedyna z 3-ch lekarzy ,którzy robili mi USG znalazła przyczynę moich dolegliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2014 16:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr Małgorzata to bardzo fajna kobitka, jestem bardzo zadowolona ze do niej chodzę. Wszystko jest jak trzeba. Mam do niej pełne zaufanie, bo mi ładnie wytłumaczyła i powiedziała prawdę. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zosia H. dnia: 16.02.2014 12:37:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją