Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Jolanta Kasperkiewicz

Zawód: Lekarz internista 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: PULMONOLOG Słowa kluczowe:

Ocena: 98% pozytywna 74x 1x

Jakość usług: 98% wysoka 69x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 48x 1x
Ceny usług: 100% niskie 31x 9x
Ilość opinii w serwisie: 75
Ilość odsłon profilu firmy: 4144
Data utworzenia profilu: 16.02.2014 12:22:01
Data ostatniej aktualizacji: 16.02.2014 12:22:01 

Opinie o CDM Medix dr Jolanta Kasperkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz kompetentny i skuteczny. Na pierwszej wizycie postawiona diagnoza oraz dokładne wyjaśnienie i przebieg leczenia. jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2021 16:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna porada i pomoc ...mam nadzieję na skuteczne równie leczenie pani doktor jest super
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2021 18:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, konkretny, profesjonalny lekarz. Po wizycie u Pani doktor i zastosowaniu się do jej zaleceń odczuwam wyraźną poprawę. Bardzo Pani Doktor dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Irenka dnia: 02.01.2021 13:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wizytę u Pani Doktor. Bardzo miła i cierpliwa osoba , pogodna . Wyjaśnia dokładnie pacjentowi wszystko. Jest bardzo precyzyjna w badaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 14.11.2020 14:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor przyjęła mnie punktualnie, wytłumaczyła wszystko jak i co, jest bardzo cierpliwa i stworzyła przyjazną atmosferę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ona dnia: 31.05.2020 13:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz miły, rzeczowy, znający się dobrze na swoim fachu, pełen profesjonalizm. Zaleciła trafne rozwiązanie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ada dnia: 10.11.2019 17:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczny, kompetentny, empatyczny i dokładny lekarz. Polecam wszystkim i serdecznie pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 16.03.2019 17:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny,rzetelny i konkretny lekarz.Szybka diagnoza oraz konkretne uatalenia co do leczenia.Miły kontakt z pacjentem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: * dnia: 31.12.2018 18:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor bardzo mila,kompetentna,zaangazowana w to ,co robi.Mozna zapytac o wszystko co dotyczylo choroby
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 30.09.2018 18:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry pulmunolog. Podczas wizyty wyjaśniła wszystko jak należy. Super podejście do pacjenta. Świetny fachowiec, miły i wyrozumiały
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.08.2018 19:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, miła i szybka obsługa.Lekarz godny polecenia.Pełen profesjonalizm. Bardzo kulturalny, konkretny i komunikatywny lekarz.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ANA dnia: 22.07.2018 10:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wizytę. Lekarka godna polecenia, kompetentny lekarz i sypatyczny, odpowiedziala na wszystkie pytania. Jestem zadowolona z wizyty. Na pewno polecam Panią Kasperkiewicz!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: czort dnia: 30.06.2018 16:08:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy w życiu spotkałem tak wspaniałego i przyjaznego lekarza . Jestem starszym człowiekiem a pani dr miała do mnie cierpliwość i wspaniale wyjaśniła mi problem i zaleciła właściwe leczenie.Polecam wszystkim,którzy mają problem!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 16.06.2018 16:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza. Bardzo profesjonalny ,niesamowicie dobre podejście do pacjenta,odpowiedzialność i wiedza medyczna
Opinia dodana przez: dnia: 31.05.2018 16:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta odbyła się punktualnie. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Rzetelna diagnoza i konkretne zalecenia.
Opinia dodana przez: elza dnia: 27.05.2018 13:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarka bardzo dokładna, prostym językiem wytłumaczyła wszystko. Liczy się dla niej dobro pacjenta . Lekarz nie naciągający na pieniądze Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 08.04.2018 16:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wizytę u p. doktor. Byłam u Niej na wizycie. Zrobiła mi spirometrię, (b. dobry aparat w Medixie) profesjonalnie badanie i zaleciła też leczenie. To bardzo miły i kompetentny lekarz. Z całą pewnością wrócę do Niej. Takich lekarzy nam potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: K dnia: 04.03.2018 16:54:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Została mi poświęcona wystarczająca ilość czasu, Pani Kasperkiewicz zapoznała się z moim problemem, udzieliła odpowiedzi na moje pytania, zalecił dalszą diagnostykę . Widzę że jest zdecydowanym lekarzem i kompetentnym
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 04.02.2018 15:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz ma bardzo dobre podejście do pacjenta. doktor Kasperkiewicz okładnie przeprowadza badanie i wywiad z pacjentem. Taki lekarz to skarb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zana dnia: 28.01.2018 18:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i doświadczenie, życzliwa Pani pulmonolog i serdeczna, wyleczyła mnie z mojeggo problemu . Polecam doktor Kasperkiewicz do której trafiłam z polecenia moich znajomych. Polecam!! ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: DD dnia: 13.01.2018 19:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pulmonolog i profesjonalne podejście do pacjenta. Lekarz wyjaśnia co robi, kiedy należy przyjąć ponownie oraz w jaki sposób należy postępować. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 27.12.2017 19:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz rzeczowy i konkretny. Ładnie wytłumaczył w czym problem, wskazal zalecenia, odpowiadał na zadane pytania Polecam zdecydowanie i w razie problemu w przyszłości skorzystam ponownie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: danuta dnia: 25.11.2017 17:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzetelny lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta. dr Jolanta Kasperkiewicz badała z każdej strony, przeprowadziła wywiad i postawiła wiarygodną diagnozę.I o to chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 12.11.2017 18:50:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była moja pierwsza wizyta ,jestem bardzo zadowolona z wizyty ,polecam wszystkim zainteresowanym, otrzymałam jednoznaczną poradę lekarska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: O dnia: 01.11.2017 10:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Kasperkiewicz bardzo chętnie odpowiedziała na moje pytania, wierzę, że zalecenia okażą się skuteczne i wreszcie będą mógł powrócić do normalnego funkcjonowania. Wizyta odbyła się w miłej, wręcz przyjacielskiej atmosferze. Dzięki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriel dnia: 29.10.2017 16:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z nią, a szczególnie jej diagnoza, i zalecenia, w moim przypadku zaowocowały poprawą samopoczucia. Jej diagnoza oraz przebyte leczenie zmieniły mój komfort życia. Dziękuję za trafne porady i wsparcie które od Pani doktor otrzymałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 03.10.2017 16:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego pulmonologa, ponieważ jest miła , uprzejma, stara sie dokładnie wyjasnić problem, wyprzedza pytania pacjenta.Widziałam zaintersowanie moim problemem za co b.dziekuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 14.07.2017 19:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarka wykazala sie cierpliwością skrupulatnie odpowiadając na moje liczne pytania. Wykazała się ogromnym zainteresowaniem. Dokładnie sprawdziła wszystkie wyniki badań. Dostałam wyczerpujące wyjaśnienia i sposób leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 18.06.2017 10:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Doktor! Badania odbyły się bezstresowo w miłej atmosferze. Doktor przeprowadziła dokładny wywiad, a następnie szczegółowo i zrozumiale wytłumaczyła cel badań.P. Doktor wykazała się profesjonalizmem i uprzejmością, co wzbudziło moje zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 21.05.2017 10:59:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prośbę rejestratorki zgodziłam się o zmianę godziny wizyty na wcześniejszą. Głupio mi było odmówić po słowach "Pani doktor prosi i będzie bardzo wdzięczna."Zapytałam się męża czy da radę wrócić z pracy wcześniej by mnie zawieść.Jestem chora ,gorączkuję a po zrobionym prześwietleniu kazano mi pilnie skonsultować się ze specjalistą od płuc.Zgodziłam się ale okazało się ,że mąż utknął w korku więc zadzwoniłam z przeprosinami ,że spóźnię się 10-15 min max i usłyszałam ,że to niemożliwe bo Pani doktor nie będzie czekać!okazało się ,że po mnie jest inny pacjent ( nie rozumiem w takim razie po co zmieniono mi godziny wizyty )i już czeka. Mówię ,że ok skoro już jest to wejdzie za mnie a ja za niego i to będzie to 15 min później. Rejestratorka powiedziała ,ze zapyta się Pani doktor i oddzwoniła ,że jak nie przyjadę na wyznaczona godzinę to nie zostanę przyjęta.To jest standard tej placówki ??? prywatnej przychodni taki bezpodstawny brak woli i ludzkiego podejścia do chorego. Nikomu już nie polecę tej placówki!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: chora dnia: 20.04.2017 18:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila, przystępna i profesjonalna. Bardzo nowoczesny gabinet. Bylam bardzo zadowolona. Wiecej takich lekarzy! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zaza dnia: 10.12.2016 15:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była to moja pierwsza wizyta u Pani doktor. Mam bardzo dobre wrażenia. Na pewno w przyszłości jeszcze wrócę jeśli będzie trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milka dnia: 23.11.2016 17:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze do Pani Kasperkiewicz bo koleżanka mi o niej powiedziała. Bardzo dobra opieka, przede wszystkim fachowa. Miła i delikatna pulmonolog. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 05.12.2015 19:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Kasperkiewicz ma świetne podejście do pacjenta, jest miła i zawsze pomoże, doradzi. Jest dokładna w tym co robi. Specjalistka w każdym calu. Gorąco polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2015 18:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna i fachowa specjalistka. Ciesze sie że mogłam do niej trafić. Poleciłam ją każdemu ze znajomych i nikt nie wychodzi zawiedziony.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.06.2015 16:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, bardzo miła i uprzejma pani doktor, gorąco polecam. Ja na pewno nie będę szukać już innego pulmonologa. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolina55 dnia: 05.05.2015 17:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ludzkie podejście do pacjentów,zawsze uśmiechnięta.Nie spotkałam w żadnej przychodni takiego lekarza żeby tak interesował się chorymi, na każde nurtujące pytania uprzejmie odpowiadała. Jest to osoba wykształcona,ale prostych ludzi traktuje z szacunkiem.Dziękuję bardzo Pani Doktor za opiekę. Pacjentka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 13.03.2015 18:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jest bardzo dobrym lekarzem.
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2015 18:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładna diagnostyka przy obturacyjnej chorobie płuc. Pani doktor wzbudza duże zaufanie. Cena wizyty i badania bardzo przystępna. Polecam!
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2015 17:25:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet bardzo czysty, pani dr Kasperkiewicz bardzo miła i przyjazna. Wykupione leki działają - wracam do zdrowia. :-)Jest dobrze :-))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paula dnia: 09.02.2015 19:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr Kasperkiewicz poświęca się w stu procentach pacjentowi i wykonuje wszystkie badania kompleksowo. Wracam do niej regularnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 05.02.2015 14:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr Jolanta jest świetna, leczę się u niej od zawsze i mogę wszystkim polecić :-) Przede wszystkim bardzo miła i zawsze wszystko co mi zapisywała pomagało.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zeńka dnia: 31.01.2015 19:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, lekarka przyjemna profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2015 19:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania a nie z przypadku !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2015 16:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna babka. Dobry lekarz. Nic dodać nic ująć. polecammmm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 17.01.2015 14:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskoknały specialista,człowiek na poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leszek Szczebak dnia: 26.12.2014 09:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry specjalista,rzeczowa,świetna i bardzo delikatna, leczyła mnie i wszystko przebiegło bardzo dobrze, pozdrawiam dr J. Kasperkiewicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 23.12.2014 18:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do pacjenta, po dwóch wizytach już wszystko w porządku, dr Jola Kasperkiewicz przepisała mi odpowiednie leki i po kolejnej kontroli i badaniu było wszystko OK. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2014 17:05:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały i ciepły człowiekiem. Cierpliwośc i szacunek dla pacjenta. Badanie wykonuje z niezwykłą delikatnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.12.2014 18:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli ktos potrzebuje natychmiastowej pomocy to dr Kasperkiewicz jest najlepszym wyborem jeśli chodzi o pulmonologów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dami dnia: 26.11.2014 15:52:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Jolantę Kasperkiewicz uważam za b.kompetentną osobę, byłem u kilku lekarzy którzy zaczynali leczyć mnie chyba na to co nie potrzeba - i nic !!! Jako jedyna właśnie ta pani postawiła trafną diagnozę i wyleczyła mnie. Dla mnie - to Prawdziwy Fachowiec, i to jest najważniejsze !!!! Maryla
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 22.11.2014 18:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Kasperkiewicz to najlepszy pulmonolog we Wrocławiu i okolicach. Z dużym zainteresowaniem i profesjonalnie podchodzi do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agrafka dnia: 14.11.2014 18:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor jest nie tylko bardzo dobrym fachowcem w swojej specjalizacji ale przede wszystkim człowiekiem. Mimo natłoku zajęć znajduje czas dla pacjentów, zleca wymagane badania, rozmawia i wyjaśnia. Jest bardzo miła. Polecam....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.11.2014 20:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza lekarka! Podchodzi do pacjentów fachowo i z wyczuciem, 100% trafnych diagnoz. Robi wszystkie badania na miejscu. Skuteczność bardzo duża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edi dnia: 26.10.2014 12:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Męczyłam się z astmą dopóki nie trafiłam do pani doktor. Trafiła z leczeniem w "dziesiątkę". Ja jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.10.2014 14:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny specjalista, już po kilku wizytach widać było dużą poprawę, naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.10.2014 17:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla Pani Dr Kasperkiewicz za fachowe leczenie i wspaniałe podejście do mnie jako do człowieka i pacjenta - Karol
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K dnia: 28.09.2014 20:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wnikliwa, o bardzo dobrym kontakcie z pacjentem, sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: cers dnia: 22.09.2014 17:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze miła, uśmiechnięta, a przede wszystkim kompetentna. Nie daje antybiotyków za wszelką cenę. Dokładnie bada. Znam ją od dawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 09.09.2014 20:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: b.dobry lekarz z fajnym podejściem do pacjenta, a przede wszystkim skuteczna w leczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 31.08.2014 17:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, lekarka bardzo dokładna i skrupulatna w przeprowadzaniu badania,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorcia dnia: 22.08.2014 12:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniały lekarz! świetne podejście do pacjenta, cierpliwa, wszystko tłumaczy,odpowiada na wszystkie pytania. Oczywiście polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.08.2014 19:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor trafnie postawiła diagnozę - warto było przejść szereg badań i uzbroić się w cierpliwość! Bardzo zaangażowana, widać, że zależy jej na pomocy pacjentowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 13.08.2014 18:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry lekarz, odpowiada na każde pytanie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 19.07.2014 20:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i zwięźle - dr Jolanta Kasperkiewicz to DOSKONAŁY LEKARZ! Zostanę jej wdzięczny do końca życia. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryck dnia: 16.07.2014 17:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłem po kilku tzw "wizytach" mało efektywnych i trafiłem w końcu do dr Kasperkiewicz i po 3 tygodniach wyleczyłem się. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 01.07.2014 18:07:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista, konkretna i sympatyczna. Po dwóch tygodniach od wizyty zniknął problem chrypki z którą borykałem się od ponad roku. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.06.2014 12:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Pani doktor wyczerpujaco udzieliła mi informacji na temat moich badań, które mi wcześniej zleciła i co jest przyczyna własnie takich wynikow i moich dolegliwości.Zostałam skierowana na dalsze badania i musze dodac ,ze Pani Doktor jest przemiła osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AGUSIA dnia: 07.06.2014 10:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej mogę polecić Panią doktor :) Bardzo miła,ciepła, uprzejma, kompetentna. Dzieci zostały poddane wreszcie kompleksowym badaniom. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.S. dnia: 23.05.2014 17:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta u pani doktor to pieniążki dobrze zainwestowane. Chodzę do niej do Centrum i musze przyznać że zawsze ma dla mnie czas. Byłam u wielu lekarzy jednak tylko ona od razu poznała sie co mi dolega i przepisała właściwie leki. Z całego serca dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina55 dnia: 21.05.2014 20:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło bardzo sympatycznie i miło Pani doktor słucha pacjenta i wie jak doradzić i leczyć by człowiek poczuł się lepiej :) A ja zdecydowanie mogłam wreszcie swobodnie oddychać Bardzo dziękuję i mam nadzieję że wreszcie moje schorzenie się zminimalizuję dzięki pomocy Pani doktor. Pozdrawiam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornelia dnia: 16.05.2014 17:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pani doktor. Ogromnie przyjazny człowiek, otwarta i "ludzka". Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 17.04.2014 12:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po wizycie u Pani DR., myślę, że wreszcie znalazłam dobrego i kompetentnego pulmonologa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniczka dnia: 23.03.2014 19:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę wspaniały lekarz polecam go bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 13.03.2014 08:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie zna się na swojej specjalizacji, zleca wszelkie potrzebne badania, dba o pacjenta, nie ma problemów z przyjęciem. Ma bardzo dużą wiedzę, jest bardzo miła i odpowie na każde pytanie, nawet takie, które pacjentom wydaje się bez znaczenia. Jeden z lepszych lekarzy z jakim się spotkałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 16.02.2014 12:24:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją