Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Barbara Wilczek

Zawód: Neurolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 98% pozytywna 69x 1x

Jakość usług: 98% wysoka 62x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 47x
Ceny usług: 100% niskie 31x 14x
Ilość opinii w serwisie: 70
Ilość odsłon profilu firmy: 2835
Data utworzenia profilu: 2014-02-16 12:11:55
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-16 12:11:55 

Opinie o CDM Medix dr Barbara Wilczek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta szybka i owocna . Pani Doktor dokładnie wyjaśniła mi skąd biorą się moje bóle i dolegliwości. Zlecił odpowiednie badania w następstwie czego znalazła rozwiązanie. Mogę w 100% polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani dnia: 2018-06-03 15:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam dr Wilczek. Otrzymałam pomoc, trafione leki oraz skierowanie na zabiegi rehabilitacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sasza dnia: 2018-05-20 18:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Barbara Wilczek wyleczyła mnie z dokuczających mi bóli głowy, które miałam po utracie pracy. Wizyty wspominam bardzo miło,zastosowane leczenie okazało się bardzo skuteczne. Pozdrawiam i polecam Panią doktor.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-05-05 10:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Barbara Wilczek bardzo dokładnie przeprowadziła ze mną wywiad, zbadała mnie i jako jedyna zaproponowała skuteczne leczenie w celu uśmierzenia dolegliwości bólowych. Naprawdę specjalista godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JagaJ dnia: 2018-04-21 20:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do dr Wilczek z bólem barku. Pani doktor nie zlekceważyła mojego problemu, wykazała bardzo dobre podejście do pacjenta, pomogła lekami i zleciła rehabilitację. Jestem już po leczeniu i polecam panią Barbarę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2018-04-08 17:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor szybko zdiagnozowała co mi dolega . Przepisała odpowiednie leki . Wszystko mi wytłumaczyła. Po tygodniu brania leków już czuję poprawę i mniej boli. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2018-03-19 18:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To byla moja pierwsza wizyta i nie ostatnia. Dziękuję pani dr za profesjonalną fachową pomoc. Już tak nie boli....Doktor jest bardzo mila i zyczliwa, szczegolowo wszystko wyjasnia.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2018-03-11 17:31:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do p. doktor z bolącym stawem barkowym ... otrzymałam kompleksową pomoc i leki. Kompetentny neurologa i do tego miły. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sasinka dnia: 2018-03-04 17:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny lekarz. Dokładnie mnie zbadała i przejżała wyniki tomografu, bardzo przystępnie wyjaśniła w jakim stanie znajduje się mój kręgosłup oraz zleciła jeszcze dodatkowe badania. Nakreśliła również wstępnie dalszy plan leczenia. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata P-P dnia: 2018-02-18 14:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Lekarz bardzo dokładnie zbadał mnie, wszystko wyjaśnił i podał prawdopodobną przyczynę bólu. Lekarz kontaktowy, Szczerze polecam! Wszystko dokładnie wyjaśnione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-02-15 11:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam innym pacjentom.Bardzo wyczerpująca i profesjonalna wizyta. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, kontakt z pacjentem wzorowy, na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: myszka dnia: 2018-01-22 17:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Wilczek to Balsam dla duszy i ciała. Spokojna, rzeczowa, wyjaśniła wszystko i dlaczego boli. Indywidualne podejście do pacjenta. Powiedziała jakie zabiegi rehabilitacyjne bedą dla mnie najlepsze. Bała leki. Po wizycie nie miałam wątpliwości. Będę polecać każdemu panią Barbarę, dziękuję !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2018-01-13 17:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kilku wizytach mogę potwierdzić wszystkie pozytywne oceny. Diagnoza poprzedzona wnikliwym wywiadem, troska o pacjenta i jego dobre samopoczucie, zainteresowanie postępami leczenia. Dobrze dobrane leczenie. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcinek dnia: 2017-12-10 12:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista godny polecenia - uważam, że zawsze pełen profesjonalizm, Pani Wilczek potrafi szczegółowo wszystko wytłumaczyć, do tego bardzo sympatyczna. Polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mery dnia: 2017-11-26 15:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta - bardzo dobre wrażenie pani dr Wilczek na mnie zrobiła. Ogromna wiedza, cierpliwość i zaangażowanie. Dziękuję i do kolejnego spotkania:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: cierpiąca dnia: 2017-11-01 11:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z porad Pani Doktor Wilczek a szczególnie z wyleczenia ostrego bólu kręgosłupa. Zaraz na początku rozmowy od razu wiedziała co mi dolega.
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2017-10-13 20:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor bardzo konkretna, odpowiada wyczerpujaco na wszytkie pytania, tlumaczy przebieg i mozliwosci leczenia chorób kręgosłup.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-01 18:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania .Wielu lekarzy mogłoby wziąść przykład z Pani dr Wilczek . W końcu zacząłem normalnie funkcjonować bez bólu. Pozdrawiam- Marek
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-08-24 18:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dokładnie tłumaczy. Nie pozostawia pacjenta bez odpowiedzi i bez leczenia. Jest fachowcem w swoim fachu, a rzadko spotykam takich lekarzy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KR dnia: 2017-07-10 20:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz neurolog, najlepszy u jakiego do tej pory byłam , profesjonalistka, odpowie na każde pytanie , bardzo miła. Jak najbardziej polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Big dnia: 2017-06-11 15:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna i profesjonalna lekarka. Fantastyczny specjalista. Empatyczna i bardzo delikatna kobieta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misza dnia: 2017-05-13 19:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem, jeden z najlepszych lekarzy we Wrocławiu. Bywałam u wielu neurologów, jednak dr. Barbara Wilczek zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie juz na pierwszej wizycie.
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-22 12:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy nie czułam skrępowania i na prawdę na luzie podeszłam do samego badania a to wszystko dzięki podejściu do pacjentki. Polecam tego lekarza każdej kobiecie w każdym wieku.
Opinia dodana przez: GAD dnia: 2017-01-07 13:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z wizyty, spełniła moje oczekiwania i mogę się już zaliczać go grona stałych pacjentów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-10-16 12:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była to pierwsza moja wizyta u neurologa. Dr Wilczek to wspaniały lekarz konkretnie i rzeczowo wyjaśniła nurtujace mnie pytania. Duża kultura i spokój . GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stasia L dnia: 2016-08-28 13:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe porady, duże doświadczenie polecam jeszcze raz gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-03-25 16:40:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz w życiu wystawiam komukolwiek za cokolwiek negatywną opinię, a jestem naprawdę mało wymagającą, za to bardzo cierpliwą osobą. Jednak dzisiejsza wizyta u tej pani przekroczyła wszelkie dopuszczalne granice. Skandal to mało powiedziane. Arogancja, całkowity brak zainteresowania pacjentem, lekceważenie, brak chęci nawiązania jakiegokolwiek kontaktu i powiedzenie wprost, "że nie ma czasu na oglądanie badań". Cała wizyta, razem z badaniem, wypisaniem informacji do lekarza kierującego, receptami i skierowaniem trwała 4 minuty (!!!) Nieuprzejma, niesympatyczna, odpychająca. Sprawiała wrażenie, że za karę musi się zajmować pacjentami, którzy przychodzą na NFZ i dobitnie pokazuje, że robi łaskę i zniża się do poziomu pacjenta. Z pewnością nie skończy się na opinii w Internecie, tylko na skardze złożonej do NFZ. Straciłam czas, nerwy i skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. I na pewno tak tego nie zostawię. A ta pani powinna pomyśleć o zmianie zawodu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-02-11 20:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wyobrażam sobie leczenia u kogoś innego. Terminy wizyt są bliskie, w razie jakiś nieprzewidywalnych problemów jakoś tam zawsze udawało mi się dostać do dr Wilczek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: operka dnia: 2015-06-05 14:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Neurolog warta polecenia !!! Nowy i nowoczesny sprzęt zabiegowy i przede wszystkim wspaniały lekarz który kocha to co robi, pozdrowienia dla pani Barbary Wilczek u której się obecnie leczę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2015-05-11 20:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest przyjemnie i sympatycznie. Dla mnie to istotne bo jak mnie coś boli to naprawdę wolę iść do lekarza, który mnie nie będzie dołować a raczej kojarzy mi się z uśmierzaniem bólu. Dlatego chodzę do doktor Barbary Wilczek !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: lola3 dnia: 2015-04-19 18:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie tylko uratowała moja mamę po udarze, ale też pomogła dojść jej do normalnego stanu . Dba o pacjenta i wie co robi.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-08 12:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adekwatna cena za wizytę do poziomu wiedzy pani dr co dziś nie często się zdarza. Do tego w wygodnych dla mnie godzinach. A najważniejsze, że dr Wilczek świetnie poradziła sobie z moimi problemami ze snem. Bardzo dobra neurolog.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-05 17:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po terapii u B.Wilczek odczułam zdecydowaną poprawę a leczyłam się na od kilku ładnych lat u innych neurologów na migreny ale z niezbyt dobrym skutkiem. Dopiero Wilczek mi pomogła. Polecam tę neurolog. Jeszcze czasami miewm bóle ale bardzo słabe.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.Renata dnia: 2015-03-01 13:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Suuuuuuuper - polecam gorąco Panią Doktor Wilczek:)
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 11:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka razy korzystałam z usług Pani doktor Wilczek i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze można liczyć na pomoc czy konsultację. Śmiało mogę polecić.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 17:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna Pani doktor. Poświęciła mi dużo uwagi. Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką mi udzieliłą, bardzo rzetelna. Pani dr Wilczek jest najlepsza. Dobrała mi odpowiedznie leczenia. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-05 13:38:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim osobom. W Centrum byłam kilka razy. Mam poważne problemy z kręgosłupem. Od kiedy chodzę do dr Barbary ból się zmniejszył. Wspaniała specjalistka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-20 13:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani B. Wilczek to super lekarz neurolog. Polecam serdecznie wszystkim którzy szukają lekarza dla siebie. Serdecznie dziękuje pani doktor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-08 19:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UPRZEJMA, PRZYJAZNA . PRZYJEŻDŻAM ZE ŚRODY ŚLĄSKIEJ ŻEBY SIĘ U NIEJ LECZYĆ. ZAWSZE DOBIERA MI TRAFNIE LEKI. POLECM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-05 15:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia.Znakomity fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani dnia: 2015-01-01 14:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, kompetentna, cierpliwa neurolog, a co najważniejsze - jej diagnozy i leki okazują się zawsze skuteczne. Jestem jej stałą pacjentką. Wizyty zawsze odbywają się punktualnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 16:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: b. dobry lekarz. dr Barbara Wilczek wyleczyła u mnie nawracający stan zapalny stawów, odkąd się u niej leczę dolegliwości całkowicie ustały. Robię raz na pół roku badania kontrolne i wszystko jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.S. dnia: 2014-12-10 15:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super specjalista!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-05 18:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Doktor! Miło i sympatycznie. Jak dla mnie - zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2014-11-17 18:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, super i jeszcze raz super. Mega profesjonalnie i na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-15 17:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafna diagnoza. Jako specjalista godna polecenia ze wszech miar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-09 13:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Droga Pani DOKTOR- uważam, iż każdy, kto trafi pod Pani opiekę będzie równie zadowolony z leczenia jak ja. Pozdrawiam Panią i dziękuję z całego serca za pomoc i życie bez bólu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-28 20:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedzialny lekarz, interesuje się pacjentem, szuka jak najlepszych rozwiązań. Pamięta swoich pacjentów, nawet po długim czasie. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i efektów leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-25 16:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprostu najlepsza. Wystarczy popatrzec na oceny. Bylem z nieznośnym bólem głowy i po wizycie u pani dr "jak ręką odjął".Po prostu czyni cuda:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-18 16:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim tą neurolog. Bardzo dziękuję! Jesli ktoś tak jak ja nie potrafił sobie poradzić z bólem , to naprawdę nie warto czekać tylko poszukać dobrego lekarza! Panią Barbarę mogę polecić z czystym sumieniem. Terapia trwała długo ale efekty są zdumiewające.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-08 17:51:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam słów, po prostu cudotwórczyni. Kilkoma ruchami długopisu wyleczyła mnie dzisiaj z bólu kręgosłupa szyjnego i lędźwiowego. Bez problemu będę mógł już siedzieć bez bólu karku, łopatki i ramienia, a kiedy stanę na 5-10 min. ból w okolicy lędźwi będzie tylko przykrym wspomnieniem i nie będzie mnie zmuszał do nienaturalnych ruchów. Mam nadzieję,że kolejny atak rwy kulszowej również się nie pojawi.Dziękuję Pani Doktor z całego serca, chociaż przez chwilę przemknęła mi myśl, że głównym autorem tego cudu byłem ja sam przez brak umiejętności komunikowania się i tolerowanie bólu, na który być może wcale nie muszę być skazany.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AKnick dnia: 2014-10-02 21:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry lekarz-godny polecenia- krótko zwięźle i na temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tom dnia: 2014-10-02 20:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo świetny specjalista.Dzięki Doktor Wilczek mogę funkcjonować bez bólu. Danuta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2014-09-29 17:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecamy! Pani dr Basia jest wspaniałą specjalistką. Jej pomoc okazała się niezastąpiona podczas moich zmagań ze wzmożonym napięciem mięśniowym w moim kręgosłupie. Jestem pod Jej stałą opieką. Otrzymuję profesjonalną pomoc i wsparcie. Pani dr Basia ma niebywałą wiedzę oraz umiejętności. Serdecznie polecam !!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-12 19:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna,bardzo miła, znająca się na problemie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anetta dnia: 2014-09-09 19:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się u doktor Wilczek na rzs, kto też to ma wie z czym się wiąże ta choroba. Pani dr zbiera dokładny wywiad, bada i przepisuje leki. Na razie widzę lekką poprawę i jestem dobrej myśli co do dalszego leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-09-03 12:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim lekarzom życzę takiego podejścia do pacjenta. Przemiła Pani doktor, jasno tłumaczy problemy chorego i leczy bardzo skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EMI dnia: 2014-08-24 14:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz, sympatyczna, bardzo rzetelna, pomogła mi wrócić do pełnej sprawności po kontuzji barku. Polecam również tą lekarkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjentka z Wrocławia dnia: 2014-08-19 21:11:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna neurolog,wzbudza zaufanie, pomogła mi, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzlka dnia: 2014-08-14 10:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka diagnoza, skuteczna w leczeniu, lekarz z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-11 17:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza neurolog z jaką się spotkałam. Pani Barbara Wilczek jest bardzo dobra. A muszę przyznać, że miałam kontakt z wieloma osobami zajmującymi się tą profesją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-08 18:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do dr Barbary Wilczek do Centrum Diagnostyki Medycznej Medix na Grabiszyńską 37 w sumie przypadkowo-szukając pomocy dla mojego obolałego barku - znalazłam ją w internecie i muszę powiedzieć, że zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Jest bardzo sympatyczna, konkretna, dokładna, fachowa, odpowiada na wszystkie pytania. Czułam się wyjątkowo, zostałam potraktowana poważnie i bez pośpiechu. A leczenie przynosi już pozytywne skutki. Dziękuję, oby więcej takich specjalistów we Wrocławiu!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2014-07-06 18:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy lekarz,który wytłumaczył mi co dzieje się z moim kręgosłupem(inni mieli różne dziwne teorie),dba o pacjenta,jest miła i nie czuć pośpiechu, jestem po operacji, czuję się rewelacyjnie. Pani dr nie funkcjonuje na zasadzie pacjent=kasa. Liczy się zdrowie człowieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwunia dnia: 2014-06-14 20:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOKTOR BARBARA WILCZEK jest przemiłym człowiekiem mającym doskonałe podejście do pacjenta. Spokojna i rzeczowa, a zarazem ciepła osoba dająca poczucie bezpieczeństwa. Absolutnie polecam. Wpływa kojąco na pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-03 19:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSPANIAŁY LEKARZ I CUDOWNY CZŁOWIEK , GORĄCO POLECAM PANIĄ DOKTOR
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GOŚĆ dnia: 2014-05-24 16:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych neurologów we Wrocławiu o dużej wiedzy , bardzo uprzejma ,pomogła mi, w istotny sposób poprawiła komfort mojego życia ! Godna polecenia. Pozdrawiam panią Doktor-wdzięczna pacjentka z Wrocławia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wrocławianka dnia: 2014-05-21 20:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma bardzo dobre podejście do pacjentów. Jest bardzo delikatna i bardzo pomocna, nic więc dziwnego że zajmuje się takimi chorobami jak nerwica, która mnie dopadła. Bardzo mi pomogła przy moich nerwowych problemach. To profesjonalistka w swojej dziedzinie. Zleca wiele badań co pomaga postawić prawidłową diagnozę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna K. dnia: 2014-05-04 17:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Barbara Wilczek jest na prawdę świetną lekarka. Od razu na podstawie moich dolegliwości skierowala mnie na rezonans. Został wykryty guz - na szczęście niedokuczliwy i zostalam wyleczona. Bardzo jestem zadowolona z tego lekarza. Jest to najlepszy lekarz!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-04-16 19:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem po konsultacji z dr Wilczek . Mogę powiedzieć, że jest świetnym lekarzem, na pewno zna się na rzeczy i chce pomóc ludziom , to się ceni. Chociaż nie musiała, to poświęciła mi dużo czasu. Przeprowadza dokładne wywiady. Naprawdę duży plus dla tej pani;) Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-03-13 08:05:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec . Konkretna , rzeczowa , skuteczna. Życzliwa i autentycznie przyjazna swoim pacjentom . Szczerze polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-02-16 12:18:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją