Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Wojciech Tanecki

Zawód: Kardiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 34x
Ceny usług: 100% niskie 26x 9x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 2355
Data utworzenia profilu: 2014-02-15 19:59:45
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-15 19:59:45 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Wojciech Tanecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dr. jest b.sympatyczny i otwarty na pacjenta. Poświęcił mi dużo czasu, z uwagą obejrzał wszystkie badania, dokładnie zbadał. Wytłumaczył co mi jest i dobrął leki. Po wizycie jestem podniesiony na duchu. Pan Dr. jest spokojny i oddany pacjentom. Bardzo dziękuję i polecam Pana Dr.innym pacjentom.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-07-18 15:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana doktora. Fachowo ocenił problem i skutecznie go rozwiązał. Do tego miły i sympatyczny. Byłam pierwszy raz i pewnie nie ostatni.
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2017-01-07 12:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Lek Tanecki jest naprawdę sympatycznym gościem, a co najważniejsze fachowcem skutecznym. Leczenie przebiega bezproblemowo, bez komplikacji. Ufam temu kardiologowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-06 11:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Dr Tanecki jest bardzo miły dla pacjentów. Reprezentuje pełną kulturę i fachowość. Kazdego pacjenta traktuje indywidualnie. Jest bardzo dobrym specjalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alfred dnia: 2015-05-17 16:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całe leczenie wraz z zabiegiem zgodnie z przedstawionym planem i bez niespodzianek. Polecam jeżeli szukacie naprawdę profesjonalnego kardiologa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: xenia dnia: 2015-04-20 21:14:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Każdy kto był u niego chwali i poleca zresztą, bo to naprawdę odpowiedni lekarz dla naszego serca. Ja wcześniej chodziłam do innego lekarza ale teraz już na stałe do Taneckiego :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-04-18 12:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z pacjentem i rodziną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W dnia: 2015-03-09 17:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pacjentem Pana dr Taneckiego i z czystym sumieniem powiem że to najlepszy specjalista jaki mi się trafił. A mam porównanie, bo borykam się z problemami kardiologicznymi już 4 rok. Polecam
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2015-02-22 18:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kardiolog, profesjonalne podejście do wykonywanego zawodu. Dr Wojciech Tanecki od lat się mną opiekuje i jestem mu za te lata ogromnie wdzięczny. Dziękuję doktorze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2015-02-08 12:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz skuteczny,który za każdym razem trafnie stawia diagnozę,profesjonalista w swojej specjalizacji.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-30 17:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam, że Pan Tanecki jest lekarzem najwyższej klasy, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Wszystkie leki, które mi przepisywał pomagały, a diagnozy które stawia są właściwe. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić tego lekarza!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-25 16:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRY CZŁOWIEK, DELIKATNY LEKARZ, MA WSPANIAŁE PODEJŚCIE DO PACJENTA, POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY MAJĄ OPORY I OBAWY PRZED WIZYTĄ U KARDIOLOGA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-05 08:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroka wiedza i znakomite podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-21 13:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jeden z lepszych kardiologów. Wszystkie niezbędnie badania zrobiono mi na miejscu. Polecam wszystkim !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-09 10:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat chodzę do Pana Doktora Taneckiego i nigdy mnie nie zawiódł. Bedąc pod tak specjalistycznym okiem jestem pewna że moje zdrowie nie pogarsza się . Ufam mu całkowicie :)))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ida dnia: 2014-12-04 19:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor Tanecki okazuje szacunek dla każdego pacjenta. Jeśli ktoś z Was potrzebuje dobrego kardiologa to polecam pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wrocławianin dnia: 2014-12-03 19:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Tanecki jest moim lekarzem już od kilku lat. Bardzo dokładny i uprzejmy. Ma cierpliwość do starszych ludzi. Na wizytach spokojnie omawia postępy w leczeniu i wyniki badań. Moim zdaniem to dobry lekarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TadeuszW dnia: 2014-11-26 12:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz kardiolog. Fachowo, milo, profesjonalnie i na temat. Błyskawicznie postawiona diagnoza oraz wdrożone skuteczne leczenie. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2014-11-23 15:43:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczyłam się u dr Taneckiego oczywiście z pozytywnym skutkiem. Uważam, że to jeden z najlepszych kardiologów we Wrocławiu. Przystępne ceny wizyt, profesjonalna obsługa. Wystawiam ocenę jak najbardziej pozytywną i w pełni uzasadnioną. Dziękuję-Paulina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-18 18:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie uwagę i podejście doktora Wojciecha Taneckiego. Jestem bardzo zadowolona z leczenia i jego wyników. Dr Tanecki to bardzo dobry specjalista. Poleciłam go siostrze bo również zaczyna mieć problemy z krążeniem a to u nas rodzinne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-11-15 15:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały fachowiec. Bardzo pomógł mojemu teściowi. Doktor zastosował właściwe leczenie, dzięki czemu mój teść wrócił do zdrowia. Polecam gorąco tego lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-07 18:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz który prowadzi mój przypadek od dawna. Jestem pod wrażeniem pracy dr Taneckiego . Wielkie dzięki Panie Doktorze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 20:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny gabinet i możliwość skontaktowania sie z doktorem o niemalże każdej porze to istotne rzeczy, które pozytywnie wpłynęły na ogólny "odbiór". Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 20:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz o wysokiej kulturze osobistej i co najważniejsze skuteczny. Mogę z czystym sumieniem go polecić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-12 17:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super centrum. Pomimo negatywnego nastawienia do lekarzy zmieniłem zdanie już po kilku wizytach. Szok jak niewiele trzeba zmieniać w życiu żeby poczuć się lepiej. Czas spędzony w gabinecie kardiologicznym to najlepsza z inwestycji, jaką mogłem poczynić. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-08 16:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista, bardzo doskonały kardiolog. Wspaniały człowiek. Jest wyjątkową osobą z niezwykłym podejściem do pacjenta.Ogromna wiedza, uczciwość, staranność.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 19:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, skuteczne leczenie, dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-16 19:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i sympatyczny lekarz, cierpliwy, wszystko tłumaczy, dobrze leczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mi dnia: 2014-09-13 17:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy lekarz i kardiolog na świecie!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Remi22 dnia: 2014-09-07 13:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłem u doktora Taneckiego dopiero raz ale zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, zlecił badania, wypisał trafione i niedrogie leki. oby tak dalej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-19 21:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Olbrzymia wiedza, konkretny, kulturalny, dowcipny, na szczęście skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-17 18:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, skuteczny, sympatyczny - pełny profesjonalizm, kultura osobista - godny polecenia lekarz kardiolog
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomcio dnia: 2014-07-16 18:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzbudza zaufanie. Skutecznie prowadzi pacjenta przez trud choroby. Jest kompetentny, rzeczowy, zaangażowany w proces leczenia, troszczy się o stan zdrowia pacjenta, jasno i klarownie tłumaczący zawiłości choroby. W moim przypadku trafna diagnoza i trafny dobór leków. Diagnozował mnie w Centrum Diagnostyki Medycznej Medix pl. Hirszfelda 17 we Wrocławiu. Polecam tego kardiologa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-07-06 18:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje tą opinię, ponieważ doktor jest wspaniałym kardiologiem. Pomocnym i z tego co zdazylam sie zorientować także bardzo doswiadczonym. Będę u niego kontynuowała leczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: korcia dnia: 2014-06-18 20:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie byłam u Pana Doktora 2 razy i potwierdzam że to profesjonalista w każdym calu.cudowny człowiek i chodząca encyklopedia, jestem pod wrazeniem jego profesjonalizmu cudowny fachowiec .Polecam tego Pana wszystkim. życzyłabym sobie i innym wiecej takich lekarzy pozdrawiam Pana Doktora - Mariola z Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-02 19:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz: kompetentny,doświadczony, kontaktowy, troskliwy, myślący o problemach pacjenta nawet po jego wyjściu z gabinetu, przyjazny i życzliwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SM dnia: 2014-05-21 10:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma szczególny dar nawiązywania kontaktu z pacjentem a przy tym jest pełen profesjonalizmu, nigdy nie odmawia pomocy, taki prawdziwy lekarz z charyzmą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniczka dnia: 2014-05-17 16:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny kardiolog - fachowiec zrozumiale tłumaczący chorobę oraz metodę leczenia. Bardzo uprzejmy i wzbudzający zaufanie. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Gorąco polecam tego lekarza osobom poszukującym fachowej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-05-10 18:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJWSPANIALSZY LEKARZ,DAJE NADZIEJĘ I STARA SIĘ ROBIĆ WSZYSTKO CO W JEGO MOCY. WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKO!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2014-03-31 18:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr Tanecki jest lekarzem z powołania, a przy tym bardzo dobrym fachowcem, miłym i oddanym pacjentom, zarówno w szpitalu i w przychodni. Dla wszystkich pacjentów ma dobre rady, pomoc i troskę o zdrowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-12 18:48:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie najlepszy kardiolog. Przede wszystkim ma serce do ludzi. Bardzo sympatyczny, kompetentny, podchodzi z empatią do człowieka. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika45 dnia: 2014-02-15 20:01:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją