Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Rafał Kleczyk

Zawód: Kardiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 40x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x
Ceny usług: 100% niskie 24x 6x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 1954
Data utworzenia profilu: 2014-02-15 19:54:46
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-15 19:54:46 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Rafał Kleczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolony z Pana dr Kleczyka,przemiły człowiek i naprawdę chce pomóc.Jest ok. Dlatego umówiłem od razu na kolejną wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2017-07-18 15:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor jest bardzo miły, uprzejmy i delikatny. Chętnie odpowie na każde pytanie dokładnie i zrozumiale. Pełen profesjonalizm :-)
Opinia dodana przez: ilonka dnia: 2017-01-15 12:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest profesjonalistą w swoim fachu. Cena za wizytę nie jest wygórowana. Szczerze polecam droktora Rafała Kleczyka. To dobry i uczciwy kardiolog
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Solur dnia: 2016-11-12 19:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w każdym calu. Miałem zabieg ablacji i dziś mogę wyrazić swoją pozytywną opinię o dr. Kleczyku. Pozostaje mi doktorowi kolejny raz podziękować.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-07-19 10:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze, ze nie spodziewalem sie tak sprawnego podejścia do sprawy. Jeżeli kiedykolwiek ktoś mnie zapyta o kardiologa to z czystm sumieniem polecę Kleczyka. Ponadto gabinet w poradni na Hirszfelda 16 jak najbardziej profesjonalny, bardzo czysty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-30 21:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, fachowa opieka kardiologiczna. Co by się nie działo to wiem ze mogę na Kleczyka liczyć i dlatego nawet przez myśl mi nie przeszło żeby iść gdzie indziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robi dnia: 2015-05-27 17:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczyłem się w tej przychodni przed laty, później wyjechałem na jakiś czas za granicę, teraz wróciłem ponownie i spotkało mnie miłe zaskoczenie - pan doktor Kleczyk pamiętał mnie że kiedyś byłem jego pacjentem. To było miłe przywitanie !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Albin dnia: 2015-05-24 16:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: aby wszyscy lekarze w naszym kraju prezentowali taki poziom jak Pan Doktor Kleczyk , nieprzeciętna wiedza , trafna diagnoza i super podejście do pacjenta. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Halka dnia: 2015-04-12 16:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim lek. kardiologiem jest dr Kleczyk. Tylko Jemu wierzę! Świetny lekarz. Opanowany, po ludzku wytłumaczy o co chodzi. Ma wieloletnią praktykę i bardzo dużo pacjentów. Bardzo Go cenię
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-19 19:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kardiolog. Doskonale zajął się moim ojcem!!. Szczerze polecam i pozdrawiam Pana!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-02-14 17:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój mąż leczył się u doktora Kleczyka.Z wizyt wracał zadowolony i pełen energii. Chwalił Pana Rafała i personel Medixu. Pan Rafał Kleczyk jest dla nas po prostu autorytetem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-07 15:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz który z dobrym sercem, usmiechem i zrozumieniem poswieca czas i wiedzę pacjentowi.... Doktor Kleczyk budzi zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2015-01-30 16:39:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy się nie zawiodłem. Zawsze można liczyć na pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-01-24 15:36:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarz, z optymizmem podchodzi do pacjenta.Konkretny i kompetentny. Zawsze służy radą i pomocą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-12 13:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dr R. Kleczyka. Podchodzi do leczenia w sposób jaki mi odpowiada. Zaleca dodatkowe badania i odpowiednie leczenie. Cieszę się ze u niego byłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafik dnia: 2014-12-09 18:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Rafał kleczyk to świetny lekarz, wspaniały kardiolog iczłowiek. Rewelacyjnie prowadzi moją chorobę i wspiera w trudnych chwilach. Wszystkie badania wykonywane są na miejscu. Dziękuję i polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 13:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze konkretny, niezwykle fachowy i wspaniale troszczy sie o swoich pacjentów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-22 19:06:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, z ogromnym doświadczeniem. Uuczciwy, nie naciąga na wizyty, które nie są konieczne. Zawsze uchwytny. Polecam Pana Doktora Kleczyka z czystym sumieniem - wdzięczna pacjentka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: w.p. dnia: 2014-11-17 18:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor bardzo solidnie podchodzi do problemów zdrowotnych pacjenta i doskonale opiekuje się nim. Zawsze z takim samym zaangażowaniem dba o czyjeś zdrowie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-02 18:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana doktora Kleczyka ,profesjonalne podejście do pacjenta , interesował się mną po zabiegu; jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim podejściem lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tereska dnia: 2014-10-25 15:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam jestem bardzo zadowolona z wizyt i podejścia z sercem do pacjenta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-10-18 16:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz o wysokiej kulturze osobistej, jego sposoby terapii i leczenia działają i widze różnicę, duża wiedza teoretyczno - praktyczna- sama jestem lekarzem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-12 17:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kardiolog! Mnie bardzo pomógł ! Dziękuje z całego serca. Mila ,życzliwa osoba, która chce pomoc a nie tylko odwalić robotę. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-06 18:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, potrafi wczuć się w położenie pacjenta, jest skuteczny - daje dobre, sprawdzone i konkretne rady. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2014-09-29 17:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły doktor. O wszystko dokładnie wypytał, skrupulatnie notował. Odpowiada chętne na zadane pytania. Chyba po raz pierwszy na wizycie nie czułam się skrepowana. Polecam gorąco bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-09-27 16:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest pozytywnie nastawiony do pacjentów, dokładny i stara się odnaleźć przyczynę złego samopoczucia pacjenta .Ma dobry kontakt z pacjentem. Nina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NN dnia: 2014-09-24 08:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kardiolog i człowiek. Gdybym natrafiła na doktora Rafała wcześniej moje leczenie na pewno przebiegałoby inaczej. Dr jest świetny, oby więcej takich lekarzy. Dziękuję doktorowi za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-09-18 18:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarz, bardzo profesjonalny i rzeczowy. Do tego wprowadza bardzo miłą atmosferę podczas wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-23 11:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Wystawiam tą opinię w imieniu całej naszej rodziny, która jest panu dr niezmiernie wdzięczna za leczenie naszej babci. To cudowny człowiek, cierpliwy, wie jak rozmawiać ze starszymi osobami i ich rodzinami. Bardzo bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2014-08-20 18:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, widać że zna się na tym co robi i chce pomóc pacjentowi.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-17 17:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyty u doktora sa konkretne i merytoryczne. Jest doskonałym profesjonalista. Pomógł mi w mojej chorobie i uważam go za godnego polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-07-20 16:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, posiada właściwe podejście do pacjenta i co najważniejsze świetny fachowiec. Mój ojciec był leczony w kilku przychodniach, niestety z marnym skutkiem. Doktor Rafał Kleczyk z Centrum Diagnostyki Medycznej Medix we Wrocławiu na pl. Hirszfelda 17, jako jedyny prawidłowo zdiagnozował przyczynę dolegliwości i podjął skuteczne leczenie. Tato po dwóch tygodniach wrócił do dobrej kondycji. Inni lekarze wpychali w niego dziwne leki, które powodowały niepożądane skutki uboczne i nie przynosiły poprawy. Szkoda, że tak mało lekarzy jest o takich kwalifikacjach i podejściu do pacjenta. Wielki szacunek , ten lekarz naprawdę pomaga chorym ludziom i skutecznie leczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miśka dnia: 2014-07-18 17:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edek dnia: 2014-07-13 17:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uprzejmy człowiek. W przystępny sposób wyjaśnia cały proces leczenia. Bardzo się cieszę, że trafiłam do Pana Doktora Kleczyka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Szał dnia: 2014-06-20 14:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz szczegółowo odpowiada na wszystkie pytania. Wszystkie badania wykonywane na miejscu w bardzo krótkim czasie. Profesjonalne podejście do pacjenta. Personel i obsługa na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.G dnia: 2014-06-10 15:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor to bardzo dobry lekarz i po prostu człowiek o wielkim sercu. Wiele chorych tak jak ja zawdzięcza mu wyleczenie. Szukaliśmy pomocy w różnych miejscach w których lekarze byli bezradni. Doktor jedyny się nie poddał. Dzięki niemu żyję i cenie go za to że mi pomógł i pomaga dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrystynaJ dnia: 2014-05-21 18:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wielka wiedza, wielka kultura i klasa. absolutnie polecam. pełny profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AM dnia: 2014-05-17 15:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz! Wiele Mu zawdzięczamy - mój Tata, Mama, ja i moja siostra. Nigdy nie spotkałam takiego LEKARZA oddanego chorym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jasieńscy dnia: 2014-04-26 11:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dr Rafał Kleczyk jest dobrym fachowcem i szybko zdiagnozował u mnie wadę serca, którą mam w tak młodym wieku. Doskonale dobrał leki i czuję się teraz naprawdę dobrze. Wizyty przebiegają w milej atmosferze. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka wrocławianka dnia: 2014-04-15 19:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych lekarzy, jakich miałam okazję spotkać, miły i kompetentny. Wykonuje swoją pracę najlepiej, jak potrafi. Chciałam tylko dodać, że po operacji nie ma już ani śladu! D Z I Ę K U J Ę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-12 18:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezbłędnie rozpoznał schorzenie.Trafione leczenie.Wspaniały człowiek .Najlepszy kardiolog jakiego znam.Ogromna wiedza i zaangażowanie w to co robi.Przyjaciel pacjenta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-02-15 19:56:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją