Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM MEDIX dr Karol Początek

Zawód: Kardiolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 98% pozytywna 67x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 64x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x
Ceny usług: 100% niskie 26x 9x
Ilość opinii w serwisie: 68
Ilość odsłon profilu firmy: 2364
Data utworzenia profilu: 2014-02-15 19:47:07
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-15 19:47:07 

Opinie o CDM MEDIX dr Karol Początek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiona diagnoza, spokój opanowanie, skuteczne leczenie, a przede wszystkim wspaniałe podejście do pacjenta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2018-09-30 11:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta! Lekarz z powołania!Poświecił mi tyle czasu ile trzeba.Wyjaśnił wszystko. Pomocny, punktualny i miły człowiek z dużą wiedzą. Polecam w 100%!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-30 19:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły kontaktowy kardiolog. Pan doktor skrupulatnie studiuje wyniki badań oraz wypytujke o wszystko - o dolegliwości i dotychczas stosowane leki. Wyjaśnia wątpliwości.Tłumaczy zalecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: skrzat dnia: 2018-07-14 16:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na wizycie u Pana doktora i polecam wszystkim.Świetny kontakt z pacjentem .....Godny polecenia sympatyczny i kompetentny profesjonalista kardiolog. Dziękuje :) !!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bolek dnia: 2018-06-24 12:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania!!! Pan Karol zna się na rzeczy i potrafi wszystko spokojnie wytłumaczyć. To specjalista w dziedzinie kardiologii i w dodatku wspaniały człowiek z wysoką kulturą osobistą!POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kas dnia: 2018-06-13 17:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta. Wizyta odbyła się bez pośpiechu i w miłej atmosferze.
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-05-27 13:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Doktora............Gabinet w medixie czysty pachnący....Pan doktor wypisał wszystkie potrzebne leki.....rzeczowy lekrz,miły i uśmiechnięty...... podpowiedział co robić żeby wracać do zdrowia. 5 gwiazdek to za mało :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-05-19 13:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Początek w rzeczowy i przystępny sposób przedstawił mój stan chorobowy oraz możliwości dalszego leczenia, przepisał leki. wizyta bezstresowa i z optymizmem. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: witek dnia: 2018-03-18 18:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za profesjonalną pomoc medyczną, życzliwe podejście do pacjenta, podbudowujące słowa, nieustający optymizm i dobroć. Życzę dużo zdrowia i cierpliwości do dalszej pracy. Polecam Pana dr Początka.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-03-10 19:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Karol spokojnie wszystko wyjaśnia i tłumaczy. Poświęca czas pacjentowi w 100% nawet jeśli wiąże się to z przedłużeniem czasu wizyty. Mi pomaga. Ja Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2018-03-04 16:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz i fachowiec, wspaniały człowiek. Wspiera na każdym etapie leczenia. Dobry, życzliwy, wyrozumiały. Potrafi zmotywować do walki.Dziękuję Panie Doktorze!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jadwiga J. dnia: 2018-02-23 19:02:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Karol Początek najpierw mnie zbadał, potem bardzo spokojnie i jasno wyjaśnił na czym polega problem. Był bardzo rozważny w diagnozie i zaangażowany. Zdecydowanie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: irek dnia: 2018-02-03 17:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, sympatyczny i kulturalny człowiek, dobry kardiolog. Jasno przekazuje informacje i zalecenia. Wizyta przebiegła fachowo i konkretnie . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tadek dnia: 2018-01-30 18:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, rzeczowo, empatycznie . Pan doktor fachowiec pierwsza klasa poświęca bardzo dużo uwagi pacjentowi zanim postawi trafna diagnozę. Dobór leków to strzał w 10. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-28 18:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrazenia po pierwszej wizycie bardzo pozytywne.Pan doktor wydaje sie konkretny i rzeczowy,widac zainteresowanie pacjentem. Takich lekarzy powinno byc wiecej. Podejscie do pacjenta rewelacyjne. Wizyta trwa dlugo ale przynajmniej wie czlowiek co mu dolega.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MichałWrocław dnia: 2018-01-13 17:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kulturalny, miły, taktowny lekarz, świetny fachowiec. Lekarz bardzo dokładny. Przebadał mnie wzdłuż i w szerz . Nie spieszy się żeby czegoś nie przeoczyć. Na pewno będę go polecała wszystkim moim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jedi dnia: 2017-12-16 16:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor Początek to bardzo rzetelny człowiek i kardiolog. Jest lekarzem który zna się bardzo dobrze na swojej robocie . Bardzo Panu dziękuję .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kolega dnia: 2017-11-24 11:44:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr K. Początek to rzetelny, zaangażowany kardiolog. Doskonale zdiagnozował moją przypadłość i zasugerował konkretne postępowanie. Na każdym etapie udzielał wyczerpujących informacji odnośnie leczenia i cierpliwie odpowiadał na moje pytania. Gorąco polecam Pana doktora Karola Początka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-11-05 18:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor jest super, przede wszystkim udziela ogromnego wsparcia psychicznego nie tylko dla pacjenta ale i dla jego rodziny, takich lekarzy jest zbyt mało, będę go polecał każdemu!!!! Panie doktorze za wszystko dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek Kobierzyce dnia: 2017-10-24 18:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wizyty. Pan doktor bardzo komunikatywny, przeprowadza szeroki wywiad, widziałamprawdziwe zainteresowanie i analizowanie mojego przypadku. Brawo za konkretne działania , jestem pozytywnie nastawiona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: jj dnia: 2017-10-22 18:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każda wizyty przebiega w spokojnej i miłej atmosferze. Polecam Pana Doktora innym pacjentom. Wiesława
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: w dnia: 2017-10-13 19:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Pan Doktor jakiego w swoim leczeniu spotkałam . Empatia i szacunek dla Pacjenta , wnikliwe badania i pytania. Odrazu i natychmiast reaguje , dokładnie bada . Serdecznie pozdrawiam . Wdzięczna pacjentka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: wp dnia: 2017-09-19 18:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już dawno po wizycie u lekarza nie byłem pod tak pozytywnym wrażeniem.Pan dr jest kulturalnym, taktownym człowiekiem i przy tym konkretnym, wnikliwym lekarzem. Jechałem z Lubina do Pana dr-a z duszą na ramieniu mając dość bogate doświadczenia o "zarozumiałej kaście" a sposób przeprowadzenia wizyty i wykonania badania zasługuje na szacunek nie tylko dla wiedzy ale także dla tej osoby - Przyjaciela niepełnosprawnego człowieka. Daj Boże więcej takich lekarzy - ludzi, którzy budzą szacunek i uznanie.
Opinia dodana przez: "Kuśtykacz" dnia: 2017-09-11 17:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry lekarz gorąco polecam wam, dokładnie wykonane badania,przyjemne podejście do pacjenta Pan Dr. Pczątek słucha z uwagą i wyjaśniła wszystkie wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sąsiadka dnia: 2017-08-13 19:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taki powinien być każdy lekarz! Rzeczowy, o dużej kulturze osobistej i szerokiej wiedzy. Wszystkich mających problemy kardiologiczne z całą stanowczością zachęcam do skorzystania z usług doktora Karola Początka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-08 15:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To człowiek kompetentny, kulturalny, spokojny, cierpliwy i skromny, nie wywyższa się w przeciwieństwie do większości lekarzy. Polecam Bardzo!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aa dnia: 2017-06-12 20:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz ze znakomitym podejściem. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Lepiej trafić nie można :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: baba dnia: 2017-05-10 19:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta z każdym razem przebiega bezstresowo. Jestem poinformowana o wszystkim ludzkim językiem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-04-14 18:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u niego na jednej wizycie - bardzo życzliwy, ciepły, spokojny. Bardzo delikatny, udzielił mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania - gorąco polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Migotka dnia: 2017-03-06 18:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny doktor, ciepły i cierpliwy. Narazie to była moja pierwsza wizyta, ale zapewne nie ostatnia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-02-23 16:26:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jstem roczarowana p.dr.bardzo mily ale udajac sie do kardiologa oczekiwalam chociaz EKG,zmiezyc cisnienie moglam w domu a nie u specjalisty za 120zl.
Opinia dodana przez: pacjetka dnia: 2017-02-18 00:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana doktora wybrałam się po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie, konkretnie a przy tym uprzejmie i komfortowo. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ilona dnia: 2017-02-05 10:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo profesjonalny, konkretny, rzeczowy, a przy tym niezwykle miły. Indywidualne podejście do każdej pacjentki, jakość na wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: D dnia: 2017-01-06 15:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz o wysokiej kulturze. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roman dnia: 2016-10-02 13:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kardiolog. Jestem zadowolona. Byłam już kilka razy. Szybko można się umówić na wizytę. POLECAM i DZIĘKUJE
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2016-01-31 14:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny specjalista dr Początek, który robi rzeczy możliwe z niemożliwych. Gorąco polecam, gdyż po raz pierwszy w życiu spotkałam się z taką dokładnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2015-06-25 17:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałabym tylko napisać że Pan Karol Początek jest po prostu super kompetentny i uprzejmy, leczy całosciowo a w razie potrzeby kieruje do specjalistów w innych dziedzinach polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Norbi dnia: 2015-05-24 15:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor opiekuję się moim chorym ojcem już od kilku lat i nigdy nie zamienilibyśmy go na innego kardiologa. zawsze można liczyć na jego pomoc, co przy przewlekłych chorobach jest bezcenne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hieronim dnia: 2015-03-07 18:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny specjalista, już po kilku wizytach widać było dużą poprawę w samopoczuciu, naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-02-22 15:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Doktorze !! Jest PAN moim IDOLEM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bartosz Wrocław dnia: 2015-02-07 15:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana doktora Początka bo warto się u niego leczyć!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-22 17:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena celująca. Profesjonalne podejście do pacjenta !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-28 21:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry specjalista, kompetentny i doświadczony , bardzo wysoka kultura osobista. Leczył mnie dosyć długo. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-23 18:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! Doktor Początek zawsze dokładnie bada, analizuje wyniki, jest bardzo troskliwym lekarzem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-12-09 18:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Karol Początek to bardzo konkretny z dużym doświadczeniem kardiolog. Polecam osobom szukającym rzeczowej porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 12:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry,super podejcie do pacjenta. Leczy mnie, męża i mamę. Kompetentny, po tygodniu już się lepiej czułam a wcześniej wydawałam kupę pieniędzy na innych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia7 dnia: 2014-11-21 18:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Karol Początek jest przemiłym lekarzem i obchodzi sie z pacjentami z wielkim szacunkiem. Bardzo kompetentny niedrogi i skuteczny w leczeniu.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-11-19 17:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarejestrowałem się do doktor Początka po przeczytaniu opinii na jego temat, oraz po zasięgnięciu opinii znajomych którzy korzystali z porad dr Karola Początka. Po wizycie mogę powiedzieć, że doktor jest bardzo dobry i doskonały w ocenie sytuacji chorobowej.Polecam. gabinet Pana doktora w CDM Medix bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon N. dnia: 2014-11-11 15:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki doktorowi Karolowi dziś chodzę i pracuję, warto było leczyć się u najlepszego kardiologa - wdzięczna pacjentka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-11-02 18:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy kardiolog ,sprawdziłam to na sobie. Od roku leczę sie u doktora i jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa że udało mi się znaleść takiego doktora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-25 15:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się u Pana Doktora wraz z moją mamą od kilku lat i dzięki Niemu jest dużo lepiej niż na początku. Śmiało go polecam według mnie jest b. skuteczny. Polecam to jeden z najlepszych we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-12 17:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Pana Doktora od roku. Jest godny polecenia. Profesjonalne podejście i wiedza. Szerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-04 15:33:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę doktora polecić każdemu. Leczenie u dr Początka w Medixie to czysta przyjemność. Najlepszy kardiolog, u którego miałem przyjemność się leczyć. Jest niezwykle sympatyczny i kompetentny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damiand. dnia: 2014-09-21 12:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, widać ogromną wiedzę i zaangażowanie pana doktora w leczenie mojego teścia. Leczył u niego nadciśnienie i poprawa jest ogromna, teść jest bardzo zadowolony jak i cała nasza rodzina. polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-12 19:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Karol jest moim kardiologiem od około 4 lat i uważam że jest świetny w tym jak leczy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2014-09-08 17:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się cierpliwy i uprzejmy. Bardzo Go cenię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała pacjentka dnia: 2014-08-27 17:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest moim dr od 5 lat i jestem bardzo zadowolona, nie zamieniłabym go na żadnego innego lekarza :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-08-19 21:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoce kompetentny, cierpliwy lekarz. Analizuje i wyjaśnia szczegóły choroby, omawia wyniki przeprowadzonych badań. Szczegółowo odpowiada na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Daje pacjentowi gwarancję, że jest pod właściwą opieką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadw dnia: 2014-08-14 10:47:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista kardiolog. Rewelacyjne podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alex dnia: 2014-07-17 17:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny, kompetentny lekarz. Bardzo dobrze traktuje pacjentów, miły sympatyczny, każdego traktuje indywidualnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-16 17:31:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity lekarz z ogromną wiedzą i umiejętnościami do tego bardzo życzliwy dla pacjenta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2014-07-15 17:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skończyłam właśnie leczenie zalecone przez doktora Początka i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona nie spodziewałam się tak szybkich efektów jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miszka dnia: 2014-06-15 17:03:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wystawiam pozytywną ocenę. Wizyta przebiegła w przyjemnej atmosferze. Otrzymałam dokładne wyjaśnienia, co do mojej dolegliwości i co do sposobu leczenia. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-06-10 13:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje oceny to 5 na 5 !!!. Bardzo dobry fachowiec w dziedzinie kardiologii. Polecam oczywiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna B. dnia: 2014-05-21 18:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, sumienny i godny polecenia - byłem jego pacjentem (problemy z układem krążenia), nadal jestem pod jego opieką - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-05-17 15:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor poświęca każdemu wystarczającą ilość czasu, by dokładnie rozpoznać pacjenta. Wiem, że jestem pod dobrą opieką, na umówione wizyty nie czekam w ogólne lub co najwyżej kilkanaście minut. Polecam każdemu ten gabinet, w bezpośrednim kontakcie pacjent czuje, że lekarz poświęca mu całą uwagę. Pacjent z Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wrocławianin dnia: 2014-04-15 19:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz godny polecenia ma czas dla pacjenta na miejscu można wykonać badania usg seca czy holtera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-03-12 17:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MIŁY,SYMPATYCZNY,CAŁYM SERCEM ODDANY CHORYM PACJENTOM.JEDNYM SŁOWEM LEKARZ Z POWOŁANIA!!! Pracuje w bardzo nowoczesnej przychodni Medix
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka Z. dnia: 2014-02-15 19:48:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją