Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Przemysław Nowicki

Zawód: Kardiolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 43x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x
Ceny usług: 100% niskie 23x 8x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 1101
Data utworzenia profilu: 2014-02-15 19:42:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-15 19:42:01 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Przemysław Nowicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe i profesjonalne badanie oraz podejście do pacjenta.Wszystko Pan Doktor dokładnie wytłumaczył. Wizyta z sercem na dłoni i uśmiechem Pełen profesjonalizm.Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A. dnia: 2017-08-13 11:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony i szczerze mogę polecić dr Przemysława Nowickiego wszystkim którzy szukają dobrego specjalisty kardiologa. Lekarz jest z powołania na 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-07-06 16:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr P. Nowicki nie pozostawia pacjenta w trudnej sytuacji, za co bardzo serdecznie dziękuje. Na pewno zostanę pacjentką Pana Doktora. Pozdrowienia dla Pana Doktora :) Pacjentka z wizyty w Medixie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mersi dnia: 2017-06-04 15:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz przesympatyczny i bardzo kompetentny. Nie spieszy się, dokładnie wyjaśnia dany problem i analizuje dobierając odpowiedni zakres leczenia. Wizyta przebiega w bardzo miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-07 11:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo sympatyczny lekarz, do tego kompetentny, z fantastycznym podejściem do pacjenta! Wyszłam z gabinetu bardzo zadowolona
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-09 17:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem z wizyty zadowolona. Lekarz miły, odpowiada na pytania, zlecił niezbędne badania. Już wiem, że moje leczenie będzie trwało długo, ale mam nadzieję, że dzięki doktorowi damy radę. Pozdrawiam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natka dnia: 2017-02-05 10:38:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poprzednie opinie, Pan doktor to człowiek na wysokim poziomie, kulturalny i przede wszystkim znający się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-10-02 12:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem SUPER zadowolona.Bardzo gorąco pozdrawiam i szczerze polecam innym pacjentom!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-10 18:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z opieki doktora od ponad 3 lat. Nigdy jeszcze nie czułam się tak doinformowana i nikt wcześniej się mną tak starannie nie zajmował. Polecam dr Nowickiego od strony medycznej oraz ludzkiej. Z czystym sumieniem polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2015-05-02 15:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimat bardzo pozytywny, u mojego poprzedniego kardiologa czułęm się jakbym szedł za karę :P
Opinia dodana przez: damian dnia: 2015-04-13 18:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cudowny lekarz jakich mało, fachowe podejscie do tematu, konkretna pomoc,polecam.lecze się u Nowickiego od lat , a teraz posłałam syna, warto.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: S. dnia: 2015-03-07 17:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kardiolog, gorąco polecam i bardzo dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-28 14:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy. W końcu znalazłem kardiologa, który potrafił zając się mną na 5 +. Dzięki leczeniu osiągnęliśmy duże efekty. Doktor jest spokojny, miły i zawsze uśmiechnięty. Naprawdę polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-22 17:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz i człowiek, bardzo profesjonalny i oddany temu co robi. Dziękuję- Maryla F.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-12 18:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam dr P.Nowickiego jako lekarza i specjalistę kardiologa gdyż prawie rok temu uratował moje zdrowie;to miły lekarz odpowiedzialny, sumienny potrafi rozmawiać z pacjentem, pomóc i doradzić
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2015-02-08 16:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję mojemu doktorowi prowadzącemu - Przemysławowi Nowickiemu z CDM Medix na Hirszfelda za okazaną pomoc i wsparcie podczas mojej ciężkiej choroby i pobycie w szpitalu. Pozdrawiam serdecznie . Henryk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-08 18:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Nowickiego trafiłam kilka lat temu. Wcześniej byłam leczona przez kilku innych kardiologów. Po pierwszej wizycie u dr Nowickiego stwierdziłam że nie ma już sensu szukać innego lekarza, ponieważ doktor jest świetnym specjalistą i dobrym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-01 14:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Przemysław Nowicki b. dokładnie bada, i trafnie diagnozuje. Jestem zadowolona że to właśnie on mnie leczy. Bardzo fajny, bezpośredni kardiolog. Stara się rozładować napiętą atmosferę podczas wizyty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jagoda dnia: 2014-12-13 13:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny specjalista. Już po kilku wizytach widać było dużą poprawę, naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-01 18:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny lekarz - leczyłam sie u niego i naprawdę doktor potrafi pacjenta podnieść na duchu i przede wszystkim zmotywowac do leczenia. Polecam go!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: irminka dnia: 2014-11-26 15:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kawał dobrego specjalisty od leczenia serducha. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-18 18:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się kilka lat u doktora Nowickiego. Eekty Jego leczenia sa widoczne i bardzo mnie to cieszy bo moge jeszcze pracowac.Bardzo dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotrNowi dnia: 2014-11-09 14:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor z anielską cierpliwością odpowiadał na wszystkie moje nawet najgłupsze pytania. Zdiagnozował mnie błyskawicznie i trafnie !!! polecam GO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-04 19:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz.Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia. Profesjonalne podejście do pacjenta,miła atmosfera jednym słowem REWELACJA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anetta dnia: 2014-10-25 16:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten kardiolog naprawdę jest skuteczny . Jestem obecnie pod opieką tego specjalisty i nie mogę złego słowa powiedzieć. Naprawdę gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-18 14:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, podziękowania za uratowanie mojego serca, jestem i pozostanę wiernym pacjentem, świetny jest dr Przemysław i cały personel Medixu. Polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-11 18:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kompetentny, uczciwy. Dziękuję za uratowanie życia- Marian
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-04 15:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i zaangażowany w rozmowę z pacjentem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-15 18:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz a przede wszystkim człowiek. Podchodzi z sercem do swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-14 11:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kardiolog i dobry człowiek, moge tylko polecić !!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-09-03 12:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy z całą naszą rodziną Doktora Przemysława Nowickiego, który zajął się naszym tatą po zawale. Z tatą było na prawdę kiepsko ale doktor wyprowadził go na prostą. Dziękujemy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz M. dnia: 2014-08-18 19:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych kardiologów we Wrocławiu! Interesuje się pacjentem i dba o niego, takich lekarzy to ze świecą szukać. Polecam wszystkim, którzy mają problemy z sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek T dnia: 2014-08-17 14:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek . Świetny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-07-22 18:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dociekliwy kardiolog, przeprowadza dokładny wywiad, zadaje wiele pytań ale też odpowiada na wszystkie wątpliwości pacjentów. Jest bardzo miły i kulturalny. Do tego to bardzo doświadczony człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-07-16 17:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec,ludzki,życzliwy.Swoją diagnozą ,leczeniem bardzo mi pomógł. Jestem o tym przekonany. Bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-07-01 21:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre i profesjonalne leczenie wizyta konkretna pełne wyjaśnienie choroby polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-17 19:04:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WIZYTY, SPEŁNIŁA MOJE OCZEKIWANIA I MOGĘ SIĘ UWAŻAĆ ZA STAŁĄ PACJENTKĘ PANA DOKTORA. LEKARZ PREZENTUJE BARDZO WYSOKĄ KULTURĘ OSOBISTĄ I PRZEDE WSZYSTKIM ZNA SIĘ NA RZECZY CO ŚWIADCZY O JEGO PROFESJONALIŹMIE- POLECAM I POZDRAWIAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: !!!!!!!!!!1 dnia: 2014-06-06 17:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cierpiałam bardzo długo na zaburzenia rytmu serca i straciłam nadzieję, że mi ktoś wreszcie pomoże, Pan dr uświadomił mi wiele mechanizmów, które teraz już rozumiem. Dziękuję strasznie, bo nie wiem co by było, gdybym do Pana nie trafiła. Świetny człowiek!!!! Widać gołym okiem że Pan dr w Medixie ma świetnie wyposażony gabinet w najnowocześniejszy sprzęt diagnostyczny !!! Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-25 18:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista - kardiolog. Wspaniały lekarz, dobry człowiek, do każdego pacjenta podchodzi rzetelnie, z sercem. Doświadczyłem bardzo dobrej opieki będąc pacjentem w gabinecie lekarskim jak również w szpitalu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-21 10:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny doktor widać, że z sercem na dłoni :) Gdyby każdy doktor był taki polska służba zdrowia była by całkiem inna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2014-05-03 11:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz,potrafi wpłynąć na pozytywne myślenie, sympatyczny, udziela wsparcia, kompetentny, wspaniały człowiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-04-13 17:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomicie diagnozuje, mistrz w USG serca. POLECAM W 100%!!! Można polegać. Ciepły człowiek z dobrym podejściem do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-03-10 10:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, sympatyczny, a przede wszystkim kompetentny. Lekarz jakich mało. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2014-02-15 19:43:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją