Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Leszek Spytkowski

Zawód: Chirurg 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: chirurg proktolog Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 62x

Jakość usług: 100% wysoka 58x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 24x 14x
Ilość opinii w serwisie: 62
Ilość odsłon profilu firmy: 2924
Data utworzenia profilu: 13.02.2014 18:40:06
Data ostatniej aktualizacji: 13.02.2014 18:40:06 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Leszek Spytkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i rzeczowy lekarz zna się na wszystkim , prawdziwy i kompetentny fachowiec naprawdę polecam miły gość
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek dnia: 23.05.2020 18:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na pierwszą wizytę Pan Leszek Spytkowski zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Lekarz sympatyczny. Potrafi wytłumaczyć wszystko. Dokładnie przeprowadza badanie. Mogę zdecydowanie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 22.02.2019 15:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo miły kontaktowy chętnie odpowiada na pytania ma dobry kontakt z pacjentem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: profesor dnia: 06.01.2019 17:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny i przede wszystkim kompetentny lekarz. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pomógł mi pozbyć się uporczywego bólu w miejscu intymnym. Polecam !!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doris dnia: 12.08.2018 21:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz niesamowicie profesjonalny i uprzejmy. Wyjaśnił mi dokładnie jak będzie wyglądał zabieg, skąd wziął się ból i wogóle mój problem. I jaką w przyszłości zastosować profilaktykę. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: robal dnia: 14.07.2018 16:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz czułem że lekarz interesuje się pacjentem....konsultacja ...zabieg...plan leczenia, wszystko tak jak powinno być, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mario dnia: 11.06.2018 17:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny fachowiec. Takiego szukałem od lat. Fachowy,kulturalny w stosunku do pacjenta, punktualny, rzeczowy. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jan dnia: 05.05.2018 10:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny i konkretny lekarz. .... bardzo dobrze mnie o wszystkim poinformowal i odpowiedzial na kazde pytanie. Bardzo dobry specjalista i przesympatyczny człowiek.......naprawdę angażuje się w swoja pracę i kontakt z pacjentem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 21.04.2018 21:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważnie słucha, odpowiada na każde pytanie, wątpliwości. Kompleksowa obsługa pacjenta na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Przemo dnia: 14.04.2018 18:45:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista z poczuciem humoru. Jasno przedstawil sposoby leczenia. Przeprowadzil na miejscu bardzo szczególowy wywiad. Na pewno polecam i dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fancy dnia: 03.04.2018 13:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tego lekarza widać że jest fachowcem w swojej dziedzinie. Trafnie zdiagnozował mnie, zaproponowano mi lecznicze które będę kontynuowała u tego specjalisty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mira dnia: 18.03.2018 18:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm -wysoka kultura osobista oraz kompleksowa wiedza merytoryczna . Z całą pewnością mogę każdemu polecić wizytę u Doktora Leszka Spytkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: x dnia: 11.03.2018 16:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam Pana Leszka Spytkowskiego. Jest wspaniałym człowiekiem i super specjalistą. Tak bardzo mi pomógł kiedy po urodzeniu dziecka miałam problemy z żylakmi. Temu lekarzowi naprawdę zależy na innych. W razie potrzeby na pewno wrócę do niego i będę go wszystkim polecała. Pozdrawiam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: an dnia: 04.03.2018 13:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich lekarzy nam pacjentom brakuje . Wszystkim którzy wymagają konsultacji i leczenia polecam tego proktologa. Dziękuję Panie Doktorze za pana profesjonalizm i poważne potraktowanie mnie jako pacjenta przywracając mi radość z życia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjent z Wrocławia dnia: 18.02.2018 14:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz! Poświęca pacjentowi dużo czasu, wszystko na spokojnie wytłumaczy, świetny bo udało mu się zdiagnozować się moje dolegliwości (chodziłem od lekarza do lekarza). Jest to specjalista godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Victor dnia: 01.02.2018 19:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładne badanie.Przemyślana diagnoza. Jasno sprecyzowane zalecenia.Zostałam uważnie i przede wszystkim cierpliwie wysłuchana.Polecam Pana doktora Spytkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 30.01.2018 18:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, kompetentny, specjalista w swojej dziedzinie, dokładnie wszystko tłumaczył, do tego miły i kulturalny. Zabieg wykonany profesjonalnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ona dnia: 07.01.2018 17:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, bardzo dobry lekarz, empatyczny, z indywidualnym podejściem do pacjenta. Trafnie zostałam zdiagnozowana , przywrócił mi radość życia .Jestem po długim leczeniu ale wszystko już jest ok. Polecam dr Leszka Spytkowskiego
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asia-1 dnia: 01.11.2017 12:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktora cechuje ogromna wiedza i profesjonalizm, a przy tym jest on bardzo miły i o wszystkim dokładnie informuje. Gorąco polecam każdemu, kto potrzebuje profesjonalnej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2017 18:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wnikliwe i dokładne badanie, opis wszelkich możliwości leczenia powstałych dolegliwości oraz na koniec trafna diagnoza !!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 13.10.2017 20:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz, kompetentnie odniósł się do mojego bólowego problemu , udzielił fachowej, zrozumiałej rady i instrukcji. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: antonina dnia: 29.09.2017 13:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się bałam wizyty u proktologa jednak nie miałam wyjścia bo moje dolegliwości wzięły górę. Musiałam szukać pomocy i naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona Panem doktorem. Pan doktor po badaniu, postawiła diagnozę, omówił stosowanie leków. Mam nadzieję na szybką poprawę. Pan doktor to miły,bezpośredni człowiek. Badanie nie było nawet takie straszne. Jednakże polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 06.08.2017 16:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor bardzo kompetentny wszystko wytłumaczył, zabieg przeprowadzony wzorowo i bez bólu serdecznie polecam Doktora Spytkowskiego. Jestem zadowolony z efektu końcowego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PP dnia: 06.07.2017 16:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie popędza, nie odpowiada zdawkowo. Przedstawia wszystkie opcje i kieruje na dalszą diagnostykę. Wyszłam uśmiechnięta i pewna, że co by się nie działo uzyskam pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 04.06.2017 13:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz!!!! Polecam wizytę u Pana doktora Spytkowskiego. Byłam pierwszy raz na wizycie :) Bardzo miły, kulturalny. Wszystko dokładnie wytłumaczył. Przeprowadził wnikliwy wywiad. Bardzo delikatny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BarbaraL dnia: 07.05.2017 10:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze :) Lekarz przeprowadził wszystkie potrzebne badania bardzo dokładnie i na koniec wszystko świetnie wytłumaczył. Serdecznie dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ga.la dnia: 09.04.2017 16:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do pacjenta. Zabieg wykonany na najwyższym poziomie. Pan doktor miły i uśmiechnięty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 06.03.2017 17:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie gabinet Pana Leszka , dzięki niemu pozbyłam się stresu związanego z leczeniem żylaków. Wiem, że leczenie tego typu problemów nie musi być bolesne.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.06.2015 17:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Ciepła atmosfera. Pan doktor Spytkowski wszystko tłumaczy-co będzie robił , co robi i dlaczego,więc pacjent wie,co się z nim dzieje. Ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 08.06.2015 17:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się w tym gabinecie u pana Leszka. Wcześniej przychodnia byłą mniejsza. Wielu znajomych poleciło mi doktora Spytkowskiego i nie spotkałem się z negatywnymi odczuciami na Jego temat. Doktor jest faktycznie profesjpnalistą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł44 dnia: 04.06.2015 14:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczenie u dr L. Spytkowskiego jest naprawdę bezstresowe. Polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 05.05.2015 17:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekty zabiegu są świetne, lekarz bardzo sympatyczny i profesjonalny. Polecam z czystym sumieniem doktora Leszka !!!!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Domi dnia: 13.04.2015 19:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr Spytkowski doskonale potrafi przeprowadzić badanie wraz z jego interpretacją.Czuje się u niego doświadczenie chirurgiczne oraz ogólno lekarskie. Zaleca b. dobre i niedrogie leki.
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2015 17:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonany zabieg przez Pana Doktora Spytkowskiego był trafiony! Kompetentny lekarz. Przyjeżdżam na kontrolne pomimo tego że nie jestem z Wrocławia. Dobry lekarz moim zdaniem godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 05.03.2015 18:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm i pełna kultura a takze super podejscie do pacjenta, tylko jego diagnoza byla trafna polecam...
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2015 18:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrozpaczona moim stanem zdrowia - mająca dość lekarzy na kase chorych znalazłam prywatnego proktologa, którym okazał się być doktor Leszek Spytkowski z Medixu. Miałm szczęście jak się okazuje. Doktor uważnie mnie wysłuchał, obejrzał problemowe miejsce, i od razu zaproponował zabieg.Zabieg był szybki i nie bolał. Pan dr bardzo życzliwy wyrozumiały, nastawiony pozytywnie i z pomocą do pacjenta. POLECAM I POZDRAWIAM FANTASTYCZNY PERSONEL MEDIXU. Bardzo dobrze wspomonam wizytę u Pana Spytkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzielna pacjentka dnia: 15.02.2015 16:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz o wysokiej kulturze osobistej. Fachowe, kompetentne i rzetelne podejście do pacjenta.Polecam.
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 07.02.2015 18:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor miły a nawet sympatyczny, umie zagadać pacjenta. Inni lekarze szybko się denerwują a on jest bardzo spokojny-a miałem strasznego stresa. dziękuję panu Leszkowi Spytkowskiemu i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remik dnia: 17.01.2015 12:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też bylem leczony przez dr Spytkowskiego. Bałem się lekarzy ale pana Leszka się nie boję - bardzo sympatyczna obsługa. - dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.01.2015 18:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego proktologa. Uprzejmy i bardzo dba o dobre samopoczucie pacjenta. Polecam - Grzegorz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2014 09:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do pacjenta !!!Polecam doktora Leszka, badanie troszkę bolesne ,ale za to efekty leczenia rewelacyjne. Doktor po badaniu wszystko opowiedział i uspokoił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 28.11.2014 14:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizytę u dr Leszka Spytkowskiego poleciła mi koleżanka. Biegałam od lekarza do lekarza, straciłam mnóstwo kasy, lekarze przepisywali mi kremy, drogie maści, straciłam tylko czas i bez większego efektu. Jednak po dwóch wizytach u doktora Spytkowskiego widzę poprawę. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze. Ogólnie polecam, naprawdę jestem zadowolona:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna35 dnia: 12.11.2014 19:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec o wysokiej kulturze osobistej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomi dnia: 07.11.2014 17:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie !!! Z wizyty jestem bardzo zadowolona moje dolegliwości ustały prawie natychmiast.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.10.2014 15:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia a jestem wymagającą osoba co do leczenia. Pan dr jest miły, cierpliwy i uprzejmy, świetny fachowiec. Zdobył moje zaufanie w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.10.2014 12:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista. Zna się na rzeczy. Wie co robi. Sama korzystałam z pomocy doktora Spytkowskiego po urodzeniu dziecka i jestem bardzo zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.10.2014 19:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo delikatny i bardzo miły proktolog. Wszystko tłumaczy i bardzo miło podchodzi do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: chemik dnia: 14.09.2014 18:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta bardzo konkretna, mam rozpisany plan leczenia, u innych lekarzy tylko słyszałam, że się nie da i nie wiadomo jak się za to zabrać. Pan dr jest super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 12.09.2014 18:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny. Pomógł mi bardzo. Jako jedyny postawił właściwą diagnozę. Dziękuję Panu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek Wrocław dnia: 31.08.2014 16:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyleczył moje żylaki, jestem bardzo zadowolona z jego opieki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka Alicja dnia: 21.08.2014 18:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry specjalista proktolog: konkretny,komunikatywny, chętnie udziela wszystkich informacji a przy tym uprzejmy i miły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 16.08.2014 11:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor nie tylko jest fachowcem w swojej dziedzinie, ale także ma bardzo pozytywne i otwarte podejście do pacjenta. Tłumaczy, wyjaśnia i szuka najlepszego rozwiązania problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: $ dnia: 13.08.2014 19:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wizyta przebiegła w miłej atmosferze, bezstresowo, pan Doktor był bardzo delikatny i miły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.07.2014 21:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: proktolog z dużym doświadczeniem i dużą wiedzą. Widział rozwiązanie tam gdzie inni go nie widzieli. bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony pacjent dnia: 22.06.2014 16:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor Leszek Spytkowski posiada ogromną wiedzę. Widać że jest on fachowcem w swojej dziedzinie. Poradził sobie z moją przetoką. Polecam serdecznie tego lekarza. Paweł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P. Witczak dnia: 15.06.2014 16:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, miły LEKARZ, który szybko wyleczył mnie z długotrwałych dolegliwości związanych z hemoroidami. Ponieważ opinie innych pacjentów pomogły mi w wyborze lekarza, mogę śmiało dołączyć się do wszystkich zamieszczonych tu ocen! Wielki ukłon i podziękowania dla Pana Doktora! PACJENTKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AAla dnia: 03.06.2014 19:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta i zrozumienie. Człowiek na właściwym miejscu i doskonały specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 25.05.2014 18:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam. Naprawdę warto odwiedzić tego lekarza. Od roku cierpiałem na przetokę okołoodbytniczą. Inni lekarze podejmowali różne próby leczenia oczywiście z jednym skutkiem a raczej jego brakiem. Na całe szczęście trafiłem właśnie tu i udałem się na wizytę do dr Spytkowskiego. Po 2 miesiącach nie miałem już przetoki. Gdybym od razu do niego trafił.... Naprawdę polecam tego lekarza!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Jarosław dnia: 19.05.2014 19:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSPANIAŁY CZŁOWIEK ,DOSKONAŁY FACHOWIEC . SPECJALNIE KIEDY ODWIEDZAM WROCŁAW REJESTRUJĘ U NIEGO WIZYTĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WiBi dnia: 03.05.2014 18:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg, któremu się poddałam w gabinecie doktora został wykonany szybko i bezboleśnie. Efekt zabiegu: więcej niż zadowalający. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 13.04.2014 12:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bezgranicznie wdzięczna za troskę, oddanie, życzliwość i szacunek z jakim podchodzi Pan Doktor do pacjenta. Przywrócił mi Pan Doktor wiarę, że można…, tylko trzeba chcieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 12.03.2014 12:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Spytkowski jest świetnym fachowcem. Przed badaniem wszystko wytłumaczy, po badaniu opisowo postawi diagnozę. Człowiek nie czuje się skrępowany, choć badanie do przyjemnych nie należy. Gorąco polecam tym, ktrórzy mają obawy przed wizytą u proktologa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin11 dnia: 13.02.2014 18:41:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją