Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Krzysztof Tokarczuk

Zawód: Ortopeda 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 98% pozytywna 62x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 58x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 22x 18x
Ilość opinii w serwisie: 63
Ilość odsłon profilu firmy: 2250
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 18:26:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 18:26:01 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Krzysztof Tokarczuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta. Jeżeli będę potrzebowała jeszcze raz ortopedy umówię się na konsultacje tylko do tego Pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-14 18:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz kompetentny, mający czas dla pacjenta i dbający o pacjenta.Godny polecenia. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: cezary dnia: 2019-03-18 13:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Tokarczuk to fantastyczny człowiek i specjalista. Bardzo szczegółowo podchodzi do tematu. Wyjaśnił mi wszystko jak działa moje kolano i co dalej z moim problemem.Dziękuję bardzo i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2019-01-13 18:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktora Tokarczuka poleciła mi koleżanka. To jedyny lekarz który wyjaśnił mi co się dzieje z moim kolanem. Teraz wiem co robić i jakiego leczenia mogę się spodziewać . Polecam tego lekarza...tłumaczy wszystko dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-31 17:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła kompleksowa obsługa pełen profesjonalizm ze strony lekarza. Konkretny ortopeda. Mój problem został rozwiązany już po pierwszej wizycie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-18 17:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z cała pewnością lekarz godny polecenia. Do Pana doktora Tokarczuka trafiłam z bólem szyi, zbadał mnie, wyjaśnił mi wszystko, zlecił rezonans a po badaniu następnie rehabilitację, mam się stosować do zaleceń i powinno być wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2018-04-08 17:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i miło.Lekarz spokojnie przeprowadził wywiad, wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Wszystko zmierza do tego , że wreszcie przestanę cierpieć na dotkliwe bóle kolana. Mama zleconą rehabilitację. Jestem pod wrażeniem ogromnej kompetencji doktora.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Se.ma dnia: 2018-03-11 16:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dobry specjalista godny polecenia ,dokładnie analizuje wszystkie badania i zdjęcia, rozważnie stawia diagnozę, a jego uśmiechem sprawia że człowiek mimo wszystko ma nadzieję na wydobrzenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: $ dnia: 2018-02-01 20:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom wizyty i profesjonalizm, szybka diagnoza, przyjemna atmosfera. Jeśli ktoś ma problemy z poruszaniem się warto odwiedzić Pana doktora Tokarczuka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sylwek dnia: 2018-01-30 18:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor bardzo cierpliwie słucha pacjenta, wypytuje szczegółowo o dolegliwosci i wyjaśnia diagnozę bardzo obrazowo. Szczerze polecam i dziękuje za poświęcony czas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: no dnia: 2018-01-13 16:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor jest pełen empatii,cierpliwy i wyrozumiały.Traktuje pacjenta poważnie, merytorycznie doskonale przygotowany, chętnie objaśnia dolegliwości. Bez wahania polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2018-01-07 17:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy:)jeśli do ortopedy z dzieckiem to tylko do tego, bardzo pozytywne wrażenia, doktor dokładnie zajął się przypadkiem syna, wizyta bezstresowa, dziękujemy:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PPiA dnia: 2017-12-27 18:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz wyczerpująco odpowiedział na moje pytania oraz przeprowadził badanie. Dostałam również skierowanie na dalsze badania. Atmosfera podczas wizyty była bardzo miła, Pan Doktor jest bardzo sympatycznym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ta dnia: 2017-11-24 12:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny lekarz, wyjaśnia w przystępny sposób co i jak. Nie kieruje od razu na zabieg, drogie badania oraz drogie leczenie bez potrzeby. Polecam oczywiście !!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kika dnia: 2017-11-05 18:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wizycie został przeprowadzony ze mną szczegółowy wywiad. Zostałam zbadana oraz otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie moje pytania oraz wskazówki do dalszego postępowania. Jestem bardzo zadowolona. doktor Tokarczuk jest osobą taktowną i odznacza się wysokim poziomem kultury osobistej. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-29 15:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zgodnie z innymi ocenami. Lekarz z powołania. Diagnozuje bardzo trafnie . Informuje o możliwościach leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ja dnia: 2017-09-29 12:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor to sympatyczny i kompetentny lekarz. Podchodzi bardzo profesjonalnie do chorego. Przeprowadza dokładny wywiad z pacjentem i poświęca dużo czasu. Omawia możliwości leczenia. Diagnozę przekazuje w przystępny sposób. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjnet dnia: 2017-08-06 16:21:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2017-07-19 13:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona ,lekarz bardzo wnikliwie zbadał chore kolano . Zlecił usg, po wizycie wiem co mi dolega i co mam robić dalej .Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2017-07-11 20:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wizyty. Lekarz jest kompetentny, odpowiada na każde pytanie. Widać, że chce pomóc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Cz dnia: 2017-06-11 15:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor bardzo miły, uprzejmy i delikatny, wizyta odbyła się spokojnie bez pośpiechu jestem bardzo zadowolona, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-05-28 11:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lekarz z podejściem potrafi pomóc w dolrgliwościach , takich specjalistów cenię, zdecydowanie mogę powiedzieć że pan Tokarczuk jest dobrym ortopedą i polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2016-05-26 11:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, nie boi się trudnych przypadków. Uratował mi rękę. Sympatyczny i profesjonalny! Polecam tego lekarza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-03-26 14:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie od niego wyszłam. Wszystko ok. Miły , uprzejmy, delikatny. Rozmawia i zajmuje się pacjentem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: fifi dnia: 2015-05-20 17:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor to rewelacyjny człowiek. Zawsze miły i pomocny, wysłucha i doradzi w trudnej sytuacji. Trafiona diagnoza. Nie traci czasu tylko działa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-09 18:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy ortopeda, dzięki niemu moja mama chodzi, a groził jej wózek inwalidzki Gorąco polecam. Wcześniej mamie nikt nie był w stanie pomóc. Od kiedy zaczęła się leczyć u pana doktora może się cieszyć zdrowiem.
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2015-03-13 18:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrej klasy fachowiec
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-07 18:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tokarczuk, ortopeda, pomaga mi , jak na razie z dobrymi skutkami,choć nie jest łatwo :)ale widać że wie co robi.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 12:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prawdę miałam wielkie szczęście, że trafiłam właśnie do Pana K. Tokarczuka. Jest on osobą pełną empatii, zrozumienia i chęci niesienia pomocy. Długoletnie doświadczenie widoczne jest w stawianiu diagnozy. Potrafi dać wsparcie w całym procesie leczenia !!!!!! Polecam Wam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aleksa-ndra dnia: 2015-02-23 19:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista i człowiek, to jest lekarz z prawdziwego zdarzenia
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-22 15:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do pacjenta,bardzo miły i sympatyczny pan doktor. Profesjonalnie przeprowadzony wywiad-do takiego lekarza idzie się z przyjemnością......
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asds dnia: 2015-02-15 11:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie. Chciałbym powiedzieć że Pan doktor Tokarczuk jako jedyny trafiła w moje dolegliwości. Jest to bardzo miła i konkretna osoba. Serdecznie polecam Pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 18:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! DR Tokarczuk dokładnie tłumaczy na czym polega problem i jakie są możliwości leczenia. Posiada bardzo dużą wiedzę, z której umiejętnie korzysta. Jest spokojny i godzien zaufania. Gorąco polecam Doktora Tokarczuka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-06 11:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek. Zastanówcie się jakie cechy powinien posiadać ortopeda z prawdziwego zdarzenia, dr Tokarczuk wszystkie te cechy ma. Polecam z czystym sumieniem, NA PEWNO NIE BĘDZIECIE ZAWIEDZENI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-05 11:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Tokarczuk to ortopeda ktoremu w pelni ufam, Najlepszy lekarz we Wrocławiu !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-21 17:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z leczenia i jestem zadowolona. Nigdy nic złego się nie stało, wszystkie badania na czas, a lekarz miły i uprzejmy. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2014-12-20 17:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod stałą opieką Doktora TOKARCZUKA, i jestem b. zadowolona, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-12 11:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wejściu do gabinety Pana Tokarczuka pacjent jest już uśmiechnięty i wyluzowany, cały stres znika, to b. dobry lekarz i specjalista w swoim fachu. Polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 13:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały ortopeda na którego opinii można zawsze polegać, znajduje zawsze czas na wyjaśnienie wątpliwości i miłą rozmowę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2014-11-29 13:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz mający spore doświadczenie i wiedzę, przez co leczenie na szczęście nie trwało zbyt długo i zakończyło się sukcesem. Zawsze dba o pacjenta !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Deresz dnia: 2014-11-26 15:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona zarówno z wyboru lekarza, który jest nie tylko świetnym specjalistą, ale także przesympatycznym człowiekiem, jak i z opieki, którą otoczono mnie w Medixie. Mogę z czystym sumieniem polecić mojego doktora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-11-06 19:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika Medix to pełen profesjonalzm i kultura a sam doktor Krzysztof Tokarczuk jest dla mnie cudotwórcą. Polecam wszystkim Paniom i nie tylko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2014-10-25 16:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Konkretny "facet", dokładny w badaniu, uprzejmy dla rodziców i ich dzieci. Nie jest naciągaczem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-19 17:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. Szczególnie, że już na pierwszej wizycie mojej córce doktor Tokarczuk postawił dokładną diagnozę. Miła obsługa pomimo długich kolejek. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-15 18:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę z moją córką bardzo dobry ortopeda. Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-04 15:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i rzeczowy lekarz ortopeda z dobrym podejściem do dzieci :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga P. dnia: 2014-09-28 20:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiły lekarz, sama Jego obecność powoduje że pacjent czuje się bezpiecznie i zapomina o bólu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mimi dnia: 2014-09-16 18:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz, wspaniałe efekty w leczeniu mojego kolana !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-09-14 12:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczny lekarz, wyjaśnił mi dokładnie na czym polega mój problem ze stawem skokowym i dlaczego mnie boli. Dokładnie mnie zbadał i zrobił profesjonalnie USG, ma b. profesjonalne podejście do pacjenta, a w gabinecie panuje miła i przyjemna atmosfera :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-02 19:23:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana dr chodzę razem z córką, która ma problemy z kręgosłupem. Pan dr bardzo dobrze dogaduje się z córką, która go bardzo lubi; i ja też :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-08-19 13:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze stawia diagnozę trafnie przepisuje leki bardzo sympatyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-08-17 10:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe i rzeczowe podejście do pacjenta z uśmiechem i cierpliwością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2014-08-01 14:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz, który oprócz ogromnej wiedzy ma też niezwykłą intuicję. Potrafi cierpliwie oraz bardzo dokładnie wytłumaczyć chorobę oraz metody leczenia. Bardzo sympatyczny i cierpliwy dla pacjentów. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-07-16 18:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, miły i życzliwy. Bardzo dobry lekarz. Chodzę z moją mamą do pana doktora. Polecam każdemu tego świetnego lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-12 13:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do doktora chodziłam z córką, bo miała problemy z kręgosłupem. Została skierowana na rehabilitację, która bardzo jej pomogła. Polecam. Bardzo dobry ortopeda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: L. Marta dnia: 2014-06-18 19:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wizytę do doktora Tokarczuka zapisała mnie córka. Bardzo cierpiałam z powodu zwyrodnień stawów kolanowych. Leczona przez kilku "specjalistów" straciłam nadzieję na poprawę stanu zdrowia a artroskopia nic nie pomogła. Wizyta u p.doktora zmieniła moje życie. Nareszcie chodzę bez bólu. Doktor Tokarczuk to przede wszystkim wspaniały CZŁOWIEK i SUPER SPECJALISTA, DZIĘKUJĘ DOKTORZE, a szukającym świetnego specjalisty polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona K. dnia: 2014-06-03 19:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super specjalista, z którego usług korzystałam zarówno ja (bóle kręgosłupa), jak i moja córka która od małego ma wadę postawy i wadę stóp. Pan dr postawił szybką i perfekcyjną diagnozę, rozpoznanie okazało się w 100% trafne! Teraz chodzimy do niego na kontrole a stan naszego zdrowia ulega stopniowej poprawie. Służba zdrowia wyglądałaby inaczej gdyby tylko tacy specjaliści przyjmowali. polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-25 18:20:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały lekarz, przede wszystkim skuteczny. Mam do niego pełne zaufanie. Leczy mój kręgosłup.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.M. dnia: 2014-05-20 19:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MOŻE MOJA WIZYTA I SCHORZENIE BYŁY BANALNE W POROWNANIU DO SPECJALISTYCZNYCH ZABIEGOW JAKIE WYKONUJE PAN DOKTOR ALE WIEM ZE NIE MUSIAŁAM JEŻDZIĆ OD LEKARZA DO LEKARZA. JEDNA WIZYTA-SZYBKA DIAGNOZA I ZAOSZCZEDZONY CZAS...BARDZO POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna M dnia: 2014-05-12 19:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma większego specjalisty w żadnej dziedzinie od Pana Dr!!! Jest przesympatyczny, ma ogromna wiedzę, operacja mojej ręki przebiegła bez żadnych komplikacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAGDALENA dnia: 2014-04-22 18:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec i człowiek. Doskonale zorganizowany i konkretny. Specjalista, jakich mało. Dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek Kozioł dnia: 2014-04-12 15:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma czas dla pacjenta, nie stawia diagnozy na czas, nie wciska leków tylko po to, żeby mieć pacjenta " z głowy". Co ważne-nie wypisuje leków, które są najdroższe, tylko ich odpowiedniki w "normalnej" cenie. Polecam każdemu jego osobę, zarówno jako lekarza jak i człowieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna S. dnia: 2014-03-11 13:43:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki dr Tokarczukowi mogę normalnie funkcjonować. Kolana jak nowe, znakomity lekarz, wspaniały człowiek, dla Niego pacjent jest na pierwszym miejscu, o każdej porze dnia i godziny, gotowy do działania. Jako jedyny postawił trafną diagnozę. Kolejny wspaniały specjalista w Medixie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 18:28:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją