Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Radosław Klempous

Zawód: Chirurg 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 87x

Jakość usług: 100% wysoka 78x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 57x
Ceny usług: 100% niskie 31x 21x
Ilość opinii w serwisie: 87
Ilość odsłon profilu firmy: 3205
Data utworzenia profilu: 13.02.2014 17:57:41
Data ostatniej aktualizacji: 13.02.2014 17:57:41 

Opinie o Radosław Klempous

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Trafna diagnoza jak i zalecenia. Doktor wyjaśnia wszystko i szczegółowo tłumaczy. Widać ogromna wiedzę i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: milka22 dnia: 30.05.2020 18:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, ma fajne podejście do pacjenta, udzielił konkretnych informacji. Bardzo polecam Pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2019 17:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły człowiek z bardzo dobrym podejściem do dzieci. Dokładny wywiad, odpowiedzi na pytania wyczerpujące. My jesteśmy zadowoleni :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: K dnia: 14.04.2019 14:29:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lekarz konkretny i rzeczowy, jeden z najlepszych. lekarz miły uprzejmy godny polecenia ,jesteśmy bardzo zadowoleni ze nasza córka trafiła w dobre ręce. Ja osobiscie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: nina dnia: 22.02.2019 13:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera i profesjonalna opieka pana Doktora. Otrzymałam szczegółowe informacje pozabiegowe. Pan doktor przemiły!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: * dnia: 21.12.2018 11:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz wykazał się nie tylko wysokim profesjonalizmem, ale i jest dobrym psychologiem, podnosił nas na duchu :), wizyta była bardzo udana.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zwierzak dnia: 22.09.2018 16:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była nasz kolejna wizyta u doktora Klempousa. Doskonały specjalista, daje konktretne wskazówki, mówi wprost bez owijania w bawełne, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Trusia dnia: 08.09.2018 16:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo uprzejmy i konkretny. Udziela wyczerpujących informacji na temat schorzenia . Mimo opóźnienia w wizycie Pan Doktor poświecił nam na prawdę dużo czasu, bardzo dokładnie opisał problem. Dziękuję
Opinia dodana przez: Parka dnia: 07.07.2018 19:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry i kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia i konkretnie odpowiada na pytania. Wizyta przebiegała w bardzo miłej atmosferze
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aa dnia: 11.06.2018 18:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła bardzo profesjonalnie , bardzo dobre podejście do dzieci . Szybka diagnoza ratująca życie. Na pewno polecę Pana Doktora wszystkim znajomym
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 19.05.2018 13:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite podejście do dzieci, szybkie przeprowadzenie wywiadu a następnie spokojne wyjaśnienie i omówienie przebiegu zabiegu. Bardzo polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Alina dnia: 21.04.2018 19:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały konkretny i fachowy lekarz z powołaniem , zna się na rzeczy, tłumaczy bardzo dokładnie co i jak przed zabiegiem. Chodzimy tylko do niego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Szalon dnia: 19.03.2018 18:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowny lekarz, dla którego najważniejsze jest dobro dziecka, cierpliwie słucha i dokładnie wyjaśnia problem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: agata dnia: 04.03.2018 18:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz posiada dużo empatii zawodowej. bardzo dobre podejście do pacjenta, fachowe porady i trafiona diagnoza. Lekarz sympatyczny, miły i kompetentny. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 28.02.2018 15:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz uprzejmy, starał się wszystko dokładnie wyjaśnić. Bardzo jestem zadowolona z podejścia pana doktora. Profesjonalnie podejście do chorego, udzielenie informacji na temat problemów, rzetelne informacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 14.02.2018 18:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały lekarz, chirurg. Pan doktor wnikliwie odniósł się do problemu. Dysponuje dużą wiedzą. Kontakt był doskonały. Córeczkę czeka leczenie oczywiście prowadzone przez Pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renia dnia: 27.01.2018 16:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam . Od początku bardzo dobry kontakt z lekarzem , lekarz który od razu mówi co jest grane , wszystko odbylo sie punktualnie i konkretnie, szuka najlepszego wyjścia z sytuacji, rzeczowy, tlumaczy gdzie lezy problem, a zalecenia jasno przekazuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 06.01.2018 16:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan doktor jest bardzo kompetentną osobą, cierpliwie i wyczerpująco wszystko nam wytłumaczył. gorąco polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 30.12.2017 19:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pana Radosława. Jeden z najmilszych lekarzy u jakiego byłam z synem. Postawił sprawnie diagnozę i wszystko dokładnie wytłumaczył i uspokoił nas. Najważniejsze że jest nadzieja że synek będzie normalnie chodził.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kasia dnia: 28.11.2017 18:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan R. Klempous poświęca odpowiedni czas na wizytę w przyjaznych warunkach nowoczesnego gabinetu lekarskiego w Medixie, wydawaje przekonujące zalecenia dotyczące dalszego postępowania diagnostycznego i terapeutycznego. Ogólnie wizytę zaliczam do bardzo udanych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joann dnia: 23.09.2017 16:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor zrobił na nas ogromne wrażenie, po konsultacji bardzo dokładnie wszystko nam wytłumaczył a przede wszystkim podniósł nas na duchu. Nasza córka jest w bardzo dobrych rękach i wszystko bedzie ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Annka dnia: 13.08.2017 20:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor Radosław Klempous operowała mojego małego synka. Do końca życia będę Doktorowi wdzięczna za wspaniałą opiekę i cudowną pomoc w leczeniu dziecka! Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 08.07.2017 15:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście. Zabieg wykonany na najwyższym poziomie. Pan Doktor miły i uśmiechnięty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: R. dnia: 10.05.2017 18:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Klempous był bardzo miły, bardzo rzeczowo i spokojnie wszystko wytłumaczył. Był kompetentny, kulturalny oraz delikatny. Wizyta w miłej i komfortowej atmosferze. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: lisekm dnia: 18.04.2017 18:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na Pana doktora. an doktor podszedł do nas z opanowaniem, oraz dużą wiedzą. Wszystko potrafił doskonale wytłumaczyć i co najważniejsze uspokoić. Panie doktorze Dziękuję!!!
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2017 11:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z córką . Lekarz poświęcił nam prawie pół godziny, przeprowadził dokładny wywiad i wszystko wytłumaczył. Zlecił niezbędne badania. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 17.12.2016 16:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była moja pierwsza wizyta u pana doktora i gorąco go polecamy wszystkim. Jest bardzo symaptyczną osobą i do tego bardzo kompetentną, odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania. Zdecydowanie będe polecać .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maruda dnia: 23.11.2016 17:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy z jakim miałam do czynienia. Rewelacyjne wszystko najwyższej jakości. Wszystko odbywa się sprawnie, delikatnie i bez bólu. Polecam z całego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BA dnia: 03.04.2016 10:53:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor,to wspaniały specjalista chirurgii dziecięcej :) Kto zna ,ten wie,że to fajny facet. Pozdrawiam serdecznie Pana Doktora!!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 05.03.2016 16:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktora mogę polecić głównie tym, którzy szukają dobrego chirurga dziecięcego – byłam w Medixe z synem u dr Klempousa i spotkałam się z bardzo dużym profesjonalizmem, zresztą wiele osób chwali Go – ja tylko potwierdzam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ela dnia: 25.02.2016 17:26:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera..przyjazne nastawienie do pacjenta, luksusowo ale przystępnie cenowo. Doktor chirurg Radosław Klempous bardzo sympatyczny :) ogólnie polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 04.02.2016 16:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Ja należę do ludzi, którzy lubią wiedzieć o każdym kroku lekarza podczas wykonywanego zabiegu. Dzięki temu pan dr zyskał kolejnego zadowolonego pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irka dnia: 28.01.2016 19:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, nie boi się trudnych wyzwań . Uratował rękę naszemu dziecku i to co sknocił inny chirurg. Sympatyczny i profesjonalny! Polecam tego lekarza!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: iga dnia: 25.12.2015 17:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor jest rewelacyjny!!! Jeszcze dziecko nie usiądzie, a już jest po wszystkim ;-) Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matka dnia: 09.12.2015 18:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO dobry specjalista i szczerze go wszystkim polecam. Jest młody, ale bardzo dobrze wykwalifikowany, niesamowicie sprawny chirurgicznie i z tego co wiem to ma ogromne doświadczenie. To naprawdę sprawne ręce !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 13.11.2015 16:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest bardzo fajny, uczciwy, w ogóle się nie czuje, że jest się w gabinecie chirurga. Jakość usług wysoka, fachowa opieka no i oczywiście super atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iza dnia: 07.11.2015 17:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry chirurg Polecam serdecznie - miła atmosfera, przyjazne i ciepłe nastawienie do pacjenta, bezboleśnie.
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2015 12:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam tego doktora,miły uprzejmy lubi pożartować aby odstresować dziciaka, mialiśmy problem ze złamaną ręką. Z lekarzem trafiliśmy w 10-tkę. :) Gorąco polecam!!!
Opinia dodana przez: dnia: 27.09.2015 13:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz to za mało powiedziane, jest rewelacyjny!!! To prawda, że perfekcja jest u niego normą !!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: M.S. dnia: 16.09.2015 14:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz chirurg godny polecenia. Fachowy, kompetentny, pracujacy na profesjonalnym sprzęcie. Nareszcie znalazlam dziecięcego chirurga. Jesli szukacie dobrego lekarza to moge polecic wlasnie pana dr Radka.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjęt dnia: 24.06.2015 18:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry chirurg. Ma dużo cierpliwości,świetnie tłumaczy co będzie robił jak i dlaczego. Krótkie terminy oczekiwania na wizytę. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 07.06.2015 17:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mogę z czystym sumieniem polecić pana Klempousa tym którzy mają gęsią skórkę na sam widok chirurga. Już po pierwszej wizycie wiedziałam, że znalazłam odpowiednią osobę. Profesjonalizm i miłe podejście do pacjenta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Olga dnia: 29.05.2015 17:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z POWOŁANIA dla którego nie są istotne pieniądze pacjenta a jego ZDROWIE!!!! Panie Doktorze, jeszcze raz dziękuje!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: K. Kamil dnia: 11.04.2015 18:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zdecydowanie. Dobry fachowiec. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze trafiliśmy na takiego lekarza. Ma odpowiednie podejście do dzieci i czas na rozmowę z rodzicami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2015 19:19:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że Klempous jest bardzo profesjonalny. Widać że lubi dzieci i kocha swoją prace. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 01.03.2015 12:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wysokie kompetencje doktora Klempousa... Ze wszystkich poznanych lekarzy jego oceniam najwyżej. Ma cudowne podejście do dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: matkaMaćka dnia: 24.02.2015 13:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista. Pan dr nie jest naszym pierwszym chirurgiem ale na pewno najlepszym !! Jesteśmy zadowoleni.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowak dnia: 22.02.2015 19:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lekarz z powołania, profesjonalista, okazuje zainteresowanie, a przy tym niezmiernie ciepła i miła osoba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Trendi dnia: 18.02.2015 19:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych chirurgów dziecięcych w województwie. Serdecznie go polecam,bardzo dobry lekarz od dzieci. Przyjmuje dzieciątka w Centrum Diagnostyki Medycznej Medix na pl. Hirszfelda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dorota dnia: 12.02.2015 16:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista, bardzo trafna diagnoza i sposób leczenia-zwichnięcie bioder. Spokojny lekarz-nie denerwuje się i wszystko wyjaśnia. Szczerze POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Z. Małek dnia: 24.01.2015 14:27:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIEŃ DOBRY, CHCIAŁAM OCENIĆ BARDZO WYSOKO KOMPETENCJE PANA DOKTORA RADOSŁAWA KLEMPOUSA.DOCENIAM BARDZO WKŁAD PRACY I ZAANGAŻOWANIE JAKIE WKŁADA W POMOC INNYM. W TRAKCIE LECZENIA WYCZUWA SIĘ GENIALNĄ WSPÓŁPRACĘ RODZIC-LEKARZ. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 19.01.2015 19:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Miły , cierpliwy. Wszystko dokładnie tłumaczy. Uratował paluszek naszemu synkowi. polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.01.2015 15:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wizytę w CDM Medix u Pana dr Radosława Klempousa. Pana doktora poleciła mi koleżanka i jestem jej za to b. bardzo wdzięczna.Jest wspaniałym specjalistą chirurgiem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 20.12.2014 16:50:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Pana Klempousa. Miły, a co najważniejsze konkretny. Jestem bardzo zadowolona z opieki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.12.2014 18:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam :) bede pamietala do konca zycia jak wiele dr Klempous dla nas zrobil... dzięki niemu jesteśmy szczęśliwi a przeciez o to w tym zyciu chodzi....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2014 10:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec. Posiada ogromną wiedzę przez co tak dobrze wykonuje swoje obowiązki. Serdecznie polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.11.2014 18:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr.Radosław Klempous to bardzo dobry specjalista,wspaniały człowiek o ogromnym szacunku do pacjenta,profesjonalista w tym co robi,zawsze pomocny. Polecam gorąco a Panu dr.życzę dużo zdrowia.Rodzice Jasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2014 20:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNY SPECJALISTA I NIEZWYKLE UZDOLNIONY CHIRURG DZIECIĘCY. DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE ZA URATOWANIE ZDROWIA NASZEGO SYNKA I POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA. :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MONIKA dnia: 08.11.2014 15:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam doktora Radosława jako specjalistę chirurga, jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synem , dziękuję bardzo i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 25.10.2014 15:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały specjalista, trafiona diagnoza i skuteczne leczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.10.2014 16:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pan dr Radosław Klempous bardzo starannie przebadał nasz dziecko, aby postawić konkretną diagnozę, trafił w 100%. Polecamy tego lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a. dnia: 18.10.2014 15:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~p dnia: 15.10.2014 18:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny chirurg dziecięcy! Bardzo nam pomógł. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.10.2014 13:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Lekarz z bardzo dobrym podejściem do małego pacjenta, a przede wszystkim skutecznie diagnozuje i pomaga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2014 18:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny chirurg, operował mojego synka - niezwykle miły i uprzejmy w stosunku do rodziców !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patti dnia: 14.09.2014 17:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek, zaangażowany specjalista z dużym doświadczeniem oraz podejściem do dzieci. Pan doktor zakwalifikował naszego synka do operacji ponieważ były problemy z zstąpieniem jąder u niego. Wszystko poszło świetnie i bez komplikacji się zagoiło. Jeszcze raz dziękujemy !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rodzice dnia: 13.09.2014 15:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista od zwichniętych bioderek u dzieci. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B.O. dnia: 01.09.2014 18:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Radosław to bardzo dobry człowiek i lekarz :)Po przepuklinie pępkowe naszej córeczki nie ma już śladu :)) Polecamy Pana Doktora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.08.2014 16:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DR Radosław Klempous z CDM Medix ma złote ręce. Poprostu wspaniały Lekarz i bardzo dobry człowiek, życzliwy bez granic. Bardzo serdecznie pozdrawiam - Renata z córką
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R. dnia: 25.08.2014 18:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetencja,warto skorzystać z wiedzy doktora
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzic dnia: 13.08.2014 20:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny specjalista !!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gość dnia: 31.07.2014 17:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny młody lekarz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 16.07.2014 16:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity lekarz, bardzo kompetentny ze świetnym podejściem do małych pacjentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.07.2014 19:25:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza. Jest na prawdę świetny, stworzony do pracy z dziećmi. A kiedy dziecko cierpi cena nie gra roli :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 13.07.2014 14:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentny, dokładny, konkretny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aa dnia: 03.07.2014 21:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam duży takt solidność i pełne zadowolenie z zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gość dnia: 17.06.2014 19:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwiane wszelkie wątpliwości. Zero stresu. Bez pośpiechu. Fantastyczny kontakt z dzieckiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margaret dnia: 10.06.2014 13:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Doktora !!! Jestem mu bardzo wdzięczna za dobre słowo i za wszystko co dla nas zrobił.W dzisiejszych czasach nie często spotyka się takich dobrych ludzi!!!!!! Pozdrawiam Ania Żak z rodziną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.06.2014 14:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkaliśmy. Wyleczył zmiany okolic odbytu u naszego dzieciątka. Trochę to trwało ale rezultaty są rewelacyjne, za co jesteśmy Mu bardzo wdzięczni - Nowakowscy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: N dnia: 29.05.2014 18:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam bardziej kompetentnego lekarza od Pana doktora, czujemy sie bezpiecznie kiedy wiemy że Pani doktor jest. Nie wspomnę już o tym że Pan doktor nie raz "uratowała nam życie" w różnych sytuacjach- DZIĘKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2014 17:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dobry lekarz z profesjonalnym podejściem do małego pacjenta. Jest także bardzo uprzejmy i poświęca dużo czasu w gabinecie. Polecam- dobry człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ~~Marta dnia: 18.05.2014 16:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły gość, ma zamiłowanie do wykonywanego swojego zawodu, to jego powołanie. Bardzo nam pomógł - z nóżkami końsko-szpotawymi dziecka. Zostały małe blizny i nareszcie syn może chodzić. POLECAM!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wdzięczni rodzice:) dnia: 10.05.2014 17:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stwierdzam, że Pan Doktor ma rewelacyjnie rozwiniętą empatię. Uważam, że oprócz swojej głównej specjalizacji ma jeszcze inną- jest urodzonym psychologiem, ponieważ ma niesamowicie ludzkie podejście. Świetnie diagnozuje i przewiduje co może chorego spotkać w najbliższej przyszłości. Jest bardzo miły i o wielkim sercu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~jagoda1234 dnia: 22.04.2014 17:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe podejście do dzieci jak i do zestresowanego rodzica. Potrafi uspokoić i pocieszyć. Polecam Pana dr Klempousa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 30.03.2014 19:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca. Dzięki Doktorowi Radosławowi nasz synek jest zdrowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Myyy dnia: 23.03.2014 19:26:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gorąco polecam wszystkim rodzicom z małymi dziećmi. Doktor jest cierpliwy i kompetentny, odpowie na każde pytanie, uśmiechnięty i przyjazny rodzicom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gość dnia: 01.03.2014 15:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr Klempous to nie tylko doskonały profesjonalista, to również człowiek ze wspaniałym podejściem do dzieci, to człowiek z sercem na dłoni, dziś takich lekarzy rzadko się spotyka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 13.02.2014 18:00:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją