Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anna Żołnowska

Zawód: Anestezjolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 45x

Jakość usług: 100% wysoka 44x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 22x 5x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 1970
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 17:50:18
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 17:50:18 

Opinie o Anna Żołnowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo konkretny, cierpliwy i odpowiada wyczerpująco na pytania. Rozmowa przebiegła owocnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2019-01-13 19:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały człowiek, anestezjolog, wspaniały lekarz, ciepła zawsze miła i bardzo rzeczowa. Polecam wszystkim bardzo serdecznie Panią Annę Żołnowską.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2018-09-30 17:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz godny polecenia ,atmosfera w gabinecie bardzo miła ,szczegółowo wszystko wyjaśnione .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-09-08 16:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny lekarz .Polecam Panią Doktor z całego serca i jeśli w przyszłości będę musiała korzystać z pomocy lekarza anestezjologa to wrócę do Pani Anny Żołnowskiej do Medixu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mar dnia: 2018-07-07 19:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, godny polecenia. Pani doktor profesjonalnie i fachowo podchodzi do swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: big dnia: 2018-06-23 13:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkania z panią doktor podczas zabiegu to przyjemność .......profesjonalne i miłe podejście do pacjenta.Bardzo polecam naprawdę super fachowiec anestezjolog.Pozdrawiam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-03-11 16:37:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki i profesjonalny wywiad oraz przyjemne i fachowe podejście do pacjenta. Rozmowa przeprowadzona w sposób objaśniający problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2018-02-14 18:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo miły, uważnie wysłuchała, nie spieszyła się, dokładnie wytłumaczyła jak będzie działało znieczulenie, i jak postępować dalej. Jestem zadowolona z lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: py dnia: 2018-01-27 16:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualność, kultura osobista, wykazanie dużego zainteresowania problemem pacjenta, profesjonalizm i rzeczowość - mogę polecić Panią Annę Żołnowską
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bob dnia: 2018-01-06 16:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły lekarz. Uspokoiła mnie co do objawów negatywnych po znieczuleniu. Polecam i dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: szcz dnia: 2017-12-27 20:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już po zabiegu, pani Anna ma złote rączki, ból znika w oka mgnieniu, profesjonalnie, uprzejmie, rzeczowo. Jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam i zapraszam każdego do Dr. Żołnowskiej, każdemu życzę takiej opieki:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Miro dnia: 2017-11-28 19:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna wywarlą na mnie bardzo dobre wrażenie. Dała wiele cennych wskazówek. pani doktor zadawała bardzo konkretne i celne pytania. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Celia dnia: 2017-10-22 18:39:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna oprócz tego, że jest świetnym lekarzem, to jest również wspaniałym człowiekiem. Współpraca z nią to czysta przyjemność. Jestem w trakcie leczenoa mojego problemu . Zastosowałam się dokładnie do zaleceń p. doktor i widzę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ) dnia: 2017-10-20 20:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie , rzeczowo z życzliwym podejściem do pacjenta Pani doktor Żołnowska podeszła do mojej osoby. Wyjaśniłą mi wszelkie moje wątpliwości
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2017-09-23 16:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne podejście, kompetencja i wiedza. Polecam Panią DR. Annę Żołnowską. Brak pospiechu, dokładny wywiad. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: lola dnia: 2017-08-13 20:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualność, kultura osobista, wykazanie dużego zainteresowania problemem pacjenta, profesjonalizm i rzeczowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2017-07-18 17:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to bardzo miły i delikatny lekarz. Odpowiada na wszystkie pytania w sposób zrozumiały . Wzbudza zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2017-06-06 19:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor przesympatyczna,zawsze uśmiechnięta :) Także nie ma się czego obawiać.Polecam jak najbardziej. Pozdrawiam serdecznie !! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewaw. dnia: 2017-05-28 11:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze, bez pośpiechu. Pani Doktor miła, bardzo taktowna, dokładna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2017-04-18 18:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za profesjonalizm i rzetelność, duże poczucie humoru. Bardzo polecam tego lekarza. Dostałam wyczerpujące i informacje. Może kiedyś wrócę .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2017-01-22 11:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znieczulenie bezbolesne nawet nie czuć wkłucia igły co zawsze mnie przerażało. Wchodze uśmiechnięty i wychodzę zadowolony. Miła obsługa na całej płaszczyźnie. Naprawdę polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-04 16:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i sprawna lekarka. Sprawa załatwiona jednowizytowo. Znieczulenie też fajna rzecz. Serdecznie polecam Panią anestezjolog !!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-04 17:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo zadowolona !!! Przestałam sie stresowac ! bardzo miła Pani !! z czystym sumieniem polecam wszystkim. i NIE BOLI NIC W TRAKCIE ZABIEGU!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2015-11-21 19:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna anestezjolog, Miałem robiony zabieg chirurgiczny. Wszystko przebiegło sprawnie i bardzo dobrze się goi. Polecam znieczulenia wykonywane rączkami dr A. Żołnowskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JJ dnia: 2015-04-24 18:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać temu anestezjologowi, naprawdę dokładnie i pieczołowicie zajmuje się pacjentem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2015-04-18 11:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz który wykonuje swoją prace zawodowo ,polecam kazdemu najlepszy anestezjolog.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2015-03-14 16:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty i zabiegu ze znieczuleniem. Polecam serdecznie usługi pani doktor Anny Żołnowskiej.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-10 16:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwiewa wszelkie wątpliwości, a co najważniejsze cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. Życzliwy anestezjolog !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-06 19:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna opieka w czasie zbiegu. Pani Anna Żołnowska bardzo troszczy się o pacjenta i słucha jego uwag. Osobiście polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 18:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry anestezjolog. Potrafi rozmawiac z pacjentem w każdym wieku, naprawde dobry specjalista. dzięki za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-11-07 18:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawia że nic nie boli, ciepła, oddana pacjentowi, kochana, polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-22 20:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, kompetentny, solidny i staranny anestezjolog.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-10-11 19:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest SUUPEERRRR !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dora dnia: 2014-10-02 20:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, rzeczowa i kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.n. dnia: 2014-09-07 18:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry specjalista. Dobro pacjenta jest dla tej pani najważniejsze. zawsze służy pomocą,sympatyczna i miła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-09-05 17:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm,świetny kontakt z pacjentem,duża kultura osobista.Polecam Panią Doktor do zabiegów ze znieczuleiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-08-13 19:20:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna i kompetentna. Do tego cierpliwa i empatyczna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: żona dnia: 2014-08-01 17:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest lekarz z dużym doświadczeniem. Kulturalna i opanowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-07-13 14:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak jakichkolwiek zastrzeżeń, wszystko na najwyższym poziomie, serdecznie polecam, przyjazna atmosfera, dr Żołnowska bardzo miła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonimek dnia: 2014-06-05 17:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr. Anna Żołnowska jest ogromnie zaangażowana w swej pracy, bezinteresownie udziela pomocy, serdeczna, życzliwa, ma ciepłe i szczere podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.Misiek dnia: 2014-06-01 13:59:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarówno w kategoriach medycznych jak ludzkich,lekarz zasługujący na pełen szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szulc M. dnia: 2014-05-08 18:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, bezbolesne znieczulenie. Oby wszyscy Lekarze mieli takie podejście do pacjentów! Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim, aby trafili pod skrzydła Pani dr Anny Żołnowskiej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-04-22 17:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Doktor anestezjolog. Jest opiekuńcza i można na nią liczyć !!! Zawsze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AniaMa dnia: 2014-03-23 19:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr jest wspaniałym fachowcem i człowiekiem. Jest w pełnie zaangażowana w to co robi co w dzisiejszych czasach nie jest normą. Uprzejma i uśmiechnięta. Ma doskonałe podejście do pacjenta, inni lekarze powinni brać z niej przykład.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2014-03-01 14:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bezgranicznie wdzięczna za troskę, oddanie, życzliwość i szacunek z jakim podchodzi Pani Doktor do pacjenta. Pozdrawiam i polecam !!! Również przychodnię Medix :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-02-13 17:53:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją