Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krystyna Lipowska

Zawód: Alergolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 55x

Jakość usług: 100% wysoka 48x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 31x 9x
Ilość opinii w serwisie: 55
Ilość odsłon profilu firmy: 1567
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 17:43:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 17:43:59 

Opinie o Krystyna Lipowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważamy że, Pani Doktor Krystyna Lipowska to doskonały lekarz w swoim fachu. Takich informacji jakie uzyskaliśmy w ciągu jednej wizyty nie otrzymaliśmy od żadnego innego lekarza pediatry. Pani Doktor sprawdza wszystko dokładnie i bada dokładnie. Dawno nie wyszliśmy tak bardzo zadowoleni od lekarza. !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzice Michałka dnia: 2017-09-18 19:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią doktor znam od ponad 4 lat. Każda wizyta przebiegała w miłej atmosferze, zawsze dokładnie bada dziecko, szczegółowo sprawdza wyniki badań i co najważniejsze słucha i odpowiada na każde pytanie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ola dnia: 2017-07-06 17:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Od paru lat jestem pacjentką Dr.Lipowskiej i uważam, że jest doświadczonym i sumiennym lekarzem. W ciągu tych paru lat zawsze stawiała trafne diagnozy , i dostosowywała odpowiednie leczenie. Trzeba przyznać, że to rzetelny i cierpliwy człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ddd dnia: 2017-06-06 19:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To byla pierwsza moja wizyta u Pani Lipowskiej,wszystko przebieglo w milej atmosferze,zostały zlecone podstawowe badania ,zapisane leczenie,teraz trzeba czekać na kontrole.
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-10 18:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u wielu alergologów ale pierwszy raz trafiłam na lekarza z powołania. Cudowna Pani doktor. Byłam pierwszy i nie ostatni raz. Polecam Panią doktor
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2017-03-01 16:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam już drugi raz na wizycie u Doktor Lipowskiej. Lekarka jest konkretna i rzetelna. Poświęca dużo czasu swoim pacjentom. Nie pośpiesza nikogo i sumiennie wykonuje swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: etiude dnia: 2016-06-26 09:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta pozytywna, bardzo szybko, profesjonalnie. Pani pediatra jest konkretna i rzeczowa, ale bardzo miła. Dziecko ją polubiło!!!! Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-03-19 14:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wyposażony gabinet, przyjemna atmosfera i ceny rozsądne ! Pani doktor sympatyczna dla dziecka i rodzica; i oczywiście profesjonalna - polecam . Justyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-02-14 12:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie jeśli chce się zapewnic dziecku najlepszą opiekę medyczna, warto odwiedzić Medix i pracującą w nim Panią Doktor Krystynę Lipowską. Fantastyczna lekarka, doświadczona i przemiła. Mój maluch u niej czuje się swobodnie, Pani doktor bada tak aby dziecka nie zrazić, zaufałam jej i nie żałuję. :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 17:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię korzystać z porad fachowców w swojej dziedzinie a w gabinecie Pni doktor Lipowskiej znalazłam profesjonalizm i zaangazowanie dla dobra pacjenta. Aby tak dalej.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-03 20:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry pediatra, który potrafi rozwiązać nawet najbardziej skomplikowane problemy. Leczę u p. Lipowskiej swojego synka, jesteśmy u doktor bardzo często. Wszystko zmierza ku dobremu. polecamy !!!!
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-06 17:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, profesjonalnie a co najważniejsze doktor Lipowska ma bardzo dobre podejście do dzieci. Leczymy u pani doktor dzieci od ok. 5 lat i nigdy nie robiły w gabinecie histerii. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2015-07-03 17:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ma bardzo fajne podejście , jest wesoła, zagaduje, tłumaczy co i jak, żeby dziecko wiedziało co Pani doktor będzie robić. Podoba mi się to, w jaki sposób traktuje swoich pacjentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Klaudi dnia: 2015-06-05 14:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super pediatra. Moje 5 letnie dziecko czasami przypomina sobie o pani doktor i pyta kiedy do niej pójdziemy. Fachowiec pierwsza klasa. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patka dnia: 2015-05-03 12:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, byłam tu pierwszy raz z synem alergikiem. Już od wejścia Pani doktor Lopowska zrobiła na mnie bardzo fajne wrażenie. Mamy już zaplanowane odczulanie, może wreszcie dziecko poczuje ulgę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2015-04-19 16:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pani Krystyny byłam z moim 5 letnim synkiem. Miał poważne problemy ze zdrowiem. Po kilku miesiącach leczenia objawy choroby znacznie się zmniejszyły. Polecam wszystkim bo warto.
Opinia dodana przez: Doly dnia: 2015-03-15 16:55:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! Fachowo podchodzi do leczenia. Profesjonalistka. Bardzo mądra kobieta i dobrze wykształcona. Zawsze pomoże. Poświęca dużo czasu dla nas.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-03 13:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby we Wrocławiu było więcej takich specjalistów- dzieci nie miały by tylu problemów !!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2015-02-28 14:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr Krystyna Lipowska to nie tylko świetny lekarz ale także przesympatyczna kobieta i cudowny człowiek! Miałam przyjemność poznać Panią dr Krystynę. Opinia moze być tylko pozytywna!!! I to pod każdym wzgledem . serdecznie pozdrawiam :-)
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 16:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładna i życzliwa P. Doktor - mile wspominam wizyty z dzieckiem, pomimo iż córka boi się lekarzy - do Pani doktor lgnęła :-)
Opinia dodana przez: aniołek dnia: 2015-02-15 17:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również pragnę wystawić Pani doktor Lipowskiej jak najlepszą opinię. Wspaniały człowiek.Cierpliwa, empatyczna i niesłychanie kompetentna. Polecam bez zbędnego gadania :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-12 16:39:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczymy nasze dziecko u Pani Doktor od dłuższego czasu. Prowadzi córkę profesjonalnie, z pełnym zaangażowaniem i oddaniem. Szczerze polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: R.E. dnia: 2015-02-05 13:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Polecam gabinet i Panią Krystynę Lipowską, jest bardzo kompetentną osoba jedną na milion:-) w tym zawodzie. Bardzo się stara. Jestesmy wdzięczni .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kowalscy dnia: 2015-01-18 15:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI K.LIPOWSKA TO WSPANIAŁY SPECJALISTA-GODNY POLECENIA DOKTOR Z WIELOLETNIM STARZEM :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2015-01-10 15:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Lipowskiej uczęszczam z dzieckiem już od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona. Zawszę mogę liczyć na pomoc. Polecam wszystkim. Naprawdę Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marusia dnia: 2014-12-20 16:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM KAŻDEMU. DOKTOR LIPOWSKA JEST ŚWIETNYM SPECJALISTĄ I JEST W PEŁNI ODDANA TEMU CO ROBI,SWOJĄ PRACĘ WYKONUJE Z PASJĄ I POSIADA OGROMNĄ WIEDZĘ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mama z Wrocławia dnia: 2014-12-02 20:12:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam !!! Gdyby wszyscy specjaliści byli tacy to pacjenci byliby uśmiechnięci i bardzo zadowoleni z efektów pracy lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2014-12-01 18:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretna i rzeczowa alergolog z miłym i ludzkim podejściem do pacjenta, dobra w swoim fachu, nam pomogła-pełne zaufanie do p. doktor Krysi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjenci dnia: 2014-11-28 16:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr K. Lipowska jest ardzo miła,posługuje się i wiedzą, i intuicją. Kompetentna, godna polecenia i ZAUFANIA. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-26 11:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Pani Lipowskiej z córką. Jestem Jej wdzięczna za leczenie dziecka.Serdecznie dziękuję i polecam Panią doktor,pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ida@ dnia: 2014-11-11 21:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tego lekarza. Niezwykle dba o swoich pacjentów. Jest zawsze uprzejma i życzliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kijak dnia: 2014-11-08 15:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy częstymi pacjentami Pani Krystyny . Jest wspaniałym pediatrą. Nie mogę o niej złego zdania powiedzieć. Leczy moje dzieci już od paru lat. W gabinecie jest miła i sympatyczna atmosfera. Pani Krysia zawsze służy radą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-10-11 19:12:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią dr Lipowską. To najlepszy pediatra z jakim miałam styczność. Byłam ostatnio z moją córcią , która bardzo boi się lekarzy i nie pozwala się dotknąć. Tym razem obyło się bez histerii :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-10-09 14:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję i polecam wszystkiom mamusiom. Bardzo dobry pediatra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 18:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna lekarka! Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-04 13:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pewno bardzo sympatyczna (mój synek ją uwielbia), bardzo dokładnie bada dziecko, nie panikuje, bez wyraźnej potrzeby nie faszeruje dziecka antybiotykami. Polecam oczywiście!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella dnia: 2014-09-26 17:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz synek jest pod opieką Pani Doktor od urodzenia i nie potrafię wyobrazić sobie innego pediatry dla mojego dziecka. Lekarz z powołania,jedyny któremu ufamy w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2014-09-25 17:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Szalenie miła kobieta. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izoldka dnia: 2014-09-12 18:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysokie kompetencje, fachowość, rzetelność,bardzo sympatyczna, miła, spokojnie wszystko wyjaśnia i wytłumaczy.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alka25 dnia: 2014-09-07 12:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniała kobieta, doskonale radzi sobie z dziećmi, córka bardzo ją polubiła. polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-18 20:01:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezwzględnie polecam. Dla dobra dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-01 08:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała, ciepła pani dr, ulubiony lekarz moich dzieci. Pani doktor zawsze uśmiechnięta i co najważniejsze bardzo kompetentna. Prawdziwy lekarz z powołania:)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mama dnia: 2014-07-24 16:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarka stworzona do pracy z dziećmi! Miła, sympatyczna, wyrozumiała i zawsze uśmiechnięta, mali pacjenci za nią przepadają. Ale co najważniejsze kompetentna z ogromnym doświadczeniem i umiejętnościami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-07-14 19:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista pediatra i alergolog wysokiej klasy! Posiada ogromną wiedzę i jeszcze większe umiejętności, bardzo dokładna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-07-12 17:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, uśmiechnięta i skuteczna Pani Doktor. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-07-03 17:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor jest super! Bardzo miła, delikatna i rzeczowa. Panie rejestratorki bardzo sympatyczne, sprawnie dopełniające formalności. Z czystym sumieniem mogę polecić poradnię wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-06-10 15:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz, od roku moja córa nie wzięła antybiotyku, a wcześniej dostawała go co 3 miesiące. bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-03 08:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko stawia trafne diagnozy. Uczulenie zaczyna dziecku znikać z brzuszka. Bardzo miła i uprzejma. Profesjonalista w każdym calu. Dziękuję Pani doktorowi raz jeszcze!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Nowakowska dnia: 2014-06-01 13:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W czerwcu nasza rodzinka powiększy się o córeczkę i jesteśmy spokojni, że od samego początku zaopiekuje się nią doktor Krysia Lipowska, której bezgranicznie ufamy. Dziękujemy Pani Doktor za dotychczasową opiekę !!!! Zielińscy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 18:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dobry alergolog. Jeśli chodzi o sterydy stara się pozostać przy najmniejszej dawce. Dąży do tego, aby wyleczyć alergię u dziecka, a nie przez resztę życia jechać na sterydach i środkach przeciwhistaminowych. Chętnie wspomaga działanie leków medycyną naturalną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina 22 dnia: 2014-05-19 19:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz u pani Doktor i zrobiła na mnie ogromnie pozytywne wrażenie. Najpierw badania, a potem działa dalej, a nie tak jak inni lekarze - próbowanie różnych leków, może się uda. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-05-10 09:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy diagnosta do jakiego kiedykolwiek trafiłam. Bardzo dokładna. Gdy ktoś w mojej rodzinie lub któryś z przyjaciół potrzebuje wizyty u alergologa polecam dr Krystynę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wierna pacjentka dnia: 2014-05-03 11:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco Panią Doktor. Jeszcze nigdy i nikt z mojej rodziny nie zawiódł się na Niej. !!! Bardzo nam pomaga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WW dnia: 2014-03-29 16:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest bardzo rzeczową i kompetentna. Ma plan leczenia i go realizuje z bardzo dobrymi efektami na moim 2,5 letnim synku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-02-27 17:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor pomogła naszemu synkowi. Jest bardzo sympatyczna i ma dobry kontakt z dziećmi, udało się znaleźć przyczyny wysypki i synek już się nie męczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2014-02-13 17:46:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją