Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Beauty Factory-Fabryka Urody

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 60-215 Poznań ul. E. Sczanieckiej 11/A
Telefon: 61 2224392
Adres e-mail: recepcja(małpa)beauty-factory.pl
Strona internetowa: www.beauty-factory.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: salon kosmetyczny poznań, gabinet kosmetyczny poznań, kosmetyczka poznań, medycyna estetyczna

Ocena: 100% pozytywna 37x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 37x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 38x
Ceny usług: 100% niskie 36x 2x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 3818
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 16:06:27
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 16:06:27 

Opinie o Beauty Factory-Fabryka Urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaż lodem - fantastyczny! Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolony. Nie dosć, że relaksuje to też podobno działa antycellulitowo. Jestem ciekawa jaki efekt będzie po kilku takich masażąch :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-17 11:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie chodzę na depilację woskiem i musze w końcu napisać opinie, bo taki profesjonalizm musi zostać pochwalony. Woski LYCON stosowane w gabinecie naprawdę łagodnie działają na wrażliwą skórę. Jestem zadowolona, bo teraz depilacja woskiem nie kojarzy mi się źle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-16 09:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Wspaniała obsługa, indywidualne podejście do klienta i doświadczenie specjalistów. To najlepsza klinika w Poznaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-15 09:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Klinice Beauty Factory otrzymałam ogromne wsparcie. Troszczą się o pacjenta i wykonują zabieg zgodnie z oczekiwaniami. Duże doświadczenie, umiejętności i wiedza. Wspaniale się tu czułam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-13 19:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona z ceny, ale zadowolona z jakości jestem na pewno. Mogłoby być odrobinę taniej, ale coś za coś.Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-07 21:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza klinika w Poznaniu. Bez wątpienia. W Beauty Factory dbają o szczególną jakość i sterylność podczas za biegów, a zabiegi wykonują na najwyższej jakości kosmetykach. Warto im zaufać. Znają się na medycynie estetycznej i kosmetyce tradycyjnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-21 10:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po Mikrodermabrazji wodnotlenowej. Pozytywne zaskoczenie, bo skóra po tym zabiegu jest odmłodzona, wygląda na zdrowszą, do tego twarz jakby wymodelowana. Zabieg został wykonany z pomocą urządzenia Octoline. Indywidualne podejście do klienta i przyjazna atmosfera w klinice.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-17 10:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To sie nazywa profesjonalizm! Byłam tutaj na korekcie nosa. Bardzo zależało mi na bezpieczeństwie i komforcie w czasie zabiegu. I to właśnie otrzymałam. Cieszę się, że zdecydowałam się na zabieg w Beauty Factory. Mają tu prawdziwego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-12 06:28:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo przyjemna atmosfera w tym miejscu. Naprawdę można zaufać i skorzystać z usług. Najbardziej jestem zadowolona ze swoich nowych paznokci. Piękny kolor, iście jesienne, eleganckie, wykonawstwo na najwyższym poziomie. Więc nie tylko specjalistyczne zabiegi, ale również podstawowa kosmetyka tradycyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-20 09:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maximus górą! Uważam, że ten zabieg zasługuje na największe uznanie. Cieszę się, że wprowadzili go w klinice Beauty Factory. W Poznaniu brakowało takiego własnie zabiegu, który pięknie modelowałby sylwetkę i niwelował niedoskonałości cellulitowe. Bardzo dziękuję za przyjemną obsługę i umiejętne odpowiadanie na moje pytania. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-06 07:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z zabiegu urządzeniem maximus. To urządzenie światowej klasy. Nic dziwnego, że przynosi oczekiwane efekty. Jednak pragnę też pochwalić obsługę w klinice. Znają się na tak nowoczesnym sprzęcie i potrafią zająć się klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-22 08:58:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zaproponowanego zabiegu urządzeniem Maximus. Długo szukałam czegoś sprawdzonego, co da efekty. Zabieg spełnił moje oczekiwania. Maximus, to urządzenie nowoczesne, które już po pierwszym zabiegu dało efekt. Miłe zaskoczenie. Fabryka urody,to miejsce godne zaufania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-12 08:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń! Uważam, że kapitalnie poradzili sobie z moim problemem cellulitowym :) Leczenie kremami i przechodzenie na diety nie pomagało, dlatego wybrałam się na zabiegi Maximusem. Zabieg pozwolił osiągnąć efekt już po pierwszym razie. Co mnie mile zaskoczyło. Potrzeba wykonać co najmniej 5 zabiegów, ale fajnie, że 5 jest gratis, wiec tak naprawdę płaci się wyłącznie za 4. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-03 19:37:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta klinika spełnia moje oczekiwania i daje mi możliwość zmiany wielu aspektów estetycznych w moim wyglądzie. Moim numerem jeden jest na pewno laser diodowy, bo to dzięki temu urządzeniu mogłam pozbyć się jasnych włosków raz na zawsze. Z tego co wiem to w Poznaniu nie ma drugiego takiego gabinetu, w którym jest taka możliwość. Ogólnie klinika godna zaufania, ze względu na profesjonalnych specjalistów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-16 22:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi przy użyciu Maximusa! Są one w pełni bezpieczne, komfortowe i przede wszystkim skuteczne, co było dla mnie najważniejsze. Widoczne zmiany w napięciu skóry, pozyskanie jędrności i elastyczności. Sam gabinet bardzo nowoczesny, podoba mi się indywidualne podejście do klienta oraz możliwości jakie daje to miejsce. A daje niemałe możliwości na zmiany wizerunkowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-02 16:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Metoda cienia, to był dobry pomysł. Pani Emilio - dziękuję za fachowe doradztwo. Dawno nie widziałam pani tak zaangażowanej, tak podekscytowanej i takiej pełnej pasji. Widać, że dobrze się pani czuje w tym zabiegu, i nic dziwnego ... że efekt jest taki wow!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-15 23:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laser frakcyjny na twarz, to idealne rozwiązanie na blizny. Zabieg jak się okazuje w pełni bezpieczny i skuteczny.Moje problemy z bliznami minęły, a ja ... ja w końcu nie muszę się ukrywać, bo twarz mam nieskazitelnie gładką. Trochę trwało zanim doszłam do tego efektu, ale warto było poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-27 21:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaskoczenie jeśli chodzi o jakość świadczonych usług. Klinika może się pochwalić miłą, fachową obsługą oraz zróżnicowanymi zabiegami kosmetycznymi. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-08 08:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika na wysokim poziomie. Doskonała jakość świadczonych usług, wspaniała atmosfera, do tego indywidualne podejście do klienta. W gabinecie można poczuć się komfortowo. Nie ma mowy o partactwie czy braku kultury w tym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-27 08:42:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona z zabiegów. Mają dobrych specjalistów i wiedzą jak sprostać oczekiwaniom klientów. Warto tu wrócić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-05 19:52:41 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi chyba ok, ale w salonie czuć atmosferę parcia na sprzedaż kosmetyków i innych zabiegów... a przez to można czuć się niekomfortowo.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KlientkaKosmetyczek dnia: 2016-09-20 19:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Beauty Factory rozpoczęłam nowe życie... bez blizn, bez niedoskonałości.. Tutaj potrafią człowiekowi pomóc. Klinika jest bardzo dobra. Znają się na rzeczy i przyjmują tu świetni specjaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-11 19:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj potrafią wydobyć z człowieka prawdziwe piękno :) Jestem zadowolona z zabiegów zarówno tych poważniejszych , jak i podstawowych. Zawsze wychodzę od was zadowolona, więc myślę, że to jest najważniejsze. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-27 06:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beauty Factory, to wg mnie jedyne miejsce w Poznaniu, w którym zabiegi z zakresu medycyny estetycznej nie są tak drogie, a są tak rzetelnie wykonywane. Dla mnie jest to prawdziwa fabryka piękna. Tutaj każdy klient może poczuć się wspaniale. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-23 08:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że mają doświadczenie w branży kosmetycznej. Osobiście byłam tutaj na usunięciu znamiona. Pan dr Arek okazał się być rzetelnym i bardzo delikatny lekarzem, który zna się na rzeczy. Połączenie skuteczności i poczucia estetyki - to jest to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-09 08:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce. Uważam, że to prawdziwa fabryka urody,a właściwie piękna ściśle ujmując. Jestem zadowolona z zabiegów wykonanych w tym miejscu i polecam dalej. Pozdrawiam, Agata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-21 09:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyne miejsce w Poznaniu, które lubię i które przekonało mnie do siebie jakością świadczonych usług. Jestem zadowolona z dotychczasowych zabiegów. Traktują klienta z szacunkiem. Szanują jego czas i pieniądze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-01 09:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Z Beauty Factory mam dobre doświadczenia. Usuwałam tutaj tłuszczako-włókniaka za nieduże pieniądze. Zabieg laserem był całkowicie bezbolesny mimo umiejscowienia. Pan doktor podszedł do zabiegu profesjonalnie. Indywidualne podejście do pacjenta, ciepła atmosfera w gabinecie, do tego niesamowity efekt. To jest to! Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2015-06-16 01:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna, profesjonalna obsługa, skoncentrowana na kliencie, miła, sympatyczna atmosfera i dobre rezultaty. Polecam Beauty Factory wszystkim niezdecydowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2015-03-13 18:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można sie tutaj czuć dobrze i swobodnie, dla mnie liczy sie to bardzo. Panie kosmetyczki pogodne, profesjonalne i nienatarczywe jeśli nie masz ochoty rozmawiać (mam trudny charakter i czasem złe dni). Depilacja nawet najbardziej intymnych miejsc nie była problemem i została wykonana bardzo dokładnie. Polecilam koleżankom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-10-22 22:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problem ze zmarszczkami zniwelowany w skuteczny i bezpieczny sposób. Dziękuję za pomoc i zaangażowanie z Państwa strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita Tokarska dnia: 2014-08-12 12:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atmosfera godna pochwały :):) Jestem mega zadowolona z wizyty, i to pierwszej wizyty. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izka dnia: 2014-07-22 16:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ostatnich wakacjach na mojej twarzy i dekolcie pojawiły się okropne przebarwienia. Zabieg Cosmelan przyniósł znakomite efekty. Jestem zachwycona, bo po przebarwieniach nie ma już żadnego śladu. Skóra ma piękny i równomierny koloryt. To miejsce jest naprawdę godne zarekomendowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2014-07-16 12:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-13 09:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dawna zmagałam się z trądzikiem. Kosmetyki z drogerii nie chciały mi pomóc. Umówiłam się na zabieg laseroterapii i dopiero teraz widzę rezultaty. Jestem zachwycona ilość wyprysków i zmian trądzikowych zmniejsza się. Dodatkowo nie są one już tak zaczerwienione jak wcześniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 21:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swoją córkę zapisałam do Beauty Factory, ponieważ od roku walczyła z niechcianym trądzikiem, a dermokosmetyki nie skutkowały. Córce zaoferowali serię zabiegów peelingów medycznych w oparciu o kwas migdałowy w połączeniu z kwasem salicylowym. Córka była już po pierwszej wizycie zachwycona, bo nie dość że nic nie bolało, to jeszcze zabieg był krótki bo trwał tylko 20 minut . Co prawda po zabiegu pojawiło się swędzenie i delikatne zaróżowienie skóry, ale jak powiedziała pani kosmetolog - to normalne, więc nie zwracałyśmy na to szczególnej uwagi, głównie iż po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Skóra po zabiegu stała się oczyszczona, świetlista, odżywiona. Jestem obiektywna w tym przypadku i stwierdzam, że te peelingi naprawdę pomogły. Z każdą wizytą widać było, że trądzik znika. Dziś - nic . Ani jednej niedoskonałości. Jesteśmy z córką bardzo zadowolone. Za serię zabiegów zapłaciłam stosunkowo niedużo. Pozdrawiam, Iza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella Przyborowska dnia: 2014-05-19 07:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają dobre rozwiązania dla osób, które zmagają się ze zmarszczkami. Gabinet ma u mnie wielkiego plusa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa J. dnia: 2014-04-22 19:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam,że to najlepszy salon w Poznaniu. Traktują klienta bardzo profesjonalnie zwracając uwagę na jego potrzeby i oczekiwania. Usługi są w dobrej cenie. Świetnie radzą sobie z poważnymi zabiegamonania zabiegów z zakresu medycyny estetycznej... Najbardziej jednak jestem zadowolona z efektów depilacji laserowej, po której nie miałam żadnych skutków ubocznych, żadnych zaczerwienień, żadnych podrażnień.. I w gruncie rzeczy niedrogo jak na Poznań, więc dodatkowy plus ;)i. Ja osobiście byłam w Beauty Factory może z 4 razy głównie w celu wyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 17:58:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją