Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

expert-bud tomasz wnuk

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-792 bydgoszcz bydgszcz produkcyjna 15/1
Telefon: Kom. 783967937
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: malowanie',płytkowanie zabudowy regips hydraulika elektryka Słowa kluczowe: remonty

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 5x 10x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4433
Data utworzenia profilu: 13.02.2014 08:16:46
Data ostatniej aktualizacji: 13.02.2014 08:16:46 

Opinie o expert-bud tomasz wnuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z wykonania remontu pana tomasza moge goraco polecic dokładny , sumienny i uczciwy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karina dnia: 02.11.2017 08:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan tomek robil u mnie remont całego mieszkania jestem bardzo zadowaolona sprostał zadaniu w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 13.11.2016 15:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowy, dokładny ,jestem pozytywnie zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: alicja dnia: 28.05.2015 08:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec co najważniejsze- punktualny jest w wyznaczonym dniu i umówionej godzinie, usługa wykonana zgodnie z umowa ,cena przystępna -godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: liliana dnia: 03.03.2015 15:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam problem z remontem i skomplikowanymi przeróbkami hydraulicznymi zadzwoniłam po Pana Tomka i wyremontował mi łazienke czyli położenie płytek, przeróbki hydrauliczne,montaz kabiny,wc i brodzika dlatego uwazam ze mozna go polecic kazdemu podaje nr tel 783967937 tomasz wnuk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 18.11.2014 09:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fantastyczny ,najlepszy fachowiec na całą Bydgoszcz polecam nr tel.783967937 p . Tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 04.11.2014 14:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z remontu wykonanego przez pana tomka nr tel 783967937
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ryszard dnia: 23.09.2014 09:04:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dokładny fachowiec wykonywał u mnie remont polecam wszystkim tomasz nr tel 783967937
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 17.09.2014 09:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystkim pana Tomka uczciwy ,lojalny, prawdziwy fachowiec wiec z całego serca moge go kazdemu polecic nr tel 783967937
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ogrody dnia: 20.08.2014 11:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy fachowiec polecam człowiek godny zaufania i powierzenia mu remontu . Pan tomek zatrudnia dwóje ludzi i jest zoorganizowany posiada swoje auto którym przywozi materiały wszystkie prace sa wykonywne fachowo i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 06.08.2014 13:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan tomek wykonywał u mnie remont kuchni malowanie kafelkowanie,jestem bardzo zadowolony polecam go wszystkim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jan dnia: 04.08.2014 09:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam Pan TOMEK ROBIŁ U MNIE REMONT ROK TEMU JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z WYSOKIEJ JAKOSCI WYKONANIA REMONTU ŁAZIENKI ORAZ DOKŁADNOŚCI JAKA POZOSTAWIŁ U NAS W DOMU POLECAM PANA TOMKA WNUK NR TEL. 783967937
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maciej dnia: 04.03.2014 13:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostatnio w grudniu robiłem remont na GRYFIE jestem bardzo zadowolony z dokładnej i sumiennej pracy pana Tomka wnuka podaje nr tel 783967937 jesli chcesz mieć zrobione dokładnie więcej mozna zobaczyć jego prac na nasza klasa tomasz wnuk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 01.03.2014 17:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan TOMEK Wnuk wykonywał u mnie remont płytki łazienka ,zabudowy podświetlane półki,wanna w mozaice montaż wszystkich akcesoriów łazienkowych Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana TOMKA dlatego polecam go .Podaje numer tel. 783967937
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gosia dnia: 27.02.2014 11:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy płytkarz na cała bydgoszcz robił u mnie remont jestem bardzo zadowolona pan tomek 783967937
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 13.02.2014 08:21:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją