Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DLA STÓP Magdalena Kamieniecka podolog

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Wita Stwosza 16/107
Telefon: Kom. 885010653
Adres e-mail: gabinet(małpa)podologwroclaw.pl
Strona internetowa: www.podologwroclaw.pl
Opis działalności: Gabinet podologiczny - lecznicze zabiegi stóp Słowa kluczowe: wrastające paznokcie, odciski, paznokcie, grzybica

Ocena: 44% pozytywna 4x 5x

Jakość usług: 50% wysoka 4x 1x 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 0% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3900
Data utworzenia profilu: 2013-02-18 21:44:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-12 09:26:04 

Opinie o DLA STÓP Magdalena Kamieniecka podolog

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam udałam się do Pani Magdaleny z problemem brodawki na dużym palcu u nogi. Zabieg... o ile można to nazwać zabiegiem, który trwał 5 min., polegał na usunięciu(przycięciu ) brodawkę i posmarowanie go jakimś płynem. Za tą usługę 5 min zapłaciłam 130 zł. Jakaś masakra. W domu również przycinałam sobie brodawkę i nic.. zobaczymy jak będzie z tym . Ale nie polecam tej Pani.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 20:05:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 90 zł za 10 minut konsultacji.... dodatkowo próba wciśnięcia jakiegoś specyfiku harikriszna za 200zł... NIEPOLECAM ZDECYDOWANIE!!! Wielkie rozczarowanie i strata pieniędzy...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-25 18:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Męczyłam się z wrastającymi paznokciami ponad 10 lat. Namiar do Pani Magdy dostałam od mojego dermatologa. Nie wierzyłam, że ktoś mi może pomóc, a jednak terapia klamrami pomogła. Minął rok od ostatniej wizyty u Pani Magdy a ja nadal cieszę się, że mam komfort i już mi nic nie wrasta. Jeszcze raz bardzo Pani dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena S. dnia: 2014-02-12 10:55:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wrastający paznokieć- męczyłam się z nim już kilka miesięcy i strasznie bolał, a Pani Magda obiecała, że pomoże. Okazało się, że krem który przepisała nie dość, że nie pomógł to jeszcze zaszkodził. Paznokieć boli jeszcze bardziej, a ja już nie wiem co mam zrobić i szukam innego lekarza. Poza tym, ceny ma kosmiczne.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie chcę więcej iść do tej Pani
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-10-03 17:44:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim problemem jest wrastający paznokiec. Po zalozeniu klamry u p.Magdy paluch podszedl ropą, niestety drut klamry został "wbity" w lozysko paznokcia. poprawa zalozonej klamry była ponownie płatna, bez slowa wyjasnienia. nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jadwi dnia: 2013-06-30 20:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda bardzo fachowo podchodzi do tematu, widać, iż bardzo lubi swoją pracę i wykonuje ją z zaangażowaniem. Ponadto jest bardzo bardzo! miła i sympatyczna, wyjaśni wszelkie wątpliwości jeśli pojawią się pytania. Polecam każdemu, kto ma jakikolwiek problem ze stopami - wreszcie otrzymałam fachową pomoc, dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-06-25 22:53:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, początkiem lutego 2013 byłam u p. podolog z nagniotkiem/odciskiem ktory zrobił mi sie u nogi na serdecznym palcu. Zmiana skórna została usunięta.Palec goił się bardzo długo bo ok. miesiaca,bo wygojeniu okazało sie ,zmiana ta nie różni sie praktycznie niczym niż przed zabiegiem ( usunięta została tylko wierzchnia warstwa, a to co jest głebiej zostało i dalej uwiera).Zapłaciłam 120 złoty, cennika w gabinecie nie ma, nie wiem jakie kryteria rządzą i własciwie czeka mnie powtórka, ale na pewno juz u innej osoby!była to moja pierwsza wizyta i na pewno ostatnia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-04-08 14:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonywanych usług idzie w parze z rzetelną wiedzą pani Magdy. Delikatność i precyzja są dodatkowym atutem. Niezywkle profesjonalna. Uważam, że ceny są adekwatne do zabiegów.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona K. dnia: 2013-02-28 09:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam!Pani Magda jest bardzo rzetelnym specjalistą, odpowie na wszelkie pytania i wytłumaczy każdy problem.Z uśmiechem podchodzi do pacjenta i naprawdę zależy jej na zdrowiu stóp.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka M. dnia: 2013-02-20 17:58:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją