Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Szymańska

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 63-200 Jarocin Al. Niepodległości 6/3
Telefon: Kom. 511183200
Adres e-mail: adw.kasia.szymanska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.szymanska-adwokat.pl
NIP:
6172000147
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Kancelaria Adwokacka, Adwokat, Prawnik,

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 15x 4x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3917
Data utworzenia profilu: 2014-01-02 22:23:27
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-11 22:47:24 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Szymańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas. Dobry konakty, szybkość w działaniu i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-06 11:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Pani mecenas jest osobą rzetelną, miłą i otwartą.Rozwód otrzymałam szybko i bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-02 16:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam :-) Pani adwokat prowadziła mi sprawę o:paszport dla dziecka, podwyższenie alimentów oraz o władzę nad dzieckiem. Jestem bardzo zadowolona z Pani Kasi profesjonalnej pomocy, a dodatkowo z samego podejścia do klienta - bardzo życzliwa, skromna, wszystko co robiła przy prowadzeniu moich spraw dokładnie mi tłumaczyła.Wszystkie sprawy wygrane i co ważne w krótkim czasie czego się nie spodziewałam. Miłe zaskoczenie. Oznacza to,że Pani prawnik jest dobra w tym co robi. Sama kancelaria jest skromna, a dla mnie to plus, bo człowiek nie robi się "malutki" od przepychu, a i cena usług odpowiednia - chyba Pani adwokat nie chce urządzać się na bogato za pieniądze klientów :-) Bardzo polecam Klaudia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2016-04-15 16:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Dzięki pani Mecenas wygrałam sprawę skomplikowana. Duże zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: martyna dnia: 2016-01-05 21:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, dla każdego zapewne sprawa sądowa wiąze się z ogromnym stresem, tak przynajmniej było w moim przypadku. Niemniej jednak , dzięki Pani Mecenas udało mi się przetrwać batalię w sądzie. Polecam Panią Adwokat, ma ogromną wiedzę, i umie ją przekazać w sposób przystępny dla niefachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-14 16:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i konkretna Pani Mecenas. Sprawę Pani Mecenas prowadziła rzetelnie. Pani Mecenas mówi wprost. Walczyłem w sądzie z żoną o alimenty i kontakty. Dzięki rozsądkowi Pani Mecenas udało mi się dogadać z żoną. Polecam. Ceny są przeciętne, ale jeżeli chcesz mieć profesjonalną usługę, to warto. Pani Mecenas informowała mnie na bieżącą o postępach w sprawie, co uważam za duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-05 10:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do kancelarii z zawiłą sprawą. Pani Adwokat rzeczowo i sprawnie poprowadziła temat i wygraliśmy sprawę. Polecam tym bardziej, że Pani Adwokat osobiście uczestniczy w rozprawach nie wyręczając się aplikantami, co w mojej sprawie było istotne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-10 21:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pani Mecenas z dużym zaangażowaniem prowadziła moja sprawę o rozwód i udało nam się wywalczyć władzę naprzemienną w Sądzie Okręgowym w Kaliszu. Jestem bardzo zadowolony z usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-03-09 16:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawa zakonczona sukcesem. Pelen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-02-13 22:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukasz adwokata, który poprowadzi twoją sprawę z pełnym zaangażowaniem, to polecam adw. Katarzynę Szymańską. Pani Mecenas prowadziła kilka moich spraw i wszytskie zakończyły się sukcesem. Pani Katarzyna to adwokat godny polecenia i nie żałuję pieniędzy, które jej zapłaciłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Partyk dnia: 2014-10-16 21:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Panią mecenas, prowadziła moją sprawę o ustanie obowiązku alimentacyjnego, sprawa nie była prosta, Pani mecenas doskonale sobie poradziła, zawsze była ze mną w kontakcie, miła konkretna, rzetelna wyrozumiała zawsze ze wszystkim można się było dogadać, serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-09-15 15:53:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawa przebiegła szybko i bezstresowo. Uczciwe zasady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-11 16:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pani mecenas prowadzila moja sprawe z zusem, ktora zakonczyla sie sukcesem. Bardzo dziekuje. Adwokat godny polecenia. Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2014-07-02 15:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Ceny niskie, istnieje możliwość rozłożenia wynagrodzenia na raty, duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę, dyspozycyjność i bieżący kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-05-31 20:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pani adwokat prowadziła moją sprawę o alimenty, sprawa zakończona z dużym sukcesem i bardzo szybko. Ważne było, to, że Pani Mecenas zawsze była ze mną na rozprawie. Kiedyś korzystałam z usług innego adwokata i zawsze był ze mną na rozprawie aplikant. W tym przypadku było inaczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-05-14 19:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi adwokat Katarzyny Szymańskiej - młoda Pani adwokat która wykonuje zawód z pasją. Adwokat rzetelny, sumienny i rzeczowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-04-15 21:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia, Korzystałem z usług kilku adwokatów, ale żaden z nich nie dorasta Pani Mecenas. Adwokat Katarzyna Szymańska prowadziła moją sprawę z najwyższą starannością i co ważne zawsze miała dla mnie czas. Gorąco polecam. Jędrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 22:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam, dzięki sumiennej pracy Pani Mecenas Sąd odebrał dzieci matce i mi jej powierzył.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-02-04 21:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-02 22:24:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją