Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wanzbig.pl stolarstwo meblowe

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 55-010 Wrocław / Radwanice Św. Katarzyna Dunikowskiego
Telefon: 713117102 Kom. 606341634
Adres e-mail: biuro(małpa)wanzbig.pl
Strona internetowa: www.wanzbig.pl
NIP:
912-102-58-60
Opis działalności: Produkcja mebli na zamówienie.Stolarz Wrocław. Kuchnie, szafy przesuwne,łazienki, biblioteczki. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 42x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x 4x
Ceny usług: 100% niskie 16x 22x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 7676
Data utworzenia profilu: 2013-10-21 16:03:05
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-06 23:36:34 

Opinie o Wanzbig.pl stolarstwo meblowe

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę!Od samego początku kontakt bez zastrzeżeń, Pan Jakub to bardzo komunikatywna osoba, bezproblemowa. Fachowiec zna się na wykonywanych usługach, potrafi świetnie doradzić. Pomiar i montaż zostały wykonane terminowo. Zamówiłam dwie szafy i jestem bardzo zadowolona, jakość usługi bardzo wysoka. Firma godna polecenia innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Anna Gabryś dnia: 2017-03-26 20:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mebele super się prezentują i działają, widać jakość. Montażyści oki. Gorąco polecam wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.E.M. dnia: 2017-03-17 19:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem polecić. Rzetelna, solidna firma z profesjonalnym podejściem do klienta, o co w tej branży ciężko. Wysoka jakość wykonania i dbałość o szczegóły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aiwendil dnia: 2017-02-12 16:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wanzbig jest godną polecenia ze względu na wysoki poziom wykonywanych usług. Od początku zlecenia projektu szafy wnękowej w mieszkaniu mogłam liczyć na pomoc i konsultację. Panowie od montażu okazali się ludźmi znającymi się na swojej pracy. Od samego początku do do końca współpraca przebiegła bez zarzutu. Jak tylko nadarzy się możliwość skorzystania z ponownej współpracy to na pewno wybiorę firmę Wanzbig.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-09-16 10:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialismy kuchnię na wymiar. Jesteśmy bardzo zadowoleni, jakość i solidność wykonania bardzo wysoka. Znajomi zazdroszczą :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aw dnia: 2016-07-31 13:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam biurko. Mebel wykonany został solidnie, estetycznie i dokładnie tak jak w zamówieniu, realizacja zamówienia nastąpiła nawet szybciej niż pierwotnie uzgodniliśmy, cena jak na meble na zamówienie niewygórowana. Z czystym sumieniem polecam. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a.m. dnia: 2016-07-24 13:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Wanzbig znalazłam na tej stronie. Pozytywne komentarze jedynie się potwierdzily. Zrobili dla nas szafę w przedpokoju (wyszła ekstra) i teraz robią wszystkie meble :) Pan Jakub bardzo rzeczowy, kreatywny, sympatyczny. Bogaty w doświadczenie doradza praktyczne rozwiązania. Panowie montazysci dokładni i schludni- zawsze zostawiają po sobie porządek. Wszystko w umówionym terminie a nawet wcześniej. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Rak dnia: 2016-06-05 22:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wanzbig wykonała dla mnie kuchnię. Jestem bardzo zadowolona. Długo trzeba na nią było czekać, ale wszystko wykonane perfekcyjnie. Pracownicy firmy bardzo sympatyczni, w czasie montażu każdego dnia zostawiali po sobie porządek. Polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PBM dnia: 2016-04-18 09:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie frontów kuchennych. Dobry kontakt, fachowa porada. Ledwo udało się zdążyć w ustalonym terminie ale się udało. Niestety jeden z frontów pomimo dokładnego zmierzenia co do 1 mm i pozostawienia w zakładzie starych frontów by móc z nich zdjąć wymiar okazał się za duży. Musiał wrócić do zakładu i zostać przerobiony. Stało się to tego samego dnia, na poczekaniu ale przez to żona musząc dłużej poczekać na montaż spóźniła się do pracy. Pracownicy (pewnie z braku należytej komunikacji z szefem ) nie założyli odpowiednich zawiasów lub dociągaczy do tychże. Zabrakło też gumek ,które zapobiegają trzaskaniu frontów o szafki. Jednak po telefonicznej interwencji właściciel nie unikał odpowiedzialności i na umówiony termin wszystko uzupełnił. Co do ceny usługi lub stosunku ceny do jakości trudno mi się autorytatywnie wypowiedzieć - 15 frontów (w tym 5 szuflad i 10 szafek) kosztowało w zwykłej płycie 900 zł - myślę ,że to w jakimś standardzie się mieści
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-10 15:38:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówionej szafy, została wykonana solidnie, montaż odbył się szybko i sprytnie. Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Dostaliśmy zamówioną szafę nawet przed terminem. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JuPi dnia: 2016-02-24 23:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, profesjonalne wykonanie i montaż mebli oraz indywidualne podejście do klienta. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina i Michał dnia: 2016-01-22 22:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wanzbig wykonał dla nas całą zabudowę kuchni z której jesteśmy bardzo zadowoleni. Firma jest konkurencyjna na ryku, a mieliśmy okazję przyjrzeć się już kilku w tej branży, pod względem jakości wykonania i cen. Dodatkowo otrzymaliśmy wiele cennych wskazówek dotyczących energonomii i rozwiązań technicznych jakie użyliśmy póżniej w naszym projekcie. Zespół fachowców z Wanzbig to mili i kulturalni profesjonaliści. W planie mamy zagospodarowanie małego biura i na pewno skorzysytamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia & Maciek dnia: 2016-01-21 21:06:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez firmę WanZbig szafy narożnej w sypialni. Uprzejmi, rzetelni fachowcy, a przy tym przystępne ceny. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefania dnia: 2015-11-29 22:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jakub Kłosiński wraz ze swoimi pracownikami wykonali w naszym domu (szeregówka) kompletną zabudowę kuchni, szafę w wiatrołapie oraz szafę w łazience (kolejna szafa / zabudowa w drugiej łazience czeka na realizację). Przyłączamy się i potwierdzamy zdecydowanie pozytywną opinię: projekt, terminowość i wykonanie jest bez zastrzeżeń. Ewentualne późniejsze regulacje, poprawki są wykonywane od ręki. Pan Jakub Kłosiński sprawnie komunikuje się z innymi "wykończeniowcami" np. w kwestii przełożenia gniazd elektrycznych w kuchni (tu z elektrykiem) lub podczas montażu blatu (tu z kafelkarzem). Nawet trudne zadania, jak np. zabudowa pieca CO wraz z rurami i dopracowanie wymiarów, półek etc. nie sprawiają problemu. Zdecydowanie polecamy tego stolarza i jego współpracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta i Roman dnia: 2015-11-10 18:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wanzbig wykonała dla nas meble kuchenne, szafę w przedpokoju i szafę w łazience. Wybraliśmy tą firmę i nie zawiedliśmy się. Zarówno Pan Zbigniew jak i Pan Jakub są profesjonalistami w swojej pracy, zaangażowani, cierpliwi i godni zaufania. Świetnie dopasowują meble do potrzeb klienta. Pierwszym wykonanym elementem była kuchnia. Po 2 latach użytkowania nic byśmy niej nie zmienili. Materiały najwyższej jakości, bardzo fachowa pomoc przy wyborze. Sami Wykonawcy mają sporo ciekawych pomysłów, niekoniecznie kosztownych, na które warto zwrócić uwagę. Dopasowanie jest perfekcyjne choć z racji tego, że chcieliśmy maksymalnie wykorzystać miejsce - projekt był skomplikowany i miał sporo zakamarków. Widać, ze mają ponad 20 lat doświadczenia w branży. Elementy forniru, który wybraliśmy na meble kuchenne idealnie się schodzą między szafkami - tworząc jednolite słoje. Co nie zawsze się zdarza, patrząc na wykonanie innych firm. W trakcie realizacji bezproblemowy kontakt telefoniczny, tak, że mogliśmy zmienić część koncepcji, co nawet obniżyło koszty. Montaż zajmuje kilka godzin (podłączają też sprzęt AGD), więc szybko można korzystać z mebli. Na wykonanie szafy do przedpokoju i łazienki też nie mieliśmy wątpliwości którą firmę wybrać. Terminowość - bez zarzutu, choć mają sporo pracy. Ceny bardzo atrakcyjne, patrząc na jakość wykonania, a wstępna wycena zgadza się z cena końcową (projekt i wycena w cenie realizacji). Po ukończeniu naszych projektów poleciliśmy firmę kilku znajomym, sąsiadom i podobnie byli bardzo zadowoleni z wykonanych mebli. Jednym słowem perfekcyjna współpraca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina i Krzysiek Heese dnia: 2015-06-09 11:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wanzbig robiła dla mnie meble do łazienki i kuchni. Jestem bardzo zadowolona - meble ładne i solidnie wykonane. Fachowcy są rzetelni, terminowi /!!!/. Reklamacja - po roku użytkowania uszkodziła się jedna prowadnica w szafce - zrobiona bez zbędnego zwlekania i dyskusji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Ilona Migacz dnia: 2015-05-22 09:05:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po realizacji zamówienia na meble kuchenne mogę tylko potwierdzić wszystkie opinie już zawarte na forum – wysoka jakość mebli, utrzymany stały kontakt klientem, profesjonalne doradztwo, cena końcowa zgodna z wyceną, pracownicy firmy godni zaufania. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-18 11:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyliśmy firmie zrealizowanie mebli w całym mieszkaniu wg projektu architekta: łazienka, sypialnia, przedpokój, salon, kuchnia. Otrzymaliśmy szczegółową wycenę oraz harmonogram prac. W trakcie realizacji pan Jakub Kłosiński na bieżąco informował nas o postępie prac. Kontaktował się bezpośrednio z architektem w celu doprecyzowania szczegółów. Podsuwał praktyczne rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb klienta. Dzięki współpracy firmy z innymi fachowcami zostały zrealizowane nietypowe elementy projektu jak np.drzwi ze stalowej siatki, szklano-metalowa wysoka witryna na kolekcję samochodzików męża czy zamontowanie toaletki na lustrze w sposób umożliwiający beztroskie opieranie się o nią, bez obawy, że pęknie lustro, a nawet torba na pranie do szuflady szyta przez znajomą krawcową ;-). Efekt finalny w pełni zadowalający. Ceny normalne. Pan Jakub bardzo sympatyczny. Przed nami jeszcze jeden pokój do zapełnienia meblami. I jak myślicie, którą firmę wybierzemy???
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Drozdy dnia: 2015-02-17 12:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa firma, wysoka jakość wykonane mebli, bardzo dobry kontakt i doradztwo. Wzorcowe podejście do klienta,dotrzymanie wszystkich warunków umowy,sympatyczny kontakt biznesowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2015-01-23 10:30:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziekuje Panu Klosinskiemu, z zadania wywiazal sie bardzo dobrze, tylko do polecania dalej. pozdrawiam Holger Schmitt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Holger Schmitt dnia: 2014-12-10 16:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonala dla mnie wymarzony projekt kuchni! Fachowcy byli bardzo profesjonalni, cierpliwi i sympatyczni, dzieki czemu cala wspolpraca przebiegala bezproblemowo! Serdecznie polecam, zwlaszcza wymagajacym klientom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena Prandzioch dnia: 2014-12-10 11:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie z Tymi Fachowcami rozpoczęliśmy od kompleksowej zabudowy kuchni z wyspą. Osiągnięte w kuchni efekty stały się wstępem do współpracy w kolejnych pomieszczeniach... co aktulanie się odbywa ... Prezentowana wysoka kultura osobista, a zarazem konkretna wymiana informacji i dbałość o szczegóły, zarówno na etapie zlecania projektu, produkcji, jak i montażu. Dokładność i estetyka wykonania, dobra współpraca i koordynacja z dostawcami wyposażenia (sprzęt AGD, blaty kamienne), uczciwość i rzetelność to atuty, z którymi w naszym nowym mieszkaniu zagościł wanzbig.pl :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania i Piotrek dnia: 2014-12-04 17:58:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjni fachowcy, wszystko zgodnie z planem, atrakcyjne ceny i precyzyjna robota :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczas wykonanej wyspy kuchennej oraz szafy wnękowej. Gorąco polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika Przybyła dnia: 2014-10-23 20:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie regał na książki pod dane wymiary. Rzetelni fachowcy, dobra komunikacja, sprawne wykonanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-09-30 08:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Wanzbig wykonała dla mnie meble na wymiar do pokoju- nietypowe. Wykonano je tak jak chciałam, dokładnie i estetycznie. Sprawna obsługa, stały i łatwy kontakt z przedstawicielem. Panowie monterzy bardzo uprzejmi i co ważne pozostawili po sobie porządek. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Grażyna T. dnia: 2014-09-21 21:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała dla mnie meble kuchenne. Montaż przebiegł bardzo sprawnie. Panowie podłączyli wszystkie sprzęty (piekarnik, płyta, hydraulika). Pozostawili porządek po sobie. Jeśli chodzi o same meble to są bardzo ładne i wyglądają na bardzo solidne. Jestem z nich bardzo zadowolona i mam nadzieję, że będą mi długo służyć:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nika dnia: 2014-09-19 11:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobry kontakt, profesjonalne doradztwo, solidne wykonanie, miła obsługa i terminowość realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-08-26 20:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100% zadowolona z wykonania przez firmę Wanzbig kuchni oraz szafki łazienkowej na wymiar. Fachowe doradztwo, świetny kontakt, oraz wykonanie na najwyższym poziomie! Polecam i dziękuję za udaną współpracę! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stellina dnia: 2014-03-16 19:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, firma wykonywała u mnie kuchnię i muszę powiedzieć że jest dokładnie taka jak chciałam. Panowie doradzili mi pewne rozwiązania i naprawdę kuchnia jest bardzo funkcjonalna i do tego prześliczna. taka jak chciałam. naprawdę szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-02-17 08:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa firma, solidnie wykonane meble, bardzo dobry kontakt i doradztwo a przede wszystkim firma dotrzymuje terminów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-01-25 11:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stały kontakt, kultura, doradzanie, terminowość, wykonanie mebli, wszystko na szóstkę:-)Moja kuchnia wygląda jak z katalogu. Szczerze polecam firmę Wanzbig, a Panów serdecznie pozdrawiam:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Doris dnia: 2014-01-24 11:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dwukrotnie sprawdziła się świetnie. Wysoka jakość usług, terminowość, miła obsługa, fachowe doradztwo i pomoc w realizacji pomysłu.Wkrótce na pewno ponownie skorzystam z usług tej firmy. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DorA. dnia: 2014-01-12 18:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie kuchnię. Jestem baaardzo zadowolona. Fachowo, terminowo no i najważniejsze że cena przystępna. Bardzo dużo fajnych pomysłów, które teraz doceniam jako użytkownik! Wielki pozytyw! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałam reklamacji
Opinia dodana przez: goła dnia: 2014-01-12 18:24:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Projekt i wykonanie bez zastrzeżeń. Sympatyczni i profesjonalni pracownicy pomogli zrealizować nasze oryginalne pomysły. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-01-06 21:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa. Dobre doradztwo przy projektowaniu kuchni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: QBA85 dnia: 2014-01-04 22:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna firma, która traktuje klienta profesjonalnie od początku do samego końca. Doradztwo, wykonanie i kontakt na najwyższym poziomie. Jesteśmy zadowoleni, że wybraliśmy właśnie nich i na pewno jeszcze skorzystamy z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji brak!!
Opinia dodana przez: Paweł i Monika dnia: 2013-12-31 14:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Wanzbig.pl zamówiłam kuchnię, jestem z niej bardzo zadowolona. Rozmieszczenie szuflad, które zaproponowali mi fachowcy z Wanzbig zrewolucjonizowało gotowanie w mojej kuchni. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-12-27 21:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry produkt, w dobrej cenie. szybka realizacja. Wzorowy porządek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Hałasińska dnia: 2013-11-25 10:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko sprawnie i elegancko wszystko zamontowane - pełen profesjonalizm - bez zbędnego zamieszania. Aż miło takich fachowców w domu gościć.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania K dnia: 2013-11-25 09:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia może by tylko jedna, pozytywna oczywiście :) Wszystko zgodnie z umową, szafa na wymiar wygląda super, wszystko działa aż miło :) Terminowość i rzetelność to mogę potwierdzić. Bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Ch. dnia: 2013-11-24 10:39:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność korzystania z usług firmy Wanzbig.pl. Fachowa obsługa, projekt, terminowe wykonanie. Szafa mieście wszystkie rzeczy jakie zaplanowałam. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-10-22 22:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość, doradztwo, doskonały serwis, błyskawiczne wykonanie i możliwość negocjowania ceny. To nasz Stolarz idealny! Właśnie planujemy dalsze realizacje mebli i schodów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 17:47:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją