Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"Mecenas" K.A. Michała Wojtysiaka Michał Wojtysiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-453 Łódź Łódż ul Radwańska 4/1
Telefon: Kom. 503876387
Adres e-mail: poczta(małpa)mecenas.org.pl
Strona internetowa: www.mecenas.org.pl
NIP:
7251314685
Opis działalności: Kancelaria adwokacka rozwody prawo karne prawo cywilne nieruchomości porady prawne i reprezentacja w sądzie Słowa kluczowe: adwokat łódź, rozwód, prawo karne, porady prawne łódź, prawo cywilne, prawnik łódź, nieruchomości, wspólnoty mieszkaniowe

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 5491
Data utworzenia profilu: 2012-09-18 11:17:58
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-04 09:42:20 

Opinie o "Mecenas" K.A. Michała Wojtysiaka Michał Wojtysiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki, niezawodny, kompetentny, dyskretny - po prostu taki powinien być prawnik. Jeśli szukacie kogoś kto profesjonalnie załatwi Waszą sprawe to mec. Michał Wojtysiak jest najlepszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna Kinderman dnia: 2019-05-07 17:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panem Michałem , bardzo zaangażował się z naszą sprawę i dzięki niemu zakończyła się ona w najlepszy z możliwych opcji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil i Rafał dnia: 2018-06-29 13:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużym doświadczeniem , kompetentny , rzeczowy a przede wszystkim skuteczny . Poza tym świetny kontakt zarówno email jak i telefoniczny. Punktualny i słowny . Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej i Beata dnia: 2018-06-19 13:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał Wojtysiak jest profesjonalnym i rzeczowym adwokatem. Rozwód orzeczono po jednej rozprawie, która trwała kilka minut. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Sobczak dnia: 2018-04-03 12:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z mecenasem Wojtysiak to czysta przyjemność. Konkretny ,pewny zajmowanego stanowiska,profesjonalny. Serdecznie polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-20 22:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GODNY POLECENIA FACHOWIEC , Z DUŻYM ZAANGAŻOWANIEM I EMPATIĄ PODCHODZI DO PRACY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AGNIESZKA ANT. dnia: 2016-02-05 13:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry rzeczowy adwokat prowadził dwie moje bardzo skomplikowane sprawy karne i wszystko zakończyło się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał K dnia: 2016-01-26 22:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIĘKUJE ZA TRUDNY,Z ORZECZENIEM O WINIE ROZWOD.PROFESJONALIZM,POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MARIA dnia: 2013-10-01 07:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny, profesjonalny, wysoka kultura, zaangażowany w sprawę, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-09-27 05:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas rewelacyjny prowadził moją sprawę rozwodową, i wygrałam wszystko co chcieliśmy dzięki Panu Michałowi. Bardzo inteligentny, i konkretny. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-09-26 18:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał Wojtysiak to wart polecenia adwokat. Z zaangażowaniem poprowadził moją sprawę, którą wygrałam z moim pracodawcą. W trakcie całego postępowania widać było jego zaangażowanie i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 2013-05-08 22:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał jest wspaniałym adwokatem i świetnym człowiekiem, pomocnym, empatycznym, cierpliwym i bardzo fachowym. Uzyskałam rozwód na pierwszej rozprawie, w przysłowiowe 20 minut. Bardzo dziękuję Panie Mecenasie i życzę wszystkiego dobrego:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania M. dnia: 2013-04-24 21:38:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalista w tym co robi, dobry doradca, wygrywa najtrudniejsze sprawy rozwodowe,wysoka kultura osobista, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jola dnia: 2013-04-05 07:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym bardzo Serdecznie podziękować Panu Michałowi za moją sprawę rozwodową, którą wygrałam. Profesjonalista, bardzo konkretny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 14:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRY MEDIATOR, POTRAFI WYSLUCHAC, PORADZI W TRUDNYCH I ZAWILYCH SPRAWACH
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 06:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek i adwokat. Oddany swojej pracy. Skuteczny! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-31 09:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry prawnik ma dobry kontakt z klientem, otwarty uczciwy i dobrze prowadzi sprawy
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brakuje reklamacji
Opinia dodana przez: enduro dnia: 2012-09-18 11:19:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją