Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"Mecenas" K.A. Michała Wojtysiaka Michał Wojtysiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-453 Łódź Łódż ul Radwańska 4/1
Telefon: Kom. 503876387
Adres e-mail: poczta(małpa)mecenas.org.pl
Strona internetowa: www.mecenas.org.pl
NIP:
7251314685
Opis działalności: Kancelaria adwokacka rozwody prawo karne prawo cywilne nieruchomości porady prawne i reprezentacja w sądzie Słowa kluczowe: adwokat łódź, rozwód, prawo karne, porady prawne łódź, prawo cywilne, prawnik łódź, nieruchomości, wspólnoty mieszkaniowe

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 5620
Data utworzenia profilu: 2012-09-18 11:17:58
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-04 09:42:20 

Opinie o "Mecenas" K.A. Michała Wojtysiaka Michał Wojtysiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużym doświadczeniem, kompetentny, zaangażowany w sprawę, dyskretny. Bardzo dobry kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny (zawsze oddzwania!!!) Jedynym zastrzeżeniem dla mnie, co dla innych może być atutem, było NIE upieranie się przy swoim stanowisku czy swojej wizji lub wręcz NIE postawienie na swoim (gdyż jako dobry i skuteczny fachowiec, za jakiego Go uważam, wie lepiej ode mnie, jako laika, co trzeba mówić lub co lepiej brzmi na sali sądowej - i wcale nie mam na myśli kłamania) co w moim przypadku mogło poskutkować szybszym zakończeniem sprawy. Poza tym nie mam innych zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2019-07-12 10:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki, niezawodny, kompetentny, dyskretny - po prostu taki powinien być prawnik. Jeśli szukacie kogoś kto profesjonalnie załatwi Waszą sprawe to mec. Michał Wojtysiak jest najlepszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna Kinderman dnia: 2019-05-07 17:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panem Michałem , bardzo zaangażował się z naszą sprawę i dzięki niemu zakończyła się ona w najlepszy z możliwych opcji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil i Rafał dnia: 2018-06-29 13:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużym doświadczeniem , kompetentny , rzeczowy a przede wszystkim skuteczny . Poza tym świetny kontakt zarówno email jak i telefoniczny. Punktualny i słowny . Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej i Beata dnia: 2018-06-19 13:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał Wojtysiak jest profesjonalnym i rzeczowym adwokatem. Rozwód orzeczono po jednej rozprawie, która trwała kilka minut. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Sobczak dnia: 2018-04-03 12:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z mecenasem Wojtysiak to czysta przyjemność. Konkretny ,pewny zajmowanego stanowiska,profesjonalny. Serdecznie polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-20 22:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GODNY POLECENIA FACHOWIEC , Z DUŻYM ZAANGAŻOWANIEM I EMPATIĄ PODCHODZI DO PRACY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AGNIESZKA ANT. dnia: 2016-02-05 13:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry rzeczowy adwokat prowadził dwie moje bardzo skomplikowane sprawy karne i wszystko zakończyło się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał K dnia: 2016-01-26 22:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIĘKUJE ZA TRUDNY,Z ORZECZENIEM O WINIE ROZWOD.PROFESJONALIZM,POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MARIA dnia: 2013-10-01 07:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny, profesjonalny, wysoka kultura, zaangażowany w sprawę, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-09-27 05:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas rewelacyjny prowadził moją sprawę rozwodową, i wygrałam wszystko co chcieliśmy dzięki Panu Michałowi. Bardzo inteligentny, i konkretny. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-09-26 18:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał Wojtysiak to wart polecenia adwokat. Z zaangażowaniem poprowadził moją sprawę, którą wygrałam z moim pracodawcą. W trakcie całego postępowania widać było jego zaangażowanie i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 2013-05-08 22:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał jest wspaniałym adwokatem i świetnym człowiekiem, pomocnym, empatycznym, cierpliwym i bardzo fachowym. Uzyskałam rozwód na pierwszej rozprawie, w przysłowiowe 20 minut. Bardzo dziękuję Panie Mecenasie i życzę wszystkiego dobrego:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania M. dnia: 2013-04-24 21:38:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalista w tym co robi, dobry doradca, wygrywa najtrudniejsze sprawy rozwodowe,wysoka kultura osobista, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jola dnia: 2013-04-05 07:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym bardzo Serdecznie podziękować Panu Michałowi za moją sprawę rozwodową, którą wygrałam. Profesjonalista, bardzo konkretny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-04 14:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRY MEDIATOR, POTRAFI WYSLUCHAC, PORADZI W TRUDNYCH I ZAWILYCH SPRAWACH
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 06:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek i adwokat. Oddany swojej pracy. Skuteczny! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-31 09:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry prawnik ma dobry kontakt z klientem, otwarty uczciwy i dobrze prowadzi sprawy
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brakuje reklamacji
Opinia dodana przez: enduro dnia: 2012-09-18 11:19:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją