Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Burda

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 40-067 Katowice Mikołowska 47
Telefon: 32 205 05 28 Kom. 509670970
Adres e-mail: studioburda(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: Www.studioburda.pl
Opis działalności: Fryzjerstwo i perukarstwo. Leczenie łysienia. Uzupełnianie, zagęszczenie włosów. Słowa kluczowe: montura siateczkowa, fryzjer katowice, łysienie katowice, zagęszczanie włosów katowice, salon burda

Ocena: 100% pozytywna 48x

Jakość usług: 100% wysoka 48x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 48x
Ceny usług: 100% niskie 47x 1x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 3330
Data utworzenia profilu: 03.02.2014 16:33:26
Data ostatniej aktualizacji: 03.02.2014 16:33:26 

Opinie o Studio Burda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. Cieszę się, ze wybrałam właśnie to miejsce. Indywidualne podejście do klienta. Ceny są w porządku. Pyszna kawa i obsługa od początku do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2020 16:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako jedyni w Katowicach mają naprawdę dobrą cenę za keratynowe prostowanie. Nie trzeba długo czekać na swoją kolej. Moje marzenia o gładkich i prostych włosach spełniły sie. Jestem zadowolona. Przyjemna atmosfera i indywidualne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.06.2020 13:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny salon fryzjerski z dobrym klimatem. Lubię tu wracać. Dziewczyny znają się na włosach, zawsze są skoncentrowane na jednej klientce. Pełna organizacja i mobilizacja. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2020 22:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona z wizyty w tym salonie. Nie ukrywam, że bardzo liczyłam na tutejsze fryzjerki i ... nie zawiodłam sie. Serdecznie polecam. Dziewczyny znają się na rzeczy i potrafią zaproponować odpowiednie rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.01.2020 22:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to Studio, jeśli ktoś chce zagęścić włosy, uzupełnić jakieś ubytki, lub przy łysieniu. To fantastyczne miejsce i mają metodę, której nikt w Polsce nie ma. Jestem zadowolona, bo przy moich ubytkach metoda montury fantastycznie się przyjęła. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.11.2019 10:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i doświadczenia.Strzyżenie wg francuskich mistrzów mega! Cieszę się, że zdecydowałam się na podcięcie włosków właśnie tutaj. Nie spodziewałam się, że będzie taki efekt. Takie krótkie włosy idealnie do mnie pasują. Dziękuję :) Super ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2019 15:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. Moje oczekiwania zostały spełnione. Uzyskałam kolor zbliżony do platyny, ale jest to naprawdę wyjątkowy odcień. Cieszę się, że zaufałam państwu. Z chęcią wrócę ponownie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.10.2019 12:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koloryzacja na najwyższym poziomie. Indywidualne podejście do klienta i niewysokie ceny. Nie spodziewałam się jednak, że kolor wyjdzie tak dobrze i zgodnie z tym, co pokazałam w gazecie. Pani, która wykonała farbowanie wykazała się doświadczeniem. Miło się rozmawiało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.09.2019 20:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita obsługa. Dostosowali do mnie odpowiednią metodę przedłużania włosów i wszystko poszło zgodnie z planem. Dziękuję... kompletnie nie widać różnicy między doczepianymi a prawdziwymi włosami :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.08.2019 17:29:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto przyjść tu na przedłużanie włosów. Zdecydowanie znają się na rzeczy. Można im w pełni zaufać. Włosy wyglądają mimo wszystko naturalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.12.2018 10:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam!! Opinie w necie przekonały mnie do skorzystania z usług. Dziś tego nie żaluję, bo mam w końcu długie i piękne włosy! <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2018 22:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona przedłużaniem włosów. Efekt wyszedł genialny. Nawet nie widać, że przedłużałam je. Wyglądają jak moje i o taki efekt mi właśnie chodziło. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2018 09:57:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Moje włosy pięknie wyglądają, są w przepięknych tonach blondu. Tak jak sobie wymarzyłam. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.08.2018 06:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Koleżanki są w szoku jak bardzo zmieniły się moje włosy ;) Do salonu przyszłam żeby zrobić jasne pasemka i to sprawiło, że optycznie zagęściłam włosy ;) Pani Kasia doczepiła mi jasne pasemka na taśmach sklejanych ze soba za pomoca taśmy klejącej. Efekt rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.07.2018 09:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z reguły mam cienkie włosy i bardzo mało, a marzyłam o gęstych puszystych włosach. Zagęszczenie włosów w Studiu Burda spełniło moje oczekiwania. metoda bezpieczna i świetna w praktyce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.06.2018 07:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekonałam męża do montury siateczkowej. Do dziś chyba nie wie co to jest, ale w każdym razie już nie ma pustego pola na głowie. Jest zadowolony:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.06.2018 03:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam do różnych salonów fryzjerskie, ale ich metody zagęszczania włosów nie sprawdziły się na mnie. Niepotrzebnie wydałam tyle pieniędzy mając pod nosem Studio Burda, gdzie na zagęszczenie włosów polecają monturę siateczkową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.05.2018 03:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła i profesjonalna obsługa w salonie. Wiedzą jak dostosować metodę zagęszczania włosów do klienta. Z metody - Montura Siateczkowa jestem mega zadowolona. Włosy zagęszczone, piękne, mogę z nimi robić wszystko - tak samo jak ze swoimi naturalnymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.03.2018 06:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, przyjemna atmosfera, dobre ceny i przede wszystkim profesjonalizm, którego poszukiwałam. Studio Burda, to moje ulubione miejsce! Chodzę tu na podstawowe zabiegi fryzjerskie, jak również miałam okazję przedłużać włosy. To jedyny salon w Katowicach, który przedłuża włosy naprawdę profesjonalnie różnymi metodami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2018 04:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem mega zadowolona ;) Po zastosowaniu montury siateczkowej mam pięknie przedłużone włosy,z którymi mogę robić koki, mogę je fajnie spinać, czesać, i układać tak jak chcę! Co więcej mogę w nich spokojnie iść na basen ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.08.2017 08:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki zastosowanej montury siateczkowej w salonie osiągnęłam efekt gęstych, pięknych włosów, z którymi mogę wyczyniać różne rzeczy Mogę je spinać, czesać i cieszyć się wspaniałym efektem. Przedtem , to było nie do pomyślenia. W końcu mam piękne, gęste włosy, które są moim atutem :) Jestem z nich dumna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.07.2017 08:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Burda spełnia moje oczekiwania. Dziękuję bardzo za ostatnią koloryzację i podcięcie włosków Indywidualne podejście do klienta, wspaniała atmosfera, do tego dobre ceny za usługi fryzjerskie. Widać, że znają się na włosach. Jestem zadowolona z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.06.2017 07:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z największą przyjemnością polecam! Studio Burda spełnia moje oczekiwania i daje możliwość poznania nowoczesnych technik przedłużania i zagęszczania włosów. Wg mnie jest to sprawdzone miejsce do zabiegow fryzjerskich. Są liderem na Polskim rynku, a Pani Grażynka.. jest godnym zaufania fryzjerem,podobnie jak jej podopieczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2017 08:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Miła,profesjonalna obsługa. Dobrze czuję się w salonie Burda . Indywidualne podejście do klienta,zawsze pyszna kawka. Jak to u fryzjera -przyjemna, babska atmosfera. Można tu oderwać się od szarej rzeczywistości. Personel godny zaufania.Panie są doświadczone,pełne pasji i zaangażowania w to co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.05.2017 10:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba przyznać, że znają się na przedłużeniu włosów. Wszystko wykonane profesjonalnie, zgodnie z oczekiwaniami klienta. Nie ma mowy o partactwie, o zaniedbaniu włosów. Sądzę, że lepiej trafić nie mogłam! Wysoka jakość świadczonych usług, wspaniała atmosfera, indywidualne podejście do klienta i efekt murowany!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.02.2017 09:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mojego koloru jest czekoladowy pełen blasku farby bez amoniaku są fantastyczne pozdrawiam miłe panie i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ada dnia: 14.04.2016 22:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie też się podoba ten salon fryzjerski, ale uważam, że ceny powinny być ciut niższe. Choć nie powiem, że są wygórowane, bo nie są, ale miło by było. Jestem zadowolona z dotychczasowych usług i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.02.2016 23:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce. Zarówno świetny salon fryzjerski, w którym wykonują podstawowe zabiegi fryzjerskie, jak i miejsce gdzie można uzyskać pomoc w ramach pielęgnacji włosów. Cieszę się, że tutaj trafiłam. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 12.01.2016 08:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESKA! Indywidualne podejście do klienta i bardzo dobra cena. Super obsługa! Jestem zadowolona z efektów metody montury siateczkowej! Dzięki wielkie za pomoc w uzupełnieniu ubytków. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2015 20:38:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszłam z salonu bardzo zadowolona, ponieważ farba świetnie pokryła moje włosy. Uważam, że mają super farby i dokładnie słuchają klienta. Myślę, że wrócę ponownie do Studia Burda. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.10.2015 07:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nigdy wcześniej nie byłam w lepszym studiu fryzjerskim, niż to. Wysoka jakość swiadczoncych usług i optymalna cena, to dobre połączenie. Wiedzą jak przekonać do siebie nawet bardzo wymagającego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.10.2015 07:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tutaj na podstawowe zabiegi fryzjerskie. Używają dobrych kosmetyków do pielęgnacji włosów, potrafią też fachowo doradzi klientowi jak ma dbać o swoje włosy. Dzięki ich radom i regularnym wizytom moje włosy uległy pozytywnej przemianie. Są lśniące, miękkie w dotyku, bardzo dobrze się układają. Dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.09.2015 07:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam przedłużenie włosów za pomocą taśm silikonowych. Efekt wg mnie jest rewelacyjny. Nie przepłaciłam na tej usłudze, na dodatek miałam okazję poznać profesjonalistów z branży. Podoba mnie sie to miejsce i będę przychodzić częściej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.08.2015 07:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Upięcie po prostu fantastyczne. Jestem bardzo zadowolona. Na balu karnawałowym wyglądałam zjawiskowo. Ten salon tak jak pisze moja poprzedniczka jest najlepszy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 09.02.2015 08:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Uważam, że Studio Burda, to najlepszy salon fryzjerski w Katowicach. Tutaj potrafią pomóc klientowi z włosami. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu personelu. Obsługa miła i fachowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 21.01.2015 08:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę drogo, ale dla efektu - naprawdę jest warto. Studio Burda, to konsekwencja w dążenia do celu, profesjonalizm w kontakcie z klientem i widoczny rezultat. Jestem mega zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 02.01.2015 08:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wychwalam to miejsce i monturę siateczkową. Mój problem z rzadkimi włosami na czubku głowy zniknął. Do tego doskonale udało się dobrać kolor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 09.12.2014 13:29:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zabiegi na włosy. Do tego bajeczne wprost strzyżenie. Dzięki temu włosy wyglądają fantastyczne. Czego chcieć więcej! Naprawdę ekstra miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 17.11.2014 14:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łysienie plackowate udało mi się pokonać właśnie tutaj. To najlepsze miejsce w Katowicach. Teraz włosy są zagęszczone. Fakt – taki zabieg trochę kosztuje ale naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna dnia: 27.10.2014 19:04:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten salon jest fantastyczny. Poleciła mi go moja przyjaciółka. Po okresie menopauzy bardzo mocno przerzedziły mi się włosy. Dlatego też zdecydowałam się na ich zagęszczenie za pomocą montury siateczkowej. To był absolutny strzał w dziesiątkę. Teraz moje włosy wyglądają fantastycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 17.09.2014 20:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po menopauzie na czubku mojej głowy zaczęła się pojawiać łysina. To było okropne. Czułam się zupełnie nieatrakcyjna. Na szczęście mój problem udało się rozwiązać w tym miejscu. Montura była fantastycznym rozwiązaniem. Teraz moje włosy wyglądają tak jak wcześniej. Gorąco polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iga dnia: 04.09.2014 16:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po chorobie nowotworowej moje włosy były naprawdę mocno przerzedzone. Żeby czuć się pewniej zdecydowałam się na zakup peruki z naturalnych włosów. Muszę przyznać, że wyglądam w niej naprawdę świetnie. Włosy są naturalne, dzięki temu wyglądam normalnie, a kolo jest dopasowany do tego, jaki miały moje włosy przed chorobą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina Majewska dnia: 21.08.2014 15:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zagęszczenie włosów metodą Microlines to był znakomity pomysł. W końcu moje włosy są gęste. Ostatnio bardzo mocno zaczęły mi wypadać i musiałam szybko coś z tym zrobić. Teraz mam specjalną siateczkę z wplecionymi włosami. Jest ona zamontowana tak, że nie muszę rezygnować z uprawnia sportu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.08.2014 16:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Farbowanie w tym salonie jest naprawdę profesjonalne. Farba nie zniszczyła moich włosów. Po koloryzacji włosy są lśniące i miękkie. Dodatkowo włosy mam teraz modnie i krótko ścięte i wyglądam naprawdę znakomicie. Mogę zarekomendować to miejsce z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2014 11:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem. Studio Burda, to czysty, elegancki i komfortowy salon fryzjerski, w którym usługi fryzjerski wykonują dobrze i zgodnie z życzeniem klienta. Chętnie umawiam się do Pani Martyny, która nigdy mnie nie zawiodła w kwestii strzyżeń. Zawsze idealnie prosto. Chętnie doradza i pomaga w wyborze odpowiedniej fryzury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 05.06.2014 10:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką studia fryzjerskiego Burda. Od bardzo dawna chodzę do Pań w celu modelowania i strzyżenia. Chętnie koloryzuje również włosy - ponieważ mam pewność, że opierają się o dobrej jakości farby. Ostatnio jednak poddałam się zabiegowi prostowania włosów, który naprawdę mnie oszołomił.Terapia Global Keratin zadziałała na moje włosy, który stały się zregenerowane, silnie odbudowane i lśniące. Świetnie się prezentują, nie łamią się tak szybko, rozdwojone końcówki, to już tylko wspomnienie. Dziś moje niesforne włosy w końcu się układają i nie wypadają tak jak wcześniej. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. W salonie zawsze fachowa, kompleksowa obsługa i każda klientka jest obsługiwana w odpowiednim czasie. Punktualność, to cecha podstawowa tego salonu fryzjerskiego POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Rudek dnia: 14.05.2014 19:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemne studio fryzjerskie. Regularnie poddaję się koloryzacji włosów i często podcinam końcówki. Panie liczą się z oczekiwaniami klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2014 20:34:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ulubiony dotychczas salon fryzjerski, z którego usług chętnie korzystam. Przekonuje mnie dobra cena, doświadczenie Pani Kasi i Pani Martyny. Pani Martyna wielokrotnie farbowała mi włosy. Odrosty pojawiają się później, niż w innych salonach, co świadczy o profesjonalizmie i skuteczności usług fryzjerskich. Pani Katarzyna natomiast wielokrotnie zaskoczyła mnie umiejętnościami w zakresie strzyżeń. Podcinanie końcówek - nie ma problemu. Pani Kasia jest perfekcyjna, dokładna, precyzyjna. Profesjonalistka. Obie z wielkim zaangażowaniem wykonują swoją pracę. Bardzo doceniam indywidualne podejście do klienta, czystość w salonie, sterylność. Nic dodać, nic ująć. Warto mieć taki salon fryzjerski tak blisko siebie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina D. dnia: 02.03.2014 19:04:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją