Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro rachunkowe ABC

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Mazowieckie, 26-600 Radom Żeromskiego 94/205
Telefon: 483403099 Kom. 606668685
Adres e-mail: biuro(małpa)abc.radom.pl
Strona internetowa: http://abc.radom.pl/
NIP:
7447444480
Opis działalności: Biuro Rachunkowe ABC to licencjonowana firma świadcząca usługi z zakresu szeroko rozumianej księgowości i finansów. Słowa kluczowe: usługi rachunkowe, księgowe, finansowe, doradztwo podatkowe, rozliczanie czasu pracy

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 911
Data utworzenia profilu: 2014-02-03 11:43:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-03 11:43:32 

Opinie o Biuro rachunkowe ABC

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Rachunkowe ABC nie jest pierwszym, z którego usług skorzystała moja firma, jednak jest jak do tej pory biurem najlepszym. Zawsze służący pomocą zespół pracowników, bardzo przyjazny, rzetelny i uczciwy, i do tego z szeroką wiedzą i doświadczeniem, podpowiadający najlepsze rozwiązania, a to wszystko w rozsądnej cenie - to naprawdę rzadkość na rynku. Dużym ułatwieniem dla klienta jest też możliwość otrzymywania bieżących informacji drogą elektroniczną. Gorąco polecam korzystanie z usług Biura Rachunkowego ABC!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PHU Witold Maj dnia: 2014-08-05 22:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale zorganizowane biuro rachunkowe, profesjonalnie zajmuje się działalnością gospodarczą. Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-25 12:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie, profesjonalnie i zgodnie z aktualnie panującymi przepisami. Jestem naprawdę zadowolony z usług BIURA RACHUNKOWEGO ABC. Na pewno nie raz jeszcze skorzystam z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-29 18:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro prowadzi księgowość mojej firmy, kontrola nie wykazała żadnych błędów i wszystko jest robione prawidłowo więc nie mam się czego przyczepić to jest dobre biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-11 10:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Jestem bardzo zadowolona. Nie znam się na takich sprawach jeśli chodzi o księgowość a zawsze mam z tym problem żeby cokolwiek coś załatwić. Tu jest wszystko opanowane i można liczyć na fachowe działanie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-30 21:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z całą pewnością polecić usługi biura rachunkowego ABC, są profesjonalistami, wykonują wszystko w terminie, bardzo dokładni i kompetentni. Dzięki im moja firma funkcjonuje tak jak powinna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-03-09 17:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to jest najlepsze biuro w okolicy. Dawno nie byłam tak zadowolona z czyjejś pracy. Wszystko udało im się załatwić co było miłym zaskoczeniem . Cieszę się,że mają do tego takie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-26 10:53:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług rachunkowych biura ABC, prowadzą oni moje księgi, rozliczają VAT, dzieki nim mam porzadek w papierach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-02-07 09:23:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją