Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BG Zarządzanie i pośrednictwo

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem  
Adres: Małopolskie, 30-509 Kraków Legionów Piłsudskiego 3/4
Telefon: 126562690
Adres e-mail: bg.met(małpa)interia.pl
Strona internetowa: http://bgzarzadzanie.pl/
NIP:
6761544395
Opis działalności: Jesteśmy firmą świadczącą kompleksowe usługi w zakresie administracji i zarządzania nieruchomościami Słowa kluczowe: administrowanie nieruchomościami, zarządzanie, pośrednictwo

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 835
Data utworzenia profilu: 2014-02-03 11:18:20
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-03 11:18:20 

Opinie o BG Zarządzanie i pośrednictwo

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentni ludzie na właściwych stanowiskach, mój apartamentowiec zarządzany jest bardzo rzetelnie, dlatego z czystym sumieniem mogę polecać tę firmę dalej;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pandarecki Witold dnia: 2014-08-05 23:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma która zajęła się dozorem techniczny moją kamienicom. Jestem zadowolony z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-24 14:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała firma, która dokonała dozór techniczny nad moim mieszkaniem. Jestem z siebie zadowolona i z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-03 12:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, jestem zadowolony z ich usług. Dzięki temu bardzo dobrze współpracują z firmami prowadzącymi księgowość. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 19:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cieszę się, że przyszłam z prośbą akurat do nich. śmiem zasugerować, że to najlepsza firma od zarządzania nieruchomościami. trafiłem do nich zupełnie spontanicznie a mimo to nie żałuję nawiązanej współpracy. wszystko jak najbardziej pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-05 22:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, widać ogromne doświadczenie i profesjonalizm, zapewniają pełną opiekę nad nieruchomościom, dbają o przeglądy techniczne, porządek i zadowolenie lokatorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-01 11:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy wyjechałem powierzyłem opiekę nad moimi kamienicami firmie BG zarządzanie, jestem bardzo zadowolony z ich usług, dbają o czystość i porządek, zajmują się wszelkimi sprawami związanymi z przeglądami i administracją, lokatorzy także są zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2014-03-17 11:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, znakomita firma, sprawuje dozór techniczny nad moją kamienicom, mieszkańcy są zadowoleni i ja również.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tadeusz dnia: 2014-02-07 09:59:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją