Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FHU Tanie żaluzje

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Małopolskie, 30-050 Kraków Dietla 71
Telefon: 124222316 Kom. 501732445
Adres e-mail: biuro(małpa)taniezaluzje.pl
Strona internetowa: http://taniezaluzje.pl/
Opis działalności: usługi budowlane, remontowe, dekoracja i wystrój wnętrz, produkcja, montaż, serwis rolet, markiz, żaluzji Słowa kluczowe: Rolety, żaluzje, rolety Kraków, żaluzje Kraków, rolety zewnętrzne, żaluzje drewniane, rolety antywłamaniowe, plisy, markizy

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3784
Data utworzenia profilu: 03.02.2014 09:35:58
Data ostatniej aktualizacji: 03.02.2014 09:35:58 

Opinie o FHU Tanie żaluzje

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre udzielano wskazówek wykonania montażu i pomiaru. Super plisy i łatwy montaż
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mikołaj Wach dnia: 05.08.2014 22:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna firma która wykonała dla mnie żaluzje. Jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybki montaż. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 24.06.2014 16:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna firma która zamontowała w moim mieszkaniu rolety. Świetna obsługa, miła atmosfera, szybki montaż. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 03.06.2014 19:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki montaż rolet,za niewielką cenę. Jestem bardzo zadowolona z doradztwa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 20.05.2014 17:56:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze współpracy z firmą. Muszę przyznać, że produkują wysokiej jakości rolety oraz żaluzje. Do tej pory mnie nie zawiedli w związku ze zleceniami wykończeniowymi budowanych domów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 06.05.2014 10:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, oferują profesjonalny pomiar i montaż rolet wszelkiego rodzaju. Mają korzystne ceny i bardzo dobre rabaty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 07.04.2014 12:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór rolet, bardzo dobra jakość, jestem zadowolona z tych które zamontowali u mnie w mieszkaniu, profesjonalne podejście do klienta. Dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 31.03.2014 10:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam u nich żaluzje bambusowe, swietna jakość, montaż dostałam gratis więc wyszło mnie to na prawdę tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 17.03.2014 12:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy do firmy żaluzje , dostaliśmy upust i są one wykonane z wysokiej jakość materiału Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 05.03.2014 13:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, ich rolety są dobrej jakości, szybki montaż, bez większych problemów, posiadają bardzo konkurencyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 09.02.2014 20:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, dokonali pomiaru, następnie profesjonalnie zajęli się montażem rolet w moim mieszkaniu, szybko, tanio. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 03.02.2014 09:36:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją