Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AM Visage. Salon urody

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 62-800 Kalisz Górnośląska 40
Telefon: 627576323 Kom. 508123997
Adres e-mail: a.m.visage(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.amvisage.com/
Opis działalności: medycyna estetyczna,usługi kosmetyczne,fryzjerskie,stylizacja paznokci,sprzedaż kosmetyków Słowa kluczowe: makijaż permanentny,powiększanie ust,wypełniacze,peelingi chemiczne,usuwanie owłosienia,odmładzanie,fotoodmładzanie,zamykanie naczyń,usuwanie przebarwień

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3541
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-31 21:24:02 

Opinie o AM Visage. Salon urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe panie nie naciągają na zbędne zabiegi.Moje usta są teraz moją wizytówką i nie wyglądają jak nadmuchane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katarzyna f. dnia: 2014-02-09 18:39:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam bardzo duży problem z trądzikiem i bliznami.Dostałam super pomoc i moja buzia wygląda rewelacyjnie.Pani Agnieszka i jej peelingi działają super.POZDRAWIAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2014-02-03 23:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon z bardzo miłą obsługą.Uzdolnione i kompetentne Panie co ciekawe ciągle się uczą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela K. dnia: 2013-10-19 22:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco Pnią Basię i Ewelinkę,przemiłe i uzdolnione kosmetyczki,wykonują MEGA makijaże i inne zabiegi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-11-27 22:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA.PANIE DYSPONUJĄ WYJĄTKOWYMI UMIEJĘTNOŚCIAMI MANUALNYMI .MAM SUPER MAKIJAŻ PERMANENTNY BRWI A MAKIJAŻE SYLWESTROWE ODJAZD...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NIGDY NIE MIAŁAM POTRZEBY REKLAMACJI
Opinia dodana przez: JADKA dnia: 2012-01-08 22:10:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa.Panie bardzo miłe i cierpliwe.Mają bardzo gamę zabiegów.Dla każdego coś dopasują i pod względem wieki i zasobności portwela.Polecam stała kientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NIGDY NIE MUSIAŁAM NICZEGO REKLAMOWAC!!!!!!
Opinia dodana przez: STAŁA KLIENTKA dnia: 2011-01-18 12:58:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją