Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kwiaty u Bożeny Bożena Zwierzchoń

Zawód: kwiaciarnie  
Adres: Mazowieckie, 00-024 Warszawa Al. Jerozolimskie/Jana Pawła II, pawilon nr 23
Telefon: Kom. 603128286
Adres e-mail: info(małpa)roze.pl
Strona internetowa: www.roze.pl
NIP:
9511142438
Opis działalności: Kwiaciarnia internetowa. Kwiaty świeże, na różne okazje. Na ślub. Dla klienta indywidualne i biznesowego. Słowa kluczowe: kwiaty na ślub, kwiaciarnia internetowa, kwiaciarnia warszawa

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 35x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 35x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 1157
Data utworzenia profilu: 2014-01-21 22:11:00
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-21 22:11:00 

Opinie o Kwiaty u Bożeny Bożena Zwierzchoń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kwiaciarnia. Pozytywnie mnie zaskoczyli. Projekt zrealizowali bardzo dokładnie. Cena też jest w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-06 13:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, super jakość, w dobrej cenie, do tego kwiaty świeże, piękne, intensywne kolory. Mają dobrego dostawcę. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-12 16:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kwiaty w kościele, w sali weselnej i mój bukiecik ślubny- przepiękny. Jestem bardzo zadowolona , że zdecydowałam się jednak na tą kwiaciarnię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-12 08:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie online spełniło moje oczekiwaania. Jedyna bezkonfliktowa i naprawdę godna zaufania kwiaciarnia. Świeże kwiaty i dobre ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-10 09:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, fachowa obsługa. Kwiaty przepiękne:) Florystki naprawdę znają się na rzeczy i potrafią wykonać z kwiatów rewelacyjne bukiety:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-19 11:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za przepiękne kwiaty w kościele, na sali weselnej, również te przepięte do naszego samochodu. Spójnie, w odpowiednich kolorach i stylu. Dziękujemy. Wyglądało pięknie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-25 04:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam już z różnymi kwiaciarniami, ale to właśnie Kwiaty u Bożeny zrobiły na mnie największe wrażenie. Cieszę sie, że ceny nie są wysokie i obsługa zawsze kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-20 11:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! W tej kwiaciarni robią cudeńka! Naprawdę jestem zadowolona z kosza z kwiatami jaki wykonali na jubileusz. Wspaniala obsługa, florystki ambitne i kreatywne. Zadbały o każdy szczegół. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-30 22:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja zamówiłem kwiaty online. Zdecydowałem sie na taką formę zakupu kwiatów i nie żałuję, bo odbiorca był zachwycony, a kwiaciarnia spisała się na medal terminowo dostarczając bukiet róż. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-11 09:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Kwiaciarnia pani Bożeny jest rewelacyjna. Obsługa zawsze miła i konkretna. Florystki utalentowane, z doświadczeniem i wiedzą. Potrafią mile zaskoczyć. Uważam, że warto polecić dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-29 09:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kwiaciarnia w tej okolicy ! Bardzo szybka dostawa do odbiorcy. Dbałość o każdy szczegół, zrozumienie klienta i przede wszystkim odpowiednia obsługa i cena. Jeśli chcę zamówić kwiaty, to tylko w tej kwiaciarni. Nigdy sie nie zawiodłem. Odbiorca również.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-11 05:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kwiaciarnia. Jak kwiaty, to tylko tutaj. Zawsze świeże, przystępne ceny, do tego miła obsługa. Florystki naprawdę znają się na rzeczy i potrafią niesamowicie zaskoczyć swoimi umiejętnościami manualnymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-27 07:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zauważyłam tutaj bardzo ciepłą atmosferę. Florystki zawsze wiedzą jak trafić w 10 jeśli chodzi o bukiecik. Moim zdaniem jest to kwiaciarnia godna polecenia. Dużo zaangażowania i doświadczenia ze strony obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-01 19:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Kwiatki piękne. Zawsze duży wybór, ceny nie takie złe i obsługa naprawdę miła. Korzystanie z usług tej kwiaciarni to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-12 10:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No co do obsługi też nie mam zastrzeżeń. Panie zawsze pomogą, są sympatyczne i bardzo konkretne. W swojej pracy konkretne, kreatywne i ambitne. Potrafią zaskoczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-07 08:04:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze miła obsługa. Florystki potrafią doradzić, wykonać świetne bukiety w dobrych cenach. Poza tym... mają szeroki asortyment. Jetem zadowolona i polecam każdemu kto szuka dobrej kwiaciarni ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-29 07:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mojej babci już 2 tygodnie się kwiaty trzymają :) Jest bardzo zadowolona z bukietu, a ja jestem dumna, że sprawiłam jej tyle przyjemności waszymi kwiatami. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-15 09:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam tą kwiaciarnię od lat i powiem szczerze, że ciągle potrafią zaskoczyć klienta. Zawsze na poziomie, w miłej atmosferze. Duży wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-03 08:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kwiaciarnia zasługuje na najwyższą notę ze względu na świeżość i cenę kwiatów. Ostatnio kupiłem tutaj spory bukiet i to w dobrej cenie. Jak na warszawski rynek, to naprawdę warto tutaj przyjść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-01-04 09:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę przepiękny bukiet zamówiłam dla mojej koleżanki zokazji 25-lecia pracy zawodowej. Złożyłyśmy się z resztą koleżanek z biura. Bukiet był naprawdę piękny. Róże były świeże i dotarły do nas w idealnym stanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-06-12 09:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem tej kwiaciarni. Bukiety tutaj proponowane są po prostu wyjątkowe. W zeszłym roku kupiłam tu piękny bukiet na dzień matki i w tym roku także tak zrobiłam. Kompozycje są naprawdę wyjątkowe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-05-26 06:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję! Kwiaty piękne. Jestem zachwycona! Kwiaty “U Bożeny” zawsze są świeże i wyglądają wyjątkowo. Kilka razy już miałam okazję zamawiać bukiety w tym miejscu. Polecam naprawdę gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-05-14 09:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy żegnaliśmy ostatnio naszą współpracowniczkę kupiliśmy jej ogromny bukiet róż z tej kwiaciarni. Rzeczywiście kwiaty robiły wrażenie. Bukiet był zrobiony ze świeżych róż i prezentował się bardzo okazale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-02-26 04:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra księgarnia. Z przyjemnością robią tutaj piękne,duże bukiety, nie mają wygórowanych cen i co najważniejsze - dotrzymują terminów w dużych zamówieniach. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2014-12-09 09:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie kwiaciarnia zasługuje na duży plus za szybką dostawę i świeże kwiaty. Do tego wybór bukietów jest tutaj naprawdę bardzo duży. Do tego moja mama była naprawdę wzruszona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ela dnia: 2014-11-25 15:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kwiaciarnia w okolicy! Tutaj przynajmniej obsługują klienta i robią duże bukiety za grosze...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-09-25 09:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pozytywną opinię na temat tej kwiaciarni. To tutaj zamawiałam kwiaty dla mojego promotora. Razem z koleżankami zdecydowałyśmy się na wspólny bukiet, więc mogłam poszaleć. Wybór w tej kwiaciarni jest ogromny. Przesyłkę otrzymałam szybko i kwiaty były świeże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-09-09 11:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają zawsze szeroki wybór kwiatów, gotowe bukiety, które robią wrażenie. No i ceny... przekonujące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Kubiak dnia: 2014-08-29 10:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy zmarł dziadek nie miałam czasu aby wybrać się po kwiaty. Znajoma już dawno wspominała o tej kwiaciarni. Teraz zamówiłam tutaj wiązankę pogrzebową. Była ona naprawdę znakomicie skomponowana. Kwiaty były bardzo świeże. Wiązankę otrzymałam naprawdę błyskawicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2014-08-19 15:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmarł mój wujek i wybieraliśmy się na pogrzeb. Skorzystałam z usług tej kwiaciarni i zamówiłam tu wiązankę pogrzebową. Jestem zadowolona, ponieważ kwiaty były świeże, a wiązanka ładnie wykonana. Dodatkowo mogłam przy zamówieniu wpisać moje uwagi i poprosić o dołączenie szarfy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-19 17:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiane bukiety zawsze realizowane są na czas. Mogę liczyć tutaj na fachową pomoc. Nigdzie nie tam tak dużego wyboru świeżych kwiatów jak tu - zauważyłam ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-06-07 13:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim skorzystanie z usług tej kwiaciarni. Ja korzystałam już kilka razy. Za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Oferta jest naprawdę ogromna. Kupiłam tu wianek na przyjęcie dla mojej córki i jestem zachwycona. Cena była bardzo atrakcyjna a wysyłka niezwykle szybka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia Nowakowska dnia: 2014-05-23 17:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką tej kwiaciarni. Chętnie zamawiam tam różne bukiety, wiązanki, czy przyjeżdżam kupić pojedyncze kwiatki na jakąś okazję. Pani Bożenka, bez problemu obsługuje się mną. Chętnie doradzi, pomoże w wyborze, zasugeruje co byłoby najlepsze w moim przypadku. Jeśli chodzi o zamawianie, to zawsze mam wykonany bukiecik na czas. Bardzo pomysłowa florystyka, z pasją i zaangażowaniem wykonuje swoją pracę, a klienta traktuje bardzo indywidualnie. Jedyna chyba tak tania kwiaciarnia w okolicy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-05-02 12:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio zamówiłam na szybko wiązankę w tej kwiaciarni i byłam pozytywnie zaskoczona. Zdałam się na Panią Bożenę, która właściwie z niczego zrobiła prawdziwe arcydzieło. Za piękny bukiecik zapłaciłam niewiele, w porównaniu z innymi kwiaciarniami z jakich korzystam. Bardzo indywidualne podejście do klienta, super, nowoczesne kompozycje. Świeże kwiaty - co jest w dzisiejszych czasach rzadkością :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2014-03-24 19:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiony bukiet biznesowy, który zamówiłem w kwiaciarni u Bożeny spełnił moje oczekiwania. Nie dość, że wysoka jakość bukietu, to jeszcze bardzo atrakcyjna cena. Kwiaciarnia internetowa zadbała o szybką wysyłkę, dzięki czemu kwiaty miałem już na drugi dzień. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-02-18 11:26:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją