Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe OPTIMA Renata Pawlak

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Lubelskie, 20-027 Lublin Sądowa 8/1
Telefon: Kom. 794 905 200
Adres e-mail: info(małpa)biuro-optima.eu
Strona internetowa: www.biuro-optima.eu
Opis działalności: Kompleksowa obsługa księgowo-podatkowa oraz obsługa kadr i płac dla podmiotów o różnym profilu działalności i formie prawnej. Słowa kluczowe: finanse, rachunkowość, księgowość

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3041
Data utworzenia profilu: 2013-05-06 10:20:10
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-21 10:06:27 

Opinie o Biuro Rachunkowe OPTIMA Renata Pawlak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła obsługa, fachowość, dobra reprezentacja przed Us
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-06-08 20:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa. Pracownicy o wysokich kompetencjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-01-19 23:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie to jest najlepsza firma. Dziękuje za wszystko. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 10:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy z najwyższej półki znający się na tym co robią. Współpracuje z nimi od jakiegoś czasu i nie żałuję, nie muszę się martwić, że coś jest nie tak. Wszystko jest zawsze załatwiane na czas. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-07-19 13:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa świetna, jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-10 12:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono na mnie pozytywne wrażenie i tak własnie ostatnio coraz czesciej sie zastanawiam nad współpracą. Myślę,że byłabym zadowolona,ale ogólnie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 09:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam biuro Pani Renaty. Nie spodziewałem się, że współpraca będzie tak owocna. Zdecydowałem się na jej usługi za poleceniem brata i muszę przyznać, że nie żałuję. Cieszę się, że postanowiłem im zaufać. Wszystko jak najbardziej zasługuje na pozytywną ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-06 10:22:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją