Opinie o Zakład Ciesielsko -Stolarski Jacek Pacyna Syców

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Ciesielsko -Stolarski Jacek Pacyna

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 56-500 Syców ul .Kusocińskiego 21/c
Telefon: Kom. 503431190
Adres e-mail: jacek1324(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.jpacschody.pl
NIP:
514-010-94-61
Opis działalności: Zakład Ciesielsko- Stolarski Słowa kluczowe: Schody na wymiar i usługi stolarskie

Ocena: 95% pozytywna 23x 1x

Jakość usług: 95% wysoka 23x 1x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 20x 1x
Ceny usług: 100% niskie 14x 6x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 3961
Data utworzenia profilu: 2014-01-20 20:12:57
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-20 20:12:57 

Opinie o Zakład Ciesielsko -Stolarski Jacek Pacyna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Jacka Pacyny wykonała w naszym jednopiętrowym domu schody jesionowe. Zamówiono usługa została zrealizowana nie tylko terminowo, ale także z ogromnym osobistym zaangażowaniem Pana Jacka Pacyny i Jego pracowników dotyczącym wyboru modelu schodów, rodzaju drewna, kolorystyki, konstrukcji barier. Z przyjemnością słuchaliśmy rzeczowych wyjaśnień, oglądaliśmy próbki drewna i propopzycje rozwiązań, które później zostały zrealizowane u nas praktycznie. Wszystkie prace montażowe wykonane zostały sprawnie, szybko i czysto. Każdemu polecamy Firmę Pana Jacka Pacyny nie tylko ze względu na wysoką jakość usług, ale także podejście do klienta i wzajemną rzeczową, sympatyczną współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Raszka i Krzysztof Kasprzak dnia: 2018-07-07 21:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek ze swoimi pracownikami wykonali w moim domu schody drewniane kładzione na beton. Usługa wykonana została bardzo profesjonalnie. Po wcześniejszym pomiarze sam montaż schodów "na gotowo" zajął tylko trzy dni. Prace wykonywane były bardzo sprawnie i co bardzo ważne z mojego punktu widzenia pracownicy bardzo dbali o zachowanie czystości w miejscu prac. Ostateczny efekt prac w 100% zadowalający. W pełni polecam usługi firmy "Zakład Ciesielsko - Stolraski Jacek Pacyna"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zleceniodawca dnia: 2016-05-23 19:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u mnie w mieszkaniu drewniane balustrady do juz istniejacych schodów. Usługa wykonana bardzo sprawnie i terminowo. W zwiazku z tym ze montaz odbywał sie w mieszkaniu, w ktorym mieszkam montazysci zadbali aby prace były wykonywane w jak najmniej uciazliwy i czysty sposob. Schody po zamontowaniu balustrad wygladaja lepiej niż wczesniej. Polecam firmę p. Jacka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-04-08 08:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doractwo. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych schodów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-03-29 16:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody wykonane i zamontowane super szybko, elegancko i czysto- dziekuje i polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wszystko w porzadku
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2016-02-25 11:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma spełniła moje oczekiwania . Pan Jacek należy do nielicznych fachowców, którzy znają się na fachu oraz świetnym podejściem do klienta - doradzi, wytłumaczy. Realizacja zlecenia wyszła bez zarzutów i dokładnie. Firma wykonała swoje usługi kompetentnie, z należytą dokładnością i z precyzyjnym wykończeniem. Idealny dobór koloru schodów do podłogi. Schody prezentują się świetnie. Terminowość bez zastrzeżeń.Cena za usługi jest rozsądna.Rzadkość spotkać tak solidną firmę z powołaniem do stolarstwa i podejściem do klienta . Szczerzę mogę polecić usługi Pana Jacka ,bo naprawdę się opłaca . POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogna dnia: 2015-10-05 20:05:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek Pacyna wykonywał u mnie schody dębowe dywanowe kładzione na beton z zabiegiem. Cena za usługę: 12000 PLN więc przeciętnie w porównaniu do cen rynkowych. Pomiar odbywał się na szybko i niedbale, Pan Jacek odrysował szablony schodów na kartonach, które powycinał. Po rozpoczęciu montażu okazało się, że od zabiegu schodów w górę coraz bardziej zwiększała się różnica poziomów, a na ostatnim stopniu było 2 cm różnicy widoczne gołym okiem. Powierzchnia stopni została wybrana chyba losowo, jeden stopień szeroki, inny wąski, bez jakiejkolwiek wizji i przemyśleń. W środku zabiegu wewnętrznego stopnie i podstopnie odsłaniają kawał betonu, każdy kończy się w innym miejscu. W tym momencie za usługę zapłaciłem już 11 000 PLN (5 000 w formie zaliczki oraz 6 000 w gotówce – było to dużym błędem, gdyż Pan Jacek „odwalił” kawał fuszerki). Pan Jacek przyznał się, że schody położone są niedbale i krzywo, po wielu usilnych prośbach przyjechał na reklamację. Rozebrał schody i ułożył raz jeszcze – tym razem prościej. Niestety technologia wykonania, ilość użytej pianki spowodowała, że schody po roku rozchodzą się. Na moją prośbę o dokończenie robót (zamaskowanie betonu, wstawienie szyb, zamontowanie listew bocznych), Pan Jacek zareagował całkowicie „olewająco” zbywając mnie i odsyłając do innej firmy. Powiedział, że ma roboty w Niemczech i nie jest zainteresowany, generalnie powiedział „spadaj na drzewo” w kulturalnej formie. Oczywiście kosztów dokończenia prac nie bierze na siebie. Szanowni Państwo – Pan Pacyna napsuł mi wiele krwi, mógł naprawdę nie przyjmować tego zlecenia, jeśli przerosło jego bardzo marne umiejętności stolarskie. Nie korzystajcie z jego usług, gdyż ten Pan całkowicie minął się z powołaniem i nie ma zielonego pojęcia o stolarce, nie mówiąc już o braku krytycznej samooceny i podejściu do klienta. Pan Jacek Pacyna – fatalny wybór! Z pełną świadomością ODRADZAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak zakończenia prac; niewłaściwe podejście do klienta.
Opinia dodana przez: AB dnia: 2015-09-28 11:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli ktoś szuka,kompetentnego fachowca to powinien się zgłosić do Pana Jacka. Świetne podejście do klienta-doradzi, wytłumaczy. Schody wyszły super :-) montaż przebiegł bez problemu a co najważniejsze mieszkanie posprzątane po pracy. Mogę polecić usługi Pana Jacka z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-11 21:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę - fachowo i profesjonalnie podchodzą do klienta. Realizacja bez zarzutów i sprawnie. Schody wykonane solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2015-07-25 23:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Jacka, schody wyszły pięknie i cieszą oko :-) Polecamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Grzegorz dnia: 2015-06-06 09:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy usługi Pana Jacka Pacyny. Wykonał dla nas solidne i ładne schody dębowe. Sam montaż schodów pełnych z dwoma spocznikami zajął raptem 4 dni. Wszelkie terminy zostały dotrzymane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta i Roman dnia: 2015-05-13 22:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%. Błyskawiczna realizacja od pomiaru do montażu. Schody przepiękne. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Bąk dnia: 2015-03-25 11:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i profesjonalna realizacja. fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2015-02-14 21:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam wspólpracę z firma Pana Jacka. Bezproblemowe podejście do klienta, otwartość i przystępne ceny to jego atuty. Na koniec zadowolenie z jakosci wykonanych robót - drewnainych okładzin schodów i miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Frontczak dnia: 2015-01-30 12:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny Fachowiec, doradził, zrobił schody: terminowo, estetycznie, w dobrej jakości w dobrej cenie i posprzątał po sobie. Naprawdę godna polecenia firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Narazie wygląda na to, że nie będę musiała reklamować.
Opinia dodana przez: Małgorzata Rogowska dnia: 2015-01-12 12:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość w 100% - poczynając od etapu wstępnego - przedstawienie oferty, poprzez pomiary, czas oczekiwania, skończywszy na wykonaniu. Efekt końcowy zaskoczył nas i przerósł najśmielsze oczekiwania. Takiej ekipy fachowców życzymy wszystkim. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia i Maciej dnia: 2014-11-24 19:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma działa b.profesjonalnie- świetny kontakt, doradztwo, rzetelne wykonanie, realizacja grubo przed ustalonym terminem,Zdecydowanie polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 13:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi pana Jacka. Schody wykonane terminowo, zgodnie z ustaleniami, sprawnie i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-10-20 21:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały fachowiec. Mamy wielką przyjemność chodzić po schodach wykonanych przez Pana Jacka Pacynę. Zlecenie wykonane w terminie, bardzo precyzyjnie i przede wszystkim to chyba jedni z nielicznych fachowców, którzy pozostawiają po sobie porządek i doradzą czym i jak pielęgnować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2014-10-07 19:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie i rzetelnie wykonane zlecenie.Profesjonalne podejście do klienta oraz swojej pracy. Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Po montażu schodów dostaliśmy instrukcję jak pielęgnować oraz czym, Panowie wszystko posprzątali po sobie. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy a wszystko w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-08-28 22:25:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie zgodne ze zleceniem, terminowo (a nawet i wcześniej), bardzo dobra komunikacja z wykonawcą, wszystkie nasze uwagi uwzględnione bez zbędnego gadania jednym słowem do wykonawcy pasuje powiedzenie "klient nasz pan". Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta i Grzegorz dnia: 2014-07-06 20:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, bardzo sprawnie i miło. Firma pozostawiła po sobie porządek, wskazówki co do użytkowania. Pełny profesjonalizm. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michal dnia: 2014-06-23 20:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam przyjemność posiadać schody wykonane przez firmę Pana Jacka i był to mój najlepszy zakup jaki mogłam zrobić. Schody są boskie i pięknie wykonane idealne do mojego mieszkania. Polecam firmę jako naprawdę solidną. Wszystko terminowo i bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-06-06 20:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z jakości usługi; sprawnie , konkretnie i zgodnie z umową,
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tomasp55 dnia: 2014-05-22 11:46:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją