Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Perfekt home Rafał Jukowski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 603858385
Adres e-mail: biuro(małpa)perfekthome.pl
Strona internetowa: www.perfekthome.pl
Opis działalności: wykończenia,remonty,budowa domów,malowanie,tapetowanie,kafelkowanie,tynki,gładzie,projektowanie wnętrza,instalacje elektryczne,wod-kan, zabudowa gk,montaż drzwi i okien,murowanie,docieplenia,prace rozbiórkowe, inne Słowa kluczowe: usługi budowlane, remonty, wykończenia, budowa domów,

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 4170
Data utworzenia profilu: 2013-04-08 22:10:41
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-16 15:48:10 

Opinie o Perfekt home Rafał Jukowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rafał zajmował się budową naszego parterowego domu pod Wrocławiem. Współpracę oceniamy na duży plus. Mimo drobnych nieporozumień na początku (każdy miał swoją "artystyczną" wizję dotyczącą zmian w projekcie ;) ), firma bardzo rzetelnie wywiązała się ze zleconych przez nas zadań. Pan Rafał z pewnością ma ogromną wiedzę na temat "budowlanki" i chętnie służy fachową poradą. Dodatkowo Panowie Fachowcy z firmy Pana Rafała zaskoczyli nas zarówno umiejętnościami jak i kulturą osobistą, z którą jak powszechnie wiadomo, w "budowlance" różnie bywa ;) Gorąco polecamy firmę Perfect Home !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna i Damian dnia: 2016-02-09 15:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecamy firmę pana jukowskiego - szybko sprawnie i duża wiedza techniczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: katarzyna i aleksander dnia: 2015-03-10 22:46:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecamy firmę p. Rafała! Ekipa perfekthome wyremontowała nam łazienkę. Bardzo profesjonalni, punktualni i totalnie nieinwazyjni fachowcy, w najlepszym tego słowa znaczeniu. Panowie służą radą i pomocą, ale też nigdy nie narzucają swojej wizji. Rozwiązują od ręki wszystkie problemy, które dla laików wydają się być nie do przeskoczenia. Wybiegają o kilkanaście ruchów w przód, co, wbrew pozorom, nie jest takie oczywiste dla wszystkich budowlańców. Pan Rafał sam zajmuje się całym „zapleczem” - kupuje i przywozi dobrej jakości materiały, nie zostawiając żadnych zmartwień ani spraw do załatwienia zleceniodawcom. Pod względem logistycznym zapomina się, że ma się remont. Prace przebiegły po prostu ekspresowo. Obowiązuje jasny i przejrzysty system rozliczania – nie ma żadnych gwiazdek ani haczyków, nie pojawiają się nagle jakieś niebotyczne kwoty z kosmosu. Jesteśmy zachwyceni i do tej pory, a minął miesiąc, wciąż uśmiechamy się na widok naszej pięknej łazienki. Pozdrawiamy i polecamy serdecznie! I wielka piona dla pana Łukasza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa i szybka, zero "migania się", pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Joanna Pilczyce dnia: 2015-01-28 22:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budowała nam dom w 2009 roku parterowy z poddaszem użytkowym.Duża wiedza właściciela i pracowników przełożyły się na funkcjonalne rozwiązania. Nie spodziewaliśmy się że dom będzie tak oszczędny !! Mimo upływu okresu reklamacji firma w tym roku wymieniła nam wadliwe parapety zewnętrzne. Po tylu latach nie żałujemy wyboru wykonawcy i bardzo wysoko oceniamy postawę Pana Rafała jako osoby dotrzymującej danego słowa oraz dbającej o dobro klienta.Z pełną odpowiedzialnością polecamy firmę Perfekthome. z Poważaniem Piotr i Katarzyna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: Piotr Katrzyna Dąbkowscy dnia: 2014-11-04 20:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam! Jestem młodą, samotną kobieta, która nie ma pojęcia o remontach. Dzięki Panu Rafałowi moje nowe mieszkanko zostało pięknie i fachowo wykończone, a to sprawiło, że nareszcie z przyjemnością do niego wracam :) dodam, że nie musiałam martwić się o żadne materiały, po nic jeździć, niczego szukać itd. Wszystkim zajęła się firma co dla mnie było ogromnym plusem, gdyż sama nie mam na to ani czasu, ani chęci, jak również nie posiadam wiedzy w tym zakresie ;) szczerze polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta01 dnia: 2014-11-04 19:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny średnio wysokie ale na pewno adekwatne do wykonanych prac. Profesionalna firma, bardzo kulturalni fachowcy.robili mi remont calego mieszkania 65m2 nie musiałm wnikać w żadne szczegóły, skąd wziąć materiały itp pan Rafał zajął się wszystkim super. Polecam serdecznie! jestem zachwycona! ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam reklamacji
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 2014-08-07 08:01:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, pracownicy solidni, słowni i pomocni. Reagują na każdą sugestię - doradzają. Zlecone przez nas prace zostały wykonane na czas w jakości której oczekiwaliśmy. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę Perfekthome !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian ul.Wiśniowa dnia: 2014-06-01 22:46:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, szybko sprawnie działająca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Czesław Wrocław dnia: 2014-03-30 19:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna i dokładna ekipa młodych ludzi! Rzeczowi i profesjonalni. Nie było żadnych problemów z kontaktem, wyceną, realizacją i odbiorem remontowanego mieszkania ! Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz K. dnia: 2013-07-14 21:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znana i profesjonalna firma - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 36 miesięcy
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-05-10 00:15:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją