Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Francesco Goldoni

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 64-600 Oborniki, Poznań Piłsudskiego 62, Nowowiejskiego 20/8
Telefon: Kom. 660933388
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.goldoni-adwokat.pl/
Opis działalności: prawo karne rodzinne i cywilne Słowa kluczowe: adwokat poznań

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2732
Data utworzenia profilu: 2014-01-14 15:40:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-14 15:40:19 

Opinie o Francesco Goldoni

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny prawnik, rzetelny, z ogromną wiedzą. Sprawą zajmuje się w sposób profesjonalny, klienta traktuje z szacunkiem. Polecam tego Prawnika w 200% .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-08-14 07:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat bardzo rzetelny i fachowy. Bardzo pomógł w sprawie rodzinnej, którą nazwałabym delikatną. Cena umiarkowana, ale nie żałuję powierzonego mu wynagrodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-05-26 17:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrazeniem tego mecenasa. Poprzednio sprawę prowadził mi ktos inny i calkowiecie ją zawalił. Na szczęście z apelacja poszedłem do niego i o dziwo sprawie wygrał.Na tej rozprawie przemawial ze 30 min a sąd zrobił prawie wszystko o co wnosilem. Polecam tego prawnika. Uważam że młodzi prawnicy są korzystniejszym wyjściem pod brak w nich rutyny...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maras dnia: 2015-02-16 22:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowo i konkretnie. Nie obiecuje złotych gór jak inni tylko, co rzadkość mówi prawdę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-04-14 11:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzenie spraw bardzo profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-01-27 21:33:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity prawnik
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-14 15:40:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją