Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Lubin Kancelaria Adwokacka Dariusz Niedźwiedź

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Odrodzenia 11/a
Telefon: +48 76 844 44 54 Kom. +48 603 605 603 Fax: +48 76 844 44 54
Adres e-mail: dn(małpa)kancelaria-adwokat.com.pl
Strona internetowa: http://www.kancelaria-adwokat.com.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, lubin, kancelaria, adwokacka, głogów, legnica

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x
Ceny usług: 100% niskie 21x 9x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 9008
Data utworzenia profilu: 2014-01-08 17:36:12
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-08 17:36:12 

Opinie o Adwokat Lubin Kancelaria Adwokacka Dariusz Niedźwiedź

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik wysokich lotów , Sprawa rozwodowa była bardzo problemowa ale pełny sukces. Pan Mecenas Niedźwiedź zrobił więcej jak myślałem. Polecam i dziękuje za wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2017-09-21 14:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik wysokich lotów. Sprawność działania na bardzo wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dana dnia: 2017-08-21 09:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec , tak można określić Pana Dariusza. rzeczowe podejście do sprawy. Wysoka kultura osobista
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-06-22 14:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec doskonała pomoc w mojej sprawie rozwojowej, ż która byłam już u wielu adwokatów. Pan Dariusz Niedźwoedź pomógł mi odrazu i zakończył moja sprawę z satysfakcjonującym mnie wyrokiem, korzystnym dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-18 13:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko pozytywne wrażenia po pierwszej wizycie , nasza współpraca została nawiązana w pomocy spraw firmowych ,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kryspin dnia: 2017-06-13 12:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa karna podobno była nie do wygrania, tak mówiło mi dwóch adwokatów ? . A Pan Dariusz nic wcześniej nie obiecywał ale powiedział że zrobi wszystko co w jego mocy. I zrobił ˘ . Sprawa wygrana , człowiek bardzo rzeczowny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2017-06-06 18:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik przez duże P. Beznadziejny problem, wszyscy rozkładali ręce a Pan mecenasa załatwił wszystko choć nie było łatwo. Polecam! !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz Z dnia: 2017-06-03 17:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się całkowicie z przedmówcami . Solidny prawnik. Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2017-05-24 12:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo odpowiedzialny i solidny Prawnik. Porada bardzo trafiona i rzeczowa . Wysoka kultura osobista. Polecam kancelarie Pana Dariusza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona O dnia: 2017-05-22 10:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma warta polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-20 19:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z wszystkimi opiniami . byłem niesłusznie oskarżony a Pan mecenas wybronił mnie . Bardzo dziękuje .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2017-03-02 16:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity prawnik, sprawa rozwodowa przeprowadzona wzorcowo a myślałam że bedzie źle. Ale pomoc prawna Pana Mecenasa była bardzo pomocna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irka dnia: 2017-01-25 23:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik bardzo sprawnie i do samego końca załatwił moje problemy prawne.bardzo polecam. Asia T
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia t dnia: 2016-12-29 11:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna Kancelaria prawnicza , moja sprawa wygrana w 1-ym podejściu. Bardzo, bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-17 14:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Twardy adwokat , sprawa wygrana w pierwszym podejściu. Extra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2016-06-22 16:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i zawsze super przygotowany do każdej rozprawy. Profesjonalista. Współpracuje z biegłymi i rzeczoznawcami, którzy są merytorycznie przygotowani oraz terminowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur T dnia: 2016-05-29 14:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej opinii, jako klienta Kancelarii - Kancelaria Pana Dariusza cieszy się doskonałą i zasłużoną reputacją. Komunikatywności w obsłudze klienta oraz efektywności
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-05-21 11:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam!! to osoba pełna profesjonalizmu, zaangażowania, ale i empatii i zrozumienia. W trudnych sytuacjach jest dużym oparciem. Dziękuję!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-17 14:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz Niedźwiedź bardzo mi pomógł w mojej sprawie rozwodowej i majątkowej. Szczerze polecam tak profesjonalnego adwokata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-16 12:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta i sprawy. Dobre ceny, rzetelność i terminowość. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2016-04-13 18:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydownie polecam tego adwokata, prowadził naszą sprawę w Warzszawie o odszkodowanie, która zakończyła się bardzo korzystnie dla nas. Polecamy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-03 00:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa poleciła mi koleżanka, która tak, jak ja miała sprawę rozwodową prowadzoną wcześniej. Nie zawiodłam się i mogę polecić tego adwokata. Wygrałam rozwód, mam dzieci przy sobie i alimenty. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2016-02-03 17:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówcami sprawność Kancelarii Pana Dariusza jest niedopisania. Kancelaria prowadziła dwie moje sprawy z urzędami skarbowymi. Rezultaty tych spraw były dla mnie bardziej niż zadawalające. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr P dnia: 2016-01-11 20:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z prowadzenia mojej sprawy. Nawet nie przypuszczałem, że tak skutecznie uda się rozwiązać moje problemy (mojego syna też). Zawsze tam wrócę w razie problemów. Dziękuję i polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucjan dnia: 2016-01-11 20:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc prawna na wysokim poziomie, Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał. W dnia: 2014-07-17 09:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dzięki pomocy Pani Mecenas udało się pozytywnie zakończyć sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 15:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie prowadzona sprawa , dobry kontakt i skuteczność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-04-19 13:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka razy już korzystałem z pomocy tej kancelarii. Nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się żałować, polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-03-31 10:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję za pomoc w mojej sprawie. Wszystkim bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł T dnia: 2014-03-26 10:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Woziłem się ze sprawą 4 lata. Prowadził mnie 2 adwokatów. Pan mecenas zakończyła w 4 miesiące z pozytywnym
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-01-08 22:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Solidny prawnik, z czystym sumieniem mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darem M dnia: 2014-01-08 17:37:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją