Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kasy Fiskalne Częstochowa 'Jolanta'

Zawód: kasy fiskalne  
Adres: Śląskie, 42-217 Częstochowa 1 Maja 9A
Telefon: 34 333-97-53 Kom. 601093323 Fax: 34 36-74-191
Adres e-mail: ckm(małpa)ospi.pl
Strona internetowa: www.kasy.czest.pl
NIP:
573-023-01-98
Opis działalności: Kasy fiskalne, drukarki fiskalne, terminale płatnicze, wagi elektroniczne, programy dla firm, serwis i naprawa urządzeń fiskalnych. Słowa kluczowe: kasy fiskalne częstochowa, kasy częstochowa, serwis kas częstochowa, terminale płatnicze częstochowa, programy dla firm częstochowa

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1617
Data utworzenia profilu: 2014-01-03 15:44:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-03 15:44:01 

Opinie o Kasy Fiskalne Częstochowa 'Jolanta'

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w tej firmie terminal płatniczy do mojego sklepu. Kilka dni temu go dostałem. Bardzo prosty i zgrabny. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-03-07 13:53:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona, dostałam kasę zaprogramowaną jak chciałam, nie było problemu gdy przychodziły mi do głowy nowe kody. Nie zostałam też porzucona na pastwę urzędu skarbowego, we wszystkim mi pomogli. Kasa, choć nie chciana to prześliczna:-)))i póki co niezawodna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-24 21:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzisiaj kupiłam kasę fiskalną w tej firmie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Mogę tylko polecić innym. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 17:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj kupiłam kasę fiskalną, jestem bardzo zadowolona. Wszystko zostało załatwione szybko tak jak chciałam. Fachowo przeprowadzone szkolenie. Moja sąsiadka z boxu ma taką sama kasę jak moja, ale moją tak zaprogramowali, że jest dużo prostsza w obsłudze. Polecam i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Nowak dnia: 2014-01-08 23:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna firma z wieloletnim doświadczeniem, zajmująca się kasami fiskalnymi, drukarkami fiskalnymi i terminalami płatniczymi. Zawsze pomoże i doradzi. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 15:47:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją