Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Glazurmaster Tomasz Piotrowicz

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 603 288 525
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.glazurmaster.pl
Opis działalności: kompleksowe usługi remontowo - budowlane Słowa kluczowe: wykończenia wnętrz, remonty,łazienki,glazurnik,remont domu wrocław,remont mieszkania wroclaw,firma budowlana

Ocena: 100% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 5x
Ceny usług: 0% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 9369
Data utworzenia profilu: 2008-11-25 13:50:46
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-29 19:47:45 

Opinie o Glazurmaster Tomasz Piotrowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzostwo świata. Mieliśmy demontować całą podłogę drewnianą z uwagi na dziurę w rurze od ogrzewania ( wyciekała nam woda) Kamera termowizyjna załatwiła sprawę i koszty remontu były o niebo niższe. Dodam jednak że za usługę kamerą zapłaciliśmy 600 zł. Nie wiem czy to dużo czy mało ale efekt był wyśmienity. Polecam. Agnieszka i Paweł Wodzikowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.P. Wodzik dnia: 2015-02-02 13:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług firmy Glazurmaster już dobre kilka lat i nigdy nie miałam problemów. Tym razem panowie odświeżali mi dom i wszystko w jak najlepszym porządku. My na krótki urlop, a firma nam wymalowała cały dom. Być może i ceny nie są niskie, ale jesteśmy z usługi wraz z mężem bardzo zadowoleni. Polecam Agnieszka z Chrząstawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było okazji
Opinia dodana przez: Agnieszka Łukasiewicz dnia: 2014-12-07 20:05:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jest to może firma mistrzowska jak sugeruje nazwa, ale rzeczywiście z dużym doświadczeniem i wiedzą w temacie. Mam piękną łazienkę co jest przede wszystkim zasługą świetnego projektu, ale i wykonania. Efekt końcowy tkwi w szczegółach i tu można by się przyczepić do kilku rzeczy. A to źle zamaskowane ledy, a to pochyłe płytki na progu ( za wcześnie nadepnięte przez pracownika ), a to źle zamocowana uszczelka kabiny czy armatura. Materiał przywożony przez jakiegoś wspólnika i jest to wygodne. Natomiast faktury wystawiane na inne nazwiska i zawierające trudne do rozszyfrowania pozycje. 230kg wylewki na 9m2 wydawało mi się dużo, ale może się nie znam. Najgorsza była sprawa reklamacji.Z uszkodzonej w czasie robót rury sączyła się woda przez rok po czym firma stwierdzila , że to zacieka z komina. Dwóch dekarzy szukało tej nieszczelności przez kolejny rok aż w końcu inny hydraulik w 15min znalazł przyczynę wycieku. Firma w koncu usunęła usterkę, ale już wykutej dziury w scianie nie miała chęci załatać ani zwrócić poniesionych kosztów.Styl dyskusji był chwilami nieprzyjemny i zwyczajnie nieprofesjonalny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Część załatwiona od ręki, część ciągnąca się w nieskonczoność i wymagająca uciążliwych dyskusji. W efekcie zerwanie kontaktów z firmą
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-06-04 23:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość jest ok. Goście wiedzą co i jak zrobić. Tylko problem z terminem ( lekko przeciągnął się) Ale to jest najważniejsze. Mogę polecić tą firmę, szczególnie wtedy gdy macie drogi materiał i szkoda aby robił go jakiś Pan X bez pojęcia.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystalismy
Opinia dodana przez: Andrzej Sobierajski dnia: 2013-11-27 18:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Glazurmaster była u nas zamówiona do odbioru domu od developera. Znalzeźli u nas takie niedoróbki developerskie ze aż szkoda tu to opisywać. za pomocą kamery termowizyjnej znaleźiona została nie poprawnie wykonana część ocieplenia ( nie było wogóle wełny pod płytami z gipsu ) smieszne ale prawdziwe, mielismy nieszczelne okna ( podobno były źle uszczelnione jakąś pianką czy coś takiego ) a oprocz tego mieliśmy dziurawą rurę od ogrzewania podłogowego co też zostało znalezione przez Pana Tomasza !! generalnie to jestem pelna podziwu dla tego sprzętu. nie bylo by opcji aby to wszystko znaleźć bez zamówienia odbioru budowy . fakty kosztowało nas to trochę ale prosze sobie wyobrazić ile by nas kosztowało gdyby to nie zostalo znalezione?? a developer naprawił nam w ramach reklamacji i jeszcze dostaliśmy rabat na zakup :D polecam naprawdo warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystalismy
Opinia dodana przez: Karolina Jach dnia: 2012-02-24 12:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: normalnie nie wypisuje opini w sieci. Chciałem pochwalić firmę Glazurmaster ponieważ bardzo podoba mi sie profesjonalne podejście do tematu. Nie wykonują prac bez projektu co było dla mnie na początku dziwne ponieważ nie Pan Tomasz nie chciał pracować bez projektu... po jakimś czasie stwierdziełem że jednak było warto wydać trochę kasy na porjekty..!! organizacja jest super nie musiałem jezdzić po nic wszystko załatwiali sami i to mi bardzo pasowało ( normalnie pracuje od w Polsce jestem na rozjazdach i nie mam czasu na bieganie po sklepach za materiałami) Wyłapują wszystkie usterki w domu których miałem całą masę, generalnie wszystko naprawdę ok.Są tylko dwa problemy jeden to to że musiałem gościa zarezerwować juz na 8 miesięcy wcześniej, a drugi to to że ceny są dosyć wygórowane i napewno nie dla przeciętnego Kowalskiego ale uważam że warto za to zapłacić i mieć sokój z bieganiem po skelpach, sprawdzaniu jakości prac i mówieniu budowlańcom co mają robić i kiedy. Tak że życzę firmie wszystkiego dobrego i byle tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: to bardzo ważne ale reklamacja była u nas rozpatrzona niemal natychmiast!!!
Opinia dodana przez: Aleksander Cugowski dnia: 2011-06-12 18:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie się troszke przekfalifikowali kiedyś robili tylko łazienki teraz wykonali u nas wykończenie całego domu pod projekt, wyszło naprawdę super bez żadnych problemów i jakość naprawdę ponad przeciętna. Tak jak w opini powyżej twierdzę że są troszkę drodzy ale lepiej zapłacić i mieć spokój a nie użerać się z pijakiami bo są o połowę tańsi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2010-08-25 17:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opinią że facet wie co robi. Firma wykonała u nas kompleksowo wykończenie całego domu wszystko zgodnie z projektem. wyszło super że aż znajomi nam zazdroszczą. Firma ma tylko jedną małą wadę :)cena!!! są troszkę drodzy ale myślę że warto zapłacić i się niczym nie przejmować bo naprawdę było bez problemu. A i jeszcze jedno musiałam czekać na gościa 4 miesiące to też chyba o czymś świadczy. Pozdrawiam Aga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-09 23:16:58 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jedzie na dobrej opinii, ale wykonawstwo maja średniej jakości. Ułożenie płytek pozostawia wiele do życzenia. Więc na nazwę Master srednio zasługują.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2008-12-09 14:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonał u mnie skomplikowana łazienkę. Wyszła jak z żurnala :) Poza tym facet układa wystawki w cermagu, to o czymś świadczy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2008-11-25 13:51:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją