Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Dagmara Jurkiewicz-Hajduk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-148 Wrocław Krawiecka 3/14
Telefon: (71) 341-92-78
Adres e-mail: djh(małpa)kancelariadjh.pl
Strona internetowa: www.kancelariadjh.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka specjalizująca się w sprawach z zakresu prawa rodzinnego Słowa kluczowe: Adwokat rodzinny, rozwód Wrocław, separacja, alimenty Wrocław, podział majątku Wrocław, uznanie dziecka, władza rodzicielska, kontakty z dzieckiem, uprowadzenie dziecka.

Ocena: 95% pozytywna 22x 1x 1x

Jakość usług: 95% wysoka 21x 2x 1x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 23x 1x
Ceny usług: 92% niskie 13x 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 5577
Data utworzenia profilu: 2013-12-26 00:42:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-27 00:12:26 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Dagmara Jurkiewicz-Hajduk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie było łatwo, ale Pani Dagmara przez cały czas podtrzymywała mnie na duchu. Były już nawet momenty zwątpienia i decyzja o dogadaniu się z byłym. Na szczęście zaufałam doświadczeniu i wiedzy Pani Mecenas dzisiaj jest już po rozwodzie z winy byłego z pełną władzą rodzicielską nad córką. Jeżeli szukacie nie tylko fachowej pomocy, ale i wsparcia emocjonalnego, to nie możecie lepiej trafić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Beatka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-01 21:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Pani Mecenas pomogła mi załatwić sprawę adopcji. Bardzo empatyczna kobieta, a w sprawach gdzie w grę wchodzi dobro dziecka, to bardzo ważna cecha.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonimka dnia: 2019-03-18 22:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi wejść w nowy rok z nadzieją na lepszą przyszłość dla mnie i moich dzieci. Mój rozwód i batalia o dzieci z sadystycznym mężem trwała ponad dwa lata. Miałam już momenty zwątpienia i byłam bliska przyjęcia warunków mojego ex byle zakończyć ten wyczerpujący proces. Na szczęście Pani Mecenas mi na to nie pozwoliła, za co będę jej już dozgonnie wdzięczna. Udało się uzyskać wszystko to, w co już zwątpiłam. Sąd uznał winę męża, ograniczył mu kontakty z dziećmi i zasądził alimenty na większym poziomi niż się spodziewałem. Miałam szczęście, że tu trafiłam. Pani Mecenas miała bowiem więcej zapału do walki i wiary niż ja. Co najważniejsze zawsze byłą dla mnie gdy przechodziłam kryzys i już miałam zamiar się poddać. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Becia dnia: 2019-01-10 21:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od razu po pierwszym spotkaniu widać, że Pani Mecenas ma spore doświadczenie w sprawach rozwodowych. Żałuję, że trafiłam do niej do dopiero w trakcie procesu, a nie przed złożeniem pozwu. Po samym nazwisku sędziego byłą w stanie co i jak do tej pory się działo i przewidziała co do joty jak sprawa się zakończy. Na szczęście sprawa pozytywnie dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wesoła rozwódka dnia: 2018-12-02 02:15:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byle się nie narobić, a zarobić. Namawianie klienta na niekorzystne dla niego rozwiązania. Strach przed składem sędziowskim - fakt, sędziowie są różni, ale po to jest pełnomocnik, aby walczyć, a nie "łasić" się do sędziego, zwłaszcza, gdy nie przynosi to efektów. Zdecydowanie nie polecam, zaś reklamowanie się, że jest się prawnikiem rodzinnym, przy takim poziomie dyletanctwa, to skandal.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dfl dnia: 2017-11-24 11:32:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do beczki słodkości ja dodam tu swoją łyżkę, ale nie miodu. Miałem okazję zasiadać naprzeciw pani mecenas. Chciałbym przestrzec przed hura optymizmem i cudami która pani mecenas osiąga. Być może moja sprawa to wyjątek który potwierdza regułę, ale.... Pani mecenas na sali sądowej używa argumentu siły (podniesiony agresywny ton głosu), a nie siły argumentu (może dlatego że go przeciwko mnie nie miała). Według mojego subiektywnego odczucia aby osiągnąć zamierzony cel pani mecenas stosuje metody które nieprzystojną człowiekowi, a szczególnie prawnikowi. Tu zwracam uwagę że przegranym nie jest prawnik.... Z kamieniem u nogi (do końca życia) zostaje klient i ewentualni świadkowie. Sprawami które przeciwko mnie prowadziła zapewne chwalić się nie będzie, pomimo złożonych odwołań. Podsumowując gdy potrzebujesz prawnika w słusznej sprawie możesz podjąć współpracę. Jednak gdy chcesz komuś dopiec to pani mecenas niestety takiej sprawy tez sie podejmie i na sali sądowej bez mrugnięcia okiem stwierdzi że czarne jest białe, a białe czarne..... Po ogłoszeniu wyroku zawsze butna pani mecenas wychodziła z opuszczoną głową - nie mając odwagi spojrzeć mi w oczy. Ale TY licz się z konsekwencjami złożonych zeznań !!!!! To już nie będzie problem pani mecenas......
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-04-12 12:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas Dagmarę Jurkiewicz-Hajduk znalazłam w internecie. Miała bardzo dobre opinie wystawione przez swoich klientów. Ja byłam pod tzw."ścianą", kiedy odebrałam wniosek ex o opiekę naprzemienną nad naszym dzieckiem. Konieczna była szybka reakcja na idiotyczne pomysły z jego strony. Już podczas pierwszej rozmowy z panią Mecenas odniosłam pozytywne wrażenie i moja intuicja mnie nie zawiodła. Pani Dagmara jest REWELACYJNYM adwokatem. Rzetelna, kompetentna, zaangażowana, zawsze zorientowana w prowadzonej sprawie. Pomimo młodego wieku na sali sądowej widać pełen profesjonalizm i ogromne doświadczenie. Ponad roczna "batalia" z ojcem dziecka (tylko I instancja) zakończyła się uregulowaniem kontaktów w sposób jaki chciałam. Zdecydowanie polecam panią adwokat Dagmarę i bardzo dziękuję za wszystko !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-11-28 10:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafiłam z polecenia. Pani Dagmara jest doskonałym adwokatem, mogłabym się pokusić nawet o stwierdzenie że najlepszym we Wrocławiu jeśli chodzi o sprawy rodzinne. Jest bardzo kompetentna i profesjonalna w tym co robi, ma ogromne doświadczenie, realnie przedstawia sytuację i nie obiecuję tego co nie osiągalne, zawsze odpowiada na wiadomości, jest nią doskonały kontakt. Pani Mecenas pomogła mi przebrnąć przez I i II instancję przy rozwodzie z orzekaniem o winie z wymarzonym finałem czyli winą męża i wysokimi alimentami na dziecko zasądzonymi w I instancji i już tylko utrzymanymi przez II. Zdecydowanie polecam Panią Dagmarę i bardzo dziękuję za bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzoną sprawę!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-17 17:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa,konkretna, a przy tym bardzo mila i empatyczna. Przy P. Dagmarze wszystko jest do przejscia, daje ogromne poczucie bezpieczenstwa i pewnosci. Godna calkowitego zaufania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-10-26 10:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie Pani Mecenas byłbym w czarnej dziurze.Dzięki niej widuję córkę w ciągu miesiąca,w każde święta i ferie.Pokazała pazurki mojej ex a także bardzo zacofanej i niereformowalnej pani sędzi w sądzie świdnickim.Jak się okazuje, mecenas-kobieta też może pomóc mężczyźnie -ojcu kopanemu przez sędziów i ex żony.Empatyczna,konkretna,stanowcza,taktowna,profesjonalna.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tata dnia: 2015-09-17 10:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczna szczególnie na sali sądowej, miła, kontaktowa, konkretna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AT dnia: 2015-06-12 10:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak rozwód to tylko z Panią Mecenas :) Polecam wszystkim przyszłym rozwódkom ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 2015-05-29 23:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i rzetelna Pani Mecenas. Szczęśliwie poprowadziła mój rozwód, dzięki czemu udało mi się zachować dzieci przy sobie. Niewątpliwe adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonimka dnia: 2015-05-03 00:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, Doświadczenie zawodowe, powołanie i przede wszystkim empatia Pani Dagmary sprawia,że aż chce się miećna sali rozpraw u boku taką osobą. Bardzo dobra Pani Mecenas to słowa za małe żeby opisać pełen profesjonalizm Pani Dagmary. Dziękujemy ;) Ł,K.K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-03 23:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dagmara to adwokat z powołania. Nie chodzi tu tylko o samo prowadzenie sprawy, ale również o to jak zachowuje się poza salą rozpraw. Panią mecenas cechuje wysoki poziom empatii i inteligencji emocjonalnej, przez co stanowiła dla mnie mocne wsparcie w tych trudnych chwilach. Bez jej pomocy nie wiem czy dałabym rade przejść przez rozwód. Po prostu adwokat i psycholog w jednym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rozwiedziona dnia: 2014-10-11 12:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani mecenas trafiłam dzięki tej stronce i nie żałuję. Rozwód dostałam tak jak chciałam a mój ex do końca życia się na alimenty nie wyrobi :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jadwiga dnia: 2014-09-04 01:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Profesjonalizm w każdym calu. Przy kolejnym rozwodzie napewno również skorzystam z usług Pani Mecenas :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asiuu dnia: 2014-07-09 23:13:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń co do pracy Pani Mecenas i każdemu kto szuka adwokata do sprawy rozwodowej mogę Ją polecić z czystym sumieniem. Pomimo relatywnie młodego wieku naprawdę widać, że ma duże doświadczenie w sprawach rodzinnych. I co najważniejsze, rozmawia z klientem i słucha jego uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mi dnia: 2014-05-25 23:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna, rzetelna a przy tym miła osoba, bardzo dobrze mi się z nią współpracowało. Pani Mecenas utrzymywała ze mną dobry kontakt odkąd tylko zdecydowałam, że powierzę jej swoją sprawę o rozwód: wszystko wyjaśniała, szybko odpowiadała na telefony i maile. Dodatkowo jest osobą, która nie eskaluje problemów między małżonkami, po to żeby uzyskać jak największe wynagrodzenie dla siebie, a to przy rozwodach gdzie są dzieci jest to bardzo ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kulka dnia: 2014-04-02 09:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zaangażowanie w prowadzoną sprawę i sumienność. Gorąco polecam. Pani Mecenas pomogła mi przejść przez rozwód i uporać się z natarczywym ex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: cichosza dnia: 2014-03-03 23:30:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani mecenas trafiłam z polecenia. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do powierzenia jej mojej sprawy z uwagi na stosunkowo młody wiek. Cenie sobie bowiem dojrzałość, za którą przeważnie idzie doświadczenie i mądrość życiowa. Jednakże Pani mecenas pokazała, że ma naprawdę spore doświadczenie i wiedzę w zakresie spraw rodzinnych. Nigdy nie unikała kontaktu, konsultowała ze mną treść każdego składanego pisma i informowała o każdej czynności podejmowanej w sprawie. Ale co najważniejsze, uzyskała dla mnie bardzo korzystny wyrok rozwodowy za co jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2014-02-01 01:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy adwokata. Przede wszystkim ma szeroką wiedzę, a do tego jest opanowana i rzeczowa. Profesjonalistka, która potrafi wprowadzić spokój nawet w najbardziej nerwową sytuację. Sprawa o rozwód i alimenty zakończyła się szybko i pomyślnie. Dziękuję Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 18:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, terminowość i świetny kontakt. Zawsze pod telefonem, czy mailem. Pani Mecenas sprawiła, że przez cały proces rozwodowy czułam się pewnie i bezpiecznie. Teraz Pani Dagmara prowadzi mi sprawę o podział majątku. Dziękuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozwiedziona dnia: 2014-01-07 00:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Mecenas. Dzięki jej pomocy mogę się cieszyć z moimi dziećmi spokojnymi świętami. Pani Dagmara przeprowadziła mi rozwód z orzeczeniem winy mojego byłego. Co więcej mam alimenty na siebie i dzieci w kwocie, o której nawet nie śmiałam żądać. DZIĘKUJE BARDZO!! GORĄCO POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2013-12-26 00:47:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją