Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mateco

Zawód: budowlane maszyny - produkcja, sprzedaż, wypożyczanie Budowlaniec 
Adres: Śląskie, Tychy
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 47x 5x

Jakość usług: 100% wysoka 49x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 50x 1x
Ceny usług: 100% niskie 27x 24x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 2312
Data utworzenia profilu: 23.12.2013 16:54:51
Data ostatniej aktualizacji: 23.12.2013 16:54:51 

Opinie o Mateco

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma. Mateco pomaga nam od 2 lat przy realizacji naszych budów. Wykorzystujemy wypożyczany od nich sprzęt. Nigdy nie ma problemy z dostępnością jak i serwisem sprzętu. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: barak dnia: 08.04.2018 21:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem i jestem przez całe życie wymagającym klientem - było kilka spięć, bo jeszcze nigdy się nie dzarzyło, by wszystko poszło jak po maśle, ale suma sumarum jestem zadowolony ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mymry dnia: 12.02.2018 21:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie kupili od Mateco wózki widłowe , nie ma co gadać sprzęt daje radę, chyba najlepsze na jakich pracowałem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gonzo dnia: 07.01.2018 19:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki i skuteczny serwis w dobrej cenie. Zepsuł mi się podest, przyjechali, szybko ocenili szkody i naprawili. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2017 19:47:39 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają wiele oddziałów i wiele usług. Jakość jest w porządku. Ceny nie są niskie, ale w sumie za jakość się płaci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 14.04.2017 21:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę wystawić innej opinii jak pozytywna. Jakość ich usług oraz terminowość jest bez zarzutu. Ceny są przeciętne, ale ich maszyny są warte każdej kwoty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tamosk dnia: 02.04.2017 13:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnim czasie zakupiłem u nich podest używany i był w naprawdę bardzo dobrym stanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rero dnia: 26.02.2017 18:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja firma wypożyczała od nich kilka różnych maszyn i każda z nich sprawowała się doskonale. Mateco ma sprzęt, który w każdej sytuacji daje radę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grześśś dnia: 14.11.2016 16:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich maszyny są świetnie zakonserwowane i dostarczane zawsze na czas. Wiem o tym, bo korzystałem z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: YaNg dnia: 13.10.2016 21:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja firma wypożyczała od nich sprzęt. Sprawna i rzeczowa obsługa. Maszyny -niezawodne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: boss dnia: 02.09.2016 08:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mateco to bardzo solidna i dobra firma. Nigdy nie zbyli mnie. Traktują klienta z szacunkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: razabi dnia: 30.08.2016 20:15:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wymagającym lkientem - było kilka spięć, ale finalnie jestem zadowolony ze współpracy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: fredi dnia: 03.08.2016 21:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę dać innej oceny jak pozytywna - szeroki zakres podnośników do wypożyczenia i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: helikon dnia: 01.06.2016 10:52:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie merytorycznie bardzo dobrze przygotowane, Warto wziąć udział.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kubuś dnia: 29.04.2016 21:57:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze trzy razy zdarzyło mi się wypożyczać od nich podest. Co prawda rzadko, ale za każdym razem obsługa i sprzęt ok.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wawa dnia: 15.03.2016 12:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie zrealizowane w czasie i miejscu, w którym było umówione. Podnośnik podstawiony w bardzo dobrym stanie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ringo dnia: 23.02.2016 19:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u mnie troszke bylo opoznienie ze wzgledu na szczyt sezonu, ale zmiescilismy sie w czasie, wiec wspominam nich pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bobis dnia: 12.01.2016 11:23:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwis podnosnika poszedl jak z platka, dodatkowo zrobili go na budowei, co znacznie podnioslo moje zadowolenie z tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 03.12.2015 10:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w szczególności ładowarki GENIE. Wypożyczyliśmy je już kilkakrotnie, przeszliśmy szkolenie, sa naprawde bardzo dobre i dobrze się na nich pracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kozik dnia: 26.11.2015 13:00:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma, nawet otrzymali certyfikat rzetelności z tego co czytałem. Nic tylko rozpocząć współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kiziu dnia: 18.09.2015 12:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podesty wypozyczone przeze mnie od mateco zawsze byly sprawne, czyste i dowiezione na miejsce budowy na czas. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miko dnia: 17.08.2015 10:39:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie bardzo się znam na tych sprzetach, ale mąż prosił bym wynajęła. Podałam wszystkie wytyczne (wysokość budowy, moc i takie tam) i został mi wypożyczony najodpowiedniejszy podnośnik. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kalina dnia: 08.07.2015 12:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ci z Mateco są całkiem nieźli, byłem u nich na szkoleniu i jestem zaskoczony bo spodziewałem nic nie wnoszącego przynudzania, a było odwrotnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maol dnia: 20.04.2015 14:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma bez zastrzerzen. kompetentna obsluga, dobre doradztwo, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gambit dnia: 03.03.2015 15:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko współpraca, dostarczyli nam podest na budowe na określoną godzinę bez żadnego poślizgu, czym mnie milo zaskoczyli, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolo dnia: 24.02.2015 17:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie raz i nie dwa miałem styczność z Mateco w sprawie umawiania wynajmu (za to odpowiadam) i nigdy nie było problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rembrandt dnia: 12.02.2015 21:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradca mnie nieśmielił, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Tam faktycznie są ludzie, którzy wiedzą, co robią :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 21.01.2015 15:03:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mają sobie równych, jeżeli chodzi o firmy w tej branży
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: arf dnia: 29.12.2014 14:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystna współpraca - jak zawsze, warto korzystać z ich maszyn, bo są dobre, a firma terminowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: torn dnia: 27.10.2014 12:27:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz miałem okazje kożystać z podestów ruchomych wynajętych właśnie od Mateco. Wszystko ok..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: antoni dnia: 08.10.2014 13:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, czytaj na wczoraj i daleko potrzebował skorzystać z ich usług na już. Udało się, załatwiliśmy formalności w kilka chwil - w większości telefonicznie i już.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: faber dnia: 28.09.2014 16:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenia prowadzone przez mateco zaliczam do udanych, pracownicy wynieśli z nich wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2014 13:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nigdy nie było problemów we współpracy z mateco i tym razem też nie - wszystko o czasie i właściwym miejscu, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolo dnia: 10.09.2014 13:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podjalem sie wspolpracy z mateco za namowa osoby, ktora polecala te firme. slusznie, bo jestem zadowolony ze wspolpracy, dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: horacy dnia: 29.08.2014 11:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patrząc na poniższe opinie, nie będę oryginalna, wstawiając pozytywny komentarz. Potrzebowaliśmy sprzęt na budowę, dowieźli bez problemu. Z tego co czytałam, mają nawet możliwość dowozu za granicę, jakby była taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie składaliśmy reklamacji.
Opinia dodana przez: Poziomka dnia: 25.08.2014 11:26:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zawsze wywiązuje się ze swoich zobowiązań. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2014 11:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: os mateco wynajmuje podest nozycowy już drugi raz, wszystko ok., polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maam dnia: 20.07.2014 13:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wypożyczony podest teleskopowy TKD to był mój wybór. Praca poszła szybko, wynajem gładko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 30.06.2014 10:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwisowaliśmy u nich podnośnik konkurencyjnej firmy. Podejście do klienta ok., nie było problemu z umówieniem terminu. I co ważne, panowie przyjechali na plac budowy, żebyśmy nie musieli sami transortować sprzętu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: warek dnia: 26.06.2014 10:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma, szanują klienta. Zyskali we mnie kolejnego zadowolonego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moniek dnia: 11.06.2014 12:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług Mateco - szkolenie pracowników przebiegło bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.05.2014 10:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma znająca się na swoim profilu działalności. Serwis maszyny przebiegł bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miliard dnia: 20.05.2014 11:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna i rzetelna. Zamóiona usługa wykonana na czas, szkolennie przebiegło bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edmund dnia: 07.05.2014 12:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bardzo konkurencjną ofertę, wynajęliśmy od nich sprzęt, przeszkolili nam pracaowników. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dudek dnia: 28.04.2014 15:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mi się wydaje, ze najlepsze chyba maja merlo, pracowalem już na ich kilka razy i jest okej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tiger dnia: 14.04.2014 14:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis bez zarzutu. Sprzęt wrócił o czasie, faktura też była na czaas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2014 10:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra współpraca, terminowi, podest czysty i sprawny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.03.2014 10:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspolpraca z mateco bardzo mi odpowiada. Wyrobili się z podestami na czas, co sobie bardzo chwale
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2014 10:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wynajenty podest ruchomy spelni swoja funkcje, praca wykonana zostala bardzo szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kret dnia: 11.03.2014 14:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajmowany sprzęt przyjechał zadbany, w miejsce wskazane wcześniej, w rozmowie telefonicznej. Widać, że firma dba o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: keler dnia: 10.03.2014 09:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis podnośnika był przeprowadzony na najwyższym poziomie, w ustalonym terminie. Sprzęt w dalszym ciągu sprawny, bez usterek. Wszystko ok, oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Flak dnia: 24.02.2014 10:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wypożyczony sprzęt w tej firmie okazał się w pełni sprawny. Nasza opinia jest pozytywna, ponieważ w trakcie pracy nie wyszły, żadne usterki i utrudnienia ze sprzetem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Budowlaniec dnia: 23.12.2013 16:56:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją