Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dobry prawnik - skuteczne rozwiązania! Paweł Budrewicz

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-896 Warszawa Ogrodowa 28
Telefon:
Adres e-mail: rozwody(małpa)kancelaria-lex.com.pl
Strona internetowa: http://www.dobry-skuteczny-prawnik.pl/rozwody.html
Opis działalności: Sprawy w sądzie, Umowy/regulaminy, Prawo na co dzień/porady itp Słowa kluczowe:

Ocena: 97% pozytywna 36x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 36x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 35x 1x 1x
Ceny usług: 96% niskie 30x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 8184
Data utworzenia profilu: 15.12.2013 18:26:26
Data ostatniej aktualizacji: 15.12.2013 18:26:26 

Opinie o Dobry prawnik - skuteczne rozwiązania! Paweł Budrewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja żona miała znacznie droższego prawnika, a i tak w starciu z panem Pawłem nie miała szans. Dziękuję za zaangażowanie i gorąco polecam wszystkim, mającym problemy z kobietami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek.W dnia: 05.02.2015 15:29:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Następny "zapracowany"! Ma czas na pisanie sobie laurek! Żenada. Portal miał służyć ludziom szukającymi prawdziwych opinii a służ pseudomecneasom do reklamowania swoich marnych i drogich usług!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozczarowana dnia: 20.06.2014 22:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z powyższymi opiniami. Zaangażowany w swoją pracę oraz kompetentny fachowiec. Plus za zaangażowanie, empatię. Potrafi poradzić sobie z naprawdę trudnymi, skomplikowanymi sprawami. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BarbaraS dnia: 10.04.2014 18:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam pozytywną opinię. Nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy Pana Pawła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: angela1 dnia: 09.04.2014 07:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skrupulatnie o wszystko wypytał przed wszczęciem procedury. Dobry, solidny prawnik. Nie na ciaga na pieniazki, dobry kontakt z ludzmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaB dnia: 07.04.2014 14:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi bardzo pomógł gdy straciłem już całą nadzieję na odzyskanie dzieci:( Dla mnie to była droga przez piekło ale na szczęście mam to już za sobą. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GrzesiekD dnia: 06.04.2014 20:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z dużą wiedzą oraz odpowiednim podejściem do klienta. Nie wywyższa się i umie doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 03.04.2014 12:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik z dobrym podejściem do klienta. Polecam z czystym sumieniem bo warto zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesia dnia: 31.03.2014 19:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wbrew wszystkiemu czasami kobiety są również winne za rozpad małżeństwa jak było w moim przypadku. Dzięki pomocy Pana Budrewicza wygrałem bardzo trudno sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 27.03.2014 11:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Walczyłam o swoje dzieci i dzięki Panu Budrewiczowi wygrałam. Polecam z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm oraz przygotowanie prawnicze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KarolinaWójcik dnia: 24.03.2014 16:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem pracy Pana Pawła. Bardzo miłe zaskoczenie. Mi Pan Paweł pomógł w bardzo skomplikowanej rozprawie rozwodowej. Dzięki jego poradom rozwód skończył się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaS dnia: 21.03.2014 11:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma lepszego prawnika. Bardzo życzliwy i kompetentny człowiek. Nie wiem jak bym przeszła przez te piekło gdyby nie Pan Paweł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OliwiaD dnia: 18.03.2014 09:23:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za wsparcie psychiczne oraz cenne porady przy rozprawie rozwodowej. Z czystym sumieniem polecam pana Pawła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZosiaKrupa dnia: 17.03.2014 09:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie życzę nikomu rozwodu ale jeżeli ktoś będzie do tego zmuszony życzę mu takiej pomocy jaką ja otrzymałam od Pana Pawła. Dziękuje za zrozumienie oraz przydatne porady i wskazówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WeraD dnia: 12.03.2014 10:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z innymi opiniami. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku! Dziękuje za pomoc przy skomplikowanym rozwodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaBaniak dnia: 10.03.2014 12:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem za pisaniem opinii w necie ale tutaj zrobię wyjątek. Za zaangażowanie oraz pełen profesjonalizm wystawiam pozytywną opinię. Oby więcej takich ludzi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JolaKwaśniewska dnia: 09.03.2014 18:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik, który nie owija wełny w bawełnę tylko mówi wprost co i jak. Z usług mec. Pawła Budrewicza korzystałam najpierw ja, a potem moja znajoma i zauważyłam, że on zawsze jest po stronie klienta (choćby nie wiem co się działo) i pomaga w pełni realizować jego cele. Zawsze wyjaśnia wszystkie kwestie dotyczące winy, alimentów, kontaktów z dziećmi itp.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: domi dnia: 19.01.2014 23:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny prawnik, który jak widać ma ogromne doświadczenie w rozwodach. Doradzi, podpowie, pocieszy :) Widać, że jest po stronie klienta i walczy o niego jak lew. Uczestniczy czynnie w rozprawie i nie siedzi bezczynnie jak niektórzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie składałam
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 17.01.2014 21:26:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny człowiek na odpowiednim stanowisku. Wystawiam z miłą chęcią pozytywną opinię i polecam osobom z podobnymi problemami co ja tzn w sprawie rozwodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tina dnia: 17.01.2014 16:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budrewicz doradził i pomógł przy rozwodzie dzięki czemu sprawa przebiegła szybko i w miarę bezboleśnie. Naprawdę godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania W dnia: 17.01.2014 11:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na mnie Pan Budrewicz wywarł bardzo pozytywne wrażenie. Rzetelnie poprowadzona sprawa zakończona sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 16.01.2014 15:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowiec! Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście. Dziękuje za pomoc przy rozwodzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 14.01.2014 16:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi kancelarie i Pana Budrewicza poleciła koleżanka i nie zawiodłam się. Dzięki temu rozwód został przeprowadzany szybko i po mojej myśli. Widać że zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WioletaZg dnia: 14.01.2014 10:43:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była bardzo trudna z wielu powodów między innymi, że mój były mąż robił problemy przy rozwodzie. Dzięki Panu rozprawa została wygrana i mam święty spokój. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 13.01.2014 14:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec na którym można polegać w trudnych sprawach. Teraz cieszę się spokojem razem z moimi dziećmi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 12.01.2014 20:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z powyższymi opiniami. Bardzo dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 11.01.2014 12:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoko oceniam współpracę ze względu na duże zaangażowanie i indywidualne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OlaG dnia: 09.01.2014 14:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z Panem Pawłem. Nikt tak nie pomoże i nie doradzi w sprawię rozwodu. Niestety przekonałam się na własnej skórze gdy potrzebowałam wsparcia i fachowej porady podczas rozprawy rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mała Mi dnia: 09.01.2014 10:42:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam współpracę. Nie tylko fachowe podejście do klienta ale widać zaangażowanie i doświadczenie w pracy Pana Pawła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 08.01.2014 20:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc i wsparcie przy rozwodzie. Polecam innym współpracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alicja dnia: 08.01.2014 10:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem wystawiam pozytywną opinię. Kontakt też dobry i wizytę nie musiałam aż tak długo czekać. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 07.01.2014 17:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam same pozytywne doświadczenia jeżeli chodzi o Pana mecenasa. Bardzo mi pomógł w trudnej sprawie rozwodowej. Wsparcie psychiczne jest również bardzo ważne. Dziękuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiolka dnia: 30.12.2013 16:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług na najwyższym poziomie. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Jako ojciec uwierzyłem w to, że mogę uzyskać prawo nad opieką nad synem. I udało się;) Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 20.12.2013 17:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma się do czego przyczepić. Rzetelna i uczciwa praca. Widać zaangażowanie w to co robi Pan Paweł. Pozdrawiam i poleca,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 18.12.2013 15:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc w ustaleniu praw nad opieką nad dziećmi. Dzięki Panu córeczki są przy mnie. Polecam innym, którzy cenią jakość i skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MonikaS dnia: 17.12.2013 15:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód to najgorszy rozdział w życiu każdego człowieka. Dzięki pomocy Pana Budrewicza uzyskałam prawo nad opieką nad swoją córeczką. Dla mnie to już zamknięty rozdział do którego nie chce wracać. Dziękuje bardzo za pomoc i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 16.12.2013 09:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc przy rozwodzie. Dzięki Panu rozwód nie był drogą przez mękę. Bardzo dziękuje i polecam innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 15.12.2013 18:28:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją