Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Artur Zbroniec

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-234 Wrocław ul. Grabiszyńska 281/108
Telefon: Kom. 607-107-245
Adres e-mail: adw.artur.zbroniec(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.artur-zbroniec.pl/kontakt
Opis działalności: Nasza kancelaria zapewnia kompleksową obsługę z zakresu każdej dziedziny prawa. Specjalizujemy się w szczególności w prawie karnym, gospodarczym, wszelkimi gałęziami prawa cywilnego oraz problemami prawnymi związanymi z błędami medycznymi. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2531
Data utworzenia profilu: 2013-12-12 21:02:51
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-12 21:02:51 

Opinie o Artur Zbroniec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa pana Artura Zbrońca,którego poleciła mi moja znajoma.Nie ma dla Niego spraw niemożliwych.Jest rzetelny,rzeczowy,konkretny.Takiego adwokata szukałam i znalazłam w osobie Pana Artura Zbrońca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wygrana dnia: 2016-10-02 13:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm i bardzo duza wiedza merytoryczna skutecznie wykorzystana w celu wygrania mojej sprawy, szkoda ze tak poźńo trafiłem na Pana artura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: idlof dnia: 2015-02-28 19:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie lubie się rozpisywac na tego typu stronach, więc po prostu stawiam wysoką ocenę ktora mowi sama za siebie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tarisuco133 dnia: 2014-10-31 20:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wiem co tak na prawę mam napisac, ale chcialbym po prostu przekazać rzetelną opinię o tym jak dobrze mi się współprawcowąło z Panem arturem . w duecie z Annną Babiak mam wrażenie są niezniszczalni ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-25 20:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myśle, że jak ktos chce mieć dobrze i profesjonalnie poprowadzona sprawę to na pewno dobrze trafił. I jeszcze warto dobre słowo wspomnieć o współpracujacej z Panem Arturem Annie Babiak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: obulayou dnia: 2014-07-27 22:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cięzko nie wystawić najlepszej możliwej oceny :) po wielu innych adwokatach trafiłam na Pana Artura i Panią Anne Babiak - idelna współpraca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J dnia: 2014-04-16 22:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konsekwentne i profesjonalne usługi adwokackie. Zazwyczaj nie udzielam się na forach internetowych, ale tym razem zrobię wyjątek, ponieważ na prawdę warto skorzystać z wiedzy i umiejętności Pana Artura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikiczi dnia: 2013-12-12 21:07:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją