Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA ADWOKACKA Rita Miling

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin ul. Zakładowa 11
Telefon: 632439126
Adres e-mail: adwokat.miling(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://adwokat-miling.pl/
NIP:
556-252-20-48
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Rita Miling mieszcząca się w Koninie świadczy profesjonalne usługi z zakresu takich dziedzin prawa jak: prawo karne, prawo pracy i ubezpieczeń społecznych, prawo cywilne, prawo rodzinne i opiekuńcze. Słowa kluczowe: prawo, adwokat, prawnik, odszkodowania, pomoc w rozwodzie, usługi prawne, kancelaria, pomoc prawna

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2483
Data utworzenia profilu: 2013-12-12 09:14:07
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-12 11:29:35 

Opinie o KANCELARIA ADWOKACKA Rita Miling

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i sumienna osoba. Prowadziła mi sprawę rozwodową - kładąc nacisk na dobro dzieci (regulację kontaktów i alimenty). Jestem bardzo zadowolona i żyjemy teraz spokojnie. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia K. dnia: 2017-03-29 10:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa prawna w mojej firmie - bezcenna. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2017-03-23 22:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę firmę i spotkałem się z wieloma prawnikami. Jednak fachowość, dotrzymywanie terminów oraz rzetelność jest godna pozazdroszczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł S. dnia: 2016-07-18 14:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywne i profesjonalne podejście do sprawy - wywalczyła dla mojej cioci odszkodowanie w takiej wysokości, że ciocia aż się popłakała ze szczęścia, a przy tym dla siebie za dużo nie chciała i pomogła w wielu innych sprawach pobocznych. dobre podejście do klienta - szkoda, że takich adwokatów mało. bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia P. dnia: 2016-02-04 12:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obrona fachowa - zostałem uniewinniony. Jestem wolny i bez problemów. Duże zaangażowanie w prowadzeniu sprawy. Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek W. dnia: 2015-08-04 23:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna pomoc prawna, jestem w pełni zadowolona, Pani Adwokat wygrała moją sprawę. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-05-28 08:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki uporczywości Pani Mecenas otrzymał znaczne odszkodowanie, mimo że inny pełnomocnik początkowo zaprzepaścił sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna K. dnia: 2015-05-11 15:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Rita jest profesjonalistką, pomogła mi, była to, jak niektórzy twierdzili sprawa ciężka i zawiła, bo dotyczyła prawa gospodarczego. Pani mecenas poradziła sobie z nią w ciągu kilku miesięcy i ja jestem w szoku, że poszło to tak sprawnie. Jestem za to bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-03-05 23:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa była dla mnie bardzo trudna, szczególnie emocjonalnie, Pani mecenas na każdym kroku - i prawnie i dobrym słowem - mnie wspierała. Sprawa zakończyła się sukcesem. To nie tylko dobry prawnik, ale i człowiek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara S. dnia: 2015-02-09 11:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm w każdym calu. zostałem oskarżony, a dzięki wytrwałości Pani Mecenas Uniewinniony. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Uniewinniony dnia: 2014-12-08 13:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokie zaangazowanie i fachowosc. Nareszcie znalazlam u kogos pomoc a nie tylko wyciaganie kasy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga W. dnia: 2014-10-08 13:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa dot. odszkodowania- uzyskałam kwotę znacznie przewyższającą moje oczekiwania. Na bieżąco byłam informowana o przebiegu sprawy. Pani Mecenas dziękuję za profesjonalizm i rzetelne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 2014-10-03 12:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas potrafi znalezc wyjscie nawet z beznadziejnej sytuacii i wygrac sprawe tak jak w moim przypadku. Dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz K. dnia: 2014-01-29 09:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat - prowadziła moją sprawę jako pełnomocnik z urzędu - wygrała, bardzo mi pomogła. Życzę wszystkim takich adwokatów. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: poszkodowana dnia: 2014-01-28 14:45:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adowkacina szuka w którym TU i z jakiego ryzyka zgłosiła roszczenie, nie polecam
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: pracownik TU dnia: 2014-01-09 08:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa została poprowadzona od początku do samego końca w odpowiedni sposób i zakończyła się zdecydowanym sukcesem mimo iż inni załamywali ręce i w ogóle nie chcieli się jej podjąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Nowicki dnia: 2013-12-12 09:15:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją