Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Monika Borowiec

Zawód: Wizażysta 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 603166165
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.makeuplodz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: makijaż ,wizażystka ,makijaż ślubny,nauka makijażu

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 13x 11x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 2302
Data utworzenia profilu: 2013-07-29 13:44:20
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-11 21:13:28 

Opinie o Monika Borowiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna makijażystka = rewelacyjny makijaż! Ogromne serce włożone w prace , dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-09-16 08:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Ogromna cierpliwość, wiedza, moc kosmetyków oraz pomysłów na makijaż. Do niektórych propozycji muszę się co prawda przekonać i przyzwyczaić, ale wierzę profesjonalistce. Mam nadzieję na jesienne spotkanie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-08-12 17:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bralam udzial u pani Moniki w 'kursie makijazu' i bylam zachwycona - zdobytymi umiejetnosciami, efektem i reakcja znajomych pozniej :) Pani Moniko, dziekuje za 'otworzenie mi oczu' - doslownie i na cuda, ktore mozna osiagnac makijazem :) pozdrawiam, Natalia
Opinia dodana przez: Nata!ia dnia: 2017-07-16 19:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, najlepsza makijażystka jaką znam ;) Wiele razy korzystałam z talentu Pani Moniki i za każdym razem jestem pod ogromnym wrażeniem jak makijaż potrafi zmienić twarz !!! Prawdziwy talent +profesjonalna usługa = rewelacja Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-06-22 21:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny fachowiec ! Polecam i dziekuje za piękny makijaż ślubny ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2017-06-21 11:30:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika nauczyła mnie makijażu , nigdy wcześniej go nie robiłam w ten sposób a efekt jest świetny . Trzeba to samemu przeżyć bo zmieniło to mój sposób patrzenia na siebie , serio ...dziekuje Polecam każdej kobiecie !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2017-06-20 07:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika pięknie maluje i używa kosmetyków z najwyższych półek :)makijaż trzymał się do białego rana . Jestem zachwycona i dziękuje za mega profesjonalizm !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-06-15 16:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna wizażystka,rewelacyjny kontakt,pełen profesjonalizm i serce włożone w pracę Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Jot dnia: 2017-02-13 14:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona .. Makijaż trzymał się do rana (zmycia w zasadzie) bardzo mi sie podobał (nie tylko mnie) i czułam się w nim rewelacyjnie! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-07-19 07:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Pani Monice dziękuję za przepiękne makijaże wykonane modelkom i polecam jej profesjonalizm oraz talent każdemu! !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2016-02-20 10:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo POLECAM naukę makijażu u Pani Moniki:) Wszystkiego krok po kroku nauczyłam się choć miałam dwie lewe ręce do makijażu... Super !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2015-11-27 15:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu :) Wszyscy goście byli zachwyceni makijażem wykonanym mi, mojej mamie i siostrze przez Panią Monikę :) Na pewno jeszcze nie raz się do niej odezwę ;) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-07-29 09:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma dziewczyna dar,pracuje z pasją i to widać ...POLECAM I DZIĘKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata Jot dnia: 2015-04-29 23:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika jest najlepsza. Ja w ogóle się nie maluje a makijaże -mój, siostry i mamy wyszły rewelacyjne. W dniu ślubu (28.06.2014r.) wszystkie czułyśmy się bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 19:04:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie mega!Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i talentu...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izaa dnia: 2014-05-22 22:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika zrobiła mnie i mojej mamie tak piękne makijaże, że wszyscy po ślubie pytali kto go wykonał...Ta kobieta ukryła wszystkie mankamenty urody,wydobyła pięknie oczy i zrobiła wszystko co można było abyśmy tego dnia wyglądały jak księżniczki;-).Makijaż trzymał się do białego rana- bez poprawek.Słowami nie da się opisać jak jestem jej wdzięczna za tak cudowny make up i serce włożone w pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martoszka dnia: 2014-05-12 22:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika wykonała mi na mój ślub najpiękniejszy makijaż jaki w miałam w życiu!Polecam każdej Pannie Młodej naprawdę szczerze;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Pe dnia: 2014-05-06 21:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Moniki na tzw."Treningu Makijażu" i powiem krótko-najlepiej wydane pieniądze od ostatnich kilku lat,niesamowite przeżycie i ogromna przyjemność.I oczywiście inwestycja w siebie.Patrzę teraz w lustro jak na inną kobietę!Polecam szczerze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata G. dnia: 2014-04-08 21:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż wykonany przez Panią Monikę był bardzo staranny,trwały i piękny.Polecam każdej kobiecie,ja na pewno jeszcze będę korzystać z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-03-17 19:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% satysfakcji,POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: izabella dnia: 2014-02-26 21:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna,utalentowana i rzeczowa. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.K dnia: 2014-01-22 14:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skusiłam się na trening makijażu.Pani Monika wytłumaczyła mi bardzo dokładnie co robić ,czym robić i jak robić ,dzięki czemu juz nigdy nie dam sie naciągnąć w sklepie na żaden "super kosmetyk "nie dla mnie. Naprawdę polecam każdej kobiecie,jestem pod wrażeniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa K. dnia: 2013-12-11 21:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uzdolniona i profesjonalna wizażystka-polecam! Dziekujemy za przygotowanie modelek do sesji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-11-08 13:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Pani Monika malowała mnie do ślubu i byłam bardzo zadowolona ,jakością ,usługą ,profesjonalizmem. Naprawdę świetna w swoim fachu.nic dodać nic ująć :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zakochana dnia: 2013-10-11 08:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem za każdym razem zachwycona makijażem Pani Moniki.Z uwagi na swój zawód często korzystałam z usług różnych wizażystek w Łodzi ,ale tylko ona spełnia moje oczekiwania i zostanę tylko jej wierna.Makijaż jest zawsze staranny ,trwały i po prostu piękny.Ostatnio miałam wykonany makijaż ślubny,wyglądałam pięknie i ...dokładnie tak jak chciałam ! Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-07-29 13:56:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją