Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Specjalistyki Stomatologicznej - POD LWEM Adrian Kraśnicki

Zawód: Stomatolog 
Adres: Pomorskie, 84-200 Puck Mickiewicza 24
Telefon: 058 675 27 56 Kom. 609 225 744
Adres e-mail: podlwem(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.podlwem.biz
NIP:
5971498264
Opis działalności: Usługi stomatologiczne. Słowa kluczowe: dentysta, stomatolog

Ocena: 100% pozytywna 32x

Jakość usług: 100% wysoka 29x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 21x 7x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 3164
Data utworzenia profilu: 2013-12-06 15:41:42
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-06 15:41:42 

Opinie o Instytut Specjalistyki Stomatologicznej - POD LWEM Adrian Kraśnicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze polecić robione w tej klinice wybielanie, bo przynosi to owocny efekt i do tego trwały. Poziom samego zabiegu oceniam jako rewelacyjny, a cena osobiście adekwantna do jakości usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2019-01-29 14:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam powikłania z nadłamanym i martwym zębem i dokładnie mówiąc z 8 mką. Łącznie z zapaleniem , w zwykłym gabinecie nie byli w stanie mi pomóc i dopiero w tej klinice zajęli się kompleksowym leczeniem i usunięciem zęba. Ogólnie wysoki profesjonalizm, pełna higiena i po problemie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniela dnia: 2018-12-21 21:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u nich na laseroterapii, bo chodziło o trwałe wybielanie zębów. Bardzo dobry efekt takiego zabiegu, a koszt dosyć umiarkowany. Nie narzekam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2018-11-28 22:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadczą bardzo dobre usługi stomatologiczne. Co mnie najbardziej cieszy, to że nie czekam długo na wizytę, a ceny są dla klienta atrakcyjne. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Januszek dnia: 2018-10-28 19:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan stomatolog ma bardzo fajne podejście do pacjenta i robi swoje zabiegi w sposób delikatny i bez pośpiechu. Dzięki czemu pozbyłam się tak powszechnego strachu, a wypełnienia w wyleczonych zębach się trzymają bardzo dobrze. Za wszystko dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asia dnia: 2018-09-26 17:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna tejże klinice za pomoc przy wyrwaniu zęba ósemki choć byłam na wakacjach daleko od własnego domu.Pan dr Marek Milewski najlepszy chirurg szczękowy jakiego znam. Profesjonalna praca. Personel Kliniki pod Lwem w Pucku idealny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-10 07:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wykonanego leczenia kanałowego jestem bardzo zadowolony, bo cały proces przebiegł w miarę bezboleśnie, a ząb został uratowany. Do tego dobry kontakt, krótkie terminy i cena. Za całokształt dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2018-07-24 20:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra klinika z dużym zakresem usług i świetnymi cenami. Za nie duże pieniążki udało mi się wyleczyć bezbolesny sposób wszystkie trzy ubytki, które posiadałem, a wypełnienia się trzymają. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2018-06-29 11:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam wszystkim gabinet. Od początku bardzo miłe zaskoczenie - wystrój, nastrój, obsługa. Potem jest coraz lepiej, spokojna rozmowa z Panem doktorem, wchodzisz do gabinetu, tam najlepszy i nowoczesny sprzęt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-14 13:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr jest niesamowity. Ma mnóstwo pozytywnej energii. Mogę się uśmiechać cudownie i szeroko i mam taki uśmiech, o którym marzyłam przez cale życie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-11 10:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profeska. Pewna ręka. Celne diagnozy. Doktor jest mistrzem w swoim fachu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-27 13:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem dziś z nagłym wypadkiem i zostałem przyjęty prawie od razu co mnie mile zaskoczyło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-30 13:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna praktyka, miły personel, wizyty bez żadnych opóznien
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-29 13:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolony :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mirek1650@wp.pl dnia: 2017-03-12 15:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczenie bez zastrzeżeń w odróżnieniu od wielu dentystów, którzy mnie obsługiwali w przeszłości. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard68 dnia: 2017-03-07 03:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazne podejđcie do czlowieka. Bylo mi bardzo milo. Dziekuje! Leszek Witbrodt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lech Witbrodt dnia: 2017-02-28 01:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta i fachowosć to co ich wyróżnia napewno,co więcej można chcieć..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2015-04-02 12:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi stomatologiczne świetnie opanowane, jestem bardzo zadowolona że mam już za sobą kilka zabiegów. Fajna obsługa. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-11 10:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie z życzliwością i podejściem.Nigdy nie czułam sie tak dobrze w towarzystwie dentysty:)Miałam problem z uzupełnieniem protetycznym, na szczeście już mam nowe i nie widać różnicy z innymi zębami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-13 14:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Mnie reklamacja sie nie przydazyla.
Opinia dodana przez: Regina dnia: 2014-05-22 22:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Resekcja przebiegła bez zastrzeżeń. Cena 600 zł nie jest niską ceną, ale zabieg był konieczny, więc się zdecydowałem. Opuchlizna już zniknęła.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-29 11:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, SOLIDNIE. BÓL ZĘBA WYELIMINOWANY.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 14:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No i mam teraz śliczny uśmiech niczym te gwiazdy z tv, wszystko to dzięki nowej protezie, która wygląda jak naturalne zęby. No to jest świetna sprawa, może trochę kosztowna, ale wydaje mi się, że dobrze zrobiłem decydując się na tą protezę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-15 08:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowoczesne leczenie za pomocą lasera. Może koszt takich zabiegów jest większy, ale za to efekty są lepsze. Poza tym wiem, że zawsze mogę liczyć na tą klinikę, bo jest najlepsza w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 13:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się przekonać syna do tego, aby nosił aparat ortodontyczny. Trochę się wstydził, ale wytłumaczyłam mu, iż nie ma czego i w przyszłości to zaprocentuje. Ortodonta okazał się życzliwy, szczegółowo wyjaśnił wszelkie kwestie dotyczące użytkowania. Dopasował również aparat do możliwości finansowych mojej rodziny.
Opinia dodana przez: Klaudia D. dnia: 2014-03-20 13:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczą tu bardzo fajnie bo chodzę tu od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Lekarz ma bardzo fajnego podejście. Jeśli chodzi o lokalizację do mam do nich blisko. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-14 13:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tam ze swoim synem, nowoczesne znieczulenie sprawia, że nie czuje bólu i syn bez żadnego niepotrzebnego stresu przetrwał cały zabieg. Nowoczesne bezinwazyjne metody leczenia również wpływają na to że mały pacjent czuję się tam bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-28 09:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do dentysty powinno się iść raz a dobrze i tak właśnie leczą pod Lwem. Ponosi się jeden wydatek, nie trzeba wielu wizyt, aby wyleczyć zęby. To mi się podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 11:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie czułem w ogóle bólu, to znieczulenie jest ekstra. Nowy sposób komputerowy jest całkowicie bezbolesny i twarz już tak nie mrowi. Warto wydać trochę więcej na takie znieczulenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-24 12:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalizm pod każdym względem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 11:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dla mnie to jest najlepsza klinika dentystyczna w mieście, fajnie wyposażona czysta i bardzo ładnie urządzona, czuję się tam zupełnie jak nie u dentysty. No i mają bardzo skuteczne znieczulenia, zabiegi są bezbolesne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 10:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinecie panuje spokojna, miła atmosfera. Można liczyć na doświadczoną pomoc ze strony dentystów oraz skuteczne zabiegi. Nie widzę powodu, aby w przypadku konieczności szukać innego stomatologa.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-16 14:58:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją