Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble Na Czas

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 03-187 Warszawa Maciejewskiego 3
Telefon: 22 245 0605 Kom. 532-749-309
Adres e-mail: biuro(małpa)meblenaczas.pl
Strona internetowa: www.meblenaczas.pl
Opis działalności: Meble Na Czas - profesjonalna firma meblarska z Warszawy o wieloletnim doświadczeniu. Serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową w celu zapoznania się z naszą ofertą oraz galerią naszych realizacji! Słowa kluczowe: meble,meble Warszawa,kuchnie,kuchnie Warszawa,kuchnia,kuchnia Warszawa,meble kuchenne Warszawa,meble kuchenne,garderoby,szafki,szafy,szafy Warszawa,zabudowy kuchenne,zabudowy kuchenne Warszawa,meble na wymiar,meble na wymiar Warszawa,meble,stolarz

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 95% niskie 20x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 5929
Data utworzenia profilu: 2013-12-04 09:25:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-04 09:25:04 

Opinie o Meble Na Czas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, wszystko było rewelacyjnie od początku do końca ogólnie nie mamy żadnych zastrzeżeń. Ceny mogły by być niższe;-) Za profesjonalizm się płaci i uważm, że to się opłaci... polecam. Janek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janko dnia: 2016-10-19 15:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt ze sprzedawcą, profesjonalny pomiar oraz doradztwo. W trakcie wszystkich trudnych dla nas ustaleń i wyborów materiałów okazali pełen profesjonalizm i cierpliwość, ponieważ nie bardzo wiedzieliśmy co wybrać spośród takiej dużej oferty jaką otrzymaliśmy;-). Termin dotrzymany zgodnie z umową, montaż bardzo dokładny, po dwóch dniach mieliśmy zamontowaną nową ładną kuchnię i pozostawiony idealny porządek, łącznie z umyciem podłogi w kuchni. Polecamy wszystkim, którzy szukają takiej firmy, warto taką firmę rekomendować i polecać dalej. W ramach podziękowania. Karolina i Michał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-22 00:50:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Mamy dzięki nim super kuchnię, bardzo pozytywna ekipa, wszystko realizowane wg umowy, wycena gratis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaska dnia: 2015-02-19 22:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Meble Na Czas jako uczciwego i solidnego wykonawcę mebli do kuchni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-15 15:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na meble do kuchni w firmie Meble Na Czas i był to dobry wybór. Wszystkim polecam firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-11 13:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%! Panowie to profesjonaliści w każdym calu. Meble świetne jakościowo, funkcjonalne i idealnie wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-04-28 18:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia zrealizowana zgodnie z moimi oczekiwaniami. Współpraca przebiegła bardzo pozytywnie. Polecam firmę wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-05 14:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Darek fachowiec jakich ostatnio mało. Dobrze dba o swój biznes i klientów! Wszytko w jak najlepszym porządku jeśli ustala termin to trzyma się go jak należy. Wycena gratis. Ogólnie sama cena konkurencyjna. Zachęcam do skorzystania z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Banszek dnia: 2014-03-31 20:47:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Firma doskonale wywiązała się z powierzonej jej usługi. Kuchnia wykonana rewelacyjnie, termin realizacji zachowany, ceny porównywalne z konkurencją, doskonały kontakt, montaż szybki i sprawny. Bez zastrzeżeń polecam firmę innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-03-18 07:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja zabudowy kuchenne na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 12:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia cud. Firma wzorowo wywiązała się ze zlecenia. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Michał dnia: 2014-03-05 18:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z Meble na Czas wykonali dla nas szafę z przesuwnymi drzwiami do sypialni. W pierwszej kolejności DARMOWA wycena i szybki termin realizacji. Bardzo dobrze poradzili sobie ze spadem i niewymiarową wnęką na szafę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kucharczyk dnia: 2014-02-25 20:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała nam umeblowanie salonu, łazienki oraz garderoby. Wszystko wygląda rewelacyjnie. Szybki montaż, doskonały kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-02-25 18:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja przebiegła pomyślnie i bez problemów. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 13:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Wykonali zabudowę kuchenną oraz szafki w łazience. Wszystko sprawnie i bez kłopotów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-14 14:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble na czas jest firmą która sprostała moim wyzwaniom. Firma urządziła cały dom. Meble są na prawdę wysokiej jakości, wszystko idealnie poskładane. Montaż wykonany sprawnie i z utrzymaniem porządku. Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-04 13:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem Polecam firmę! Kuchnia jest taka jaką chciałam. Czas wykonania kuchni w terminie, bez problemów i jakiegokolwiek zamieszania. Wszystko przedyskutowała, ustaliłam, otrzymała projekt, pomiary i wszystko była za darmo! Firma godna współpracy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-29 17:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma. Zrobili dla mnie garderobę. Dobrze że trafiłam na takich fachowców. Warci polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 06:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 12:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt kuchni, realizacja oraz jakość wykonania mebli na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 08:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę do wykonania kuchni. Terminowość, porządek podczas montażu oraz konkurencyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 12:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana kuchnia. Profesjonalne podejście przy projekcie oraz doborze odpowiednich podzespołów. Ludzie z którym można się dogadać. Szybko, sprawnie - Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 15:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze względu na fakt, iż firma "Meble na czas" wykonali dla nas kuchnię oraz szybko ją zmontowali, chcieliśmy rzetelnie z opiniować tą firmę. Zaczynając od początku, wszystko układało się dobrze. Wstępnie zostały wykonane pomiary oraz wycena zlecenia. Po podpisaniu przez nas umowę, czekaliśmy 4 tygodnie na montaż kuchni w naszym nowo kupionym mieszkaniu. W dniu w którym przyjechali do nas Panowie montować kuchnię, otrzymaliśmy wcześniej telefon w celu umówienia się na dokładny termin montażu. Godne podziwu jest również to, że utrzymywali stały porządek w czasie składania mebli. Zadbali o wszystkie szczegóły, a kuchnia jest taka jaką sobie wyobrażaliśmy. Na prawdę warto rekomendować tą firmę, gdyż należy do jednych z nielicznych, które rzetelnie podchodzą do realizacji zleceń oraz całego zamówienia. Gdyby ktoś zastanawiał się nad wyborem odpowiedniej firmy, to bez obaw mogą Państwo skorzystać z usług tej firmy. Pozdrawiam, Magdalena i Tomasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena i Tomasz dnia: 2013-12-16 15:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na realizację mebli do kuchni i była to bardzo dobra decyzja. Meble wykonane przed ustalonym terminem, szybki sprawny montaż. Od dziś cieszymy się naszą kuchnią. Z czysty sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R. i M. W. dnia: 2013-12-06 12:39:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją