Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

argus andrzej sośniak

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi  
Adres: Wielkopolskie, poznań
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: montaż paneli Słowa kluczowe: panele

Ocena: 0% pozytywna 10x

Jakość usług: 0% wysoka 9x
Terminowość: 22% bez zastrzeżeń 2x 7x
Ceny usług: 0% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2611
Data utworzenia profilu: 2013-11-28 20:05:30
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-28 20:05:30 

Opinie o argus andrzej sośniak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Argus wykonywała w moim domu montaż stolarki drzwiowej. Mimo ciepłego montażu oraz ciepłego progu przez drzwi wejściowe wiało jak na polu. Co więcej, drzwi zostały osadzone krzywo, bez właściwych kątów. Jedne z drzwi ledwo trzymały się wnęki drzwiowej. Z Panem Andrzejem kontakt był utrudniony, zwłaszcza, gdy rozmowy dotyczyły żądań reklamacyjnych. Szczerze odradzam.
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: Dramat! Brak reakcji!
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2018-04-23 22:50:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegam przed firmą Argus. Nierzetelne oraz nieterminowe wykonanie prac. Brak odpowiedzialności za błędy. Rażąca niedokładność.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Brak przyjęcia reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-30 11:39:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej Sośniak z ramienia firmy Fachowiec przyjechał na pomiar podłóg przed zakupem paneli. Na montażu zabrakło na jeden pokój. W dwóch pokojach miała zostać położona wykładzina, która w drzwiach miała łączyć się z panelami. Pan Andrzej doradził odpowiednie listwy. Podczas montażu jego pracownicy poinformowali nas, że takich listew nie da się zastosować przy łączeniu paneli z wykładziną. Kiedy zwróciliśmy mu uwagę na jego błąd, wykrzyczał, że za takie sprawy nie odpowiada on, tylko kierownik budowy, po czym obraził się i rozłączył. Terminy trzeba rezerwować z ponad miesięcznym wyprzedzeniem. Podejście do klienta żenujące, fachowość poniżej wszelkiej krytyki. Absolutnie odradzam współpracę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: opieszała, terminy odległe, brak chęci jakiejkolwiek pomocy i przynajmniej częściowego montażu elementów, które nie były reklamowane
Opinia dodana przez: kch dnia: 2016-11-08 15:33:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu!!! Nigdy nie płaćcie z góry.Totalna chałtura !!!
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: masakra!!!
Opinia dodana przez: BARTAS dnia: 2016-06-09 22:09:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "Argus' Andrzej Sośniak (brudas w piórach przebrany za kowboja )Uwaga -ludzie nie płaćcie z góry ta firma to z-ł-o-d-z-i-e-j-e i o-s-z-u-ś-c-i- pracowników maja z ulicy nie znających się na rzeczy chyba z grupą inwalidzką w dodatku piją w czasie pracy !!!! Marcin Frańczak ( śmierdzący grubas) nieuznający reklamacji z firmy "Fachowiec" i Andrzej Sośniak to wstrętne p-e-d-a-ł-y ! ! ! G-e-j-e- !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Fatalna . Marcin Frańczak to śmierdzący grubas w dodatku przekupna ś-w-i-n-i-a !
Opinia dodana przez: niezadowolony dnia: 2015-02-22 20:05:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Argus została mi polecona przez firmę Fachowiec (choć z fachowością nie mają nic wspólnego). 40m^2 drewna układano mi od sierpnia do grudnia. Nie przyjmowano reklamacji do momentu eskalacji tematu do produceta - dopiero po udowodnieniu błędów przez producenta zrywali całą podłogę i układali od nowa. Andrzej Sośniak to osoba z którą współpracy nie polecam nawet wrogowi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: tragiczna
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2015-01-21 09:51:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel - Andrzej Sośniak to zakłamany pajac . Oszukuja ludzi na robocie i towarze. Prawdopodobnie jest w związku z Marcin Frańczak (taki grubasek ) Razem oszukują ludzi pod nazwą firmy "Fachowiec" Odradzam - szkoda czasu ,nerwów i pieniędzy -a robota do niczego - Wstyd ,że firma "Fachowiec" ma takiego pracownika jak Marcin Frańczak
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK PRZYJĘCIA REKLAMACJI
Opinia dodana przez: NIEZADOWOLONY KLIENT dnia: 2014-12-16 18:39:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam ! położyli panele nierówno .Listwa kończąca nie zakrywa szczeliny BRAK PRZYJĘCIA REKLAMACJI !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Powinni wylądować w sądzie ale szkoda mi czasu na partaczy !
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-11-23 19:50:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Andrzej Sośniak i Leszek Sieracki to o s z u ś c i ! Uwaga na firmę \"SĘK\" I \"Fachowiec\" tam ręka rękę myje ! Powiązane firmy -reklamacji nie uznają ! Andrzej Sośniak to o s z u s t i krętacz Jego pracownicy to półgłówki z ulicy bez praktyki Położyli mi podłogę drewnianą tak ,że się chce płakać chce -Partacze ! A Leszek Sieracki \"Spec od odrzucenia reklamacji\" śmierdzący cwaniak
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Andrzej Sośniak i Leszek Sieracki to o s z u ś c i !
Opinia dodana przez: KOZAK dnia: 2014-11-12 17:22:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma realizuje usługi dla sklepów fachowiec. Niestety Pracownicy firmy nie umieją kłaść paneli. Po montażu okazało się, że jeden panel nie dochodzi do listwy łączącej z płytkami. Odpowiedź firmy była taka, że nie może za wszystko ponosić odpowiedzialności, bo panele mogą wypłynąć spod listwy. Dodam, że na drugim końcu panele są równej długości. Moje pytanie, gdzie w takim razie panele wypłynęły, zostało zignorowane. Naprawdę nie polecam, chyba, że ktoś chce mieć tylko problemy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 20:13:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją