Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rafał Sangowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, 61-818 Poznań Taczaka 10
Telefon: +48 61 8427447
Adres e-mail: kancelaria(małpa)sangowski.pl
Strona internetowa: http://www.sangowski.com/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x 1x
Ceny usług: 100% niskie 22x 9x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 5221
Data utworzenia profilu: 2013-11-28 14:29:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-28 14:29:17 

Opinie o Rafał Sangowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, szybka, profesjonalna pomoc. Wprawdzie do rozprawy nie doszło, ale jestem wdzięczny za przekazaną wiedzę i porady. Na pewno mogę polecić wszystkim potrzebującym fachowej reprezentacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-04-19 22:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Rafał Sangowski reprezentował mnie przed sądem w sporze z byłym pracodawcą o niesłuszne zwolnienie z pracy. Ta kancelaria to był dobry wybór i bardzo jestem zadowolony z tego, jak potoczyła się nasza współpraca. Pan mecenas to bardzo pomocny człowiek i świetny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2016-12-13 08:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta kancelaria nie ma sobie równych w kwestii walki o odszkodowania. Dzięki nim wywalczyłam odszkodowanie za wypadek, który zdarzył mi się w pracy. Jestem bardzo wdzięczna bo chcieli mnie porobić i nie wypłacić mi ani grosza. Dobry prawnik jest cenniejszy niż złoto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaz dnia: 2016-11-10 08:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wypadek przy pracy to z reguły ciężka sprawa. Każdy próbuje udowodnić swoją rację więc bez dobrego prawnika ani rusz. Jeżeli macie taki problem to koniecznie zgłoście się do kancelarii mecenasa Rafała Sangowskiego. To złoty człowiek z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, a przy okazji osoba bardzo sympatyczna. Świetnie się spisali również jego pracownicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamiński dnia: 2016-10-19 16:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sangowski pomógł mi, gdy przydarzył mi się wypadek w pracy. Pracodawca zaniedbał maszyny, na których pracujemy, w rezultacie czego do dziś mam rękę w gipsie. Kancelaria naprawdę godna polecenia - udało się wywalczyć należne odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arczak dnia: 2016-10-07 13:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słyszałam wiele historii na temat tej kancelarii, głównie od znajomych. Z tego, co mówili, to jedna z najlepszych kancelarii w Poznaniu, która specjalizuje się wszystkimi możliwymi odszkodowaniami. Koleżanka miała wypadek, dzięki nim uzyskała odpowiednie odszkodowanie. Wydaje mi się, że jeśli tak dobrze się o nich mówi to warto im zaufać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kate dnia: 2016-06-01 19:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa ze strony pracowników kancelarii i samego mecenasa Sangowskiego. Znają się na swoim fachu, szczególnie jak się chce załatwić odszkodowanie za stłuczkę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eredin dnia: 2016-04-12 01:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzbierało mi się już tyle niezapłaconych nadgodzin, że uznałem, że czas najwyższy powalczyć o swoje, ciężko zarobione pieniądze. Szukałem jednak kogoś, kto mnie będzie dobrze reprezentował w tej kwestii w sądzie. Wybór p. mecenasa Rafała Sangowskiego był trafiony w dziesiątkę. Nie zawiodłem się na jego znajomości prawa ani skuteczności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LeonardF dnia: 2015-12-14 13:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu miałem niewielką stłuczkę, zależało mi na tym by uzyskac odszkodowanie od sprawcy, który mimo wszystko nie poczuwał się do winy.Szukając kogoś sprawdzonego trafiłem na mecenasa Sangowskiego. Teraz bardzo cieszę się , że mój wybór padł właśnie na niego. Posiada wiedzę i doświadczenie dzięki czemu bardzo mi pomógł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RyszardN dnia: 2015-11-18 16:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy p. mecenasa Rafała Sangowskiego, bo miałem wypadek, a operacja okazała się błędem medycznym. Nie chciałem odpuścić tej sprawy i tak trafiłem do kancelarii p. mecenasa. To bardzo doświadczony radca prawny, który bardzo dobrze poradził sobie z moim przypadkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-10-14 21:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem święcie przekonany, że gdy nie znam sprawcy wypadku nie uda mi się uzyskać odszkodowania. Facet uderzył w mój samochód po czym zbiegł z miejsca wypadku. Wtedy też zgłosiłem sie do kancelarii Mecenasa Sangowskiego. Bardzo prawnie poprowadził całą sprawę i mi udało sie uzyskać należne odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LeszekW dnia: 2015-10-12 15:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ubezpieczeniowa nie chciała mi zwrócić pieniędzy za to, że na czas naprawy mojego samochodu uszkodzonego w stłuczce, korzystałem z auta zastępczego. To nie był mój wybryk, tylko przymus - musiałem jakoś dojeżdżać do pracy (mam ponad 20 km z mojej wioski, na której autobusy kursują bardzo rzadko w ciągu dnia). Problem ten szybko rozwiązał mecenas Sangowski - trzeba przyznać, że podejmuje nieszablonowe działania, ale liczy się skuteczność. A ja jako klient zostałem obsłużony miło, a moja sprawa zakończyła się odzyskaniem wydatkowanej kwoty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ignac dnia: 2015-09-19 22:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydawało mi się, że kiedy sprawca jest nieznany, to się nie uda odzyskać żadnego odszkodowania. Ale trafiłem po moim wypadku (potracenie na drodze, sprawca uciekł) do Kancelarii Pana Mecenasa i się udało uzyskać pieniądze na leczenie i na rehabilitację. Bardzo podoba mi si nie tylko to, że pan mecenas Sangowski jest bardzo miłym człowiekiem, ale i to z jakim zaangażowaniem podchodzi do spraw swoich klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wacław Z. dnia: 2015-08-17 09:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocy mecenasa Sangowskiego korzystałam walcząc o odszkodowanie za nieudaną operację,niełatwo było udowodnić winę lekarza, ponieważ błąd popełniony przy operacji zaczął ukazywać negatywne efekty na moim zdrowiu dopiero po pewnym czasie, mimo tego mecenas podszedł do sprawy bardzo profesjonalnie i spokojnie. Sprawa została wygrana, a ja otrzymałam odszkodowanie. Śmiało mogę każdemu polecić usługi mecenasa Sangowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata.Kaw dnia: 2015-08-08 12:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem przykładem błędu medycznego. Lekarze źle przeprowadzili operację, a ja na niej ucierpiałem (niedowład lewej ręki). Na szczęście trafiłem na Pana Rafała Sangowskiego, który wywalczył dla mnie wysokie odszkodowanie za to co się stało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jeremiasz N. dnia: 2015-07-08 16:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzecz dotyczyła wypadku samochodowego, udało się wywalczyć odszkodowanie za utracone zyski mojej firmy ze względu na niemożność korzystania z rozbitego samochodu służbowego, wszystko przebiegło sprawnie i w miarę szybko jak na możliwości naszego wymiaru sprawiedliwości. Jestem zadowolony z kowty, gdybym działał sam na pewno była by znacznie mniejsza...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JarekU dnia: 2015-06-01 18:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udając się do radcy prawnego z niesłusznie przyznanym mandatem liczyłem na konkretne i szybkie działanie oraz efektywność. I takiego się doczekałem. Pan mecenas to fachowiec w 100 procentach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MichałJ dnia: 2015-05-24 23:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele razy korzystałam z pomocy Pana Mecenasa Sangowskiego. To jeden z najlepszych prawników w dziedzinie odszkodowań i prawa gospodarczego. Polecam serdecznie wszystkim przyszłym klientom, warto wybrać Mecenasa Sangowskiego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna B. dnia: 2015-05-04 18:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Nieszablonowy sposób działania, rzetelność, zaangażowanie, skuteczność oraz efektywność, a co ważniejsze bardzo fajne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jagoda dnia: 2014-11-17 14:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie spotkałam się jeszcze z takim podejściem do klienta. Widać, że dla Pana Rafała ważniejszy jest człowiek niż kariera czy pieniądze. Atutem również jest doświadczenie oraz duża wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GraszkaD dnia: 2014-04-14 12:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z powyższymi opiniami. Zaangażowany w swoją pracę oraz kompetentny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AlicjaKról dnia: 2014-04-03 16:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Pana Rafała dostałam odszkodowanie za koszty rehabilitacji i leczenia, po wypadku. Mogłam również sobie kupić sprzęt, który był konieczny przy dalszym leczeniu. Dziękuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2014-01-14 12:19:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam się do czego przyczepić. Fachowość i kompetencja. Uzyskałem bardzo wysokie odszkodowanie za samochód dzięki pomocy Pana Rafała. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-01-13 15:11:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej zgadzam się z poprzednimi opiniami. Wielki plus za zaangażowanie oraz indywidualne podejście do klienta. W mojej sprawie odszkodowania za skradziony samochód odzyskałem pieniądze w szybkim terminie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DamianD dnia: 2014-01-02 11:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa dotyczyła odszkodowania w wyniku wypadku w pracy. Straciłam już nadzieję na jakiekolwiek pieniądze. Dzięki fachowej pomocy i zaangażowaniu uzyskałam należne mi pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2013-12-31 11:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Rafałowi odzyskałem pieniądze, które mi się należały po wypadku w pracy. Firma nie chciała wypłacić mi odszkodowania, które były konieczne na dalsze leczenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-12-16 09:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę dać innej opinii jak tylko pozytywnej:) Pełne zaangażowanie oraz życzliwość. W sumie nie ma się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-12-10 11:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trudno mi co innego napisać jak pozytywną opinie. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć wygraną sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2013-12-09 10:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena nie jest wygórowana w stosunku do zasług Pana Rafała. Zaangażowanie, empatia oraz wielkie kompetencje to co go wyróżnia. Wielki plus!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-12-03 12:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy Pana Rafała. Empatia, życzliwość i zaangażowanie to cechy Pana Rafała których, mogą pozazdrościć inni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-11-29 10:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat który wkłada wiele serca w swoją pracę. Dziękuje za pomoc i polecam innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: JolkaSar
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 14:31:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją