Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EMDEES PROJEKT „Projekty, Nadzory, Wykonawstwo” Dariusz Steczek

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Ul. Komorowskich 95/2
Telefon: Kom. 608-512-039
Adres e-mail: projekt(małpa)emdees-projekt.pl
Strona internetowa: www.emdees-projekt.pl
NIP:
5532210137
Opis działalności: Marzeniem naszym było stworzenie firmy, która będzie oferować swoim Klientom pełen zakres usług od projektu do wykonania obiektu. Słowa kluczowe: projekty budowlane, architektura wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1173
Data utworzenia profilu: 25.11.2013 14:05:03
Data ostatniej aktualizacji: 25.11.2013 14:05:03 

Opinie o EMDEES PROJEKT „Projekty, Nadzory, Wykonawstwo” Dariusz Steczek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna firma która zajęła się zaprojektowaniem mojego domu. Jestem zadowolony ze współpracy, miła obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 12.06.2014 16:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Emdees Projekt, którzy wykonali swoje zadanie w 100%, zaprojektowali mój nowy dom. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.05.2014 21:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała projekt mojego jednorodzinnego domu, jestem im wdzięczna za wszystkie pomysły i zaangażowanie w realizację tego projektu Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2014 16:29:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjni fachowcy,super wykonali projekt mojego domu POOLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 11.03.2014 08:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała projekt mojego jednorodzinnego domu, jestem im wdzięczna za wszystkie pomysły i zaangażowanie w realizację tego projektu Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 19.02.2014 09:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wspolpracy. Polecam dla tych co szukaja fachowej rady i pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 05.02.2014 11:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z projektu mojego domu. Szybka wycena Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiu dnia: 27.01.2014 14:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, terminowo i profesjonalnie wykonali projekt mojego domu, to znakomici fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Honorata dnia: 02.01.2014 08:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, szybko i profesjonalnie zajęli się wykonaniem projektu mojego domu i wykonaniem kosztorysu, dzię?i nim praca poszła bardzo szybko i mój dom jest juz w trakcie budowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 16.12.2013 11:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą Emdess Projekt to prawdziwa przyjemność, wykonal ireelacyjny projekt mojego jednorodzinnego domu, jestem im wdzięczna za wszystkie pomysły i zaangażowanie w realizację tego projektu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 04.12.2013 10:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z projektu aranżacji mojego salonu, jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy, to znakomici profesjonaliści, stworzyli projekt mojego idelanego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 25.11.2013 14:08:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją