Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Podgórska - Zaets

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-543 Warszawa Mokotowska 46a/28
Telefon: Kom. 604632811
Adres e-mail: ap(małpa)adwokatwaw.pl
Strona internetowa: adwokatwaw.pl
NIP:
822-207-78-75
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat prawo karne, rozwód, prawo rodzinne, alimenty,

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 10x 2x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 1x 1x
Ceny usług: 71% niskie 5x 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3742
Data utworzenia profilu: 2013-08-19 11:16:58
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-22 09:52:02 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Podgórska - Zaets

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam p. mecenas już prawie od 4 lat bo tak długo ciagnie się moja sprawa rozwodowa i uważam że jest bardz dobrym fachowcem w tym co robi. Nie mam żadnych problemów z kontaktem - zawszwe pani mecenas wyjaśnia i omawia strategię. Jest bardzo zaangażowana w swoja pracę. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jablonkamagdalena@gmail.com
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-12-05 17:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Po roku zmieniłam adwokata w sprawie o rozwód i w końcu wiem, że ktoś gruntownie zajmuje się moją sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2016-07-15 09:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, że w ogóle sprawy rodzinne nie są przyjemne, wiadomo szczególnie dla osób których dotyczą. Zdecydowanie mogę polecić tą panią. Mimo tego, ze wolałabym nigdy nie musieć korzystać z tego typu usług. No ale cóż, życie różnie się toczy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-22 16:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też mogę polecić, ceny jak na Warszawę przyzwoite, ale w tym wypadku, to nie ceny są najlepszym atutem. Zaangażowanie i współpraca - nie do ocenienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2015-07-07 14:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też polecam,nigdy nie miałem problemu z obsługą w tej kancelarii -wręcz przeciwnie. Na pewno w sprawach dotyczących dzieci jest bardzo dobra. P.mecenas jakiś czas temu zmieniła adres i już nie ma jej na mokotowskiej, więc ten adres jest nieaktualny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-21 09:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nam pani mecenas prowadzi sprawę o kontakty z wnukami,i mimo że dużo się dzieje ze strony przeciwnej, to jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W. dnia: 2014-02-23 00:16:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam w sprawach dotyczących dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R.P. dnia: 2014-02-05 11:30:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!!! Pani adwokat po miesiącu nie dość, że nie zna podstawowych kwestii sprawy to niewiele robi. Ogólnie strata czasu i pieniędzy - wiedza merytoryczna kiepska, zaangażowanie żadne, pisma niechlujne, niestaranne. Raczej 'koleżanka' do pogaduszek aniżeli adwokat, więc nie ma co liczyć na wsparcie prawne za co bierze nie małe pieniądze. Najlepszym podsumowaniem pracy Pani adwokat byłby przygotowany pozew przez tą Panią, który zajął jej godz. pracy, a była to DROGA godzina (chętnie prześlę na e-maila wynik godzinnej pracy Pani adwokat).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-01-24 09:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba się odezwała konkurencja. Jestem klientem tej pani już nie w pierwszej sprawie i na pewno nie mogę powiedzieć, że jakość usług jest niska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-20 23:08:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Ta pani sama pisze o sobie pozytywne opinie w sieci albo zatrudnia do tego rodzinę czy obcych ludzi, stosuje marketing szeptany. To nieuczciwe!! Proszę zainwestować w inny rodzaj reklamy, bo ludzie nie są naiwni.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: uczciwa dnia: 2013-10-18 16:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadzi mój rozwód. Jak na razie jestem bardzo zadowolona z zabezpieczenia alimentów i miejsca pobytu. Z p. Agnieszką jest świetny kontakt, wszystko dokładnie tłumaczy. Przed wysłaniem pisma do sądu, daje mi je do przeczytania. Wszystko dokładnie sprawdza. Ceny mogłyby być trochę niższe, ale porównywalnie chyba i tak jest przyzwoicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-08-19 18:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To chyba jedyny adwokat w Warszawie, który zna dogłębnie prawo rodzinne. Wychwytuje takie niuanse, na które wcześniej żaden mecenas nie zwrócił uwagi, a miałam już ich kilku przez ostatnie lata (sprawy rodzinne z byłym mężem. Pani mecenas udowodniła w sądzie, że tatusiowi wcale nie zależy na dzieciach, a jedynie na rozgrywkach ze mną. Polecam do trudnych spraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Teresa W. dnia: 2013-08-19 11:22:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją