Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ABIS- pogotowie wodno- kanalizacyjne Damian Lewalski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Wielkopolskie, Poznań i okolice
Telefon: Kom. 507 002 032
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.abis-pogotowie.pl
NIP:
732-195-38-16
Opis działalności: Firma ABIS to profesjonalny serwis hydrauliczno-kanalizacyjny. Nasze pogotowie jest do Państwa dyspozycji przez 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Wykonujemy usługi dla firm, administracji budynków, instytucji, samorządów oraz osób prywatnych. Słowa kluczowe: usługi hydrauliczne, hydraulik 24h, WUKO, czyszczenie kanalizacji, udrażnianie kanalizacji, hydraulik poznań, hydraulik poznań i okolice, hydraulik na telefon

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3677
Data utworzenia profilu: 2013-11-21 09:18:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-21 09:18:47 

Opinie o ABIS- pogotowie wodno- kanalizacyjne Damian Lewalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Abis. Przyjechali na czas, fachowo udroznili rurę i rozwiazali problem zapychajacej się często rury. Wrażenie ogólne bardzo dobre. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-11 16:58:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam nikomu korzystania z usług tej formy, Panowie byli u mnie w firmie, celem udrożnienia zapchaj kanalizacji pisuaru. System kanalizacji został co prawda udrożniony jednak bród jaki pozostał na podłodze przechodzi wszelkie dopuszczalne normy. Panowie pozostawili pomieszczenie "jak po wojnie" całość zanieczyszczeń zostawili na podłodze, sam pisuar był cały umazany, brakowało nałożenia uszczelnienia silikonowego między muszlą a ścianą, po ich wizycie łazienka wymagała gruntownego sprzątania i mycia ścian. Panowie pomimo zastrzeżeń nie wykazali chęci do sprzątnięcia, byli nawet zdziwieni o co chodzi, przecież usługa wykonana. Dla zainteresowanych dysponuje dokumentacją fotograficzną Ogólne wrażenia bardzo złe, firma z gatunku "nie daj się" odradzam wszystkim korzystanie z ich usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin G. dnia: 2019-06-03 13:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę ABIS można rzeczywiście określić mianem firmy fachowców. Przyjeżdżają do awarii o każdej porze dnia i nocy. Nasza administracja nieruchomości jest ukontentowana z obecnej współpracy i liczymy na dalszą owocną współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AdNie Sp. z o.o. dnia: 2014-08-13 14:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z firmy ABIS udrażniali kanalizację w naszej firmie, a następnie wykonywali jej przegląd. Jesteśmy mile zaskoczeni, że obie usługi policzyli jako 1 godzinę wg. ich stawki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Metalex dnia: 2014-07-02 08:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ABIS wykonywała tzw. "biały montaż" w remontowanej łazience w mieszkaniu. Wszystko przebiegło profesjonalnie i krótko. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gasior dnia: 2014-06-24 10:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ABIS udrażniała i czyściła (wraz z odsysaniem mułu) kanalizację deszczową w mojej firmie. Wszystko przebiegło pomyślnie, a późniejsza inspekcja TV nie wykazała żadnych problemów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Swarowski M. dnia: 2014-06-16 15:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ABIS zakładała oczyszczalnię ścieków przy mojej firmie. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Firma obsłużyła nas kompleksowo, z czego jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CYFTECH S.A. dnia: 2014-06-04 13:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajefajna firma z poczuciem humoru. Dawno się tak nie uśmiałam przy kataklizmie jakim jest zalanie fekaliami. Mimo wszystko było fajnie ich poznać Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji i nie sądzę, żeby była
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2014-05-14 14:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki czas reakcji aż mnie zaskoczył, ponieważ do tej pory musiałam trochę poczekać na różnych hydraulików. Nie wiem czy to jest norma w tej firmie, ale notuję to in plus. Wszystko było zrobione fachowo, panowie zostawili porządek, a cena policzona została za 1 godzinę mimo iż panowie pracowali prawie 1,5h
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-08 09:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, super chłopaki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 14:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie nie zdążyli na 15, jednak już 2 godziny wcześniej zadzwonili że będą później, dlatego nie mogę im nic zarzucić pod tym względem. Montaż umywalki i czyszczenie kanalizacji deszczowej w ogrodzie odbył się bez najmniejszych problemów- wszystko poszło szybko i gładko. Przybliżoną cenę znałem wcześniej i choć moim zdaniem nie była rażąco niska to i tak w porównaniu do innych firm wyszło to bardzo poprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miała miejsca
Opinia dodana przez: Adam Wąsik dnia: 2014-04-01 14:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan lokalizował u mnie w domu wyciek. Na szczęście nie musiałam potem remontować łazienki. Po naprawieniu usterki pozamiatał wszystko w jedno miejsce, dzięki czemu nie zaoszczędziłam sporo czasu na sprzątaniu. Co do ceny to trochę mnie przeraziła, bo za nieco ponad 2 godziny zapłaciłam 300zł z groszami, ale z tego co udało mi się później porównać z innymi firmami to są i tak naprawdę konkurencyjne ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sorsha dnia: 2014-02-13 14:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie już kilka razy ratowali mój dom przed zalaniem, których przyczyną były źle położone przy budowie domu rury. Polecam, nic nie trzeba po nich poprawiać, a panowie zostawiają po sobie porządek...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dereq dnia: 2014-01-14 13:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży props dla Pana, który 1 stycznia przybył na czyszczenie kanalizacji i był zupełnie trzeźwy ;) Firma stanęła na wysokości zadania i zgodnie z tym jak się reklamują są gotowi na przybycie nawet w święta Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: żadnych zastrzeżeń nie miałem...
Opinia dodana przez: Halitux dnia: 2014-01-02 08:51:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dniu 24 listopada, a była to niedziela, panowie z tej firmy przetkali u mnie kanalizację po imprezie. Zrobili to bardzo szybko, dzięki czemu miałem jeszcze całą niedzielę i mogłem zająć się innymi rzeczami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: bartas dnia: 2013-11-26 11:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę cechuje krótki czas reakcji od wezwania i szybka naprawa usterek. U mnie od momentu zgłoszenia zapchanej kanalizacji do momentu jej ostatecznego wyczyszczenia nie minęło półtorej godziny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była konieczna
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-11-21 09:21:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją