Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ABIS- pogotowie wodno- kanalizacyjne Damian Lewalski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Wielkopolskie, Poznań i okolice
Telefon: Kom. 507 002 032
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.abis-pogotowie.pl
NIP:
732-195-38-16
Opis działalności: Firma ABIS to profesjonalny serwis hydrauliczno-kanalizacyjny. Nasze pogotowie jest do Państwa dyspozycji przez 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Wykonujemy usługi dla firm, administracji budynków, instytucji, samorządów oraz osób prywatnych. Słowa kluczowe: usługi hydrauliczne, hydraulik 24h, WUKO, czyszczenie kanalizacji, udrażnianie kanalizacji, hydraulik poznań, hydraulik poznań i okolice, hydraulik na telefon

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3243
Data utworzenia profilu: 2013-11-21 09:18:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-21 09:18:47 

Opinie o ABIS- pogotowie wodno- kanalizacyjne Damian Lewalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę ABIS można rzeczywiście określić mianem firmy fachowców. Przyjeżdżają do awarii o każdej porze dnia i nocy. Nasza administracja nieruchomości jest ukontentowana z obecnej współpracy i liczymy na dalszą owocną współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AdNie Sp. z o.o. dnia: 2014-08-13 14:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z firmy ABIS udrażniali kanalizację w naszej firmie, a następnie wykonywali jej przegląd. Jesteśmy mile zaskoczeni, że obie usługi policzyli jako 1 godzinę wg. ich stawki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Metalex dnia: 2014-07-02 08:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ABIS wykonywała tzw. "biały montaż" w remontowanej łazience w mieszkaniu. Wszystko przebiegło profesjonalnie i krótko. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gasior dnia: 2014-06-24 10:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ABIS udrażniała i czyściła (wraz z odsysaniem mułu) kanalizację deszczową w mojej firmie. Wszystko przebiegło pomyślnie, a późniejsza inspekcja TV nie wykazała żadnych problemów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Swarowski M. dnia: 2014-06-16 15:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ABIS zakładała oczyszczalnię ścieków przy mojej firmie. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Firma obsłużyła nas kompleksowo, z czego jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CYFTECH S.A. dnia: 2014-06-04 13:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajefajna firma z poczuciem humoru. Dawno się tak nie uśmiałam przy kataklizmie jakim jest zalanie fekaliami. Mimo wszystko było fajnie ich poznać Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji i nie sądzę, żeby była
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2014-05-14 14:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki czas reakcji aż mnie zaskoczył, ponieważ do tej pory musiałam trochę poczekać na różnych hydraulików. Nie wiem czy to jest norma w tej firmie, ale notuję to in plus. Wszystko było zrobione fachowo, panowie zostawili porządek, a cena policzona została za 1 godzinę mimo iż panowie pracowali prawie 1,5h
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-08 09:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, super chłopaki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 14:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie nie zdążyli na 15, jednak już 2 godziny wcześniej zadzwonili że będą później, dlatego nie mogę im nic zarzucić pod tym względem. Montaż umywalki i czyszczenie kanalizacji deszczowej w ogrodzie odbył się bez najmniejszych problemów- wszystko poszło szybko i gładko. Przybliżoną cenę znałem wcześniej i choć moim zdaniem nie była rażąco niska to i tak w porównaniu do innych firm wyszło to bardzo poprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miała miejsca
Opinia dodana przez: Adam Wąsik dnia: 2014-04-01 14:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan lokalizował u mnie w domu wyciek. Na szczęście nie musiałam potem remontować łazienki. Po naprawieniu usterki pozamiatał wszystko w jedno miejsce, dzięki czemu nie zaoszczędziłam sporo czasu na sprzątaniu. Co do ceny to trochę mnie przeraziła, bo za nieco ponad 2 godziny zapłaciłam 300zł z groszami, ale z tego co udało mi się później porównać z innymi firmami to są i tak naprawdę konkurencyjne ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sorsha dnia: 2014-02-13 14:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie już kilka razy ratowali mój dom przed zalaniem, których przyczyną były źle położone przy budowie domu rury. Polecam, nic nie trzeba po nich poprawiać, a panowie zostawiają po sobie porządek...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dereq dnia: 2014-01-14 13:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży props dla Pana, który 1 stycznia przybył na czyszczenie kanalizacji i był zupełnie trzeźwy ;) Firma stanęła na wysokości zadania i zgodnie z tym jak się reklamują są gotowi na przybycie nawet w święta Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: żadnych zastrzeżeń nie miałem...
Opinia dodana przez: Halitux dnia: 2014-01-02 08:51:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dniu 24 listopada, a była to niedziela, panowie z tej firmy przetkali u mnie kanalizację po imprezie. Zrobili to bardzo szybko, dzięki czemu miałem jeszcze całą niedzielę i mogłem zająć się innymi rzeczami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: bartas dnia: 2013-11-26 11:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę cechuje krótki czas reakcji od wezwania i szybka naprawa usterek. U mnie od momentu zgłoszenia zapchanej kanalizacji do momentu jej ostatecznego wyczyszczenia nie minęło półtorej godziny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była konieczna
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-11-21 09:21:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją