Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Star-Sport

Zawód: sportowe i turystyczne artykuły i sprzęt - detal  
Adres: Mazowieckie, Pruszków Świerkowa 7
Telefon: 22 7288672
Adres e-mail:
Strona internetowa: starsport.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: sprzęt narciarski, narty, snowboard, sprzęt snowbordowy

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 886
Data utworzenia profilu: 2013-11-20 13:11:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-20 13:11:04 

Opinie o Star-Sport

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały sklep w którym zakupiłem dal swojej dziewczyny narty. Jestem zadowolony że się podobają. Korzystne ceny, miła obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-12 12:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep sportowy, dogodne ceny, mila obsługa, świetny sprzęt, szybka wysyłka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-15 19:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem miłośnikiem gór i sportow zimowych a głównie narciarskich. trenuję i chce w przyszłości zostac kimś pokroju Justyny Kowalczyk:) pierwszy sprzęt jaki kupiłem samodzielnie są narty. Kupiłem je wraz z bratem w sklepie star-sport. Zapłaciliśmy niewiele ale za to mamy najlepszy sprzęt. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-09 20:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep, przed każdym sezonem zaopatruję sie u nich w nowy sprzęt do snowboarda, mają najlepszej jakośći deski i buty dostępne w atrakcyjnych cenach, a miła i sympatyczna obsługa zawsze pomoże wybrać odpowiedni rodzaj
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-31 08:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep ze sprzętem narciarskim, kupiłam niedawno w Star Sport narty firmy Atomic i jestem bardzo zadowolona z ich zakupu, solidnie wykonane i z ogromną precyzją, są po prostu wspaniałe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-01-09 08:26:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna obsługa, przystępne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia, fachowość. Zakup narty FISCHER PROGRESSOR 800 + buty narciarskie FISCHER SOMA PROGRESSOR 100
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 2013-12-22 15:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep, jestem bardzo zadowolona z obsługi tem pracującej, pomogli wybrać mi odpowiednie narty i sprzęt do jazdy, wszystko kupiłam za niewielkie pieniądze, już nie mogę się doczekać keidy to wszystko wypróbuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2013-12-17 09:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep Star Sport w końcu zaspokoił moje narciarskie potrzeby, chciałem cały sprzęt kupić w jednym sklepie za dobrą cene. I tak w końcu tu dostałem narty które poszukiwałem, wiązania, buty kijki i gogle, fuul zestaw za dobrą cenę i jedną przesyłkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-09 12:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep, pracuje tam miła i sympatyczna obsługa, profesjonalnie pomogli dorać odpoweidnie dla mnie narty, mam nadzieję że zima w tym roku dopisze i będę mogła je dobrze przetestować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Frania dnia: 2013-12-03 11:07:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją