Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

mCube strefa wnętrz Wiercioch M.,Koźlik M.

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt wnętrz 
Adres: Dolnośląskie, Wroclaw
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: aranżacja wnętrz Słowa kluczowe: projekty wnętrz

Ocena: 76% pozytywna 10x 3x

Jakość usług: 76% wysoka 10x 3x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 3x 1x
Ceny usług: 33% niskie 1x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2964
Data utworzenia profilu: 2009-08-19 16:03:22
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-19 15:22:38 

Opinie o mCube strefa wnętrz Wiercioch M.,Koźlik M.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Konkretna współpraca, dużo ciekawych pomysłów. Widać od razu diswiadczenie w projektowaniu. Projekt super dopasowany (panie pytał nas o każde nasze upodobanie,itp). Uniknelismy z żoną wielu niepotrzebnych wydatków. Warto skorzystać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-07-31 00:48:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomysły fajne, ale strona praktyczna leży. Błędy w pomiarach, błędy w przekazywanych informacjach do podwykonawców. Na zakupach, za które ja płacę omawiane są projekty innych klientów. Ogólnie totalny bałagan. Niestety nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Domek dnia: 2015-01-11 17:58:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajna współpraca, ciekawy efekt końcowy - podoba mi się mój nowy dom :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2013-12-18 11:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo efektywna wspólpraca z architektami, ciekawe rozwiązania i pomysły. Polecam to biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: D. dnia: 2013-11-21 13:39:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z mężem mieliśmy okazję korzystać z usług biura mcube. Jesteśmy bardzo zadowoleni, obie projektantki miały wiele ciekawych pomysłów oraz dopasowały wnętrze idealnie do naszych potrzeb. Przed przystąpieniem do projektowania zadawały wiele pytań, które na początku wydawały mi się dziwne (jak spędzamy czas wolny, jakie mamy hobby, co gdzie przechowujemy, jakie mamy przyzwyczajenia) jednak okazało się, że dzięki temu dom jest idealnie dopasowany i przy tym piękny. STANOWCZO POLECAM WSPÓŁPRACĘ Z TYM BIUREM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2012-10-18 12:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne porady, duże zaangażowanie:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2012-08-27 21:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę Mcube . jestem bardzo, bardzo zadowolona z zaprojektowanych łazienek. Obie Panie mają mnóstwo ciekawych pomysłów a łazienki robią wrażenie na każdym z naszych gości. Profesjonalne podejście do klienta, biorą pod uwagę to czego klient oczekuje. Z czystym sumieniem polecam współpracę z firmą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anku dnia: 2012-08-27 19:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam. Projekty wykonane z pomysłem. Polecałam firmę wielu znajomym i wszyscy byli zadowoleni. Wykonane projekty - w rzeczywistości wychodziły jeszcze lepiej, niż na wizualizacjach. Jeżeli ktoś próbuje wymyślić coś samemu - to szczerze odradzam, a polecam Panie z mcube, które to zrobią szybciej i rzetelniej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak, bo nie było reklamacji :)
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-08-27 15:56:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tą firmę.Bardzo miła i fachowa obsługa.Współpraca przebiegła świetnie i profesjonalnie.Bardzo kreatywne i sumienne osoby, mają wiedzę i super pomysły.Terminowość i zaangażowanie Pań bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ela dnia: 2012-08-27 13:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mcube strefa wnętrz to firma bardzo kompetentna. Spotkaliśmy się z profesjonalną obsługą oraz pomocą przy realizacji projektu. Projektowaliśmy kuchnię oraz salon, które odbierane są przez znajomych za bardzo ciekawe i funkcjonalne, pomysły na wnętrza są nowoczesne i funkcjonalne.Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi - trafiliśmy z polecenia znajomych i teraz polecamy dalej. Warto skorzystać z usługi tak kompetentnych architektów wnętrz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2012-08-25 18:51:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również dodaję negatywną opinię. Nie jesteśmy zadowoleni ani ze współpracy ani z projektów. Zakończony projekt okazuje się być totalnym nieporozumieniem , a jego poprawa jeszcze większym koszmarem. Projektowanie własnego wnętrza w Mcube mija się z celem. Niestety odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-25 19:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z Paniami przy dużej i długoterminowej realizacji, wszystko poszło bardzo sprawnie mimo zaskakujących i nieoczekiwanych sytuacji w trakcie budowy domu. polecam biuro projektowe mCube strefa wnętrz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2011-11-13 13:27:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazje współpracować z tymi Paniami i serdecznie odradzam!!! Myślałam że młode dziewczyny zaraz po studiach będę mieć głowę pełną pomysłów i bedę palić się do pracy, tym bardziej że nie mogą się pochwalić zbyt wieloma ukończonymi już projektami. Co mnie zdziwiło? po pierwsze nie chciały zrobić inwentaryzacji pomieszczenia, co jest podstawą rozpoczęcia projektu (musiałam im o tym wspomnieć i dodatkowo zapłacić), po drugie, cena za projekt nie była adekwatna (co sie później okazało) do pomysłu i doświadczenia, po trzecie zero jakichkolwiek podpowiedzi, ciekawych pomysłów i rozwiązań (wszystko zganiały na niedoskonałość programu na jakim pracują). Efekt ich pracy był żenujący!!! tak jak już pisałam na początku ODRADZAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Firma prywatna dnia: 2009-08-19 16:20:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją