Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Plot Electronics Przemysław Szymański

Zawód: automatyka przemysłowa Projektant 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 11-500 Giżycko Kilińskiego 2A
Telefon: 874281535
Adres e-mail: biuro(małpa)plot3d.pl
Strona internetowa: www.obrabiarki-cnc.pl
Opis działalności: Wiodący producent obrabiarek CNC! Świadczenie usług CNC : -frezowanie, -grawerowanie, -wypalanie. Słowa kluczowe: cnc, ploter cnc, maszyna cnc, obrabiarka cnc, producent cnc

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 95% niskie 20x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 2916
Data utworzenia profilu: 12.11.2013 15:00:09
Data ostatniej aktualizacji: 12.11.2013 15:00:09 

Opinie o Plot Electronics Przemysław Szymański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie firma robi świetne maszyny cnc o zastosowaniu przemysłowym. Posiadam 2 obrabiarki cnc ich produkcji i musze mocno pochwalić wykonanie tych maszyn. Na jednej działam 4 ro, w ubiegłym roku kupiłem jeszcze jedna i sprawdzają się bez zarzutu, maszyny wybaczają też błąd ludzki w postaci omyłki operatorskiej. Pierwsza z nich pracowała u mnie na 2 zmiany i jestem bardzo zadowolny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 16.09.2021 15:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mamy ich najnowsza maszynę Sentinel N i jestem zadowolony.Zadaniem tej obrabiarki jest przynosić nam zysk, a że mogę nią obrabiać różnorodne materiały to nie potrzebuję już kilku maszyn w swoim zakładzie. Przynosi mi zysk i jest ok. Kontakt az firmą pozytywny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef dnia: 03.08.2017 09:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio firma zorganizowała fajną akcje promocyjną na naprawdę obrabiarki z najwyższej klasy. Udało mi się jeszcze załapać i jestem zadowolony - po pierwsze z maszyny (gdyż działa jak do tej pory bezawaryjnie a obciążenie mam na nią 2 - zmianowe) po drugie z profesjonalnej obsługi. Te firmę tworzą ludzie zaangażowani w to co robią bez ściemy i czarnego marketingu. Polecam warto brać profesjonalny sprzęt z Plot Electronics.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: Sanoks dnia: 17.11.2016 21:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy u nich wycięcie z PCV loga, które chcieliśmy umieścić nad wejściem do naszej firmy. Wymiary loga były naprawdę duże, a pomimo tego w Plot Electronics wykonali zlecenie na czas bez najmniejszego problemu. Jeśli tylko nadarzy się kolejna okazja, znów skorzystamy z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.12.2013 17:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od roku zajmowałem się poszukiwaniem firmy, która podjęłaby się obróbki płyt uszczelniających (różne kształty) na najkorzystniejszych dla mnie jako klienta warunkach. Postanowiłem zrobić to na zasadzie prób i błędów. Na początku 2013 roku przyszła kolej na przetestowanie Plot Electronics. Po pewnym czasie stwierdziłem, że warto zakończyć dalsze poszukiwania, ponieważ oferta Plot Electronics jest naprawdę korzystna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.12.2013 12:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwałem zleceniobiorcy, który do obrabiania stali stosowałby metodę High Speed Machines. Okazało się, że Plot Electronics wykonuje wszystkie usługi, którymi jestem zainteresowany. Rozważam podjęcie z nimi stałej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2013 20:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Galeria gadżetów reklamowych (w tym przede wszystkim desek do krojenia) umieszczona na stronie internetowej Plot Electronics, zainspirowała mnie do zrealizowania nowych pomysłów. Wprowadziłam kilka wzorów desek, które wręczam klientom. Nowe gadżety mojej firmy spotkały się z zaskakująco pozytywnym odbiorem! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2013 16:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem dystrybutorem dekoracyjnych podkładek filcowych. Aktualnie prowadzę kampanię rozszerzenia swojej działalności, w związku z czym zdecydowałem, że zmienię także wykonawcę. Rozpatrywałem propozycje kilku firm, ale oferta Plot Electronics wydała mi się najciekawsza i najbardziej korzystna cenowo. Zaryzykowałem, spróbowałem i nie żałuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2013 20:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Plot Electronics regularnie zamawiamy grawerację aluminiowych tabliczek na drzwi. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy, którą oceniamy jak najbardziej pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2013 19:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajmujemy się sprzedażą stempli okolicznościowych. Zdecydowaliśmy się na Plot Electronics, ponieważ jakiś czas temu mieliśmy okazję zapoznać się z produktami wychodzącymi "spod ich ręki" (w konkurencyjnej dla nas firmie), które od razu przypadły nam do gustu oraz sprawiły, że zaczęliśmy podchodzić do klienta bardziej indywidualnie, tak jak w Plot Electronics. Naprawdę warto korzystać z ich usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2013 22:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedaję modele jachtów od ponad dziesięciu lat i muszę przyznać, że poprawne wykonanie wszystkich szczegółów to nie lada wyzwanie. Postanowiłem podjąć próbę współpracy z Plot Electronics, aby zobaczyć, jakie mają możliwości i zostałem bardzo miło zaskoczony. Precyzyjnie i starannie wykonują każdy element, w razie wątpliwości kontaktują się z klientem. Kontrahent godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2013 22:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku miesięcy współpracuję z tą firmą. Produkują dla mnie serie uszczelek z gumy, przy czym dotrzymują ustalonych terminów, bezproblemowo podejmują się negocjacji warunków umowy oraz dbają o klienta!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2013 18:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrealizowanie przez Plot Electronics zamówienia na drewniane stelaże do mebli tapicerowanych spełnia moje najśmielsze oczekiwania. Poprzednim wykonawcom nie udawało się uzyskiwać zamierzonego efektu, a w tym przypadku nie mam żadnych zastrzeżeń! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2013 16:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Deski reklamowe wykonali dokładnie i tanio! Planuję skorzystać z usług Plot Electronics ponownie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.11.2013 18:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na frezowane uchwytów kuchennych w projektowanych przeze mnie meblach. O Plot Electronics dowiedziałam się przez przypadek od znajomego z branży. Postanowiłam zaryzykować. Teraz jestem zadowoloną klientką i na pewno będę polecać Plot Electronics wszystkim zainteresowanym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.11.2013 11:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkurencyjne przedsiębiorstwo odmówiło wykonania pojedynczego projektu wygrawerowania bardzo szczegółowego loga, natomiast w Plot Electronics bez problemu podjęli się realizacji tego zamówienia, wzbogacili oprawę skórzaną naszej kroniki (format B3) o ważny element. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 18.11.2013 20:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Plot Electronics wygrawerowali na moje zlecenie serię metalowych tabliczek na drzwi. Jestem usatysfakcjonowany czasem realizacji zlecenia oraz efektem końcowym. Wszystkie szczegóły zostały odpowiednio dopracowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.11.2013 12:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też jestem posiadaczem obrabiarki wyprodukowanej przez Plot Electronics.Jest to urządzenie wykorzystywane do obróbki płyt mdf i drewna.Przyzna że maszyna przystosowana jest do pracy 3 zmianowej.W ciągu roku właściwie ciągłego użytkowania wysypały nam się tylko zębatki, ale to norma.Maszyna dawno zarobiła na siebie i rozważam zakup następnej tej produkcji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.11.2013 10:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musieliśmy zmienić wykonawcę naszych blaszek firmowych na ubrania ze względu na niedotrzymywanie terminów. Plot Electronics wykonał tę samą robotę na czas, do tego zaskoczył nas przemiłą obsługą. Kontakt bezproblemowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Marek dnia: 16.11.2013 09:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamiana starej obrabiarki na HAVOK HS 57 to najlepsza z decyzji, jakich dokonałem w ciągu ostatnich kilku lat! Nie dość, że doskonale sprawdza się przy masowej produkcji, to zajmuje dużo mniej miejsca! Układ automatycznego pomiaru wysokości narzędzia znacznie ułatwia pracę, a dotykowy panel operatorski sprawia, że programowanie tej maszyny jest czystą przyjemnością! Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: dnia: 15.11.2013 23:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bogata i godna uwagi oferta firmy, frezowanie wykonane niezwykle starannie! Liczę na dalszą współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutów
Opinia dodana przez: klient dnia: 15.11.2013 21:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem maszyny do obróbki płyt uszczelniających i zdecydowałem się na kupno maszyny Sentinel 1520 produkcji Plot Electronics. W Plot Electronics udzielili mi wszelkich informacji, doradzili, odpowiedzieli na pytania i wątpliwości. Po kilku miesiącach używania maszyny upewniłem się, że była to dobra inwestycja! Układ prowadnicy zębatej spisuje się na medal, a sztywność konstrukcji bije konkurencyjne maszyny na głowę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było powodu do reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 15.11.2013 17:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciliśmy tej firmie wycięcie 5000 uszczelek, robota wykonana, termin dotrzymany, klient zadowolony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Uszczelki dnia: 15.11.2013 17:12:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy firmą oferującą wyposażenie kuchenne. Niedawno postanowiliśmy spróbować wykorzystać dodatkowe gadżety reklamowe i zakupiliśmy deski do krojenia według naszego indywidualnego projektu. Wykrojenie kształtu i naszego dość skomplikowanego loga robi niesamowite wrażenie! Klienci są zachwyceni, a my mamy zamiar korzystać z usług Plot Electronics przy każdej okazji!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 15.11.2013 11:13:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa. Konkretnie podana oferta. Terminowość. To wszystko co można powiedzieć o Plot Electronics! Warto - bo to polski producent obrabiarek CNC.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2013 15:01:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją